malen.ka 18.07.08, 17:33 najbardziej ścisliwa polska firma? taka, w której rozmiar obwodu 70 będzie pasował na moje wymiary 72/91? dużo łatwiej jest znaleść 70F niż 65G :( Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
malen.ka wiem, że jest już podobny wątek, ale 18.07.08, 17:36 mało tam o polskich firmach :( Odpowiedz Link
malen.ka Re: Jaka jest 18.07.08, 17:48 właśnie, znalazłam na forum opinie ;) ale nie wiem w ogóle, jak z dostępem, skąd można zamówić te biustonosze??? Odpowiedz Link
roza_am Re: Jaka jest 18.07.08, 18:07 Regularna sprzedaż ma ruszyć jesienią. Na pewno będzie to ogłoszone na forum. Podobnie jesienią ma ruszyć sprzedaż nowej kolekcji Mileny, która też jest oceniana jako bardzo ściśliwa. Weź też pod uwagę, że modele o różnych obwodach nie są do końca równoważne - różnią się szerokością fiszbin, wysokością boczków itp. Nie zawsze odpowiednik tej samej miseczki o innym obwodzie leży równie dobrze. Odpowiedz Link
end.of.world11 Re: Jaka jest 18.07.08, 18:40 pozostaje jeszcze zabezpieczenie obwodu przed rozciąganiem. Najlepiej polować na allegro albo ebayu, zawsze serce mniej się łamie, jak człowiek musi coś zmienić w staniku, który kosztował 1/3 sklepowej ceny :) porady są w robótkach ręcznych Odpowiedz Link