08.02.08, 16:14
Mam jeszcze pytanie co do operacji. Po pierwsze, czy może jakimś przypadkiem i cudem jesteś z Warszawy i znasz tu jakiegoś sensownego ortopedę? Bo ten, co do niego trafiłam, to ręce opadają, nawet nie raczył mnie obejrzeć, stwierdził, że nigdy nie słyszał o zmniejaszniu piersi z powodu kręgosłupa, a jak nie słyszał, to znaczy, że nie ma czegoś takiego. A ja nie bardzo mogę zwiedzać iluś kolejnych, bo mam pewien problem ze zorganizowaniem opieki dla dziecka.

Po drugie czy możesz mi dać namiary na ten szpital we Wrocławiu i na sensownego lekarza? Bo w necie mi się wyświetla, że to na Wiśniowej a nie na Sztabowej i zgłupiałam.

Może być na gazetowego maila, żeby tu bałaganu nie robić.
Obserwuj wątek
    • jaagna Re: Agamara 08.02.08, 17:02
      Szpital jest rzeczywiście na ulicy Wiśniowej 36 (blisko Sztabowej, stąd zapewne pomysłka Agamara), tel.: 71 369 20 30.
    • agamara1 :) 08.02.08, 17:17
      w warszawie robia refundowane operacje ale trzeba "posmarowac" zeby
      sobie termin przyspieszyc ;)
      ortopedy niestety z tamtad nie znam :) ja z czestochowy jestem ;) i
      bylam u mojego ortopedy w przychodni ;)

we wroclawiu szpital jest na wisniowej ale przychodnia przyszpitalna
      jest na sztabowej :D i tam musisz sie udac ze skierowaniem :)

operuja tam swietni plastycy(cycki najelsze robia ;)
      Jarlinski,Wegrzyn,Wiatroszak,Waclawowicz
      widzlaam jakie cuda robia w szpitalu naprawde bylam w szoku :D
      • gryczana Re: :) 08.02.08, 17:29
        balszoje spasiba! Ja mogę i do Wrocławia jechać, jak mi mają ładnie zrobić, ba, na koniec świata. Smarować nie będę, bo mi się to kłóci ze światopoglądem. Tylko ten ortopeda cholernik... I ta druga ciąża, co nie wiem, czy w nią kiedyklowiek zajdę...
        • agamara1 Re: :) 08.02.08, 17:37
          jesli masz zamiar miec jeszcze dziecko odradzam :) zreszta lekarz od
          razu to powie ;)

piersi sie zdeformuja i odksztalca i bedzie trzeba jeszcze raz
          ciac ;)

we wrocku czeka sie ok 2 miesiecy na termin od konsultacji ;)
          przychodnia na sztabowej czynna jest we wtorki i piatki ;) i wtedy
          sa tzw naloty na odzial czyli przyjecia ;D

jak masz dostep do galeri to tam sa moje fotki po operacji ;)

a jak bardzo ci zalezy to zmien ortopede poprostu :D moge na pw
          podpowiedziec jak dokladnie to szybko zalatwic ;)
          • gryczana Re: :) 08.02.08, 18:01
            O ciąży wiem i to mnie martwi, bo chciałabym mieć drugie dziecko, ale zdaje się, że prędzej czeka mnie rozwód... A jak wczoraj się dokładnie pooglądałam i zobaczyłam, jakiego naprawdę mam garba, to zrobiło mi się baaardzo przykro... I nie bardzo chcę czekać do czterdziestki, aż będę mieć pewność, że już nie będę miała dzieci... Bo to jeszcze jakieś 10 lat. Rozumiem, że deformacja jest w ciąży bankowa?

Do galerii dostępu nie mam, także nie zobaczę niestety :( Przynajmniej na razie.

Ortopedę zmienię na pewno, tylko chciałabym trafić na normalnego. Byłam w przychodni, która ma dobrą opinię, to myślałam, że i lekarze do rzeczy. A jak możesz coś podpowiedzieć, to ja zawsze chętnie :)
            • agamara1 Re: :) 08.02.08, 18:05
              do ortopedy to poszlam do pierwszego lepszego ;) ja chodze do
              swojego prywatnie ale on nie mogl nic mi wypisca zeby byla operacja
              refundowana dlatego musialam isc na nfz wiec poszlam do pierwszego
              lepszego ;)ja do 40stki nie czekalam bo mam 27 lat ;)ale juz 2
              dzieci i wecej miec nie zamierzam ;D
              • gryczana Re: :) 08.02.08, 18:16
                To ja ogłoszenie dam: w ciążę zajdę od zaraz ;) A potem się potnę. Bo wygląda na to, że stanika też nie znajdę, jak pomierzyłam to co mi przyszło i 70 jest za duże... Jak się tak zupełnie ciasno zmierzyłam to wyszło 74 zamiast 76, a jakbym miała jak precyzyjnie zmierzyć cycki, to pewnie też wyszłoby ponad 111... Nie ma takiego numeru... nie ma takiego numeru...

Do ortopedy też poszłam państwowo, tylko do przychodni wojskowej ;) Może oni tam rzeczywiście nie miewają takich problemów ;) Za to strajkować im nie wolno, bo to wszystko wojskowi, więc zawsze czynne :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka