idid Staniki i inne ubrania...oraz transport 13.08.08, 20:33 Czy tym razem też bierzemy co mamy? U-lotka, Sangor, Greylin - jak chcecie to znów mogę Was zabrać. Tylko jeszcze to potwierdzę, bo mąż w zasadzie jeszcze nie zna moich planów ;-) Odpowiedz Link
songor Re: Staniki i inne ubrania...oraz transport 13.08.08, 20:39 ja jakby co chetnie, ale jeszcze dam znac bo nie jestem pewna ze wpadne na 100% jeszcze Odpowiedz Link
winter76 Re: Staniki i inne ubrania...oraz transport 13.08.08, 20:41 Ja biorę staniki,ale zjawiam się głównie towarzysko,będziem pić z Mają i Thorrey zamiast przymierzać-taki nasz plan ;) Boziaj-potwór tylko zna autorkę sałatki,słowo :) Odpowiedz Link
idid Re: Staniki i inne ubrania...oraz transport 13.08.08, 20:44 To Thorrey jednak będzie? Pogubiłam się z deczko... Odpowiedz Link
winter76 Re: Staniki i inne ubrania...oraz transport 13.08.08, 20:46 O żesz,wygadałam się :) Będzie,ale jest ograniczona czasowo. Odpowiedz Link
idid Re: Staniki i inne ubrania...oraz transport 13.08.08, 20:49 To ja zrobię tak, że wezmę tylko to co mam do odsprzedania. Może ktoś coś będzie chciał. Odpowiedz Link
maja_sara Re: Staniki i inne ubrania...oraz transport 13.08.08, 21:31 Będzie :-) Wyznała nam to "na osobności" w tajemnicy, więc ciiiiiii ;p Odpowiedz Link
daslicht Re: Staniki i inne ubrania...oraz transport 13.08.08, 20:50 Ciekawe jak tam z pogodą będzie... gdyby było chłodniej, mogłabym założyć bluzkę z Bravissimo :) Odpowiedz Link
winter76 Re: Staniki i inne ubrania...oraz transport 13.08.08, 20:58 Ja mam raptem 5 staników,w tym jeden będę miała na sobie,więc je wezmę wszystkie.Ale jak pisałam to spotkanie traktuje czysto towarzysko. Odpowiedz Link
greylin Re: Staniki i inne ubrania...oraz transport 13.08.08, 21:55 > Ciekawe jak tam z pogodą będzie... gdyby było chłodniej, mogłabym > założyć bluzkę z Bravissimo :) zabierz na wszelki wypadek :) po południu może się zrobić chłodniej :D Odpowiedz Link
greylin Re: Staniki i inne ubrania...oraz transport 13.08.08, 21:57 jak potwierdzisz to chętnie się zabiorę :D Odpowiedz Link
u-lotka Transport - idid +zlot 13.08.08, 22:29 Przekonałyście mnie. Pewnie i tak nic nie będę mogła zmierzyć w swoim rozmiarze, no ale... Jestem jak najbardziej chętna na transport, ale jutro jeszcze spróbuję moją chwilowo nienawróconą przyjaciółkę przekonać do zlotu, a ona ma swoje autko, więc może by mi się z nią udało zabrać. Ale to jeszcze nic pewnego, więc zaklepuję jedno miejsce w czerwonym autku. :-) Odpowiedz Link
idid Re: Staniki i inne ubrania...oraz transport 15.08.08, 10:23 Małżon zawiadomiony, przyjął do wiadomości. Transport potwierdzam, ale potrzebuję też pomocy, bo nie mam drukarki i nie mam jak wydrukować identyfikatora :) Maja - dzięki za maila. Odpowiedz Link
cielecinka uuuuuuu moge sie dolaczyc? 13.08.08, 22:20 Dziewczyny czytuje Was od poczatku, ale rzadko sie udzielam, ostatnio nie bywalam na forum, jako ze pochlonelo mnie odchowywanie potomka. Kurdupel ma pol roku, a ja z chcecia bym go porzucila na jakis czas i spotkala sie z innymi biusciastymi. To co moge dolaczyc? Do kogo ma sie usmiechnac o wskazanie miejsca Waszego spotkania? Odpowiedz Link
maja_sara Re: Czy trzeba się gdzieś dopisać lub wysłać mejl 13.08.08, 23:06 Nie, Klaudia, nie trzeba. Tym razem nie ma żadnej listy. Spotkanie u mnie, jak poprzednio. Odbierz pocztę gazetową. Odpowiedz Link
maja_sara Re: cielecinka 13.08.08, 23:04 Odbierz pocztę gazetową, piwinnaś mieć tam dwa maile ode mnie. Odpowiedz Link
nicandra Re: Biuściaste z Trójmiasta 3 14.08.08, 18:08 Dziewczyny, miłego spotkania :) Mnie nie będzie na pewno, może na jesienne się załapię? Poklepcie od mnie Mariankę ;) Odpowiedz Link
thorrey Re: Biuściaste z Trójmiasta 3 14.08.08, 18:58 Klepanie Marianki masz jak w banku :) I powodzenia :))) Odpowiedz Link
maja_sara Re: Biuściaste z Trójmiasta 3 14.08.08, 20:28 Jeśli nie zbunkruje się gdzieś w tujach tudzież w niekoszonej od dawien dawna trawie ;-)) Odpowiedz Link
maja_sara Re: PICIE i inne smakołyki 14.08.08, 20:35 Dziewczęta, czy któraś się pisze na kupno soków lub zimnych napoi? Ale nie hurtowe ilości, tylko kilka /kilka, nie kilkanaście/ kartonów czy butelek. Jest woda mineralna, kawa, herbata i obiecany leszek + tyskie. Tego więc nie potrzeba, na pewno wystarczy. A któraś zrobi/przynisie coś słodkiego? Pytam wprost, bo właśnie robię listę zakupów i tak się zastanawiam, czego jeszcze brak. Odpowiedz Link
winter76 Re: PICIE i inne smakołyki 14.08.08, 20:45 Ja zrobie sałatkę i kupię wino,bo na żubrówke nie mam ochoty ;) Jakiś większy sok też wezmę. Odpowiedz Link
thorrey Re: PICIE i inne smakołyki 14.08.08, 20:59 Ja wezmę karmi, sok pomarańczowy i sprite Odpowiedz Link
cielecinka dostalam maila 14.08.08, 21:12 ja wezme karmi, cole i jakis ciacho lub muffinki. Moge tez przywiezc kupe stanikow w rozmiarze 85F, G wiekszosc nowek, obkupilam sie w londku , a 2 tygodnie pozniej juz bylam w ciazy i w zaden sie nie miescilam::((((((((( I dalej nie mieszcze , jezeli kogos interesuje rozmiar. Tak dla przypomnienia spotkanie w niedziele , a o ktorej dokladnie? Odpowiedz Link
winter76 Re: dostalam maila 14.08.08, 21:24 Od południa,ale to umowna godz-można być troszkę szybciej lub później. Odpowiedz Link
blondie-b1 picie i jedzonko ;) 14.08.08, 21:33 Ja zrobię ciasto, ewentualnie ciasateczka :) Moge przynieść colę do picia :) Odpowiedz Link
balbina_alexandra Re: PICIE i inne smakołyki 16.08.08, 13:23 Maju, wysylam Ci maila w sprawia jadła i napitków! Odpowiedz Link
agastrusia Re: Biuściaste z Trójmiasta 3 15.08.08, 09:28 Ustaliłam w końcu, że się z Wami spotkam ;-) Teraz tylko muszę prześledzić wątek aby wiedzieć co i jak ;-) Odpowiedz Link
maja_sara Re:agastrusia 15.08.08, 13:03 Odbierz gazetową pocztę, tam masz dwa maile ode mnie w sprawie mapy. I strasznie mnie uradowałaś mapą satelitraną :-)Cieszę się, jak dziecko, że swój dom tam zobaczyłam:-)Mnie mało do szczęścia potrzeba, jak widać ;p Odpowiedz Link
agastrusia Re:agastrusia 15.08.08, 17:55 Ja wiem jak dogodzić ;-) i też sprawdź pocztę ;-P Odpowiedz Link
victoria08 sklep na Tkackiej w Gdansku 15.08.08, 14:09 wprowadzili pare modeli Freya - widzialam na pewno biale Rio. kurcze i przy mnie ekspedientka mowila jakiejs pani - ze dla pani to 70tka za duza radzilabym 65:))) przy najblizszej okazji zobacze co procz Freyi Rio, Feliny maja widzialam tez jakies modele K.Kleina ale mnie moj men pospieszal to rozmiarowki nie oblukalam Odpowiedz Link
daslicht Re: sklep na Tkackiej w Gdansku 15.08.08, 14:31 Jak Rio to małe literki, są też większe (J i K)? I czy słowa pani ekspedientki pokrywały się z zaopatrzeniem, tzn czy są 65 i 60? :) Odpowiedz Link
victoria08 Re: sklep na Tkackiej w Gdansku 15.08.08, 22:48 TAK JAK pisałam wpadlam i wypadlam bo moj men mnie poganial, zdaje sie ze na wierzchu na wieszaku widzialam 65tke G i H chyba tez a czy cos wiecej, postaram sie zobaczyc jak tylko bede przechodzic obok to zdam raport:) Odpowiedz Link
agastrusia Re: sklep na Tkackiej w Gdansku 16.08.08, 09:55 A ten sklep to ten taki większy z ciuchami? bo szczerze mówiąc nigdy bym się nie spodziewała znaleźć tam nic więcej niż TriumPHa. Odpowiedz Link
katarzyna_eu po wizycie 21.08.08, 19:50 Witam, na wstępie to może usprawiedlwię swoją nieobecność na spotkaniu. Otóż miałam mały wypad pod namiot i chyba za karę że pojechałam tam a nie poszłam na spotkanko do Maji nieustannie padało :/ ..ale i tak było fajnie:) Wracając do tego sklepu....precyzując to nie jest on na Tkackiej tylko na Węglarskiej i jest to ten duży sklep głównie z Triumphem, zauważyłam też Pasionate. Co do Frei to faktycznie jest, ale jedynie białe Rio, swoją drogą pani która mnie obsługiwała to nawet nie bardzo się orientuje:P, nie maja pojęcia że model który mają to Rio. Na moje pytanie jakie model chcą sprowadzić padła odpowiedź: "noo yy ee ..ten sam!" :D Podobno w drodze jest Rio czerwone...bo jak się pani wyraziła "teraz modne są intensywne kolory" ;P. A kiedy zapytałam o rozmiarówke too szybki look na mój biust i odpowiedź nie znosząca sprzeciwu: "ale tylko duże miski będą, od F!! " taa bo strasznie duże jest np 60F ;/ I na koniec asortyment: wisiało bodajże kilka sztuk Rio, wierzę że pozostałe wykupiły lobbystki :). Dokładnie nie przyjrzałam się rozmiarom, ale zauważyłam majtki w rozmiarze L, była sztuka o obwodzie 60, kojarzę też miseczkę G i nie chce skłamać ale chyba też J ale tu już obwodu nie pamiętam. To by było na tyle. Nawet sobie nic nie pomierzyłam :(. Myślę że warto nachodzić ten sklep, widać że coś się ruszyło, no i przydałby nam się porządny bieliźniak w Gdańsku. Pozdrawiam :) K. Odpowiedz Link
aadrianka a jednak mnie nie będzie:( 15.08.08, 19:28 Przepraszam, ale nie dam rady przyjechać w niedzielę. Mam nadzieję, że na jesienne spotkanie dotrę. Bawcie się dobrze! Odpowiedz Link
idid Glut a nieobecność 16.08.08, 15:36 Dziewczyny, niestety mnie nie będzie. Dzieci sprzedały mi gluta i zostaję w domu, żeby się wychorować. Życzę miłej zabawy... Odpowiedz Link
greylin Re: Glut a nieobecność 16.08.08, 16:39 przykro mi z powodu gluta. życzę zdrowia :) Odpowiedz Link
u-lotka Re: Glut a nieobecność 17.08.08, 04:22 Och. No to i mnie nie będzie z braku transportu. Sama nie trafię, a już raczej trochę za późno żeby się z kimś umówić. Odpowiedz Link
osobliwosc Re: Glut a nieobecność 17.08.08, 07:04 Idź na pociąg Gdynia-Kościerzyna. Mnie nie będzie, ale skoro daslicht się zapowiadała, to wystarczy, że ją tam złapiesz. Odpowiedz Link
greylin Re: Glut a nieobecność 17.08.08, 08:58 ja jadę PKP, ale wsiadam na Wielkim Kacku, jakoś trafimy :) Odpowiedz Link
daslicht Re: Glut a nieobecność 17.08.08, 09:52 No pewnie! Wysokie, czarne, na niebiesko - na pewno poznasz :) Nie zjem Cię, nawet chyba bym nie zdazyła na tak krótkiej trasie :) Odpowiedz Link
greylin Re: Glut a nieobecność 17.08.08, 10:10 daslicht, w której części pociągu się ulokujesz? proponuje początek, bo muszę najpierw bilet nabyć (wątpię, żeby takie udogodnienie jak kasy biletowe były na Kacku :P ) Odpowiedz Link
blondie-b1 Nieobecność 17.08.08, 11:10 Strasznie ubolewam, ale mnie również nie będzie... :( Przerosły mnie sbrawy osobiste... :/ Odpowiedz Link
greylin :D 17.08.08, 19:04 Melduje, że udało nam się dobiec na pociąg :) Dzięki dziewczyny za wspaniałe spotkanie. Wszystkie których nie było mogą żałować :) Odpowiedz Link
agastrusia Re: :D 17.08.08, 19:39 Ja w prawdzie na pociąg nie biegłam ;-p ale te których nie było owszem mogą żałować ;-) Odpowiedz Link
daslicht Re: :D 17.08.08, 20:08 Ehehe, no siedzę w NINowej koszulce i się śmieję :) dawać foty, kto ma! Jednak co bardziej kameralne spotkanie, to nie to samo co dzikie tłumy, gdzie każdy gada z każdym a właściwie z nikim. Odpowiedz Link
balbina_alexandra Re: :D 17.08.08, 20:10 Spotkanie bossskie, cieszę się strasznie że udało mi się was poznać, dziękuję Mai za gościnę, Zwiatrem za podwiezienie w drodze powrotnej, wszystkim za miłe towarzystwo! Już nie mogę się doczekać spotkania jesiennego :) A tak w ogóle to jestem obżarta niczym mały bąk - idę zaraz poćwiczyć co nieco, o ile uda mi się doturlać do stepperka :) Jakby jakieś fotki ktoś cuś... to do mnie ola@world.pl Wiecie, że specjalnie wstałam dziś o 9 rano żeby zdążyć, przygotowałam sobie aparat na wierzchu i oczywiście nie wsadziłam go do torebki! Odpowiedz Link
winter76 Re: :D 17.08.08, 20:43 Ja właśnie dotarłam. A te biegnące mają zdjęcie jak łapią pociąg :) Odpowiedz Link
greylin Re: :D 17.08.08, 21:09 hehe, nie wiem czy chce oglądać to zdjęcie ;) swoje zdjęcia wysłałam. jakby ktoś nie dostał to ewentualnie uwzględnię reklamację ;) ps zauważyliście, że większość dzieciatych ma na stanie 3-latka :) dość pracowity rok musiał być ;D Odpowiedz Link
winter76 Re: :D 17.08.08, 21:16 I chłopcy w przewadze :) A zdj. troszkę z oddali,bo was już się złapac nie dało,ale Maja pewnie Wam wysle. Odpowiedz Link
m.mada buu... 17.08.08, 21:42 Jak mówiłam po 15, to miałam nadzieję na trochę dalszy termin, chyba się zapłaczę. Wyjechałam 1.08 i wróciłam 15, ale w nocy, wczoraj cały dzień szalałam z rozpakowywaniem, praniem itp i pacyfikowaniem dzieci "zadowolonych" z powrotu do domu i dopiero teraz zajrzałam na forum i co zobaczyłam, że właśnie się skończyło spotkanie, na które miałam wielką ochotę pójść. Pocieszcie mnie i powiedzie proszę, że spotkamy się za jakiś czas znowu. Odpowiedz Link
daslicht Re: buu... 17.08.08, 21:59 A pewnie się spotkamy, jeśli nie u Mai, to się inne lokum znajdzie. I będziemy tapetki robić hihihi :) Odpowiedz Link
m.mada Re: buu... 17.08.08, 22:03 pocieszasz mnie, to może jednak nie będę cała noc płakała i krzyczała na rodzinę, że to przez nich tylko się zacznę cieszyć na zapas. Odpowiedz Link
maja_sara Re: :D 18.08.08, 16:59 Wieczorem -właściwie nocą- wyślę Wam fotki:-) Fajnie było, kameralnie, zupełnie inaczej niż poprzednio. Dzięki za miły dzionek :-) I do zobaczyska jesienią, a to w sumie już niedługo...;p Odpowiedz Link
cielecinka super 18.08.08, 22:51 Ja tez dziekuje Maji za goscine i to podwojna hihi. Dziewczyny super bylo Was poznac, szkoda tylko ,ze musialam sie tak szybko zmywac do swojego Kurdupla i gosci:((( Buuuu Odpowiedz Link
maja_sara Re: super 19.08.08, 00:16 Ale pamiętaj-jesteśmy umówione na obiad :-) I to jeszcze w tym miesiącu, więc nie "płakaj" :-) Odpowiedz Link
zwiatrem Re: super 20.08.08, 11:08 ja rowniez dziekuje za zaproszenie, a kompanii limuzyny za niepiszczenie po drodze :)) Odpowiedz Link
krowka_niebianska zakupy w Brastopie? 27.08.08, 21:14 Szukam pomocnej Gdańszczanki, która planuje zakupy w Brastopie. Chciałabym zamówić szorty Coco Miss Mandalay za 9.95 i oszczędne serce mi się kraje gdy pomyślę, że wysyłka jest niewiele tańsza. Może któraś z was planuje zakupy i mogłabym się dołączyć(oczywiście wcześniej wyślę kwotę na konto)? Na razie nic innego nie kupuję w Brastopie a boję się czekać aż znikną z oferty, bo mam prześliczny stanik Miss i strasznie chcę te szorty. Odpowiedz Link
boziaj Re: zakupy w Brastopie? 27.08.08, 21:19 kroko, ja moze bede zamawiac, ale jeszcze tesciowa sie namysla ;) jutro bede wiedziec na pewno Odpowiedz Link
boziaj do krowki 28.08.08, 21:27 jednak nie bede na razie zamawiac, tesciowa nie moze sie okreslic :/ Odpowiedz Link
daslicht do krówki 28.08.08, 21:41 Miałam robić zakupy z Cielęcinka, ale robi problemy i się zastanawiam czy kiedykolwiek do tego zamówienia dojdzie :/ więc nie wykluczam, że się do Ciebie podłączę - ja chcę kostium kupić, Tango2 czarne i oprócz tego mam zamówienia dla mamy i kilku świeżo uświadomonych kobitek, co do których nie chcę by im entuzjazm przeszedł :P --> tanie koszty przesyłki hihi :) Jesli byś robiła zakupy teraz na dniach, a Cielęcinka dalej by nie dawała znaku życia, to po prostu zmienię współ-kupującą, bo jakoś nie mam ochoty czekać do same-wiecie-czego ;) Odpowiedz Link
nariel8 Prośba i pytanie 29.08.08, 08:50 Hej, Ja też bym bardzo chciała się dołączyć do zamówienia. Z tym, że nie wiem kiedy będę miała pieniądze na koncie choć na 100% w ciągu 10 dni. Jeśli poczekałybyście te kilka dni to była bym wdzieczna. Ps. Pytanie do zamawiajacych z brastop. Wiem, że nie można im płacić przec paypal jak więc im przesyłacie pieniądze?? Tak normalnie przelewem? Bo mi to w banku drogo wychodzi za sam przelew w obcej walucie rządają 25zł prowizji. Czy tylko mój bank jest taki czy to standart? Odpowiedz Link
boziaj Re: Prośba i pytanie 29.08.08, 08:58 kartą kredytową sama operacja nic nie kosztuje, bank pobiera tylko jakis haracz za przewalutowanie (2%?) Odpowiedz Link
cielecinka Daslicht 29.08.08, 09:47 Wybacz, ale jak Ci pisalam w sms , zgubilam portfel i teraz czekam na dublikaty kart, dopoki ich nie dostane nie mam mozliwosci kupienia czegokolwiek. Wiec bardzo Cie przepraszam, ze musisz czekac. Moze faktycznie dolacz sie do kogos innego, bo ja jestem chwilowo uziemniona. Odpowiedz Link
daslicht zakupy w Brastopie? To KTO TU W KOŃCU KARTĘ MA? 29.08.08, 19:11 Ja nie mam, Krówka jak się okazało też nie :))) Nariel? Cielęcinka? Ktoś-jeszcze-inny...? może by w ogóle zbiorowe zrobić, to zapłacimy po złotówce za wysyłkę? :) Cielęcinka może się podłaczyć do Nariel i spokojnie czekać na załatwienie spraw z bankiem... albo Nariel czeka wraz ze mną i zamawiamy z Cielęcinką? Albo ktoś jeszcze chętny się zgłosi - najlepiej z kartą? Hm? :) Odpowiedz Link
agastrusia Re: zakupy w Brastopie? To KTO TU W KOŃCU KARTĘ M 29.08.08, 20:08 Ja mam ale pustą :( Odpowiedz Link
cielecinka Das ja Was bardzo przepraszam 29.08.08, 20:46 ale chyba chwilowo nie bede nic zamawiac. Dzialajcie beze mnie, bo chwilowo mam takie kongo w domu ,ze zanim sie zbiore, to pewnie interesujace Cie wymiary zaostana wykupione:(((((( Przepraszam. <ide plakac w garderobie> Odpowiedz Link
daslicht Re: Das ja Was bardzo przepraszam 29.08.08, 21:19 Cielęcinko kochana, nie płacz, zdarza się :) i póki co jesteś niezastąpiona - ja czekam :) Odpowiedz Link
aadrianka Ja mam kartę:) 29.08.08, 22:03 zakupów chwilowo nie planuję, ale mogę kartę udostępnić (wybaczcie, że nie udostępnię przy tym środków na koncie, ale to dopiero jak już obrzydliwie bogata będę). W razie czego dajcie znać:) Odpowiedz Link
nariel8 Re: zakupy w Brastopie? To KTO TU W KOŃCU KARTĘ M 29.08.08, 23:41 Ja właśnie karty nie mam dopiero podejmuje starania o jej uzyskanie. Aadrianka napisała, że bym mogła nam pożyczyć do dokonania płatności swojej. Mam prośbę aby do powiedzmy poniedziałku wieczora wszystkie panie chcące zrobić zakupy w brastopie określiły się, że na 100% chcą. Określimy ile w końcu tych chętnych jest aby podzielić koszty. Następnie trzeba by osobiście skontaktować się z Aadrianką aby przesłać jej zamówienie, obliczyć koszt całkowity (wartość zamówienia + swoja część przesyłki) przeliczyć na złotówki i przesłać jej na konto Aadrianki. Zostaje jeszcze problem dostarczenie paczki. Czy dostała by ją Aadrianka jako, że jej kart by była użyta czy jedna z zamawiających? Potem mogłybyśmy się spotkać gdzieś w Trójmieście gdzie przy miłej pogawędce ;) zostały by rozdzielone rzeczy pomiędzy osoby. Ja tak to widzę ktoś ma inny pomysł? Odpowiedz Link
daslicht Re: zakupy w Brastopie? To KTO TU W KOŃCU KARTĘ M 30.08.08, 00:57 No, ja myślę że w porządku i deklaruję przyłaczenie się :) Cielęcinka, nie zamartwiaj sie swoją kartą i dołącz do nas na spokojnie :) będzie jeszcze taniej :) Odpowiedz Link
aadrianka Re: zakupy w Brastopie? To KTO TU W KOŃCU KARTĘ M 31.08.08, 08:21 Jeśli chodzi o dostarczenie paczki, mogę ją odebrać sama, albo podać przy zamówieniu jakiś inny adres, pod który ma być wysłana. Odpowiedz Link
greylin kod na brastopie 31.08.08, 08:46 jakbyście się dzisiaj zdecydowały to wpisując "shop" macie 10% mniej. tak dla przypomnienia pisze :) Odpowiedz Link
nariel8 Re: kod na brastopie 31.08.08, 11:45 Dzięki za ta informacje z chęcią bym skorzystała ale konto puste dopiero na dniach spodziewam się przelewu i wtedy będę zamawiać. Odpowiedz Link
balbina_alexandra Hej! JA TEZ MAM KARTE :))) 31.08.08, 09:56 O szoda że dopiero teraz do tego wątku zajrzałam! dziewczynki, ja tez mam kartę :) z chęcią podczepię się pod zamówienie albo mogę je zbiorczo złożyć w imieniu trójmiejskich biuściastych :) Mam tylko pytanie odnośni wysyłki: jaką bierzemy? Ja optuję za tę drogą rejestrowaną bo niestety u mnie wszystkie nierejestrowane giną :( Odpowiedz Link
nariel8 Re: Hej! JA TEZ MAM KARTE :))) 31.08.08, 11:42 Jaka szkoda przecież cały czas można pisać kto chce się przyłączyć. na razie są dwie osoby ja i Daslicht. Z Tobą już trzy miejmy nadzieję, że będzie jeszcze więcej :) na razie termin jest do poniedziałku może jednak ulec przedłożeniu jeśli nie będę mieć pieniędzy na koncie, które powinnam mieć do końca tygodnia ale żywię nadzieję, że będą wcześniej. Skoro masz kartę to nie musiały byśmy korzystać z Aadrianki, która jest w stanie użyczyć nam swojej sama jednak nie chce jednak nic zamawiać. Ta droga rejestrowana wysyłka jest za 15 funtów czyli na razie wychodzi 20 złotych na osobę. Trochę dużo jak by się zebrało jeszcze kilka to i spadło tak chociaż do 10 to by było dożo lepiej. Odpowiedz Link
dwukropeczka_mala Re: Biuściaste z Trójmiasta 3 29.08.08, 11:08 Hej wszystkim! Chciałabym się przywitać i przedstawić :) Jestem biuściastą z Gdyni (rozmiar 70 H i okolice), kilka miesięcy temu zdałam sobie sprawę jaki faktycznie mam rozmiar i teraz nareszcie mogę cieszyć się z zakupów stanikowych (wcześniej to był koszmar i masakra, wszystkie triumfy były za małe). Chętnie podzielę się doświadczeniami na forum i też spotkam się w realu. No właśnie, planujecie jakieś następne spotkanie???? Odpowiedz Link
aeyola Z pewną dozą nieśmiałości.. 29.08.08, 11:52 .. zapytywuję, czy mogłabym się przyłączyć do następnego spotkania Trójmiejskich Forumek? Jestem tu świeżynką, na LB ..jako, żem małobiuściasta jest, to na LMB dotąd bywałam. Stanikowej wiedzy nigdy za wiele [właściwie to jestem na początku drogi od uświadomienia do praktyki, wciąż poszukuję właściwego dla mnie biustonosza], a że bywam w Trójmieście często [urodziłam się w Gdyni i mam w 3mieście rodzinę], to chętnie bym skorzystała z porad doświadczonych forumek i podzieliła się swoimi uwagami. A przede wszystkim to myślę, że najważniejsze jest i najbardziej mi się w tym podoba ..ta wyjątkowa, kobieca współpraca :-) Taka przedpokoleniowa, przechodząca z pokolenia na pokolenie ..coś takiego wręcz magicznie-szamańskiego, co pozwala kobietom czuć się kobieco właśnie. No to się rozfilozowałam ;-) Tak więc poproszę o odpowiedź - czy mogłabym się do kolejnego spotkania - na przykład jesiennego przyłączyć? Oczywiście z jakimiś smakołykami i z posiadanymi stanikowymi skarbami :-) Odpowiedz Link
blondie-b1 Zakupy w Bravissimo- kto chce się podłączyć? PILNE 31.08.08, 12:35 Tak pomyślałam, ze jeśli któras z Was miałaby ochotę na coś z tego sklepu to ja dzisiaj, ewentualnie jutro robie zakpuy i z chęcią podzielę koszty wysyłki. Proszę o pilne info na aniapiotr(MALPA)poczta.onet.pl Odpowiedz Link
nariel8 Do zamówienia z brastop'u są już 4 chętne. 31.08.08, 13:10 Przyłączyła się moja znajoma, którą oświeciłam w stanikowych rozmiarach więc koszt przesyłki jest już podzielony na 4. Odpowiedz Link
nariel8 Odnośnie zamówienia 02.09.08, 08:20 Cos mało się nas zebrało to znaczy liczyłam na wecej ale dobre i to tak więc jest nas piątka: - Krówka_niebiańska - Balbina_aleksandra (karta) - Daslicht - Nariel8 - znajoma Nariel8 Prosiła bym panie o wypowiedz za jaka przesyłka sie opowiadają zwykłą za 5 funtów czy ubezpieczona czy jak jej tam za 15. Z uwagi nakoszty wolała bym tańszą ale czytając wypowiedzi zrozpaczonych pań jak to jej paczka zagineła to w sumie bardziej opłaa się wydac kilka dodatkowych złotych i miec pewnośc, że dojdzie. 15 funtów na 5 osób to 3 funty więc i tak taniej niż za zwykłą. Ps. jeśli jest jeszcze jakaś chętna do przyłączenia się to zapraszam. Odpowiedz Link
krowka_niebianska Re: Do Nariel odnośnie zamówienia 02.09.08, 21:38 Nariel, Przepraszam za wywołane zamieszanie, ale ja rezygnuję z zakupu tych szortów. Przemyślałam cenę, zapotrzebowanie (to skutek wątku Marli o niepotrzebnych zakupach) oraz zdjęcie tychże szortów. nariel8 napisała: > Cos mało się nas zebrało to znaczy liczyłam na wecej ale dobre i to > tak więc jest nas piątka: > - Krówka_niebiańska > - Balbina_aleksandra (karta) > - Daslicht > - Nariel8 > - znajoma Nariel8 > > Prosiła bym panie o wypowiedz za jaka przesyłka sie opowiadają > zwykłą za 5 funtów czy ubezpieczona czy jak jej tam za 15. > > Z uwagi nakoszty wolała bym tańszą ale czytając wypowiedzi > zrozpaczonych pań jak to jej paczka zagineła to w sumie bardziej > opłaa się wydac kilka dodatkowych złotych i miec pewnośc, że > dojdzie. 15 funtów na 5 osób to 3 funty więc i tak taniej niż za > zwykłą. > > Ps. jeśli jest jeszcze jakaś chętna do przyłączenia się to zapraszam. Odpowiedz Link
nariel8 A co z pozostałymi paniami?? 03.09.08, 10:19 Trudno ja natomiast jestem zdeterminowana ponieważ to mają być moje pierwsze dobre rozmiarowo staniki. Jestem gotowa nawet sama złożyć to zamówienie. Chciała bym tylko aby pozostałe dwie panie ostatecznie potwierdziły bądz wycofały się z zamówienia i abyśmy ustaliły co z ta przesyłką. Obecnie wychodzi w standatrowej po 1,25 funta a super przesyłka po 3,75 funta. Odpowiedz Link
balbina_alexandra Re: A co z pozostałymi paniami?? 03.09.08, 12:59 Ja zawsze coś zamówię :) jestem nadal chętna. Jestem za przesyłką ubezpieczoną, ale jeśli bardzo nie chcecie to na waszą odpowiedzialność wezmiemy zwykłą. Spróbuję wysłać na adres firmy, może nie ukradną... Odpowiedz Link
nariel8 To super :) 03.09.08, 16:48 Czyli czekamy jeszcze na Daslicht. Jak przesyłka będzie podzielona to dla mnie może być ta droższa ale pewna. Ja wciąż czekam aż na mym koncie pojawi się sumka na zakupy a póki co mój adres nariel83@o2.pl Balbina_aleksandra prześlij mi swoje dane do przelewu a ja ci odeśle moje zamówienie. Mam nadzieję, że uda się złożyć zamówienie do końca tygodnia bo jeszcze wykupią mi rozmiary z modeli przeze mnie upatrzonych :) Odpowiedz Link
daslicht Re: To super :) 03.09.08, 16:53 Daslicht potwierdziła 8 minut przed twoim postem, o 16.40 :))))) Odpowiedz Link
daslicht Re: A co z pozostałymi paniami?? 03.09.08, 16:40 No ja się przecież nakrecam, to potwierdzam, myślałam, ze to oczywiste że chcę :) Chcę, chcę i to jak najszybciej, żeby jeszcze w Trójmieście odebrać! Jeśli Balbina Aleksandra ma przygody ze zwykłymi, mozemy wziąć rejestrowaną, nie ma problemu :) Odpowiedz Link
nariel8 Ustalone więc, że.. 03.09.08, 16:58 -są 4 chętne osoby -wychodzi 3,75 funta za przesyłkę na osobę -balbina_aleksandra skontaktuj się z daslicht lub odwrotnie aby przekazać sobie pieniądze i zamówienie -jak kilka minut temu napisałam jeszcze nie mam pieniędzy na koncie więc jeszcze na kilka dni wstrzymam akcje. Jak tylko się to zmieni natychmiast dam wam znać. Przepraszam. Odpowiedz Link
nariel8 Mam już pieniądze :) 03.09.08, 17:48 Przed chwilą sprawdziłam po raz kolejny stan konta i mam już na nim środki na zakupy. Teraz tylko czekam do maila od balbiny_aleksandry i możemy zamawiać na brastop :) Odpowiedz Link
balbina_alexandra Hej! Wysyłam wszystkim maila 03.09.08, 21:59 Hej dziewczęta - zaraz wysyłam wszystkim maila z mojego niegazetowego konta ola@world.pl to co bierzemy wysyłkę poleconą? Wolałabym poleconą, szczerze mówiąc. Mozemy zaryzykować niepoleconą wyslę na adres pracowy, Maja mówiła na zlocie u niej wszystko dochodzi, a to wszak ta sama dzielnica, moze tam uczciwsi jakoś :) To ja bardzo proszę napiszcie mi w mailu dokładnie kto i co chce. Mogę wysłać wszystkim nr konta od razu, możecie przeliczyć na złotówki + koszty wysyłki i przelać mi na konto. Zamówić mogę od razu jak tylko zbiorę info od chętnych :) Odpowiedz Link
balbina_alexandra Nariel8, dostałaś maila? 03.09.08, 22:14 bo cofnęło mi maila do Ciebie... Odpowiedz Link
nariel8 Re: Nariel8, dostałaś maila? 03.09.08, 22:39 Nie nie dostałam. Wysłałam za to tobie może dojdzie to wtedy nie powinnaś już mieć problemów z odpowiedzią. Jutro zbiorę moje zamówienie do kupy i Ci prześlę razem z wyliczeniami w złotówkach. A jak tylko otrzymam od Ciebie namiary na konto to prześlę pieniądze. Co do przesyłki to jest mi to obojętne czy będzie to 1,25 czy 3,75 funta w sumie i tak wychodzi taniej niż najtańsza przesyłka jak bym zamawiała sama. Odpowiedz Link