maheda 17.12.07, 16:55 deser.gazeta.pl/deser/1,83453,4770306.html Jak się Wam podoba? :-))))))))))) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mauzonka Re: Panowie od PHotoshopa. :-) 17.12.07, 18:39 :D Już widzę cały przemysł chirurgo-plastyczny w USA rozszerzający swoją ofertę o usuwanie pępka i rzesze amerykanek biegnących na takie zabiegi. "Męczy cię Twój wklęsły pępek? Masz dosyć nieestetycznej dziurki w podbrzuszu? Czujesz się nieatrakcyjna? Koleżanki, które już usunęły pępek śmieją się teraz z twojego? Skończ z tym! Teraz możesz spać spokojnie! Zabiegi usuwania pępka już od czternastego roku życia, już od 299,99 USD! Przyjdź, zobacz, poczuj, że warto!" Odpowiedz Link
ananke666 Re: Panowie od PHotoshopa. :-) 17.12.07, 18:51 Mauzonka... yyyyyyyyyy... niestety mi to śmierdzi... prawdopodobieństwem... Odpowiedz Link
maheda To prawda. 17.12.07, 19:12 Tylko czekać, aż nieszczęsna pomyłka grafika stanie się realiami. Odpowiedz Link
zarin Re: To prawda. 17.12.07, 19:58 Yyy, należy zaczynać oczekiwanie, aż będzie się wprawiać kobiety w kompleksy z powodu widocznych żył na przegubach czy linii papilarnych na dłoniach, które psują idealną gładkość skóry. Odpowiedz Link
charm Re: To prawda. 17.12.07, 21:01 Znam przypadek usunięcia pępka u kobiety, ale z plastyką miało to niewiele wspólnego - jakoś tak usunęli przy usuwaniu przepukliny... Aczkolwiek - moim zdaniem przesadne photoshopowanie wszystkiego jest po prostu głupie, ale... siła komercji... A potem stada u chirurgów plastycznych, które chcą dorównać "ideałowi" :| Odpowiedz Link
turzyca Re: Panowie od PHotoshopa. :-) 17.12.07, 18:58 ide o zaklad, ze plastyka pepka jest juz wykonywana. :) Odpowiedz Link
dadaczka Re: Panowie od PHotoshopa. :-) 17.12.07, 19:34 Oczywiście, że jest wykonywana, na ogół przy okazji plastyki brzucha - bo wtedy pępek jest wszywany w nowym miejscu i czasem jest poprawiany jego kształt (gdy np. jest wypchnięty). Jak się ktoś zaprze i uprze, to i bez plastyki brzucha mu skorygują, ale nie warto, bo to wymaga znieczulenia ogólnego. Nie słyszałam o wypadku całkowitego usunięcia pępka, bo to jednak nienaturalnie wygląda (więc chyba chętnych brak), poza tym przecież by została po pępku blizna, więc tym bardziej nie warto. Ale chęć korekty takiego wypchniętego pępka, jaki nieraz zostaje po ciąży (od razu wyjaśniam, jakby ktoś chciał mnie zamiar uświadomić, że wraca do normy - nie zawsze wraca, tzn. nie zawsze się wciąga, to akurat wiem na pewno) to nawet rozumiem. Odpowiedz Link
kocio-kocio Re: Panowie od PHotoshopa. :-) 17.12.07, 21:03 Całkowicie się zgadzam: nie zawsze po ciąży pępek wraca do poprzedniego stanu. Tak samo jak brzuch zresztą. Miałam prawie płaski brzuch i pępek głęboki na pół palca. Potem przez chwilę miałam 125 cm w talii i wystający pępek. Teraz mam wiszący fałd skóry i pępek ledwo zagłębiony. Odpowiedz Link