annika_vik
18.02.08, 12:57
Drogie wy moje, proszę was o pomoc.
Potrzebuję na gwałt stanika, mam tylko jeden - w złym rozmiarze.
W moich wymiarach 81/100 zaproponowałyście mi szukanie czegoś w rozmiarach od 75F do 70G no i próbowałam, ale bez większego powodzenia - w sklepach stacjonarnych. Były nawet rzeczy, które w miarę pasowały, ale robiły mi z biustu dwa pociski i odznaczały się tak okropnie pod bluzką, że nie chciałabym w tym chodzić.
Proszę, pomóżcie -
zdecydowałam się w końcu na sklep internetowy polski, z UK boję się kupować po przeczytaniu waszych historii.
Chcę zacząć od bellissymy, i oto:
poszukuję: gładkiego, nieodznaczającego się pod bluzką, najlepiej lekko usztywnianego balkonikowego biustonosza w rozmiarze 75F, 75G lub 70G
co znalazłam:
Frilly Intimates Louise 75FF
www.bellissima.com.pl/strona.php?site=wyswietlanie_szczegol&id_inne=1646&kategoria=ad
Harmony Cornflower Panache 70G (czy raczej 75G?)
www.bellissima.com.pl/strona.php?site=wyswietlanie_szczegol&id_inne=1576&kategoria=ad
Eliza Black Panache 70G
www.bellissima.com.pl/strona.php?site=wyswietlanie_szczegol&id_inne=1568&kategoria=ad
to wszystko co znalazłam, żaden nie jest idealny, ale może pomożecie mi swoim doświadczeniem, może znacie te modele i jesteście w stanie stwierdzić, czy to sensowny wybór? i modelu i rozmiaru?