marla30 Blackvenefica 01.06.08, 22:12 Kupiłam od niej okazyjnie nowy piękny gorset Masquerade. Umówiłyśmy się osobiście, byłam i jestem bardzo zadowolona. Odpowiedz Link
luliluli rockiemar 09.06.08, 08:12 wszystko na plus:) miły kontakt, opakowanie chroniące uszywniane miseczki stanika, stanik oczywiście zgodny z opisem (czyli nowy;) Polecam Odpowiedz Link
victoria1985 magdalenak2 09.06.08, 15:30 miły i szybki kontakt staniczek dostałam nawet z dostawa :) serecznie podrawiam i polecam Odpowiedz Link
koza-1985 toka78 17.06.08, 17:30 kupiłam model freya lucille:) bardzo miły kontakt i porada, otrzymałam mejlem zdjęcia nabiustne w tym modelu oraz w innym , który ja również mam do porównania. stanik nowy z metkami tak , jak było mówione, ogólnie rzecz biorąc transakcja rewelacyjna mimo strajku poczty-sroczty;) Odpowiedz Link
ewosko Re: rockiemar 25.07.08, 13:49 Błyskawiczna przesyłka, świetny kontakt maliowy a kostium przepiękny!!! Odpowiedz Link
evaherzigova Szamsun.ka 09.06.08, 15:36 Transakcja przebiegła bardzo sprawnie :) Stanik (shock Absorber) w rewelacyjnym stanie - nówka z papierowymi metkami, dobrze zapakowany, wysłany błyskawicznie. W tym miejscu kończy się idylla, a zaczyna Poczta polska, która wymyśliła strajk w dniu wysyłki. Poczekałam sobie przez tydzień, wzrosło mi ciśnienie, na szczęscie dzisiaj pojawił się pan listonosz u mych drzwi ze stanikiem w ręku ;) Jestem fest zadowolona! :) Odpowiedz Link
0-zuzaneczka PODZIĘKOWANIE DLA friday133 -- ZA STANIK GRATIS 10.06.08, 11:27 Jak w temacie friday133 zgłosiła w wątku chęć oddania GRATIS nowiutkiego, z metkami staniczka Malinez. Załapałam się na gratisowy stanik, w dodatku z opłaconą przesyłką!! Chcę Jej tą drogą jeszcze raz bardzo podziękować!:) Odpowiedz Link
friday133 Re: PODZIĘKOWANIE DLA friday133 -- ZA STANIK GR 14.06.08, 14:30 Forsa za przesyłkę już dotarła ;) Niech się dobrze nosi, na mnie zdecydowanie za rozciągliwy. Odpowiedz Link
m.arta.m agafka88 10.06.08, 15:15 Miałam przyjemność kupić od agafki stanik kostiumowy. Towarzyszył temu bardzo miły kontakt mejlowy, z zainteresowaniem z Jej strony przez cały czas, czy przesyłka już dotarła, czy stanik jest dobry. Pomogła mi w decyzji, porównała do znanych przeze mnie staników. A sama paczka bardzo pozytywnie mnie zaskoczyła- stanik ładnie opakowany, pełen profesjonalizm:) Dziękuję i polecam :) Odpowiedz Link
femme_fatale13 rennya 14.06.08, 14:14 wszystko zgodne z opisem ponadto tranzakcja do rak wlasnych co przy strajku poczty mialo duze znaczenie:)poprostu jestem wniebowzieta w przepięknej freyi Odpowiedz Link
ticon LIRIO :) 18.06.08, 18:24 Wszystko super! Stanik dotarł szybko (mimo strajku poczty), było co do joty zgodny z opisem, a kontakt z Lirio świetny. Zatem niniejszym wielkie dzięki!!! Odpowiedz Link
agasoch Re: LIRIO :) 25.06.08, 14:44 Potwierdzam. Kontakt miły szybciutko doszło, a oddane za darmo. Wielkie dzięki. Odpowiedz Link
luliluli ekler.ka 21.06.08, 15:43 dziękuję za staniki! kupiłam je jako używane, a wyglądają jak nowiutkie:) wszystko zgadza się z opisem - polecam pod każdym względem;) Odpowiedz Link
ticon niesia79 21.06.08, 21:42 Chciałabym bardzo podziękować niesi79, tym bardziej, że poczekała na wpłate pieniędzy - tym samym zarezerwowała dla mnie stanik w ciemno. Naprawdę serdeczne dzięki :))) Odpowiedz Link
nika.86 raimsay 21.06.08, 21:43 Pozytyw. Dobry kontakt, szybka wysylka, stanik zgodny z zamowionym. :) Odpowiedz Link
raimsay nika.86 13.07.08, 23:26 dzięki:) i odwrotnie- wielki pozytyw: zdecydowanie + szybko przesłane pieniądze. Odpowiedz Link
wkroplideszczu brykanty 22.06.08, 08:25 Jestem niesamowicie zadowolona, kupiłam od niej używaną Fantasie Smoothing ten miękki i jest to teraz najprawdopodobniej mój najwygodniejszy stanik i to za 25zł!! :) Kontakt ze sprzedającą świetny, osoba bardzo miła i cierpliwa - odpowiedziała na wszystkie moje pytania oraz poczekała gdy nie miałam przez kilka dni dostępu do internetu i nie mogłam napisać. Bardzo dziękuję za tą transakcje:) Odpowiedz Link
sheilunia ma_go (cud miód :D ) 22.06.08, 19:54 Najbardziej wyrozumiała "sprzedawczyni" na świecie ;) Przemiły kontakt, wielka, wielka życzliwość, dokładne, bardzo uczciwe opisy. No i przetrzymałam ją z przelewem po awarii komputera, na co zareagowała z pełną wyrozumiałością właśnie. Przesyłka poszła szybko, chociaż trafiłyśmy na strajk poczty. Dziękuję Ci serdecznie!!! Odpowiedz Link
lasillaamarilla ma_go 09.07.08, 14:35 Ja też jestem bardzo zadowolona z tranzakcji z ma_go ;) Kontakt przemiły i szybki, a staniczek wysłany ekspresowo. Wczoraj znalazłam jej ofertę na giełdzie, zdecydowałam się i przelałam pieniążki, a ma_go wysłała staniczek priorytetem tego samego dnia ;) Dziś jestem posiadaczką uroczej fantasie. Dziękuję i polecam ;) Odpowiedz Link
yo_anka Re: ma_go (cud miód :D ) 02.10.08, 11:16 I ja dołączam się do głosów dziewczyn zadowolonych z zakupów u ma_go. Wszystko idealnie: znakomity i miły kontakt, dobry opis, dodatkowe fotki, super błyskawiczna wysyłka: dnia następnego już mam staniczek na sobie :) Stanik super zapakowany i zabezpieczony w kopertę bąbelkową i woreczek strunowy , lepiej niż w niektórych sklepach :)!!! W każdym razie stokrotne dzięki raz jeszcze!!! Odpowiedz Link
sheilunia lilith_01 22.06.08, 19:59 Kolejne udane zakupy. Bardzo miły kontakt, porządny opis staniczka, stan jak najbardziej zgodny z opisem. Również przeszkadzał nam strajk poczty, a stanik był mi pilnie potrzebny na bal absolutoryjny - Lila zaproponowała w końcu (po wielu przebojach) przesyłkę dhl-em na jej koszt, bo istniało ryzyko, że przesyłka nie zdąży. Zwaliło mnie to z nóg, na szczęście poczta zawiesiła strajk i na 2 dni przed balem miałam Masquarade Regency u siebie. A do tego staniczek marzenie, dzięki któremu zrobiłam furorę świetnym dekoltem. Dzięki wielkie! Odpowiedz Link
mamamarcysi ewa.102 11.07.08, 09:59 wielki pozytyw! świetny kontakt(nawet w nocy;)), szybciutka przesylka, staniczek w idealnym stanie, wyprany,pachnący! Dziekuje i pozdrawiam!!! Odpowiedz Link
monika71k ekler.ka 23.06.08, 11:01 Za freykę retro w rozmiarze 75FF. Transakcja szybka, bezproblemowa. genialny kontakt e-mailowy! Staniczek jeszcze piękniejszy niż w opisie ;) Dziękuję i pozdrawiam! Odpowiedz Link
sheilunia Re: ekler.ka 27.06.08, 11:18 Ach, kupiłam boski usztywniany Fatasie Allure i jestem teraz chora na wszystkie inne kolory tego stanika. Świetny, bardzo sympatyczny kontakt mailowy, błyskawiczna przesyłka (jeszcze tego samego dnia, w którym wpłynęły pieniądze) i już dziś rano (czyli dnia następnego!!!) jest już u mnie. Nie mogę się napatrzeć na własny biust ;) Dziękuję pięknie i polecam serdecznie! Odpowiedz Link
monika71k Re: ekler.ka 30.06.08, 07:59 Tym razem za Panache Lilly 32GG :] Ponownie błyskawiczna wysyłka, no i stanik.... boski! stan idealny, widać, że ekler.ka dbała o swoje skarby ;) Pozdrawiam i ponownie dziękuję! Odpowiedz Link
sheilunia Re: ekler.ka 02.07.08, 11:37 To jest Szybki Bill w spódnicy ;) Kolejna błyskawiczna przesyłka:) Dziękuję Odpowiedz Link
ticon Re: ekler.ka 15.07.08, 15:37 Piorunująco szybka przesyłka :))) I stanik w idealnym stanie! Naprawdę jestem zachwycona transakcją :) Odpowiedz Link
marioladabr agusek00 24.06.08, 09:05 Kupiłam od Agnieszki Fantasie Romini czerowy. Dzięki Aga za poświęcenie czasu i umówienie się ze mną na przyierzenie :) Odpowiedz Link
ocisza Re: agusek00 22.07.08, 09:30 Kupiłam Tango II błękitne nowe. Kontakt dobry, konkretne odpowiedzi, szybka wysyłka. Wszystko załatwione kilkoma mailami. Stanik mam wlaśnie na sobie :-) Odpowiedz Link
lampeczka111 ewajan-2 27.06.08, 17:35 Kupiłam od ewajan-2 staniczek. Jestem z niego zadowolona - pierwszy po uswiadomieniu. Jeżeli jeszcze bedzie coś sprzedawać - polecam. Odpowiedz Link
fiabei pandziksa 30.06.08, 14:04 Kupiłam stanik od Ani (pandziksa) i jestem zadowolona, a nawet byłam w szoku, bo odbieram paczkę, a tam co? Orygilane pudełko, oryginalny papier, a nawet metka! Stanik używany, lekkie ślady używania - wszystko tak, jak mi to przedstawiła. Duży plus za opakowanie. :) Odpowiedz Link
waiting_for end.of.world11 30.06.08, 20:46 Kupiłam od end.of.world11 bardzo okazyjnie stanik. Kontakt super, przesyłka już u mnie. Stanik dokładnie taki jak opisywała i jak widać na zdjęciach i pasuje idealnie :) Rewelacja! Odpowiedz Link
marioladabr faforzyca 01.07.08, 11:11 Po korespondencji mailowej umówiłyśmy się w centrum W-wy, żebym mogła przymierzyć proponowane na giełdzie zielone romini. Oprócz tego romini Ania pochwaliła się, że ma "na zbyciu" straplessa też fantasie. To wzięłam oba - a co będe się rozdrabniać. Bardzo miła osoba z Faforzycy. Pozdrawiam CIę Aniu. Odpowiedz Link
szamsun.ka Villanden 01.07.08, 21:38 Pełen zachwyt :)) Świetny kontakt i superszybka przesyłka. dziękuję raz jeszcze! Odpowiedz Link
sheilunia kaemka 01.07.08, 22:51 Panache Harmony 65E za koszt przesyłki :))). Dzięki temu ostanikowałam koleżankę "ja noszę 75B! Nie stać mnie na te Twoje staniki...w życiu nie wejdę w ten obwód" przemianowaną na "Jaki boski jest ten obwód. I to jest naprawdę miseczka E? Kto by pomyślał, przecież ja NIE MAM PIERSI". Jest bardo szczęśliwa, i ja również, bo mogłam go jej bez żalu sprezentować ;) Przesyłka błyskawiczna, zero problemów :) Dziękujemy! Odpowiedz Link
marioladabr Faforzyca 02.07.08, 10:00 Umówiła się ze ną na przymierzenie. Zakupiłam od niej fantasie romini zielone i straplessa w rozsądnych cenach. Dzięki Aniu za poświęcony czas. Odpowiedz Link
krettka nika.86 03.07.08, 20:43 Po wymianie kilku mejli i wyczerpującym opisie stanika w porównaniu z innymi stanikami, które już znałam, stałam się właścicielką ślicznej Maisie. Bardzo dobry kontakt mejlowy i szybka wysyłka. Jestem bardzo zadowolona. Odpowiedz Link
salezjaninka alexxx 04.07.08, 15:42 Przede wszystkim bardzo miły i świetny kontakt z tą Forumką :) Następnie staniczki idealne, całkowicie zgodne z opisem - wspaniałe. W ogóle bardzo miło z Alexxx robić interesy :) Odpowiedz Link
didulina bathilda 08.07.08, 11:22 Miły kontakt mailowy, szybka wysyłka, stan biustonosza zgodny z opisem. Gorąco dziękuję! :D Odpowiedz Link
joasia72 wkroplideszczu 08.07.08, 17:51 Kupiłam od Wkroplideszczu używaną Panache Fiesta 36HH. Wszystko szybko i sprawnie, także instrukcja dla nowej:) Dzięki, Joanna. Odpowiedz Link
adamantia dbj4 08.07.08, 18:11 Niedawno kupiłam od niej lekko używaną Elizę 34JJ. Miły kontakt mailowy, stanik wysłany zaraz po wpłacie na konto i zgodny z opisem. Polecam i dziękuję - udany zakup. Odpowiedz Link