kwiatek04 Czy na mierzenie trzeba sie umawiac? 30.11.08, 17:23 Bede w Warszawie 20 grudnia i marzy mi sie po nocach jakas maskaradka :) Odpowiedz Link
dopasowana_pl Re: Czy na mierzenie trzeba sie umawiac? 30.11.08, 19:46 sklepu stacjonarnego jako takiego jeszcze nie ma (ale jest w planach ;)) konieczne jest więc umówienie się :) Proszę o telefon to będziemy mogły wszystko ustalić 0792060711. monika jaworska Odpowiedz Link
psuj-ka komplety, koszulki itp. 01.12.08, 11:55 Trochę mi psują odbiór strony sklepu te koszulki i mikołajkowe komplety. Na większość biuściastych na pewno nie będą pasować, a tak wiele sklepów oferuje podobne rzeczy. Jednak najbardziej kłuje w oczy fotoszopowana modelka w nieciekawych pozach, mam wrażenie, że jak zwykle zdjęcia są skierowane do facetów, ale jednak głównymi klientami dopasowanej są chyba kobiety? ;) Cieszę się z poszerzania asortymentu, wprowadzania polskich firm, ale mam wrażenie, że dopasowana zmierza w złą stronę. Mam nadzieję, że moje przeczucia są niewłaściwe, bo sklep jest świetny i jest ratunkiem dla wielu kobiet z ograniczonym budżetem :) Odpowiedz Link
nathd Re: komplety, koszulki itp. 01.12.08, 12:26 Skoro dopasowana wprowadza koszulki itp, to byłoby miło, gdyby wprowadziła również koszulki, piżamki dla biuściastych. Sądzę, że nie tylko ja miałabym chrapkę na seksowną koszulkę w którą zmieści się mój biust. Odpowiedz Link
dopasowana_pl Re: komplety, koszulki itp. 01.12.08, 15:57 dopasowana czyta uważnie i bardzo dziękuje za uwagi! koszulki były wstawione chwilowo bardziej pod allegro, ale już zniknęły z samego sklepu :) Odpowiedz Link
nomina Re: komplety, koszulki itp. 02.12.08, 21:18 Jestem za koszulkami! Moja aseksualna bawełniana koszulka w owieczki jest cudownie wygodna (choć biust lata), ale już marzy mi się coś bardziej biustoprzyjaznego. Odpowiedz Link
kulki 21 dni - bywa krócej? 02.12.08, 11:53 Czy dostępność "21 dni" oznacza zawsze, że trzeba tyle czekać, czy bywa szybciej? Jakie są Wasze doświadczenia (tak bym chciała pod choinkę.... :) Odpowiedz Link
psuj-ka Re: A czy bedzie uzupelnienie rozmiarowki mileny? 02.12.08, 13:46 Kawałek wyżej padło takie pytanie przecież :) Sylvestrine to model limitowany i więcej nie będzie, a Flamenco będzie uzupełniane co tydzień :P Odpowiedz Link
dopasowana_pl problem z newsletteres 05.12.08, 09:46 Szanowni Państwo, poprzedniej nocy był wysyłany newsletter z naszego sklepu i w tym samym momencie była jakaś "awaria" na serwerach o2 i od tamtej pory nasz e-mail jest kopiowany. Sprawa oczywiście jest przez nas wyjaśniana, ale w tej chwili nawet wykreślenie z listy nie pomaga ponieważ maila już nie wychodzą od nas. Jak tylko sprawa się wyjąsni poinformujemy Panie. Przepraszamy za problemy i prosimy o wyrozumiałość niestety na serwry o2 nie mamy dużego wpływu. Odpowiedz Link
sharteel Inferno - czy wróci? 05.12.08, 13:15 Witam, jestem zadowoloną klientką sklepu dopasowana. Mam pytanie - czy przewidujecie Państwo powrót modelu Inferno? Lubię i chciałabym kupić, ale ten w sklepie (28DD) jest za mały :-( Odpowiedz Link
ewik-mysza Re: nowy sklep z bielizną www.dopasowana.pl 09.12.08, 20:20 Odwiedziłam dziś pania Monikę i... bardzo miło, uprzejmie, pełen profesjonalizm! niestety aktualnie troszkę przetrzebiona rozmiarówka, ale ma być dostawa chyba po świętach... mimo to - zakupiłam pierwszy przymierzony staniczek www.dopasowana.pl/product-pol-220-Biustonosz-Portia- navyorange-firmy-Curvy-Kate.html + www.dopasowana.pl/product- pol-247-Stringi-Portia-navyorange-firmy-Curvy-Kate.html Naprawdę polecam - zarówno kupowanie jak i umówienie się z pania Monika na przymiarke!!! Odpowiedz Link
nowokaina123 Re: nowy sklep z bielizną www.dopasowana.pl 10.12.08, 00:51 a mnie się podobają nowe zdjęcia kokietki bez fotoszopa! i wreszcie kolor prawdziwy widać tylko ta jedna pierś (lewa) jakoś tak dziwnie wygląda :/ ale z profilu - dla mnie - super zero buły ;) poproszę o więcej zdjęć bez polepszaczy :) a - i marzy mi się prawdziwa fotka szortów od kokietki... bo np. na zdjęciach w bravissimo widać zupełnie co innego niż na tych w dopasowanej :/ komu wierzyć? Odpowiedz Link
psuj-ka brawa za zdjęcia :) 10.12.08, 09:58 bardzo fajna inicjatywna z tymi realnymi zdjęciami, mam nadzieję, że będzie coraz więcej takich. No i wreszcie wiemy, jak wygląda druga wersja kolorystyczna Flamenco i jak dla mnie jest zdecydowanie gorsza od tej czerwonej ;) Odpowiedz Link
dopasowana_pl Re: brawa za zdjęcia :) 10.12.08, 10:37 Witam, cieszę się bardzo, że zdjęcia zostały przyjęte w taki sposób :) dodaliśmy zdjęcia następujących biustonoszy: -lemon sorbet, -sahara, -flamenco (oba kolory), -portia nacy/orange, -portia teal/black, -tango plunge białe, -princess niebieska, -lilly Comeximu, -fiesta w wersji niebieskiej Zdjęć będzie napewno więcej oby tylko nasza modelka była bardziej śmiała ;) Odpowiedz Link
nowokaina123 Re: brawa za zdjęcia :) 10.12.08, 11:37 ...i kokietka :) Pani Moniko, proszę osmielić modelkę, by dała się jeszcze w "dołach" sfotografować Bo pomysł jest naprawdę rewelacyjny! Ale przez te zdjęcia chyba się znowu na coś skuszę... Sahara wygląda naprawdę dobrze ;) Odpowiedz Link
nowokaina123 Re: brawa za zdjęcia :) 10.12.08, 11:41 Pani Moniko, a może Pani zdradzić w jakim rozmiarze jest biust modelki? Bo wygląda mi na podobny do mojego ;) Odpowiedz Link
ava.adore Nowy formularz reklamacyjny 10.12.08, 15:51 Jest z nim kilka problemów: nie czyta polskich literek, przy generowaniu wydruku wychodzą nieładne krzaki, a pod pozycją "Dane konta bilingowego" wyskakuje jakieś dziwne "b" i nic więcej. Być może tak ma być (z tym "b", bo że nie czyta pl-literek to źle), ale podejrzewam, że tam jednak powinien znaleźć się nr mojego konta. Mam jeszcze jedną uwagę, tym razem marketingową: rozumiem, że bywają sytuacje, kiedy klient w jakiś sposób próbuje nadużyć możliwości reklamowania towaru, zakładam, że jednak większość zwrotów to jednak będą nietrafione rozmiary, tak jak w moim przypadku. W takim razie zamieszczenie przy generowaniu numeru informacji sformułowanej tak: "Aby przyśpieszyć zwrot pieniędzy w przypadku gdy reklamacja zostanie rozpatrzona pozytywnie, podaj niżej w jaki sposób oczekujesz zwrotu pieniędzy. Samo podanie tych informacji nie oznacza, że reklamacja zakończy się zwrotem pieniędzy." jest lekko odstraszające. Nie robię w końcu nic złego, korzystam tylko ze swojego prawa do zwrotu towaru zakupionego przez internet i traktowanie mnie z góry jako potencjalnej niszczycielki nowych biustonoszy trochę mnie razi. No dobra, może i jestem rozpuszczona przez kupowanie zakupów w sklepach brytyjskich, ale nawet jeśli, to wszak ideałem powinno być równanie do najlepszych, prawda? ;) Odpowiedz Link
annm kolejne zakupy :) super 11.12.08, 16:32 Kolejny raz zakupy.... i super :) szybko, terminowo (błyskawicznie wręcz) przesyłka zgodna z zamówieniem, pieknie opakowana w bibułkę... wszystko cacy.... trochę się obawiałam bo staniki są na prezent świąteczny... ale okazuje się, ze z okazji świa, wydłużone terminy zwrotu... i jeśli nie będą pasowała - to odeśle zaraz po świętach.... zastanawiam się co jeszcze zmaówić.... ;) Odpowiedz Link
dziuunia Re: kolejne zakupy :) super 16.12.08, 15:52 annm napisała: > Kolejny raz zakupy.... > i super :) > > szybko, terminowo (błyskawicznie wręcz) > przesyłka zgodna z zamówieniem, pieknie opakowana w bibułkę... > wszystko cacy.... Całkowicie podpisuję się pod powyższym :) Dodatkowo świetny kontakt mailowy i telefoniczny, bezproblemowe wymiany. Taki mini mini mini zgrzyt to te bure pudełka, fajnie by było jakby kiedyś były białe jak w Bravissimo :) > zastanawiam się co jeszcze zmaówić.... ;) Mam to samo ;) Odpowiedz Link
mena122 wielkie brawa 16.12.08, 14:10 za wprowadzenie realnych zdjęć biustonoszy - to właśnie przez te zdjęcia skusiłam się na Coquette pod choinkę ;) Odpowiedz Link
samo_zloto Re: nowy sklep z bielizną www.dopasowana.pl 16.12.08, 17:06 dołączam się do pochwał- realizacja zamówienia szybka, stanik dobrze opakowany- dla mnie- koralowa bibułka, dla poczty- pudełko, dzięki któremu stanikowi nic się nie stanie podczas doręczenia :) super też, że można ze sklepem porozumieć się na gg- potrzebowałam szybkiej odpowiedzi na krótkie pytanie. no i dodatkowo załapałam się na promocję Sahary za 132 zl :D (recenzja w odpowiednim wątku wkrótce) Odpowiedz Link
nowokaina123 www.dopasowana.pl - :( 17.12.08, 13:45 Taaa... Prawdą jest, że kontakt z właścicielką sklepu bardzo dobry, a pani Monika przemiła. Ja jednak zaczynam tracić cierpliwość. Miesiąc temu zamawiałam staniki na hasło "czekajka". O ile mnie pamięć nie myli, dostawa miała być na początku grudnia. Dziś jest 17, a na stronie info, że na "mój" stanik czas oczekiwania wynosi... 21 dni! Rozumiem, że to wina dostawcy, ale jakoś mnie to nie pociesza. Ech... A myślałam, że na święta będę mieć coś więcej niż przymałą już portię i kokietkę :( Odpowiedz Link
dopasowana_pl Re: www.dopasowana.pl - :( 17.12.08, 13:51 Witam Panią, ale ja wczoraj do Pani pisałam z informacją, że czekamy na dostawę i do świąt powinno zamówienie trafić do Pani. Skąd informacja o 21 dniach? Odpowiedz Link
sybilla777 co oznacza "promocyjna wysyłka świąteczna:? 17.12.08, 14:35 Właśnie składam zamówienie i zatrzymałam się na wyborze formy dostarczenia przesyłki. Widnieje tam opcja "promocyjna wysyłka świąteczna do 31.12.08" i chciałabym się dowiedzieć co kryje się pod tym pojęciem. Z góry dzięki:) Odpowiedz Link
dopasowana_pl Re: co oznacza "promocyjna wysyłka świąteczna:? 17.12.08, 17:15 wysyłka świąteczna oznacza darmową wysyłkę przy przedpłacie i za 5 zł przy pobraniu (poczta polska priorytet) Odpowiedz Link
nowokaina123 Re: www.dopasowana.pl - :) 17.12.08, 18:03 dopasowana_pl napisała: > Skąd informacja o 21 dniach? Ze strony Pani sklepu Ale skoro "moje" staniki mają dotrzeć przed świętami, to cieszę się ogromnie :) Oby nie zapeszyć :/ Odpowiedz Link
ottiss problem z uzyskaniem odp 17.12.08, 17:27 czy dochodza do dopasowanej pytania przez formularz kontaktowy? chyba 3 dni temu pytalam o CK i nie dostalam odp jeszcze,i nie wiem czy nie doszlo ,czy moze to z innego powodu. Odpowiedz Link
dopasowana_pl Re: problem z uzyskaniem odp 17.12.08, 17:55 maile raczej dochodzą, prosiłabym o podesłanie maila raz jeszcze może gdzieś przez przypadek wpadł. proszę podesłać na adres: monika.jaworska@dopasowana.pl Odpowiedz Link
lafere Re: problem z uzyskaniem odp 22.12.08, 02:34 A ja się chciałam zapytać kiedy mniej więcej można się spodziewać uzupełnienia oferty Curvy Kate? Bo sobie wymyśliłam, żeby skorzystać z możliwości mierzenia na miejscu i się wybrać do Warszawy na zakupy:) Odpowiedz Link
alex331 Re: nowy sklep z bielizną www.dopasowana.pl 22.12.08, 22:17 To ja też opiszę moje doświadczenia związane z zakupami w dopasowanej.pl. Na początku grudnia zamówiłam w sklepie Tango II balkonetkę, stanik miał być dostępny od ręki, ale po dokonaniu zakupu, Pani Monika napisała, że jednak będę musiała poczekać do około 15 grudnia, i zapytała się czy nadal jestem zainteresowana. Zdecydowałam się poczekać, 15 skontaktowałam się mailowo z Panią Moniką, i tango nadal nie dotarło więc zdecydowałam się na zmianę zmówienia (tango miało być prezentem pod choinką dla mnie. W poniedziałek zamówienie zostało zmienione, paczka wysłana a ja w czwartek mierzyłam moje nowe inferno i szorty do tego. Jestem bardzo zadowolona z kontaktu mailowego z bardzo miłą właścicielką, błyskawiczna zmiana zamówienia, bez jakichkolwiek kłopotów, szybka wysyłka, generalnie polecam każdej z nas zakupy w dopasowanej.pl!! Odpowiedz Link
alex331 i jeszcze... 22.12.08, 23:24 inferno przyszło zapakowane w sztywne pudełko, a w środku owinięte czerwona bibułą, dla mnie nostalgicznie i profesjonalnie, jestem na TAK!! Odpowiedz Link
aska_987 Re: nowy sklep z bielizną www.dopasowana.pl 26.12.08, 14:07 Wymiana bardzo sprawna i bezproblemowa :) niestety jeden ze staników nie pasuje i będę musiała go zwrócić. :( Zdaje się że najbardziej kompatybilna ze mną jest CK. Czy będą jeszcze jakieś dostawy dla mniejbiuściastych ?? Odpowiedz Link
dopasowana_pl Re: nowy sklep z bielizną www.dopasowana.pl 26.12.08, 14:41 będą będą nowe dostawy :) po Nowym Roku zabieramy się ostro do pracy! będą nowe firmy i większy wybór i oczywiście częstsze dostawy...oby tylko terminowo dostarczane czego szczególnie Paniom życzymy :) Monika Jaworska Odpowiedz Link
imp18 Re: nowy sklep z bielizną www.dopasowana.pl 26.12.08, 15:24 a o jakie firmy poszerzy się asortyment ? :) czy to tajemnica :P Odpowiedz Link
visell Re: nowy sklep z bielizną www.dopasowana.pl 26.12.08, 23:30 A gdzie jest tabela rozmiarów? Odpowiedz Link
psuj-ka Re: nowy sklep z bielizną www.dopasowana.pl 26.12.08, 23:32 tabele są na dole stron poszczególnych produktów :) Odpowiedz Link
somiko Re: nowy sklep z bielizną www.dopasowana.pl 27.12.08, 17:35 Pierwsze zakupy w sklepie zrobiłam przez internet, po jakiś 3 dniach przyszły 2 wybrane staniki. Niestety żaden z nich nie pasował pomimo tego, że wzięlam różne rozmiary. W końcu przed w tym tygodniu postanowiłam wybrać się do sklepu z nadzieją, że łatwiej będzie kupić coś pasującego. Umówiłam się z Panią Moniką bez żadnego problemu pomimo tego, że to było przed Świętami. W sklepie miałam okazję zobaczyć wiele modeli znanych tylko ze zdjęć, przymierzyć z 8 różnych staników aby w końcu wyjść z jednym w zupełnie innym rozmiarze niż miałam zamiar kupić. Przy okazji okazało się, że niektóre firmy absolutnie nie są dla mnie. Jestem bardzo zadowolona z zakupów w sklepie i bardzo dziękuję za pomoc w dobraniu bardzo wygodnego biustonosza. Odpowiedz Link
atisek00 Zaksięgowanie wpłaty 30.12.08, 13:12 Dziewczyny ile czekałyście na zaksięgowanie wpłaty po zakupach w tym sklepie? Odpowiedz Link
psuj-ka Re: Zaksięgowanie wpłaty 30.12.08, 13:16 jakiś czas trzeba czekać, bo chyba to musi być ręcznie zrobione przez pracownika sklepu, nie martw się, na pewno niedługo zostanie zaksięgowana :) Odpowiedz Link
megiddo0 Re: Zaksięgowanie wpłaty 30.12.08, 13:54 ja bardzo szybko-wplacilam w niedziele, a w poniedzialek o 12.30 juz bylo zaksiegowane za to z realizacja zamowienia troche gorzej bo zamiast 24h trwalo 2.5 doby wiec stanik przed sylwestrem juz raczej nie dotrze:( Odpowiedz Link
dopasowana_pl Re: Zaksięgowanie wpłaty 30.12.08, 14:52 witam, jeżeli dokonała Pani przelewu i na drugi dzien roboczy nie otrzymała Pani potwierdzenia, że przelew dotarł proszę o kontakt być może coś przeoczyliśmy. Przepraszam też od razu za opóźnienia, ale staramy się jak możemy z wyrabianiem normy 24h, ale po świętach mamy bardzo dużo pracy i pracujemy dużo więcej i intensywniej, ale nie ze wszystkim się ywrabiamy. Prosimy o cierpliwość. Od Nowego Roku pojawią się dodatkowe osoby więc będzie szybciej i sprawniej. Z góry dziękuję :) Pozdrawiam Monika Jaworska Odpowiedz Link
psuj-ka Nowy wątek sklepu! 30.12.08, 14:11 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=32203&w=89099833 Odpowiedz Link