aguchniak86 19.02.08, 15:00 Z PEWNEGO źródła wiem, że odcinek MOJ BIUST MOIM PRZEKLENSTWEM zostal wczoraj nakrecony :) bede informowac o dacie emisji:d Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bathilda Re: TVN i wielkie biusty czyli.... 19.02.08, 15:06 Koniecznie! Nagram sobie i będę odtwarzać w tle zawsze jak będę coś kupować w Bravissimo :) Odpowiedz Link
charm Re: TVN i wielkie biusty czyli.... 19.02.08, 15:08 Mam dziwnie złe przeczucia co do tego programu.... Odpowiedz Link
ekler.ka Re: TVN i wielkie biusty czyli.... 19.02.08, 15:21 wystarczy przeczytac tytul programu ;) Odpowiedz Link
the_mariska Całe szczęście że nie mam telewizorni.. 19.02.08, 15:29 Jeszcze bym się tylko zdenerwowała niepotrzebnie, a złość piękności szkodzi ;) Odpowiedz Link
kociatko_biusciaste Re: TVN i wielkie biusty czyli.... 19.02.08, 18:02 Ja bardzo nerwowa jestem, więc chyba nie obejrzę. Zwłaszcza, że tytuł jest jeszcze bardziej zajebisty, niż tekst o niepełnosprawności na forum. Spodziewam się najgorszego. Odpowiedz Link
gama2003 Re: TVN i wielkie biusty czyli.... 19.02.08, 18:32 Daj cynk o dacie emisji...muszę to zobaczyc, sama nie wiem ,czy smiac się będę czy płakac...A Drzyzga wygląda na babę rozumna- gdyby tak do niej jakoś się dobic prywatnie? ma ktos telewizyjne kontakty? Bo przecież osmieszy się kobieta w naszych oczach a reszta nieuswiadomionego spoleczenstwa z biustem będzie kląc na to STRASZNE PRZEKLENSTWO... Program nakręcony...a może jakaś Biusciasta była wsrod publicznosci? Baaardzo na to liczę- w koncu jest nas coraz więcej;-) Odpowiedz Link
kasiamat00 Re: TVN i wielkie biusty czyli.... 19.02.08, 18:45 Właśnie, niech mnie ktoś uświadomi, bo ja TV nie oglądam zupełnie - Drzyzga to taka całkiem postawna babka z niezerowym biustem, prawda? I ona się mieści w rozmiarówce A-D? Czy też będzie miała zapięcie na karku? Czy w staniku w rozmiarze 75G będzie rozmawiać z babkami noszącymi "miseczkę G" i płaczącymi z tego powodu? Odpowiedz Link
molowiak Re: TVN i wielkie biusty czyli.... 19.02.08, 19:52 > Czy też będzie miała zapięcie na karku? Czy w staniku w > rozmiarze 75G będzie rozmawiać z babkami noszącymi "miseczkę G" stawiam na zapięcie na karku, pozostają nam komentarze (może maile protestacyjne?) po emisji Odpowiedz Link
agastrusia Re: TVN i wielkie biusty czyli.... 20.02.08, 12:09 Chyba mylisz z p. Wellman upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/4/4e/DorotaWellman.jpg/220px-DorotaWellman.jpg Ewa Drzyzga jest mniej postawna ;-) www.gumoweucho.pl/wp-content/uploads/2006/05/ewa_drzyzga.jpg Odpowiedz Link
origami_21 Re: TVN i wielkie biusty czyli.... 19.02.08, 20:00 "MOJ BIUST MOIM PRZEKLENSTWEM" Powiedz mi, że jaja sobie robisz i ten program NIE będzie się tak nazywał:O plizzzz!!! Odpowiedz Link
aguchniak86 Re: TVN i wielkie biusty czyli.... 19.02.08, 21:25 wiec...to jest tytul "roboczy" a zreguly tytuly oficjalne sa glupsze niz robocze;p trzymam reka na pulsie i przyciskam mojego K zeby sie dowiadywal :P Odpowiedz Link
szarsz Re: TVN i wielkie biusty czyli.... 19.02.08, 21:28 Nie umiem sobie nawet wyobrazić niczego głupszego... Odpowiedz Link
besame.mucho Re: TVN i wielkie biusty czyli.... 20.02.08, 11:51 Np. "Moje wielkie cycki w horrendalnym rozmiarze G mym przekleństwem i kalectwem". Chociaż to trochę za długie, brzydko by wyglądało. Lepiej to rozbić na tytuł i podtytuł, czyli np. "JAK ZOSTAŁAM NIEPEŁNOSPRAWNA czyli Jak wielkie cycki w niewyobrażalnym rozmiarze G zrujnowały mi życie i stały się mym przekleństwem" Odpowiedz Link
besame.mucho PS. Szarsz - prywata :-) 20.02.08, 11:53 Muszę wyjść więc bardzo na szybko przeczytałam maila, w związku z czym połowicznie go chwytam a połowicznie jakbym czytała po chińsku, ale tak już mam z rzeczami z kompletnie nie mojej dziedziny ;-). Odpiszę wieczorem jak wrócę i go na spokojnie przeczytam. Odpowiedz Link
origami_21 słabo mi:/ 20.02.08, 12:15 Słabo mi od wczoraj, a po Twoich propozycjach tytułowych jest ze mną coraz gorzej. Może już dajmy spokój, bo jeszcze się okaże, że ci z TVN nas podczytują i faktycznie podchwycą jeszcze coś głupszego. Swoją drogą wcale bym się nie zdziwiła:( Odpowiedz Link
kasiamat00 W ogóle, to piękny mamy dzisiaj dzień... 19.02.08, 20:12 Spam, Blox, teraz to. Ludzie, co się dzieje? Jakaś epidemia głupoty, czy co? Odpowiedz Link
maheda Dopisuję kolejną osobę 19.02.08, 20:45 pewnego lekarza, który powiedział był, że jeśli po leczeniu przez już prawie trzy tygodnie antybiotykami występuje nadal stan podgorączkowy (antybiotyki są nadal podawane), to trzeba podać środki przeciwgorączkowe. Dzisiaj jakaś pandemia chyba... Odpowiedz Link
vesper_lynd :D 19.02.08, 23:14 Już to widzę, jak wylewające się z krzesełek panie w perukach będą siorbać w chusteczki, że noszą O ZGROZO 100D. Ja to sobie dla czystego fanu i z dziką rozkoszą obejrzę, tylko że jak ktoś to będzie serio oglądał to nieco gorzej... propaganda operacji przybiera u nas ździebko dziwne rozmiary. Nieoczekiwanie duże. Bo wieszczę, że program Drzyzgi w tym kierunku pójdzie. A Drzyzga głupia jak but, moi znajomi dorabiali sobie w TVN i świetnie się bawili - jako goście i opowiadali historyjki jakie im podano na karteczce. Tylko charakteryzacja różna, peruka, makijaż, temu kazali płakać, tej rzucić się na podłogę w szale, etc :) Serio. Odpowiedz Link
kruszyzna Re: :D 20.02.08, 08:38 > , moi znajomi dorabiali sobie w TVN i świetnie się bawili - jako goście i opowi > adali historyjki jakie im podano na karteczce. Tylko charakteryzacja różna, per > uka, makijaż, temu kazali płakać, tej rzucić się na podłogę w szale, etc :) Ser > io. Oczywiście, że tak! Przeciez to wszystko jest reżyserowane. Scenariusz programu jest zapewne bardzo dokładnie opracowywany. Wszystko po to, żeby podkręcić emocje, utrzymać wysoką oglądalność itp. Sama Drzyzga z pewnością nie powie nic nieprzedyskutowanego wcześniej. Nie ma obawy, ona się na pewno nie wygłupi. Sztab specjalistów o to zadba :) Odpowiedz Link
ananke666 Re: :D 20.02.08, 13:22 Że Drzyzga jest głupia jak but, to wierzę. Sympatyczna osoba, ciepła, ale jak czasem walnie kulą w płot, to się skręcić można. Oglądałam parę razy ten program, tak infantylnych pytań, jakie ona stawia ludziom, powinna się wstydzić jako dziennikarka. Raz leciało chyba o molestowanych zakonnicach, jedna się wywnętrza, a Drzyzga: "a może rzeczywiście prowokowałaś?" czy coś w tym guście. Jasne, że prowokowała. Kręciła tyłkiem, oblizywała się znacząco, masowała piersi i błyskała podwiązkami spod habitu, a potem płakała, że ją ktoś obmacał. Aż zęby bolą. Odpowiedz Link
anershja Re: :D 20.02.08, 13:53 a moze napisac do programu o tym ze kobiety nie maja swiadomosci tego ze chodza w zlych stanikach? i pokazac jak powinien wygladac dobrze dobrany stanik uswiadomic ze alfabet nie konczy sie na d? wiele kobiet oglada rozmowy w toku.to miałoby sens Odpowiedz Link
turzyca Re: :D 20.02.08, 15:08 Anershja, problem tkwi w tym, ze osoba szukajaca kandydatek do programu trafila tutaj i w bardzo malo elegancki sposob zachecila nas do wziecia udzialu. Dostala odpowiedz zgodnie z prawda, ze jedyne co nam w naszych biustach o tak kosmicznych rozmiarach jak np 60J przeszkadza to problemy z kupieniem biustonoszy i ubran. Reszte uzasadnien znajac forum mozesz sobie sama dospiewac. Spokojnie moglybysmy wejsc na antene i zrobic ciekawy program i takie propozycje padly. Ale nie skorzystano z nich. Bo kogo interesuje zgraja zadowolonych z zycia kobiet, ktore sa tylko lekko zirytowane glupota producentow i sprzedawcow? Odpowiedz Link
anershja Re: :D 20.02.08, 16:09 no nie wiedzialam ze tak jest;/ no własciwie prawda taka ze ludzi interesuje tylko marudzenie i sciganie się w tym komu gorzej.ale żeby coś zrobić to juz nie na ich siły. ale przynajmniej wiem,że pomysł był dany. Odpowiedz Link
kruszyzna Porażka :/ 20.02.08, 15:17 > Raz leciało chyba o molestowanych zakonnicach, jedna się wywnętrza > , a Drzyzga: "a może rzeczywiście prowokowałaś?" Nie no, faktycznie, po takim pytaniu to albo wyjść ze studia, albo się publicznie powiesić czy coś. Załamka :/ Ale to się wpisuje w jakiś ogólny trend myślowy (lub bezmyślowy). Jak się słyszy o takich rzeczach, to zawsze pada: a może sama tego chciała? A może specjalnie tamtędy poszła? I wychodzi na to, że ofiara jest winna :( Odpowiedz Link
kociatko_biusciaste Re: Porażka :/ 20.02.08, 20:15 Kruszyzna, to Ty nie wiesz, że ofiary gwałtów czy molestowań z reguły same tego chcą? Wiadomo przecież, że gdy kobieta zakłada krótką spódnicę, to właśnie po to, żeby ją zgwałciło i skopało kilku chłopów, bo każdy czasem potrzebuje się ostro zabawić. Po prostu czasem mi ręce opadają i czekam tylko, aż ktoś wyskoczy z tekstem, że 10-letnia dziewczynka wygladała tak prowokująco... Odpowiedz Link
kruszyzna Re: Porażka :/ 21.02.08, 08:02 kociatko_biusciaste napisała: > Po prostu czasem mi ręce opadają i czekam tylko, aż ktoś wyskoczy > z tekstem, że 10-letnia dziewczynka wygladała tak prowokująco... > Już nie trzeba czekać. Wczoraj w telewizorni było o procesie zwyrodnialca, który zgwałcił i zamordował siedmiolatkę. Powiedział, że go sprowokowała i sama się prosiła na te działki.... :( Odpowiedz Link
bathilda Bo Pani Ewa już straciła serce do telewizji... 20.02.08, 09:29 pomponik.pl/news/koniec-kariery-ewy-drzyzgi,1062215,4234 Odpowiedz Link
mary_lu Re: TVN i wielkie biusty czyli.... 20.02.08, 10:08 pomponik.pl/galerie/zdjecie-dnia/zdjecie-dnia/zdjecie,694303,1 Ech, Drzyzga pewnie nosi 80B i nic jej się nie przesuwa, tak już mają kobitki o takiej figurze. Odpowiedz Link
bathilda Re: TVN i wielkie biusty czyli.... 20.02.08, 10:18 Swoją drogą komentarz pod zdjęciem wyjątkowo życzliwy. Jako posiadaczka podobnej figury chyba się obrażę na pompon. Odpowiedz Link
mary_lu Re: TVN i wielkie biusty czyli.... 20.02.08, 10:30 Żarty sobie robisz, gdzie Ty masz taką figurę? Drzyzga to chyba cegła według T&S a zrobiła sobie sztuczną, bardzo szeroką talię w połowie bioder. Odpowiedz Link
szarsz Bathilda, Ty tak serio...? 20.02.08, 12:44 bathilda napisała: > Swoją drogą komentarz pod zdjęciem wyjątkowo życzliwy. Jako > posiadaczka podobnej figury chyba się obrażę na pompon. Weź Ty się kobieto rozpędź i walnij głową w ścianę, to się może coś naprawi, jakaś klapka zaskoczy... zawsze życzliwa, sz. Odpowiedz Link
yaga7 Re: Bathilda, Ty tak serio...? 20.02.08, 12:51 mam nadzieję, że nie serio, bo jak serio, to aż mnie świerzbi, żeby coś napisać. Odpowiedz Link
ananke666 Re: TVN i wielkie biusty czyli.... 20.02.08, 13:18 Eeeeeeeeee tam. Napisali, bo się wyjątkowo fatalnie ubrała. Kiecka worek, fałdki spod niego jakby widać, a w dodatku te tragiczne szare rajstopy. Ohyda! mogła założyć cieliste albo czarne, te szare ni w d... ni w oko. Odpowiedz Link
szarsz Re: TVN i wielkie biusty czyli.... 20.02.08, 14:02 I jeszcze jej te rajstopy to jakby dekoltem wyłaziły :D Odpowiedz Link
maith Barbie, tfu, Bathildo przestań się wygłupiać 20.02.08, 15:11 Barbie, tfu, Bathildo przestań się wygłupiać. Jestem za rozpędzeniem i waleniem głową w ścianę. Różnica między Tobą a nią jest jak między laleczką Barbie a cegłówką. Odpowiedz Link
bathilda Przepraszam, kajam się, zapomniałam się ... 20.02.08, 16:25 Mnie chodziło o to, że ona nie wygląda jak Ewa Bem w największej fazie przypływu tylko że ma średniej wielkości tyłek, tak jak ja. I że "krępa" to przesada. Ja chciałam powiedzieć że ona jest szczupła a nie że ja gruba. Tę lekcję już zapamiętałam :) <kaja się, przeprasza i chowa w kącik> Odpowiedz Link
vesper_lynd ta Drzyzga... 20.02.08, 19:44 nie no, to jest klasyka fatalnego ujęcia, zdjęcie zrobione z nienacka, z mocnym flaszem. Poza tym ubrała się może i modnie teraz, ale pod lejącą tkaninę zamiast rajstop wrzynajacych się w fałdki mogła włożyć coś stabilizującego jej talię (a raczej jej brak). To jest ciuch na widelca-suchelca, nastolatkę, nie na kobietę w jej wieku i z jej kształtami, których wszystkie wady podkreśliła. Normalnie się raczej lepiej ubiera :/ (przyznaję mimo że jej nie cierpię). Odpowiedz Link
kruszyzna Re: ta Drzyzga... 21.02.08, 08:00 > Normalnie się raczej lepiej ubiera :/ (przyznaję mimo że jej nie cierpię). Normalnie, czyli na wizji? Tam to ona ma stylistów :) Odpowiedz Link
szarsz Re: Przepraszam, kajam się, zapomniałam się ... 20.02.08, 23:05 Bo wiesz, jak na mój gust, to ona tam wyglada fatalnie. Figurę ma, jaką ma, ani przesadnie fajną, ani najgorszą na świecie, ale ubrać się może lepiej lub gorzej, jak każda z nas. A na tym zdjęciu faktycznie jest ubrana bardzo źle. Odpowiedz Link
martvica Re: TVN i wielkie biusty czyli.... 20.02.08, 10:57 Czyli ta pani co szukała inwalidek G+ to nie była zupełna ściema? Odpowiedz Link
bianna Re: TVN i wielkie biusty czyli.... 20.02.08, 11:12 Już się boję tego programu. Bo moze się okazać, ze nasza działalność edukacyjna spełznie do podziemia ponownie. Wciąż pamiętam jak się spierałam z koleżanką na temat doboru stanika. Ona swoją wiedzę opierała na TVN Style, gdzie twierdzono oczywiście to co każdy twierdzi;/ Mówiła mi, ze takim obwodem robię sobie krzywdę... Bo jak ja mogę mieć rację, przecież w TV mówiono co innego ;| Odpowiedz Link
suziliu Re: TVN i wielkie biusty czyli.... 20.02.08, 12:13 No niestety, cała nasza praca u podstaw znów zostanie rozjechana walcem telewizyjnym. Ale to niezadowolenie to zapewne wynik tego że mój gigantyczny G+ biust rzucił sie na mózg. I jeszcze smiem twierdzic wszem i wobec że nie jestem nienormalna, no szczyt wszystkiego. Nalezy mnie zamknąć w klatce i po cyrkach obwozić z napisem BIUSTMONSTRUM KOBIECUM. A potem ten biust uciąć i będe godna wtedy wystapić w takim talk-show, jako ta której rozum wrócił po ekstrakcji piersi Odpowiedz Link
limonka_01 Re: TVN i wielkie biusty czyli.... 20.02.08, 20:04 Zostaną jeszcze komentarze... Ech, czy telewizja nie mogłaby byc normalna? Zresztą co mi tam i tak nie oglądam. Szkoda mi tylko tych ogłupianych ludzi. Odpowiedz Link
mahda_88 Re: TVN i wielkie biusty czyli.... 20.02.08, 21:47 Oż cholera, to naprawdę dojdzie do skutku? Sądzę że będę to oglądać przez rozsunięte palce jak horrory. Ale jeśli ten scenariusz będzie zbyt zbliżony do tego naszego to ich zaskarżymy, dostaniemy odszkodowanie i za tą kupę kasy zrobimy własny Lobbowy program i kampanię reklamową. A co! Odpowiedz Link
cynamonek77 Re: TVN i wielkie biusty czyli.... 20.02.08, 22:54 O kurcze to dajcie koniecznie znać. kiedy będą to nadawać, aż sobie nagram, bo zazwyczaj w porze emisji jestem w pracy:))) Odpowiedz Link
mary_lu Bo te cycate to gupie som... 20.02.08, 23:28 Nie popisałyśmy się... Trzeba się było wypłakiwać pani szukającej inwalidek, że biusty klapią nas w kolana i chodzić nie możemy, boimy się podchodzić do okien na wysokich piętrach żeby nas nie gibnęło do przodu, a mężczyźni na nasz widok masowo zostają impotentami... I stawiłybyśmy się na nagraniu z tymi przerażającymi biustami w najlepszych stanikach i w najbardziej wydekoltowanych kieckach... Drzyzga by musiała pędem wyciągać Rycha, Zdzicha i Cześka z kotłowni i ubierać w peruki, żeby jęczeli o kłopotach miłosnych i swoich 100C. Odpowiedz Link
bathilda Re: Bo te cycate to gupie som... 21.02.08, 08:28 > Drzyzga by musiała pędem wyciągać Rycha, Zdzicha i Cześka z kotłowni > i ubierać w peruki, żeby jęczeli o kłopotach miłosnych i swoich 100C. Mary_lu nie ma to jak zacząć dzień od Wielkiego Parsknięcia :))) Odpowiedz Link
bianna Re: Bo te cycate to gupie som... 21.02.08, 11:22 A wiecie, ze też mi to przeszło przez głowę? Tak dogryzałyśmy tej biednej pani, która szukała nieszczęśliwych biuściastych, a przypadkiem trafiła na same szczęśliwe - że teraz na złość nam pokaże co potrafi telewizja... Koniecznie trzeba ten program oglądnąc, a po emisji zadzwonić z informacją, że my NIEODPŁATNIE pomozemy tym nieszczęśliwym z miską 120C! Odpowiedz Link
kocio-kocio Jadno jest pewne: 21.02.08, 17:20 Nie będzie się toto nazywało "Nie jestem potworem". Bo właśnie kończy się odcinek o tym tytule. Był o ludziach, których oszpeciła choroba. Odpowiedz Link
cynamonek77 Re: Jadno jest pewne: 21.02.08, 19:19 No to pięknie, jak tak nazwali ten odcinek to ciekawe co wymyślą:)) Odpowiedz Link
gama2003 Re: Jadno jest pewne: 21.02.08, 19:36 Pewnie- ,,Monstrualny biust maskaruje mi życie "...Ewo , pomóż.... Noszę absolutnie, potwornie wielkie i rzadkie;-)( w polskich sklepach) 65 G...................... Odpowiedz Link
a_gneskka Re: TVN i wielkie biusty czyli.... 22.02.08, 04:38 Nagrajcie to, proszę, i udostępnijcie jakoś (choć "the best of the worse") nie posiadającym dostępu do ambitnej polskiej telewizji, bo mi wyobraźni nie starczy... A faktycznie strach się bać co tam mogli wysmażyć i jak to się na Lobby odbije :( Odpowiedz Link
maith Re: TVN i wielkie biusty czyli.... 22.02.08, 09:18 Na lobby odbije się tak, że będziemy miały doskonały antyprzykład, do którego będzie się można odnosić. Może zamiast kobiety-jojo przyjmie się określenie ofiary Drzyzgi? ;) Odpowiedz Link
bonsai_88 Re: TVN i wielkie biusty czyli.... 22.02.08, 09:59 Na Loby się to słabo odbije... nawrócone tylko program wyśmieją, co najwyżej przez jakiś czas niektóre kobiety nie będą chciały nam wierzyć. Ale to minie z czasem ;) Odpowiedz Link
gama2003 Re: TVN i wielkie biusty czyli.... 22.02.08, 10:29 Minie minie, jak te inne nieszczęśliwe zobaczą na nas ;-))jak mozna dumnie wieeelkie G nosic i przyodziewac.Nie mówiąc o pozostałych kuszących literkach ;-))),,,, Odpowiedz Link
xevvelineczkax Re: TVN i wielkie biusty czyli.... 22.02.08, 22:03 Chętnie obejrzę tez ten program :) Jednak sądze, że lepiej oglądać tvn style gdzie susan i trinity uświadamiają kobiety i dobierają właściwy biustonosz :) Odpowiedz Link