zireael00 Re: SPAM reklamowy 17.05.10, 16:44 Źle trafiłaś. Reklamowanie na biuściastym forum producenta bielizny, który oznacza rozmiary biustonoszy (czy też raczej topów) za pomocą liter S,M,L jest złym pomysłem. Odpowiedz Link
confused.girl Freya Rosalie niekarmnik;) 17.05.10, 19:19 Bardzo wygodny. Miseczki bawełniane, obwód z syntetycznej siatki. Full cup, robi bardzo ładny kształt pod bluzką. Biust jest niesamowicie unieruchomiony - można w nim nawet ćwiczyć. Uwielbiam i nie mogę odżałować, że już nie produkują. Odpowiedz Link
roza_am Alana Bravissimo 17.05.10, 20:15 Wygodniczek z kategorii H+. Stanik prosty i praktyczny, pachoprzyjazny. Jak najbardziej nadaje się do noszenia cały dzień, i w warunkach miasta, i w plenerze o nierównym podłożu. Odpowiedz Link
malgos_j kiedyś Tango II... 19.05.10, 17:32 Nie był moim pierwszym stanikiem a jednym z pierwszych i dłuugo ulubionym. Teraz decydowanie preferuję z frei Rio ze względu na kształt i równolegle Eleanor. Tango postanowiłam kupić nowe i spotkało mnie ogromne zaskoczenie, negatywne niestety. Kiedyś był to wygodny ładnie kształtujący stanik, mimo że trochę zabudowany. Tango II teraz to jakiś koszmar, po kilku latach noszenia 60ff/60g chciałam zakupić nowy egzemplarz i takie dzioby jakie kształtuje mi obecne Tango nie są dla mnie do zaakceptowania. Panache się psuje;(( również z jakością wy Odpowiedz Link
malgos_j Re: kiedyś Tango II... 19.05.10, 20:54 synuś wysłał część więc kończę wypowiedź wy...konania, porównując ze starym Tangiem, szkoda... Także w mojej pełnej różnych już staniczków szufladzie króluje jednak klasyka czyli Freya Rio, Eleanor i Pollyanna w takiej właśnie kolejności:) 61/85-6 60FF/G Odpowiedz Link
sprezzaturka Gorsenia Aida 23.05.10, 20:35 Rewelacyjnie trzyma. To chyba mój jedyny biustonosz o którym zapominam na cały dzień. Niczego nie trzeba poprawiać czy wygarniać. Odpowiedz Link
yanke Re: Najlepszy CODZIENNY biustonosz 30.05.10, 18:51 Ja nigdy nie miałam najlepszego... Jak któryś mi bardzo pasuje to staje się moim codziennym:) Odpowiedz Link
adsa_21 Polyanna Freya 01.06.10, 08:22 Jest idealna na codzien.Ladnie trzyma biust i go zaokragla. Ma ramiaczka odpowiedniej szerokosci.Dla mnie to najlepszy stanik na codzien. Odpowiedz Link