Dodaj do ulubionych

pomóżcie wybrać!

18.02.08, 12:57
Drogie wy moje, proszę was o pomoc.
Potrzebuję na gwałt stanika, mam tylko jeden - w złym rozmiarze.
W moich wymiarach 81/100 zaproponowałyście mi szukanie czegoś w rozmiarach od 75F do 70G no i próbowałam, ale bez większego powodzenia - w sklepach stacjonarnych. Były nawet rzeczy, które w miarę pasowały, ale robiły mi z biustu dwa pociski i odznaczały się tak okropnie pod bluzką, że nie chciałabym w tym chodzić.

Proszę, pomóżcie -
zdecydowałam się w końcu na sklep internetowy polski, z UK boję się kupować po przeczytaniu waszych historii.

Chcę zacząć od bellissymy, i oto:

poszukuję: gładkiego, nieodznaczającego się pod bluzką, najlepiej lekko usztywnianego balkonikowego biustonosza w rozmiarze 75F, 75G lub 70G

co znalazłam:
Frilly Intimates Louise 75FF
www.bellissima.com.pl/strona.php?site=wyswietlanie_szczegol&id_inne=1646&kategoria=ad
Harmony Cornflower Panache 70G (czy raczej 75G?)
www.bellissima.com.pl/strona.php?site=wyswietlanie_szczegol&id_inne=1576&kategoria=ad
Eliza Black Panache 70G
www.bellissima.com.pl/strona.php?site=wyswietlanie_szczegol&id_inne=1568&kategoria=ad
to wszystko co znalazłam, żaden nie jest idealny, ale może pomożecie mi swoim doświadczeniem, może znacie te modele i jesteście w stanie stwierdzić, czy to sensowny wybór? i modelu i rozmiaru?
Obserwuj wątek
    • charm Re: pomóżcie wybrać! 18.02.08, 13:06
      Jeśli ma być niewidoczny pod bluzką, to może tango pure?
      • annika_vik Re: pomóżcie wybrać! 18.02.08, 13:09
        nie ma rozmiaru, niestety...
    • besame.mucho Re: pomóżcie wybrać! 18.02.08, 18:03
      Nie wiem jak Frilly i Panache Harmony. Ale jeśli ma być gładki i się nie odznaczać to odradzam Elizę. Uwielbiam ten stanik, ale odznaczać to ta koronka się pod obcisłą bluzką czasem lubi. Nie jest gładka, ani usztywniana. Musi być bellissima? Z gładkich staników w polskich sklepach masz jeszcze:
      W peachfield:
      - porcelain
      - tango II
      - sienna
      - tango plunge
      - arabella

W intimo:
      - allure
      - antoinette
      - arabella
      - zeta

I więcej. Wymieniłam tylko te, które mam lub miałam okazję mierzyć, więc wiem że są dość gładkie i nie odznaczają się pod ubraniami (wymieniam nie tylko usztywniane ale i miękkie - szczerze mówiąc jeśli jeszcze nie masz żadnego dobrze dobranego stanika to odradzam zaczynanie od usztywnianych, łatwiej dobrać sobie dobry rozmiar w miękkim, a dopiero po jego ustaleniu rozglądać się za usztywnianymi)
    • agastrusia Re: pomóżcie wybrać! 18.02.08, 19:15
      Harmony rozstawia piersi na boki - zpycha pod pachy - przynajmniej mi ;-/ a
      eliza przy większym rozmiarze już nie jest taka słodka.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka