wielebnna 14.03.08, 14:48 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=34708&w=76968285&a=76982081 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
the_mariska Re: grunt to dobre samopoczucie :PPP 14.03.08, 14:53 szkoda gadać. Z etapu uszczęśliwiania ludzi na siłę kiedy absolutnie tego nie chcą na całe szczęście już wyrosłam. :) Odpowiedz Link
wielebnna Re: grunt to dobre samopoczucie :PPP 14.03.08, 14:55 dokładnie, jak ktos chce mieć 6 piersi toniech ma, w końcu kiedyś w zamierzchłych czasach samice człowieka miały wiecej sutków (co za tym idzie piersi tez), tak koło 8:PPP Odpowiedz Link
lirio Re: grunt to dobre samopoczucie :PPP 14.03.08, 14:55 a o co Ci chodzi mogę się dowiedzieć?? Odpowiedz Link
wielebnna Re: grunt to dobre samopoczucie :PPP 14.03.08, 15:01 o to, że trudno raczej miec dobrze dobrany biustonosz przy o tyle za małej miseczce przy prawie identycznych rozmiarach nosze brytyjskie 80 GG lub polskie 80 K Odpowiedz Link
maheda Niech ktoś powie tej Marjance.boss 14.03.08, 14:57 że w Poznaniu jest Avocado, na Piekarach, niech koniecznie się tam przejdzie!!! Odpowiedz Link
slim.fast Re: Niech ktoś powie tej Marjance.boss 14.03.08, 14:58 maheda napisała: > że w Poznaniu jest Avocado, na Piekarach, niech koniecznie się tam przejdzie!!! > już powiedziałam, tylko że ona teraz mieszka w Warszawie :) Odpowiedz Link
the_mariska Re: Niech ktoś powie tej Marjance.boss 14.03.08, 15:03 no to tym lepiej dla jej biustu :) O ile oczywiście zechce się przejść :) Odpowiedz Link
slim.fast Re: Niech ktoś powie tej Marjance.boss 14.03.08, 15:10 the_mariska napisała: > no to tym lepiej dla jej biustu :) O ile oczywiście zechce się przejść :) podałam jej wszystkie znane mi sklepy w wawie :) Odpowiedz Link
slim.fast Re: Jasne :) 14.03.08, 15:15 maheda napisała: > Na przykład Marysia z Peachfield... > eeeeeeee, coś pomerdałam, tak? nie Marysia? Odpowiedz Link
turzyca Re: Jasne :) 14.03.08, 23:47 Wszystko w porzadku, tylko nie umiesz czytac drzewka. :) Maheda umiescila post na rownoleglej galezi - czyli odpowiedziala pozniej na ten sam post co Ty. Jak sobie zwiniesz drzewko, tak zeby widziec tylko tytuly postow, to zobaczysz, ze jej post nie jest przesuniety i pod Twoim (tak sie umieszcza odpowiedz), tylko pod Twoim (bo pozniejszy) ale rownie gleboko wciety (bo jest odpowiedzia na ten sam post powyzej). Troche wprawy i czlowiek sie uczy. Swoja droga dlatego nie ma nic bardziej irytujacego niz osoba odpowiadajaca w watku gdzie popadnie, bo w ten sposob niszczy strukture drzewka i nie widac od razu, o co chodzi. Odpowiedz Link
luliluli odjazd od tematu:) 14.03.08, 15:08 nie wiem, gdzie to wcisnąć a powaliło mnie zupełnie - opisy w stylu cacuszko, dla elegantki, klasa i czar kładą mnie na łopatki... www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=4427676 Odpowiedz Link
kociatko_biusciaste Re: odjazd od tematu:) 14.03.08, 15:21 Takie rzeczy umieszczamy w śmietniku, aktualnie jest to "Śmietnik numer 4":) Mnie sie najbardziej podoba, jak piszą "ewenement" - co to, kurde, ma znaczyć? Odpowiedz Link