moi_a Re: nowy sklep z bielizną www.dopasowana.pl 03.08.08, 12:46 Jak dla mnie bomba! Strona bardzo czytelna, kolorowa, ceny powalające;) Bardzo podoba mi się to, że jest opcja darmowej przesyłki, dokładniejsze opisy staników (podział dużomiseczkowiec/małomiseczkowiec też byłby super). Wciąż szukam idealnego rozmiaru i fakt, że będę mogła kupować w polskim sklepie bardzo mnie cieszy! Masquarade Polka za 99 zł!:O Czaje się na ten model od samego początku stanikowego uświadomienia, ale pierwsze muszę ustalić swój idealny rozmiar:D Dodatkowy WIELKI PLUS za kontakt z obecnymi/przyszłymi klientkami i otwartość na propozycje, krytykę. Mam jeszcze tylko takie małe pytanko, czy jest szansa na Fantasie? a jeśli tak to kiedy? Z tego co wyczytałam fiszbiny są powiedzmy uniwersalne, a ja nie wiem czy jestem wąsko czy szerokofiszbinowcem więc bardzo by mnie interesowały staniczki tej firmy:) Pozdrawiam! Odpowiedz Link
dopasowana_pl Re: nowy sklep z bielizną www.dopasowana.pl 03.08.08, 12:49 Witam, zamówienie na Masquarade jest wyprzedzone czasowo rezerwacją niestety niewiele możemy zrobić już teraz. Chodliwsze rozmiary były zamawiae po 2-3 sztuki, ale skoro już nie widać ich w sklepie tzn., że zostały sprzedane. Jeżeli chodzi o Fantasie i Freye to będą one wprowadzone w sklepie w najbliższej przyszłości. Odpowiedz Link
thorrey "Chodliwsze rozmiary" 03.08.08, 13:17 Tjaaa... :))) Sądząc po asortymencie sklepów większości sklepów stacjonarnych to moje 30G w ogóle nie istnieje, a tu się nagle okazuje że to "chodliwszy rozmiar".... I to akurat przy zamawianiu wymarzonego stanika. No co za ironia losu ;( Odpowiedz Link
zblazowana Re: "Chodliwsze rozmiary" 05.08.08, 09:15 cholera jassna... no właśnie się zastanawiałam co tak szybko znikają te 30G i teraz jest już tylko harmony, które już zresztą mam no i po co mi niebieskie. żesz no.... Chyba na przyszłość Pani Monika będzie musiała zamawiać 30G nie po 2- 3 sztuki tyko po 20-30 co najmniej :D no grunt, że wczoraj owym harmony ostanikowałam perfekcyjnie mamę. i jeszcze deczko za małą w miskach portie jej sprawiłam, ale kategorycznie odmówiła odesłania i wymiany, więc zostaje z dwoma stanikami :) za co jestem dopasowanej_pl dozgonnie wdzięczna, bo mi się ta sztuka nie udawała od miesięcy przez argumenty oszczędnościowe, a tu proszę - w takich cenach to ona i owszem, zgodzi sie na kupowanie w necie :D alleluja :) Odpowiedz Link
vasylkova Re: nowy sklep z bielizną www.dopasowana.pl 03.08.08, 18:27 z rozmiaru 65FF wyszukiwarka pokazuje 9 stanikow, ale po przejrzeniu wszystkich, okazuje sie, ze ANI JEDEN nie jest dostepny w tym rozmiarze. Troche to zniecheca do zakupow, bo kiedy asortyment bedzie szerszy, to komu bedzie sie chcialo przegladac kilkadziesiat modeli, w dodatku po to, zeby sie przekonac, ze nie ma z czego wybierac? Moim zdaniem ustawienie wyszukiwarki tak, zeby pokazywala rzeczywisty wybor jest priorytetowa sprawa. Pisalam juz zreszta o tym. Odpowiedz Link
dopasowana_pl Re: nowy sklep z bielizną www.dopasowana.pl 03.08.08, 18:53 Sprawdziłam od razu i wszystkie 9 występują w danym rozmiarze. Tylko Maskaradki, które będą u nas pod koniec sierpnia są z czasem realizacji 3 tygodnie. Może coś przeoczyłam? Byłabym bardzo wdzięczna za inf. Pozdrawiam Monika Jaworska Odpowiedz Link
vasylkova Re: nowy sklep z bielizną www.dopasowana.pl 03.08.08, 20:02 rzeczywiscie - przepraszam, moj blad. Te rozmiary szarym kolorem wydawaly mi sie nieaktywne. Odpowiedz Link
megiddo0 Re: nowy sklep z bielizną www.dopasowana.pl 03.08.08, 21:19 no wlasnie radze to zmienic na inny sposob wyboru, bo tez mialam na poczatku takie wrazenie Odpowiedz Link
doris.bytom Re: nowy sklep z bielizną www.dopasowana.pl 04.08.08, 12:40 Czy sklep zamierza poszerzać ofertę, jeśli chodzi o rozmiar 28HH, 30GG? Bo chętnie bym coś zamówiła, ale na razie wybór mam niewielki (po jednym staniku). Fajnie jakby pojawiło się jakieś objaśnienie dot. wąskofiszbinowców i szerokofiszbinowców (bo opis z rodzajami staników jest bardzo fajny). Odpowiedz Link
s4r4hk4ne Re: nowy sklep z bielizną www.dopasowana.pl 04.08.08, 21:08 Chociaż masz po jednym do wyboru. 36FF nie ma i chyba nie było (przynajmniej nie widziałam) ani jednego, 36G jest jeden i to niezbyt fajny. Odpowiedz Link
mia77 Re: nowy sklep z bielizną www.dopasowana.pl 04.08.08, 16:20 Czy planuje Pani poszerzyć asortyment o stroje kąpielowe? Właśnie złożyłam zamówienie i tak mnie te ceny rozmarzyły, że tak sobie nieśmiało myślę, że jakbym jeszcze u Was Santa Cruz Fantasie tanio znalazła, ach... Odpowiedz Link
nowokaina123 Re: nowy sklep z bielizną www.dopasowana.pl 04.08.08, 21:33 Jesli późniejszy kontakt z Panią Moniką będzie taki, jak teraz, to dobrze wróżę temu sklepowi :) No i mam nadzieję, że trafiłam z rozmiarem, bo nie usmiecha mi się ewentualne odsyłanie I jeszcze: wczoraj serce mocniej mi zabiło, jak zobaczyłam, że zamiast jednego stanika w rozmiarze 30F jest ich... no, duzo więcej (dziś juz mniej...). Załuję tylko, że z kasą krucho i z pięknych maskaradek mogłam wybrać tylko jedną Oby była dobra! Do wrzesnia zatem :) Odpowiedz Link
antyka Re: nowy sklep z bielizną www.dopasowana.pl 04.08.08, 21:49 Ja rowniez zycze powodzenia. Mam nadzieje tylko, ze koty za bardzo nie psoca w mieszkaniu :) Kupilam u Pani moja pierwsza 65-ke :) Odpowiedz Link
masza.s przestaję lubić ten sklep! ;) 18.08.08, 16:51 Dobra, żartuję, jesteście wspaniali. Cudowni. Zdecydowanie w mojej opinii jeden z najbardziej przyjaznych, świetne wyposażonych sklepów. Tylko ile ja mogę wydać na staniki, hmmmm? ;( Bankructwo mnie czeka. Ale przynajmniej z ładnym biustem odzianym w ładne staniki. Nie mogę się doczekać moich maszkaradek :) Odpowiedz Link
nathd Re: nowy sklep z bielizną www.dopasowana.pl 06.08.08, 08:50 Witam! Czy oddział we Wrocławiu już powstał? Jeśli nie to kiedy można się spodziewać? Czekam na poszerzenie oferty dla rozmairu 30H :) Pozdrawiam Odpowiedz Link
dopasowana_pl Re: nowy sklep z bielizną www.dopasowana.pl 14.08.08, 20:01 Witam, do Dopasowanej w przyszłym tygodniu trafi dostawa czarnej Princessy oraz nowej brązowej Portii! Produkty są już dostępne na stronie. Zapraszamy serdecznie! Odpowiedz Link
hipciorra Re: nowy sklep z bielizną www.dopasowana.pl 14.08.08, 21:07 Ech, osiołkowi w żłoby dano... Pół godziny się zastanawiałam, co wziąć: czarną Princessę, którą dziś ujrzałam, czy czerwoną Portię, która mnie kusiła od dawna. Aż w końcu stwierdziłam, że białych i czarnych staników już się w życiu nanosiłam, teraz chcę KOLOROWE! I ostatnia Portia 32G zniknęła z magazynu :-D A czy jest szansa, że pojawi się jeszcze Emily, ni to różowa, ni to fioletowa, w białe kwiatki? Odpowiedz Link
l-u-l-u Mała sugestia odnośnie błędu w nazwie 14.08.08, 21:12 Mam małą sugestię mianowicie Maquarade firmy Panache w rzeczywistości piszę się Masquerade może wato było by poprawić ten błąd. Odpowiedz Link
kuka9 Re: Mała sugestia odnośnie błędu w nazwie 14.08.08, 21:43 kurcze- nic białego nie ma :( Odpowiedz Link
dopasowana_pl Re: Mała sugestia odnośnie błędu w nazwie 14.08.08, 22:20 Mała sugestia pokornie przyjęta do wiadomości i od razu poprawiona, przepraszam! A co białego potrzeba? Jaki rozmiar? Emily w kolorze "wine" jest dostępna w rozmiarze 34F oraz 34FF W przyszłym tygodniu na stronie Brastopu pojawią się dwie nowe Emily i niedługo później w Dopasowanej :) Odpowiedz Link
hipciorra Re: Mała sugestia odnośnie błędu w nazwie 14.08.08, 22:33 dopasowana_pl napisała: > Emily w kolorze "wine" jest dostępna w rozmiarze 34F oraz 34FF No właśnie, a ja noszę 32G, aż żałość serce ściska... Nic to, Portia na pewno mnie pocieszy ;-) Odpowiedz Link
nomina Satynka 15.08.08, 12:07 A ja bym poprosiła coś miękkiego, satynkowego lub z dodatkiem satyny, w kolorach ecru, złota, piasku itp. Dałoby się :)? Odpowiedz Link
kuka9 Re: Mała sugestia odnośnie błędu w nazwie 15.08.08, 20:55 hmm... nie mam żadnych typów jeśli chodzi o firmę. rozmiar 34G/75G - lubię staniki, które mają mały rozstaw miseczek. nie chcę na pewno bardotki. ______________________________________ Odpowiedz Link
brykanty Re: Mała sugestia odnośnie błędu w nazwie 18.08.08, 22:36 A to jeszcze się podłączę: Stringi Hestia w kolorze kości słowniowej firmy Masquerade (4544) - proponuję "kości słoniowej", tak samo przy Biustonosz balkonowy Hestia w kolorze kości słowniowej firmy Masquerade (4541), ale przy gorsecie jest ok. :) Znalazłam jeszcze kilka drobiazgów w rodzaju brakujących spacji lub przecinków (albo nadmiarowych przecinków), jeżeli p. Monika jest zainteresowana, to mogę opisać w mejlu, tylko że to nie są b. istotne usterki. Odpowiedz Link
dopasowana_pl Re: Mała sugestia odnośnie błędu w nazwie 18.08.08, 23:06 sugestie dotyczące błędów przyjmę pokornie na maila ;) zwroty robię dzisiaj...przepraszam za opóźnienia!długi weekend to jedno dwa to liczba zamówień które realizujemy dzisiaj wysyłam wszystkie przelewy i jeszcze raz przepraszaszam. Od tej pory trzymamy się terminu maks. 2 dni na zrobienie przelewu po otrzymaniu przesyłki... Odpowiedz Link
dopasowana_pl Re: nowy sklep z bielizną www.dopasowana.pl 15.08.08, 23:40 Zapraszam do skorzystania z promocji na Hestię (pełna rozmiarówka). Realizacja na początku września. Liczba sztuk w promocji ograniczona! Istnieje możliwość wpłaty na konto przed samą wysyłką (tj. za ok. 2-3 tygodnie) W razie pytań służymy pomocą! www.dopasowana.pl/firm-pol-1216850231-Panache-Masquerade.html Odpowiedz Link
mig_usia pyt. dot. czarnej hestii 16.08.08, 00:09 rozmiar 30g czarna - jest tylko z odpinanymi ramiaczkami - mozna domowic z nieodpinanymi bo nie wiem ktora "kupic" ;) ew obie;) Odpowiedz Link
monikas27 Czy ktoś robił już zwrot ? 18.08.08, 13:19 Ciekawa jestem jak długo będzie trwała procedura zwrotu pieniążków, bo nie ukrywam, że mi się pali :)Robiła któraś z Was już zwrot w "dopasowanej "? Odpowiedz Link
roza_am Re: Czy ktoś robił już zwrot ? 18.08.08, 14:30 Robiłam zwrot. Paczka (priorytetowa) szła do Warszawy 8 dni. Pieniądze jeszcze nie dotarły na konto (od 13.08). Ale po drodze był długi weekend, więc pewnie dlatego. Odpowiedz Link
megiddo0 Re: Czy ktoś robił już zwrot ? 18.08.08, 17:46 ja tez robilam wyslalam paczke w 11.08 ale chyba jeszcze nie doszla bo nie mam zadnych informacji a tez mi sie spieszy bo wyjezdzam:( Odpowiedz Link
roza_am Re: Czy ktoś robił już zwrot ? 19.08.08, 14:35 Potwierdzam słowa p. Moniki - dziś pieniądze dotarły. Pomimo tych drobnych opóźnień polecam Dopasowaną - b. dobra komunikacja, zakupy łatwe i przyjemne. Jak dotrą Freye i Fantasie będzie wręcz idealnie :) Odpowiedz Link
masza.s Re: nowy sklep z bielizną www.dopasowana.pl 18.08.08, 16:54 Skorzystałam i idę założyć wielki worek pokutny. Jestem Waszą fanką, Pani jest przemiła. Nie myślała Pani o założeniu sklepu stacjonarnego? <zaciera łapki>? Taki sklep stacjonarny to byłby cud miód, mam nadzieję, że interes internetowy się rozwinie na tyle, że Pani o tym pomyśli. :) Mnie się marzą jeszcze nowe maszkaradki - Sahara ( zakochałam się) i minerva. :) Odpowiedz Link
evolet Re: nowy sklep z bielizną www.dopasowana.pl 18.08.08, 17:15 mi sie marzą gorsety z obu:D Odpowiedz Link
malen.ka Re: nowy sklep z bielizną www.dopasowana.pl 18.08.08, 19:05 jeju, ta Sahara jest boska! czy ten model jest z kolekcji jesiennej tegorocznej? Odpowiedz Link
hermenegilda_k zapowiedź kostiumów Panache na 2009! 18.08.08, 20:34 na dopasowanej pojawił się zwiastun kostiumów kąpielowych na 2009 r. zobaczcie! Odpowiedz Link
thorgalla Problemy z rejestracją 18.08.08, 17:39 No i chciałam się zarejestrować :((( >>Jeśli adres jest w Polsce wpisując kod pocztowy użyj następującego >>formatu: xx-xxx. Dla adresu poza Polską możesz użyć dowolnego >>formatu. Mieszkam zagranicą i wpisując kod miejsca zamieszkania,wbrew temu co zawiera komunikat powyżej,wyskakuje błąd:Niepoprawny kod pocztowy. >>Państwo:Polska Info na stałe,nie można zmienić. Najpierw jest: >>Jeżeli nie posiadasz telefonu obowiązkowo wypełnij pole e-mail i >>napisz w polu uwagi do zamówienia, jak można się z Tobą >>skontaktować w sprawie potwierdzenia zamówienia. W moim przypadku jest bez sensu podawać duński numer telefonu. A jeżeli sklep nie boi się kosztów takiego telefonowania to mogę podać.Zresztą nieznanych mi numerów z zagranicy nie odbieram. Ale potem jest taka informacja >>Niepodanie telefonu lub podanie telefonu nieprawdziwego spowoduje >>zablokowanie tego konta. Która zaprzecza poprzedniej. Odpowiedz Link
thorgalla Re: Problemy z rejestracją 18.08.08, 17:43 Po obejrzeniu konkretnego stanika,chcąc wrócić do wyników wyszukiwania,wyskakuje błąd.Trzeba od nowa wyszukiwać. Odpowiedz Link
kwiatek04 Minuet by Masquerade 18.08.08, 19:55 Czy model Minuet pojawi sie jeszcze na dopasowanej? Pojawil sie na samym poczatku w moim rozmiarze, a pozniej bardzo szybko zniknal :( Bo sie wlasnie zastanawiam czy zainwestowac w hestie czy poczekac na minuet ;) Odpowiedz Link
jud.yta Hestia - rozmiar - POMOCY !!! 19.08.08, 09:06 Dziewczyny chcę zamówić Hestie, ale nie wiem jaki wziąć rozmiar, moje wymiary 68/92, Tango II mam 28G, Fieste, Tie, Margo i Arabelkę też 28G. Brać 30F czy FF????? Odpowiedz Link
klaviel Re: Hestia - rozmiar - POMOCY !!! 19.08.08, 09:56 jud.yta-może lepie dwie miseczki w dół,w moim przypadku dobry jest "normalny" rozmiar.Też mam maskaradki z większym obwodem niż mój "podstawowy", zawsze 2 w dół.(30F-32DD).Jeśli możesz zamrozić pieniądze to może weź oba,a zostawisz dobry. Odpowiedz Link
klaviel Re: nowy sklep z bielizną www.dopasowana.pl 19.08.08, 09:44 Przeczytawszy wczoraj cały wątek od razu "pobiegłam" na zakupy.Zakupiłam jasną hestię,chciałam też jakiś czarny,ale mam kilka,więc odpuściłam...Zły pomysł,nie? Odpowiedz Link
gramma5 Zaloguj się - jestem klientem, ale nie mam konta 20.08.08, 14:35 No właśnie. Na stronie jest napisane: "Jesteś już naszym klientem? Zaloguj się!". Złożyłam zamówienie w sklepie, ale nie zakładałamtam konta. Czy teraz muszę jeszcze raz wypełnić formularz z wszystkimi danymi żeby mieć login i hasło? Odpowiedz Link
ariadna007 brak miseczek JJ i K 20.08.08, 21:05 obserwuję dopasowaną od początku i niestety w rozmiarówce jestem nieobecna - to strasznie frustrujące :( 88/126 Odpowiedz Link
dopasowana_pl Re: brak miseczek JJ i K 20.08.08, 21:25 Witam, rozumiem frustrację, ale przychodzi mi do głowy jedynie Panache i Freya(?) Z Panache będzie kilka modeli już niedługo. Freya również się pojawi. proszę się nie frustrować tylko pisać maile :) jakieś konkretne modele? Odpowiedz Link
madziaost Re: brak miseczek JJ i K 20.08.08, 21:29 no tak, kurtuazja, uprzejmości, ale co to za "dopasowana", jeśli nie dopasowuje się do wszystkich?... albo nazwa nietrafiona, albo znów zachowawczy asortyment... Odpowiedz Link
ariadna007 Re: brak miseczek JJ i K 20.08.08, 21:33 proszę dopisać do listy również Kalyani np model Natural Charm bra :) - jak dla mnie jest tak prosty, że aż boski!! :) poza tym zbyt wielkiego wyboru w tych miseczkach faktycznie nie ma raptem Confetti, Eliza, Tango i nie jestem pewna czy przypadkiem też nie Eleanor > Z Panache będzie kilka modeli już niedługo. > Freya również się pojawi. super!! niniejszym dopasowaną śledzę dalej :) Odpowiedz Link
jelonek_k Re: brak miseczek JJ i K 20.08.08, 21:41 Panache do K: Sienna, Tango II, Scarlett, Eliza, Harmony, Tango Pure, Confetti. I Ariza też ma być do K... Odpowiedz Link
chocochoco Brak kontaktu... 21.08.08, 20:07 Już 2 razy pisałam maila w sprawie dopisania do mojego zamówienia majteczek Masqerade i już od 4 dni nie mogę otrzymać odpowiedzi, wypadałoby chociaż coś odpisać hmm... Odpowiedz Link
masza.s Re: Brak kontaktu... 21.08.08, 20:15 Złóż nowe zamówienie - mi zawsze dopisywało automatycznie. To tak zwane "automatyczne łączenie zamówień" w tym sklepie. Odpowiedz Link
evolet Re: Brak kontaktu... 21.08.08, 20:39 ja dostałam maila zwrotnego, że mój nie doszedł, bo mój serwer pocztowy rozsyła spam i jest na liście zablokowanych. pytania wysyłam korzystając z formularza dostępnego na stronie. Odpowiedz Link
dopasowana_pl Re: Brak kontaktu... 22.08.08, 00:33 Witam, staram się odpowiadać na wszystkie maila za wszelką cenę (wiedzą o tym Panie otrzymujące odp. o 5 rano ;)) Jeżeli któaś z Pań nie otrzymała odp. to proszę ponownie się kontaktować (mail, gg, telefon). Przepraszam za brak kontaktu, ale tak jak napisałam staram się na wszystko odp. więc istnieje szansa, że mail nie dotarł? Ale nie wykluczam przeoczenia. Pozdrawiam Monika Jaworska Odpowiedz Link
chocochoco Re: Brak kontaktu... 22.08.08, 11:29 Wysyłałam już 2 razy przy pomocy formularza na stronie i wyświetlało się, że zostało wysłane. Złożyłam teraz zamówienie na te majteczki i nie połączyło się z poprzednim... Trudno najwyżej zapłacę 2 razy za przesyłkę... Odpowiedz Link
chocochoco Re: Brak kontaktu... 22.08.08, 12:09 Już wszystko w porządku:-), zamówienia połączone. Przepraszam za zamieszanie i pozdrawiam. Odpowiedz Link
acrobat49 brak odp na maile 28.08.08, 09:19 Widzę ,że pani "dopasowana" częściej udziela sie na forum niż odpowiada na maile i gg. Wiec może skorzystam i ja i zapytam raz jeszcze czy dostępne będą majteczki, tonga Emili firmy Curvy Kate w kolorze szarym. Zamówiłam staniczek i chciałabym mieć komplecik. Odpowiedz Link
ciri1971 Re: brak odp na maile 28.08.08, 11:17 Tak, też to zauważyłam:( Pytałam chyba tydzień temu o mniejsze rozmiary szortów Antoinette i cisza...Może tu się dowiem? Odpowiedz Link
winter76 Re: brak odp na maile 28.08.08, 14:15 A piszecie z gazetowego?Bo ja z prywatnego i nie mam żadnego problemu-na wszystkie maile p.Monika odpowiada w ciągu paru godzin.Moze wasze nie doszły? Odpowiedz Link
nowokaina123 Re: nowy sklep z bielizną www.dopasowana.pl 24.08.08, 00:27 no i po ptokach! :( nie zamowie juz slicznej princessy, ani nic, bo juz NIC w moim rozmiarze i przywoitej cenie nie ma! :(((((((((((((((( i bylo tak rozmyślać: mogę sobie pozwolić nie mogę? Taki rozmiar czy śmaki? Cholerka! Nastepnym razem robie zakupy hurtowo, najwyzej bede odsylac Ech, życie... co to za zycie bez dobrego stanika! Odpowiedz Link
dopasowana_pl Re: nowy sklep z bielizną www.dopasowana.pl 24.08.08, 02:26 oferta Curvy Kate zniknela ze strony, ale jutro powróci :) Odpowiedz Link
toska84 Re: nowy sklep z bielizną www.dopasowana.pl 24.08.08, 10:52 Chciałam serdecznie podziękować Pani Monice za wczorajsze spotkanie w Krakowie:) Mimo, że nie udało mi się zmierzyć wszystkiego co chciałam, to jestem bardzo zadowolona z mojej Emilki:) i w ogóle z możliwości jakie Nam wszystkim Pani dała. Pozdrawiam Odpowiedz Link
nowokaina123 Re: nowy sklep z bielizną www.dopasowana.pl 24.08.08, 12:23 dopasowana_pl napisała: > oferta Curvy Kate zniknela ze strony, ale jutro powróci :) Hurrrrra!!!!!!! a jak z cenami? będą takie, jak przed zniknięciem? Bo hestię też chciałam zamówić w promocji, ale nie zdążyłam :( Odpowiedz Link
hipciorra Hmmm... 26.08.08, 16:14 Odebrałam dzisiaj przesyłkę z Dopasowanej - czerwoną Portię. Stanik stanikiem, ale nie dostałam żadnego dowodu zakupu, paragonu czy faktury, gdybym chciała składać reklamację, nie miałabym do tego podstaw. Podejrzewam, że się po prostu zawieruszył, chyba żadna Biuściasta nie miała takich zastrzeżeń :-) Odpowiedz Link
monikas27 Re: Hmmm... 26.08.08, 18:31 ja też nie miałam żadnego paragonu ani innego dowodu zakupu :( ale zwrot przyjęto mi bez problemu :) Odpowiedz Link
dopasowana_pl Re: Hmmm... 27.08.08, 08:52 Witam, faktury do zamówień będą dołączane od 1 września. Zwroty są dokonywane na podstawie potwierdzeń złożenia zamówienia. Przepraszam za te wszystkie niedogodności, ale ciągle wprowadzamy jakieś nowości organizacyjne, żeby usprawnić wysyłkę. Odpowiedz Link
malen.ka Kiedy jakaś dostawa MASQUERADE??? 26.08.08, 17:09 będzie Sahara albo Minerva? bo nie wiem, czy mam się napalać :) Odpowiedz Link
plecha1 Portia brązowa, szorty 27.08.08, 12:10 Czy będą? Chciałabym wreszcie mieć jakiś komplet bielizny. Potrzebny mi najmniejszy możliwy rozmiar. Odpowiedz Link
monikas27 Re: pyt. dotycące zapłaty za Maskaradki 28.08.08, 20:57 wiele z nas zrobiło zamowienie/rezerwację MAsqueradek i czekamy sobie grzecznie na dostawę. Domyślam się też że wiele z nas nie wpłacało jeszcze pieniążków. Czy dostaniemy mailowo jakiś znak- sygnał "Masqueradki już są - teraz proszę wpłacić" czy mamy po prostu na bieżąco śledzić co się dzieje w sklepie ?:) Odpowiedz Link
dopasowana_pl Re: pyt. dotycące zapłaty za Maskaradki 28.08.08, 23:22 Witam, na dostawę Maskaradek trzeba jeszcze zaczekać z 2 tygodnie.Jak tylko otrzymam inf. potwierdzającą wysyłke całości do mnie roześlę maila do osób, które z płatnością się wstrzymały tak aby miały czas na wykonanie przelewu. ***** Stringi do szarej Emilki pojawią się niedługo więc będzie miała Pani możliwość ich zakupy. ****** Szorty do brązowej Portii również się pojawią. ****** Kontakt z Paniami o ogólna obsługa sklepu zmieni czas reakji od 1 września kiedy to będę dostępna pod mailem przez 8 godzin dziennie (pod telefonem i gg również). Gdyby któraś z Pań nie otrzymała odp. na maila proszę wysyłać raz jeszcze. Na wszystko staram się odpowiadać więc brak odp. może świadczyć o tym, że mail nie dotarł. Odpowiedz Link
metia szara Emily 28.08.08, 23:28 Czy szara Emily wróci do oferty? Jeśli tak, to kiedy? Mam nadzieję, że szybko :) Odpowiedz Link
silie Re: Czy dotrł mój zwrot? 29.08.08, 09:30 Witam; pani Moniko, czy dotarł do Pani mój zwrot - biały Frilly 75F? Wysłany we wtorek 26.08. priorytetem. (Anna A.) Na Minuet niezmiennie czekam :) silie. Odpowiedz Link
metia Re: szara Emily 29.08.08, 09:46 Pytałam, bo u mnie szara Emily zniknęła z listy, kiedy wyświetlam wszystkie staniki Curvy Kate. I teraz nie wiem, czy to jakiś błąd mojego komputera (skoro acrobat49 niedawno udało się ją zamówić), czy po prostu ten model już "wyszedł". Odpowiedz Link
acrobat49 Re: szara Emily 13.09.08, 08:37 Ja na szarą Emily czekam juz 3 tydzień :/ Jestem rozczarowana tak długim czasem oczekiwania. Mam nadzieje ze rozmiarówka chociaż będzie dobra, jak już przyjdzie...... Odpowiedz Link
malen.ka jest Sahara Masquerade! 29.08.08, 22:36 ale nie ma mojego rozmiaru...nawet sie cholera ciesze,bo dzis zamowilam antośkę z szortami... gdyby jeszcze sahara mnie skusiła, to bym zbankrutowała :) Odpowiedz Link
masza.s Re: jest Sahara Masquerade! 30.08.08, 15:16 O nie. Mój był. Bankructwo totalne. Odpowiedz Link
dopasowana_pl Re: jest Sahara Masquerade! 30.08.08, 16:04 Witam, pojawiła się kolejna porcja Masquarade. Dostawa całości jest spodziewana w okolicach 20 września.(prosimy więc jeszcze o chwilę cierpliwości). ******** Pytania dotyczące wszelkich zwrotów prosimy kierować pod adres zwroty@dopasowana.pl na forum zaglądam raz/dwa razy dziennie do maila mam dostęp o wiele częściej więc szansa na odp. w sprawie zwrotu będzie wysłana dużo wcześniej! Zwrot Pani Anny A.jeszcze nie dotarł. ******** a teraz odpowiadam na wszystkie pytanie dotyczące szarej Emily. W związku z tym jak podaliśmy na naszej stronie, że Curvy Kate co miesiąc będzie wprowadzał nowe kolory dostępnych modeli nie wiem dokładnie jak jest ze starszymi, postaram się wydusić tę inf. od producenta. Mam też dobrą informację dotyczącą zapasów magazynowych, z tygodnia na tydzień możemy pozwolić sobie na coraz to większę zakupy więc rozmiarówka nie będzie znikała tak szybko. ************ jeżeli chodzi o majteczki do skompletowania z górą dostępnej na naszej stronie to oczywiście jest to możliwe, uzupełniamy naszą ofertę na bieżąco, ale w tej chwili niestety jeszcze wszystkiego nie ma więc prosimy o kontakt gdyby ktoś był zainteresowany zakupem czegoś nieobecnego na stronie. ****** od września będzie można dokonywać odbiorów osobistych (po wcześniejszym umówieniu się!) W razie dodatkowych pytań służę pomocą. Odpowiedz Link
ottiss Frillys Clarissa 30.08.08, 23:45 czy Frillys Clarissa wystepuje wogole w rozmiarze 32h?zakochalam sie w tym staniczku ,ale skoro jest rozciagliwa to potrzebowalabym wlasnie chyba takiego.Jesli jest produkowana w takim rozmiarze-czy mozna sprowadzic?:) Odpowiedz Link
chocochoco Re: Frillys Clarissa 30.08.08, 23:52 Z tego co wiem, to wszystkie Frilly występują tylko do miseczki G... Odpowiedz Link
dopasowana_pl Re: Frillys Clarissa 31.08.08, 06:24 Frilly podobnie jak Maskaradki występuje tylko do G i faktycznie większość modeli jest dość sporymi rozciągliwcami. Przy okazji koljny raz zapraszam wszystkie Panie robiące u nas zakupy do wyrażania swojej opinii o zakupionym staniczku! Innym klientkom będzie łatwiej wybrać rozmiar :) Odpowiedz Link
fringilla Re: nowy sklep z bielizną www.dopasowana.pl 31.08.08, 15:07 Przepraszam, że zaśmiecam forum, ale wysłałam już dwa maile do dopasowanej, na które nie dostałam odpowiedzi. A było to już około tygodnia temu. Jeden na maila gazetowego, drugi przez stronę sklepu. Ponieważ jestem z Warszawy, napaliłam się na zakupy jak szczerbaty na suchary, mając nadzieję na mozliwość zwrotu czy wymiany bez pośrednictwa poczty polskiej, a tu czekam, czekam i nic :( Myślalam, że może załoga dopasowanej jest na urlopie, ale widzę aktywność na forum, dlatego się przypominam ;) Odpowiedz Link
dopasowana_pl Re: nowy sklep z bielizną www.dopasowana.pl 31.08.08, 17:45 Pani Agato, proszę o kontakt na adres: monika.jaworska@dopasowana.pl Odpowiedz Link
babajaga87 KIEDY DOSTAWA MASKARADEK DOJDZIE? 14.09.08, 22:28 Pani Moniko, Maskaradki miały być w pierwszym tygodniu września, jutro rozpoczyna się trzeci, a mojego zamówienia ni widu ni słychu.. Czy wszystko w porządku? Odpowiedz Link
yaga7 Re: Ja też czekam 14.09.08, 22:55 Dołączam do czekających - wymieniam maile, więc kontakt ze sklepem jest, natomiast dostawy nie ma.... Odpowiedz Link
nancy_callahan Re: Ja też czekam 15.09.08, 18:42 Podpinam się pod zapytania co z masqueradkami, również czekam... na razie cierpliwie, ale... Odpowiedz Link
chocochoco Ja też... 15.09.08, 00:04 Ja też czekam, do tego nie dostaje odpowiedzi na maile, jak gdzieś znajdę wcześniej w moim rozmiarze, to chyba zrezygnuję... Odpowiedz Link
joankb Re: KIEDY DOSTAWA MASKARADEK DOJDZIE? 15.09.08, 08:45 Pisały już do mnie dwa sklepy, że Panache ma opóźnienia w szyciu... Albo (pewnie) sporo zamówień. Odpowiedz Link
babajaga87 Re: KIEDY DOSTAWA MASKARADEK DOJDZIE? 15.09.08, 10:24 Taaa... Jak co sezon! Wiosną czekałam 2 miesiące dłużej na Porcelankę, a potem się jeszcze okazało, że nie pasuje :/ ZŁO! Odpowiedz Link
malen.ka a mi Pani Monika napisała 15.09.08, 10:38 że były już 3 dostawy tych maskaradek, więc niebawem powinna pojawić się również hestia, na którą niecierpliwie czekam. Odpowiedz Link
ciri1971 Re: a mi Pani Monika napisała 15.09.08, 10:49 W odpowiedzi na mojego maila(chodziło o czerwoną Antośkę) pani Monika napisała, że staniki juz są, ale czekali na pudełka, żeby wysłać. Podobno wysłali w piątek, więc w zasadzie powinna dojść lada moment. Odpowiedz Link
plecha1 A ja żałuję próby zakupów w tym sklepie 15.09.08, 14:00 Niestety, straciłam już ostatecznie cierpliwość do sklepu i rozważam prośbę o odesłanie mi pieniędzy. Zamowiłam Portię ponad dwa tygodnie temu. Miała być wysłana w 24h, po tygdniu zero kontaktu ze strony sklepu, na dwa maile z pytaniem, co się dzieje nie odpisano. Wreszcie na gg napisałam, że naprawdę nie chciałabym psuć opinii na lobby, ale chyba wypadałoby poinformować klienta, czemu towar nie jest wysłany, chociaż został opłacony. Odpisano mi, że zaszła pomyłka, mojego rozmiaru nie ma, będzie jakoś na początku zeszłego tygodnia. Zerkałam, dalej widniało "oczekujemy na dostawę" i w dalszym ciągu zero informacji i odpisywania na maile z pytaniem, czy dostawa się opóźnia i co się właściwie dzieje z towarem. Dopiero telefonicznie otrzymałam informację, że w piątek lub dziś powinni dostać towar, ale w dalszym ciągu zamówienie nie jest zrealizowane. Ja rozumiem, że można się pomylić i potrzeba czasu na sprowadzenie towaru, ale kontakt ze sklepem jest po prostu żenujący. O każdą informację trzeba się kilka razy dopraszać. Wygląda na to, że majtek do kompletu mieć nie będę, bo nie odważę się chyba ponownie zamawiać w tym sklepie, a gdy składałam zamówienie na stanik, były jeszcze niedostępne. Odpowiedz Link
monikas27 Re: ja też czekam 15.09.08, 15:08 taaaa pierwszy tydzień września mamy już dawno za sobą, w moim zamówieniu brakuje tylko jednej pozycji, ciekawe czy się doczekam :) Ale to nauczka dla mnie nie kupować w sklepie, który nie ma towaru na stanie :( Odpowiedz Link
plecha1 Re: ja też czekam 15.09.08, 16:49 Mnie nawet nie przeszkadza samo czekanie (mam kilka staników i kolejny nie jest potrzebny natychmiast), pomimo że towar figurował jako dostępny, bo człowiek jest tylko człowiekiem i może się pomylić, ale to, że muszę dopraszać się o każdą informację na temat zamówienia, chociaż informacje o opóźnieniach i wynikłych problemach powinny być wysyłane automatycznie przez pracownika. A o mailach bez odpowiedzi chyba nie muszę wspominać... Odpowiedz Link
marcelowypotwor Re: nowy sklep z bielizną www.dopasowana.pl 15.09.08, 16:35 tez nie moge sie doczekac na maskaradke, wyslalam dzis mejla z zapytaniem ile jeszcze, chociaz rozumiem ze to zalezy od producenta tylko ze na poczatku chyba byla mowa ze moze beda nawet pod koniec sierpnia.... poki co konakt ze sklepem bez zarzutu wiec licze na szybka odpowiedz Odpowiedz Link
velika Re: nowy sklep z bielizną www.dopasowana.pl 15.09.08, 17:14 Do mnie już maskaradki pofrunęły, dziś rano dostałam maila. Przez 1,5m-ca czekania zdążyłam trochę schudnąć i obawiam się, ze będą za duże:/ Plecha1-ja też miałam tak z jednym zamówieniem, że nie otrzymałam info o tym ,że stanika nie ma i trzeba poczekać. Na maila dostałam odpowiedź natychmiastową, ale uważam, ze przy takich pomyłkach należy pisać od razu do klienta. Poza tą jedną wpadką jestem z zakupów bardzo zadowolona:) Odpowiedz Link
chocochoco Re: nowy sklep z bielizną www.dopasowana.pl 15.09.08, 17:41 Co dziwne w innych sklepach już są te staniki, które zamówiłam, chyba zrezygnuję z usług "dopasowanej", bo mi wykupią i obejdę się smakiem, kontakt zerowy... Mam tyle szczęścia, że nie zapłaciłam jeszcze. Odpowiedz Link
plecha1 Re: nowy sklep z bielizną www.dopasowana.pl 15.09.08, 18:06 Zazdroszczę. A ja po raz kolejny przekonałam się, że przedpłata nie popłaca. Odpowiedz Link
gramma5 Re: nowy sklep z bielizną www.dopasowana.pl 16.09.08, 08:18 Mnie też powoli zaczyna denerwować ta sytuacja. Pieniędzy nie mam, stanika nie mam, kontakt ze sklepem żaden :/ Odpowiedz Link
jolka-pol-ka Re: nowy sklep z bielizną www.dopasowana.pl 17.09.08, 13:12 złożyłam zamówienie 28.08. Adnotacja - 21 dni termin realizacji. W piatek 19.09 wiszę w oknie i wyglądam listonosza. Bo ja jakaś cierpliwa jestem.. Odpowiedz Link
marcelowypotwor Re: nowy sklep z bielizną www.dopasowana.pl 17.09.08, 15:13 dzis dostalam telefon od wlascicielki ze moje zamowienie zostanie wyslane jutro lub pojutrze, no i przeprosiny jezeli tak bedzie to poki co zakopuje topor wojenny Odpowiedz Link
evaherzigova Re: nowy sklep z bielizną www.dopasowana.pl 17.09.08, 16:05 Też zostałam dzisiaj poinformowana telefonicznie o dostawie. Co ciekawe telefon zadzwonił dokładnie w momencie w którym zamierzałam zrezygnować z transakcji. Zamawiałam Coquette. Odpowiedz Link