ibisek1 Re: zapraszam wrocławianki 14.10.08, 22:23 Dziewczyny, Muszę się z wami tym doświadczeniem podzielić, bo jeszcze jestem tak podekscytowana, że spać nie mogę. Po pierwsze jestem nowouświadomiona. Dokonałam tej rzeczy w czwartek w ubiegłym tygodniu, gdy trafiłam na to forum. Po drugie - dzisiaj byłam w sklepie na Ruskiej. Powiem krótko - REWELACJA. Albo trochę więcej - obsługa świetna, ekspedientki to nie sa zwykłe ekspedientki. To anioły. Dokładnie cię pomierzą, doradzą, bez nahalności. Jak chcesz sama zdecydować co bierzesz to sama decydujesz, ale pod uważnym okiem profesjonalistki, żeby sobie krzywdy nie zrobić. Ze mną było tak: pomierzyłam się już wcześniej, weszłam do sklepu, od razu ktoś do mnie podszedł, gdy zauważył moją zdezorietowaną minę szukającą pomocy. Akurat wszystkie kabiny były zajęte (co tylko o sklepie dobrze świadczy, bo ma wzięcie), więc mogłam się (razem z mężem) zrelaksować na kanapie, schrupać ciasteczko, czy przejrzeć gazetę. Oczywiście wcześniej zachwycając się modelami staników wiszących dookoła. Po zmierzeniu, włożyłam szlafroczek i przeszłam znów z przymierzalni do sklepu w celu wybrania kolorów, modeli itp. Po określeniu wstępnych wytycznych wróciłam do przymierzalni a przemiła pani tylko donosiła, oglądała mnie, doradzała, poprawiała. Aż wybrałam w końcu staniki idealne. Tak, tak... staniki... bo kupiłam aż 3 sztuki. Tzn ja wybrałam, mąż zapłacił. Dziewczyny. Jednym słowem polecam. Jeżeli ktoś ma możliwość przyjechania do Wrocławia i zawitaia w progach tego sklepu to z wielką przyjemnością polecam. A oto co wybrałam: karoline.pl/galerie/b/biustonosz-sienna-4471-p_8868.jpg karoline.pl/galerie/b/biustonosz-ariza-balcone_8926.jpg www.figleaves.com/uk/productzoom.asp?product_id=FRA-AA5922&colour=white Odpowiedz Link
annm Re: zapraszam wrocławianki 15.10.08, 08:29 Byłam.... i jestem zachwycona.... mogę sie podpisac obiema rękami pod wieloma postami z tego wątku..... Najpierw tydzień temu odkryłam to forum... czytam, czytam, czytam.... uczę się.... wczoraj dotarałam do sklepu - było super... (miałam doła straszliwego po pracy) i to był balsam... pieknie, profesjonalnie, fachowo..... zostałam grzecznie zaproszona do kabinki, zmierzona... i sdostawałam całe naręcza róznych fasonów - anjpierw w celu suatlenia własciwego rozmiaru i fasopnu dla mnie.... Pani słuchała moich uwag i prefencji kolorystycznych... i proponowała.... z romziaru 75C przeszłam na.... 30FF..... (cała szuflada do wymiany) kupiłam dwa staniki... Fauve by Fantasie - cudo (tylko cena.....) i Panche na pewno wróce Odpowiedz Link
mondaything Re: zapraszam wrocławianki 15.10.08, 01:40 super, nareszcie moge przyprowadzic mame i siostre, moze w koncu uwierza, ze 75c i 80b to nie dla nich. Jak na razie nawracam siostre pieknosciami przywozonymi z Wysp, ale strasznie powoli idzie takie mierzenie na odleglosc. ________________________ Nawrocona MondayThing :) Odpowiedz Link
raggiodelsole Re: zapraszam wrocławianki 15.10.08, 11:34 kochane powiedzcie mi... czy jezeli mam biuscik niezaduzy i jestem stanikowo zielona, to obsluga sama dobierze mi stanik? zmierzy, dobierze itp? bo ja pojecia nie mam o tym, teraz mam 70D i czuje ze jest neidobry. i jakie mniej wiecej sa ceny? kupie cos ponizej 150zl? bo nie wiem czy z moja studencka kieszenia w ogole warto mi tak wchodzi i nie czuc sie glupio:| Odpowiedz Link
ankh_morkpork Tak :-) 15.10.08, 11:47 Obsługa sama dobierze Ci stanik, zarówno rozmiar jak i model :D pokażą także, jak zakładać i wygarniać. Ja kupiłam tam stanik poniżej 150 zł, nie wiem, czy mają poniżej 100, ale poniżej 150 na pewno. Poza tym możesz wprost powiedzieć, jaki zakres cen Cię interesuje, albo "teraz chciałam tylko przymierzyć, zakupię jak finanse pozwolą, ale chciałabym się upewnić, że Państwo mają coś dla mnie w ofercie". Potencjalnej klientki nie zrażą sobie na pewno. Obsługa jest super, polecam :-) Odpowiedz Link
pomaranczowymis Re: zapraszam wrocławianki 17.10.08, 14:13 Nie wiem, czy takie pytanie już padło, nie zauważyłam. Czy będzie niedługo szansa zakupienia koszulek nocnych z miejscem na biust? W rozmiarach innych niż tylko S, M i L? Bo marzę o tym, żeby kupić coś leżącego sensownie, a w "normalnych" sklepach nic nie ma : ( Mamy kolejną lukę na rynku. W nic nie mogę się zmieścić, a ja wcale nie jestem jakaś wielkogabarytowa, ostatnio wyszedł mi rozmiar w granicach 28G/GG - 30FF. Odpowiedz Link
evaherzigova przeMILLA obsługa :) 18.10.08, 14:50 Dołączam się do zachwytów. Wreszcie sklep z bielizną z prawdziwego zdarzenia! Widok tylu różnych rozmiarów i wzorów budzi automatyczny uśmiech na twarzy. Obsługa bardzo fachowa, stanowcza, ale przemiła. Nikt mi nie wmawiał że pierwszy założony tam przeze mnie stanik leży cudownie i mierzyłam do skutku. Cenowo też fantastycznie :) Na pewno będę tam wracać. Odpowiedz Link
schaetzchen Re: przeMILLA obsługa :) 19.10.08, 20:00 Byłam we Wrocławiu przez 3 dni - i oczywiście sklep Milla był głównym miejscem na liście miejsc do odwiedzenia :) Bardzo ładny wystrój sklepu, staniki i inne dobra są ładnie wyeksponowane. Kanapa i kawa dla zmęczonych :) Przymierzalnie są w osobnym pomieszczeniu, co zdecydowanie zwiększa komfort (psychiczny) - kiedy wpuszczam brafiterkę do boxu, to mojego stanika nie ogląda cały sklep ;) Obok przymierzalni leżą "piersiówki" :) W przymierzalniach - szlafroczek i (brawo!) chusteczki, którymi można się odświeżyć. Trafiłam na bardzo miłą i fachową brafiterkę - nie znam imienia, młoda ciemnowłosa dziewczyna w okularach. Spytała, czy mam już dobrany rozmiar, a potem przynosiła staniki do przymierzalni i pomagała w podjęciu decyzji. Przymierzyłam oliwkową eleanor, jakiś szaro-różowy model fauve i wiśniową arizę (którą kupiłam, mam na sobie i uważam że jest śliczna). Ja również nie byłam "zmuszana" do kupienia nie do końca odpowiadającego mi stanika, padło tylko pytanie o majtki do kompletu, ale nie odebrałam tego jak nachalnej zachęty do kupna. Bardzo polecam ten sklep! PS. jeszcze jedna uwaga (może trochę nie na miejscu, przepraszam...). Wszystkie 3 panie pracujące w sklepie miały przepiękne biusty - co jest chyba najlepszą wizytówką sklepu! Odpowiedz Link
slim.fast Re: zapraszam wrocławianki 20.10.08, 12:24 Byłam po raz kolejny i po raz kolejny wszystkim, z bliska i z daleka, polecam! Wybór coraz większy, salon duży, elegancki, kolorowo i pięknie, obsługa bardzo miła i fachowa, a dodatkowo można sobie kupić też przecudne kapelusze w zestawie z torebką, rewelacja! Przymierzyłam wreszcie prawie wszystkie modele Panache pod rząd w rozmiarach 28K / 30K i uwaga, uwaga, kupiłam Scarlett, niesamowite, jak człowiek może zmienić zdanie po ponad pół roku noszenia tylko Freyi! :):) Bardzo jestem zadowolona! Odpowiedz Link
annm Re: zapraszam wrocławianki 24.10.08, 09:36 Ja dziś wybieram sie po raz kolejny.... apetyt mam straszny.... na zakupy (gorzej z finansami) Odpowiedz Link
beti_666 Re: zapraszam wrocławianki 20.10.08, 14:38 Oj a tak se myślałam żeby kiedyś po skończeniu studiów założyć taki sklepik :) cieszę się że w końcu będę miała gdzie kupić staniczek na mnie:)bo do tej pory mimo uświadomienia noszę złe... i zawsze się wściekam jak się w lustrze przeglądam... Odpowiedz Link
biedrona_a pytanie do "Milli" :))) 23.10.08, 16:59 W końcu uciułałam jakąś kasę i w sobotę zamierzam się wybrać do sklepu. Mam nadzieję, że co najlepsze nie zostało wyniesione ;) i będę miała w czym wybierać w rozmiarze 65E-F? Szczególnie zależałoby mi na Arabelkach i Antośkach :) napiszcie, że są, plissssss :D Odpowiedz Link
wensday Re: pytanie do "Milli" :))) 23.10.08, 18:53 to się podłącze pod pytanie... czy jest już może moje Harmony 65F albo arabelka full cup (65F albo 28FF/G)??? Odpowiedz Link
helawu Re: pytanie do "Milli" :))) 24.10.08, 11:25 Jakiś czas temu mierzyłam w Was Eleanor oliwkową (30E), czy będą również inne kolory? Bardzo podoba mi się brązowo-czerwony. Odpowiedz Link
helawu Re: pytanie do "Milli" :))) 24.10.08, 11:27 tzn. interesuje mnie rozmiar 30F - ten na mnie pasował :) Odpowiedz Link
biedrona_a Re: pytanie do "Milli" :))) 24.10.08, 20:01 Idę w takim razie jutro "w ciemno", mam nadzieję, że znajdzie się coś w moim rozmiarze :D Odpowiedz Link
gosiakk101 Re: zapraszam wrocławianki 24.10.08, 20:37 a ja dzis bylam w milli i wyszlam z panache sienna tym razem czerwona a wczesniej kupilam model aqua:) heh , jakos nic nie moglam znalezc innego co by mi sie podobalo w moim 30H, nie bylo w jasnym kolorze i co najwazniejsze pasowalo:). pani sprzedajaca mowila mi ze niedlugo bedzie w sprzedazy curvy kate- na pewno wpadne znowu , jeszcze nigdy nie przymierzalam bielizny tej firmy a jest ladna i tania:) . Napisala stała klientka :0 Odpowiedz Link
annm również stała klientka :) :) 24.10.08, 21:37 Byłam kolejny raz... i jestem zachwycona dzis obsługiwała mnie inna dziewczyna, równie jesli nie bardziej kompetenta.... i przeurocza... pochwaliła moje zakładanie, ukłądanie.."zgarnianie" biustu ... pokazała jak masować (rozmasowywać) byłu podpachowe... uspokoiła mnie, że przy dobrym biustonoszu i odpowiednim "zgarnianiu" zmniejszą się z czasem (zmiegrują) udzieliła wielu cennych rad.... pomocna, grzeczna, sympatyczna i kompetentna... znowu wydałam dużo pieniędzy.... i mam: FREYA RIO 70G biały (bedzie na codzien do białych bluzek do pracy... i do ułozenia... biustu... i Panache Superbra Inferno Plunge granatowy - do głębokich dekoltów... wolałabym coś czarnego... ale... z mojej rozmiarówki nie za wiele jest.... czekam na cos sportowego.... ale sklap jest fantasztyczny :) :) Odpowiedz Link
annm Re: również stała klientka :) :) 25.10.08, 17:18 przepraszam za błędy i literówki.... (po pierwsze pisałam na domowym laptopie - a nie umiem pisać na takiej klawiaturze :(... po drugie byłam starszliwie już śpiąca).... no i oczywiscie podałam zły rozmiar staniki, które kupiłam mają rozmiar 30G (czyli 65 cm pod biustem) I SĄ ŚLICZNE :) Odpowiedz Link
elrosa Re: zapraszam wrocławianki 25.10.08, 16:12 narobiłyście mi ochoty, żeby tam pójść.. koniecznie wybiorę się w najbliższy wolny dzień :) Odpowiedz Link
elrosa Re: zapraszam wrocławianki 29.10.08, 00:11 no, a więc wybrałam się wreszcie :) jestem zachwycona :) obsługa cudowna, przemiła, przekompetentna, przecierpliwa, ogólnie wszystko co najlepsze :) na "domiar złego", praktycznie każdy przyniesiony przez panie stanik okazywał się idealny i w efekcie nie wiedziałam, co wybrać - skończyło się na dwóch, ale resztę oddałam z naprawdę wielkim żalem. Cóż, niestety na więcej zabrakło funduszy. Ale jeszcze tam wrócę! (hm, czy to brzmi jak pogróżka? ;)) Generalnie - polecam bardzo gorąco :) Odpowiedz Link
ewik-mysza Re: zapraszam wrocławianki 25.10.08, 18:31 a Curvy Kate może będzie kiedyś? wybieram się odwiedzić sklep 7 lub 8 listopada (bo bede akurat we wroclawiu :)) na pewno chcialabym arize przymierzyc, ale b. chętnie krągłą kasię bym gdzieś na żywo zobaczyła.. Odpowiedz Link
beti_666 Re: zapraszam wrocławianki 25.10.08, 20:22 Ja stałam się dziś szczęśliwą posiadaczką panache ariza rozmiar 28FF:) muszę mamę zaciągnąć. Wiem że żal jej będzie wydać tyle kasy na stanik,ale może się uda ją namówić. Chociaż już nie mam sił do niej jak mówiłam by nosiła stanik to mówiła że nie bo niewygodny itd. Teraz nagle zaczęła nosić;] trzeba jeszcze przekonać ją do dobrego rozmiaru:) Odpowiedz Link
anatema1 Re: zapraszam wrocławianki 29.10.08, 15:39 choć byłam tam już jakiś czas temu, to jeszcze nie napisałam nic na forum o sklepie. w każdym razie - mam zamiar tam powrócić, i to już niedługo:) bo po 2-miesięcznym czekaniu na zamówienie stwierdzam, że możliwość przymierzenia, fachowej konsultacji, a następnie wyjścia ze sklepu z nowym nabytkiem bez konieczności czekania i użerania się z pocztą, to jest to!:) myślę, że nic odkrywczego tu nie napiszę. wszystko zostało już powiedziane... i się pod tym podpisuję. fachowa obsługa i świetna atmosfera. czułam się jak u siebie... a ceny mniej więcej takie same jak w sklepach internetowych, do tego nie trzeba płacić za przesyłkę. bardzo się cieszę, że taki sklep powstał we Wrocławiu i na pewno będę jego częstą klientką:) i chciałam się zapytać: czy z Freyi jest już może Mathilda albo Cassie? a czarne TangoII? Odpowiedz Link
ciemnogrodzianka Re: zapraszam wrocławianki 30.10.08, 22:19 Widzialam Clarisse. Matildy na pewno nie bylo, co do Cassie - nie wiem Kupilam biale tango plunge (a szlam z zamiarem kupna czarnego). Odpowiedz Link
madziaost nowości w Milli 30.10.08, 22:35 Witam, zapraszam na nowości:) Freya: Greta, Clarissa. Panache: Rosa ivory i black. Już niedługo Elomi, więcej modeli i kolorów Fauve, Eveline oraz stroje kąpielowe. Pozdrawiam Magda Odpowiedz Link
ewik-mysza Re: nowości w Milli 31.10.08, 07:37 a na przymierzanie do wystarczy przyjść do sklepu czy sie jakoś umówić, uprzedzić kiedy się będzie? jak dostanę premię to na pewno coś zakupię za tydzień w sobotę ;) Odpowiedz Link
slim.fast Ewik Mysza 31.10.08, 09:09 Absolutnie nie trzeba się umawiać, idziesz i panie się tobą od razu zajmują :) Odpowiedz Link
butters77 Madziuost, 31.10.08, 22:18 ja się chyba do Ciebie niedługo wybiorę..:) Planuję dotrzeć do Wrocławia w piątek i zostać do wtorku - czy w poniedziałek masz czynne?;) (kurczę, nie mogę się doczekać, bo od kiedy istnieje forum, jeszcze ani razu nie kupiłam biustonosza w sklepie stacjonarnym:) Odpowiedz Link
madziaost Re: Madziuost, 05.11.08, 20:44 :))))) jasne, że mam czynne w poniedziałek i serdecznie zapraszam:) o rany, już mam tremę:)) Odpowiedz Link
butters77 Re: Madziuost, 05.11.08, 23:24 Oo, to może przyjdę incognito?;) Do zobaczenia, Madziu!:) Odpowiedz Link
edycia_b Re: zapraszam wrocławianki 31.10.08, 20:38 juhuuuuu:D od dzis jestem szczesliwa posiadaczka 32H:D a kolezanka zaciagnieta przeze mnie rowniez sie dowiedziala, ze ma 32 F.kocham ten sklep, bardzo mila i profesjonalna obsluga, wyjasnia, uczy, pokazuje...teraz tylko nazbierac kaske i po staniczek(biedna studentka ze mnie)....az mam motyle w brzuchu. przyznam szczerz, ze bardzo spodobalo mi sie to co ujrzalam w lustrze, szczegolnie, ze przy moim obfitym biuscie bardzo ciezko mi bylo znalezc cos dla siebie wczesniej:) pozdrawiam wszystkie klientki:) edytka Odpowiedz Link
hipciorra Re: zapraszam wrocławianki 05.11.08, 18:34 A ja mam takie nieśmiałe pytanie do madziost - macie może Antoinette (Freyową) barely there w 32G? Podczas ostatniej mojej bytności nie było, strasznie mnie kusi, a o tej porze przestaję ufać poczcie i wolałabym kupić w normalnym sklepie :-) Odpowiedz Link
madziaost Re: zapraszam wrocławianki 05.11.08, 20:46 niestety nie mamy freyowej antoinette. ale juz powoli wchodzi elomi i stroje kąpielowe:) Odpowiedz Link
babazgaga Re: zapraszam wrocławianki 07.11.08, 18:27 Madziu, a jest może dla mnie ten gorset fauve, na którego czekam i czekam i chyba się zapłaczę:/ 38F miało być... Odpowiedz Link
madziaost Re: zapraszam wrocławianki 07.11.08, 21:17 babo, napisałam maila do ciebie z tydzień temu. leży ten gorset i płacze za toba:) Odpowiedz Link
babazgaga Re: zapraszam wrocławianki 07.11.08, 21:35 Kucha mela, nic nie dostałam. Dobrze że się zapytałam, bo ja tu siedzę i płaczę za gorsetem. Jutro nie przyjdę, bom chora, ale w poniedziałek na pewno:D:D:D: Odpowiedz Link
babazgaga Re: zapraszam wrocławianki 10.11.08, 14:58 Odebrałam gorset, nie omieszkałam poprzymierzać. Śliczności, psiakrew, mam jeszcze jeden Fauve, stwierdzam że to jest marka idealnie dla mnie jeśli chodzi o fason i kształt, dobrze że mam własne konto:D I nieśmiertelne Inferno, po 99zł (!!), trzeci już rozmiar - zmigrowałam o dwie michy przez niecały rok. Madzia, nie będę u Ciebie kupować więcej biustonoszy, teraz chce już tylko gorsety. Nie miałam na sobie nic wygodniejszego, i nawet sama zapięłam w domu w mniej niż 10 minut:D Odpowiedz Link
ariadna007 Re: zapraszam wrocławianki 11.11.08, 01:20 babozgago, :) czy to badanie co masz w linku to to samo co przed wakacjami? bo moge Ci zakrzywić dane biorąc w nich udział powtórnie :) takie jakieś zboczenie mam do tych ankiet ;) Odpowiedz Link
babazgaga Re: zapraszam wrocławianki 11.11.08, 10:25 Trochę takie samo, ale tylko na początku, bo potem zupełnie inne, a że interesuje mnie zwłaszcza ta druga część, to klikaj zdrowo:) Odpowiedz Link
justyce Odwiedziłam wczoraj :) 05.11.08, 20:36 Nie wiem, jak wyrazić swój zachwyt :) Elegancko zaaranżowany, przestronny sklep, chyba tylko przymierzalni czasem za mało, bo jak wychodziłam, to dwie panie stały w kolejce :) Fakt, tym razem z niczym nie wyszłam, bo w zasadzie celem wycieczki był rekonesans, poznanie miejsca, rozejrzenie się po sklepie, pooglądanie i pomierzenie interesujących mnie modeli (na zasadzie sprawdzenia "czy Panache naprawdę nie nadają się dla typowych Freyowców" i innych ciekawostek, które rozwiały kilka moich wątpliwości), plus pech z brakiem tych rozmiarów, które chciałam sprawdzić (a wtedy już nie byłoby zmiłuj się - pewnie nie oparłabym się pokusie natychmiastowego kupna.. ;) ) ale już wiem to i owo, i pewnie za jakiś czas zjawię się na zakupy :) Podsumowując - ogromne plusy za zainteresowanie ze strony Pani Magdy, oczywiście wielkie plusy za samą obsługę, niezwykle miłą i dyskretną (o ile tak to można określić) - wszystko jak należy, bez wciskania się na siłę do przymierzalni czy zaglądania bez pytania (a w niejednym bieliźniaku miałam takie sytuacje), plus te szlafroczki, które mnie osobiście wprawiły w pozytywne osłupienie - wszystko na najwyższym poziomie, tak trzymać :) Odpowiedz Link
ewik-mysza Re: zapraszam wrocławianki 05.11.08, 22:04 ja mam jeszcze pytanie, bo moj facet sie dopytuje:) bo wyczytałam gdzieś że jest miejsce dla mężczyzn na kawkę i do posiedzenia :) Odpowiedz Link
slim.fast Re: zapraszam wrocławianki 05.11.08, 23:07 Jest miejsce, jest :) Jest duża sofa i duże TV, do tego kawka z ekspresu, mężczyzna się nudził nie będzie :) Odpowiedz Link
yo_anka Pytania o SIENNE MINT / karminowa będzie moze ... 06.11.08, 01:17 ...jeszcze u ciebie coś z wąskiego rozmiaru z końca "literówki"? 28K lub 30J/JJ/K lub 32J/JJ? Odpowiedz Link
elrosa Re: zapraszam wrocławianki 06.11.08, 11:50 Hm, mam pytanie - zakochałam się w tym delikatnym, bzowym kusidełku z ulotki i zażyczyłam go sobie na Gwiazdkę ;) problem polega na tym, że nie wiem, jak się nazywa, czy jest w sprzedaży, a do tego - czy w moim rozmiarze (32G)? Odpowiedz Link
malgos_rj Re: zapraszam wrocławianki 07.11.08, 20:39 Na tydzień wybieram się do Wrocławia i prosto na Ruską 34:) mam nadzieję że znajdę jakiegoś pioruńskiego ściśliwca na moje 62 pod biustem. Byłam w Poznaniu, byłam w Warszawie, teraz Wrocław:) Mam nadzieję że będę tak samo miło zaskoczona:) bo po pół roku wyrosłam chyba ze wszystkiego co mam:( Odpowiedz Link
dorota_atorod Re: zapraszam wrocławianki 08.11.08, 22:20 Ja z pytaniem do właścicielki sklepu - czy gorsety lub body jakieś się znajdą? Z panache na przykład? A jeśli tak to do jakiej miski? Pozdrawiam serdecznie! Odpowiedz Link
nathd Re: zapraszam wrocławianki 12.11.08, 10:15 Ja właścicielką nie jestem ;p ale byłam nie dawno w sklepie i były gorsety: Panache (widziałam SO, Sienne), Masquerade (Hestia, Sahara) body też były takie modulujące z Panache (jasno różowe widziałam, ale pewnie inne też były) Miski chyba do G :) Odpowiedz Link
biedrona_a Byłam i Aragona zakupiłam :) 08.11.08, 23:38 W końcu dotarłam do Milii, bardzo miła obsługa, wyszłam zostawiając o wiele więcej pieniędzy niż planowałam... ale za to jaka szczęśliwa :)) Mam nadzieję, że nie była to moja ostatnia wizyta tam, zbieram kasę na kolejną :D Odpowiedz Link
ewik-mysza sobotnia wizyta.. 09.11.08, 23:12 To i ja opowiem... jako, że miałam się spotkać z lubym i znajomymi we Wrocławiu na weekend nie mogłam odpuścić takiej okazji... W sobotę około 12:00 pojawiłam się z lubym w sklepie.. a tam.. kolejka, tłum... zaczełam się zastanawiać czy do 14:00 się wyrobię (do 14:00 sklep otwarty). 3 przemiłe panie (w tym właścicielka) uwijały się obsługując 3 przymierzalnie... W sklepie kanapa 3 osobowa.. cukiereczki.. ciasteczka.. kawa z ekspresu (udało się w niej zrobić pyszną kawę jak już dowiedzieliśmy się jak działa).. no i telewizor.. W pewnym momencie doszło do tego, że na kanapie siedziało 3 facetów, których kobiety stały w kolejce do przymierzalni, przeglądali playboya i zaczeli bawić się pilotami :) (PS. jeśli chodzi o telewizor to mój TŻ kazał przekazać, że poczuł się troszkę oszukany, ponieważ programy lecące w TV były nagrane,a nie na żywo). Jeśli chodzi o sklep - miliony staniczków.. och ach.. stroje kąpielowe, gorseciki.. cud miód.. patrze.. wisi Panache Grace kostium jednoczęściowy.. ale.. tylko jeden rozmiar.. reszta rozmiarówki ma dojść, ale 30JJ okazał się dobry!!!) w końcu moja kolej.. godzina 13:40... trafiłam na madzieost... najpierw przymierzyłam kostium 30JJ, jak pisałam okazał się dobry, więc poprosiłam o to co mają w podobnych rozmiarach... przymierzałam różności w przylegających rozmiarach... co chwila donoszono mi nowe cuda... po przymierzeniu jakis 20-30 staników, 3 okazały się ok.. panache scarlett floral 30J, freya (kurcze zapomniałam nazwy, ale jeszcze znajdę) 30JJ, i różowe rio chyba 32J.. ale nie dam głowy.. mialam pozwolenie na kupno jednego staniczka... ale ten kostium... no to poszłam na kompromis i mimo, że freya byla odrobinę lepsza, minimalnie.. to kosztowała 2x więcej od scarlett.. zdecydowałam się wiec na scarlett i.. kostium kąpielowy:D była godzina 14:40 jak skończyłam, a w przymierzalniach jeszcze panie przebywały... wydawszy więc na oba zakupy 264zł szczęśliwa opuściłam sklep.. moj TŻ przeżył ;) Zakupy zostały zapakowane w pudełeczka i włożone do prezentowej torebki.. podsumowując: DZIĘKUJĘ! tak dobrze zaopatrzonego sklepu, z takim dopracowaniem wszyskiego do najdrobniejszego szczegółu, tak miłej obsługi dawno nie widziałam... jestem pod wielkim wrażeniem! zachęcam wszystkie do odwiedzin w tym sklepie... w necie może i kupiłabym to z 30% taniej, ale za taką obsługę warto dopłacić :) no i kawa rewelacja :) Odpowiedz Link
bera68 Re: sobotnia wizyta..hi hi 12.11.08, 08:22 też byłam w sobotę, ale o 10 z minutami... jak wychodziłam..to zobaczyłam dziewczyny w kolejce:PPPP a teraz do rzeczy Białystok z Chorzowem pojawiły się w celu osatnikowania... Madziaost...ma cierpliwość anioła, zero znicierpliwienia, mnóstwo staników mi donosiła....i do tego bardzo rzeczowa, ale tak dyskretnie...żeby klijent nie odczuł..ogromne brawa nawet dowiedziawszy się ze stoi kolejka a ja nadal w przymierzalni, dalej przymierzałam staniki:) ostanikowałam się potrójnie...i ślicznie... moja koleżanka również wyszła nie w 75B a w 32E:))) chciałam bardzo podziękować za rzeczowe, konkretne przymierzanie... i jak zmigruję znowu do Was przyjadę z koleżanką a że to 700 km mi wyszło..no cóż...powiem tylko tyle warto było... myśle ze ten sklep bedzie miał wzięcie u kobiet czego z całego serca życzę pozdrawiam Bera ps. spotkałam tam malgos_rj, którą serdecznie pozdrawiam Odpowiedz Link
bera68 nie mam.... 12.11.08, 14:22 niestety..przymierzyłam arabelkę...nici... freya..nici mało tego byłam tez w 6zmysle...w katowicach... freya....nie na mój maluśki biuścik:) mam harmony i arizę(cudo) i jeszcze coś ale zapomniałam nazwy...beżyk w kwiatuszki..ładna, jak na beżyk:)) Odpowiedz Link
daslicht Re: nie mam.... 12.11.08, 14:31 Pewnie Scarlett: www.undercoverexperience.co.uk/images/pan4501-4504.jpg A Arizę przynieś koniecznie na zlot, jeszcze nie widziałam na żywo! :) 70JJ? Odpowiedz Link
bera68 Re: nie mam.... 12.11.08, 14:39 tak scarlett nie..z rozmiarami mam "meksyk" tzn.34j,32j,34hh i co Ty na to:) czyli " hebluj synku hebluj tata przyjdzie siekierką poprawi" wszytkie "przytargam' na zlot:) Odpowiedz Link
madziaost nowe dostawy 12.11.08, 21:31 witam:) dotarły długo oczekiwane staniki do karmienia Freya. są też pierwsze stroje kapielowe - Bahamas Fantasie oraz parea i sukienki plażowe Freya. poza tym nowe Elomi, Fauve, Rosa z Panache i wiele innych. zapraszam serdecznie p.s. dziękuję za przemiłe komentarze. "forumki" są cudownymi klientkami:) Odpowiedz Link
malgos_rj Re: sobotnia wizyta..hi hi 21.11.08, 22:31 Ja też byłam w tę samą sobotę podpisuje się obiema rękami pod tym co bera napisała. Niestety na moje 60 pod biustem ciężko coś ściśliwego kupić tym bardziej, że już jakąś kolekcję staniczków mam. Madziaost podziwiam cierpliwość i profesjonalizm, dziękuję za kilka cennych rad. Mój dwulatek tez miał się czym zająć, Madziost natychmiast go zauważyła i podała ksiażeczki, zajadał ciasteczka i nie bardzo było widać, że spędził kilka godzin w samochodzie w podróży do Wrocławia:) Bardzo dobra i cierpliwa obsługa, mimo kolejki która zaskoczyła mnie po wyjściu z przymierzalni. Pomimo to, że ze stanikami wyszła tylko moja kuzynka, którą przyprowadziłam, na pewno wrócę. Wiem, że wszystko bardzo słodko brzmi, ale nie przesadziłam, warto zaglądać do takiego sklepu systematycznie, co też uczynię (przy każdym przejeździe przez Wrocław, szkoda że nie było sklepu kiedy jeszcze tam mieszkałam:)). Polecam zatem Wrocław bardzo. ps.Bera68 cieszę się że też ze spotkania i pozdrawiam:) Szkoda że na zlocie teraz nie mogę być, ale może się znów we Wrocławiu u Madziaost spotkamy:) Odpowiedz Link
beti_666 Re: zapraszam wrocławianki 10.11.08, 22:09 A są może jakieś straplessy na 65FF ?:) bo tak przegląd szafy zrobiłam i przydałby mi się jakiś taki. Albo może jakiś gorsecik ładny?:) Odpowiedz Link
nowokaina123 Re: zapraszam wrocławianki 13.11.08, 10:28 tak Was czytam i zazdrość mnie zżera. Do sklepu mam jakieś 8 km, a od póltora miesiaca nie mogę się wybrać, bo w domu "szpital" na okrągło :((( Ale jak juz się wybiorę... Ciekawa jestem, czy jakies stroje kapielowe 1-częsciowe juz są? Basen czeka... Odpowiedz Link
nowokaina123 Re: zapraszam wrocławianki 13.11.08, 10:34 przepraszam, dopiero teraz doczytałam post Madziost - ale chciałabym się upewnić - ten strój bahanas jest czarny i jednoczęściowy??? Wlasnie takiego szukam.... Odpowiedz Link
madziaost stroje kąpielowe 13.11.08, 17:22 tak, bahamas jest czarny i jednoczęściowy. od dziś oferujemy także vodkatini w kolorze cocoa bay w wersji bikini i tankini. Odpowiedz Link
egrunia Do Pani Magdy-PILNE! 13.11.08, 19:59 Pani Magdo wysłałam Pani wiadomość na pocztę gazetowa. Odpowiedz Link
ewung Re: zapraszam wrocławianki 14.11.08, 15:04 ja też byłam i stanik kupiłam :-) w życiu tylu staników nie przymierzyłam, w końcu trafił się ten który i mi podpasował a także zyskał aprobatę miłej pani która mi pomagała. Bardzo się cieszę że trafiłam do Was :-) Odpowiedz Link
chestnut_lynx Proszę o wyjaśnienie/sprostowanie 15.11.08, 12:18 Wczoraj w końcu i z wielkim entuzjazmem wybrałam się do Milli. Troszkę mnie ta wizyta niestety zasmuciła i rozczarowała, bo okazało się, że w całym sklepie znalazły się tylko dwa staniki, które na mnie rozmiarowo pasowały. Czerwona Sienna 30g i bordowa Harmony 28gg. Oprócz tej Harmony z Panache'ów (jestem szerokofiszbinowcem) w rozmiarze 28g/gg nie było zupełnie nic :( Bardzo miła pani bra-fitterka wyjaśniła mi, że z sezonowych kolekcji nie będzie się dało w tych rozmiarach już nic zamówić, bo są wypuszczane raz i jak któryś rozmiar się rozejdzie, to się go nie doprodukowuje. To zrozumiałam bardzo dobrze. Nie zrozumiałam jednak, dlaczego nie można zamówić czegoś ze stałej kolekcji. Jakiejś czarnej Hestii np. albo czarnego Tango Plunge. Z braku laku (pilnie potrzebowałam stanika), kupiłam Harmony, której końce fiszbin masakrują mi właśnie mostek :( , w związku z czym w akcie desperacji wczoraj wieczorem kupiłam przez Internet jeszcze dwa inne staniki. Ciekawe czy będą dobre. Wołałabym je najpierw przymierzyć i kupić u Milli. Bardzo proszę panią Magdę o wyjaśnienie, dlaczego nie można zamówić nic Panache'owego ze stałej kolekcji w rozmiarze 28g/gg. Odpowiedz Link
madziaost Re: Proszę o wyjaśnienie/sprostowanie 15.11.08, 15:31 witam. już prostuję: panache produkuje w rozmiarach od 28 Arizę, Harmony, Tango (to z modeli dostępnych dla mnie u dystrybutora). Maskaradki są produkowane od 30. mamy wiele 28-ek z Freyi, ale jak sama Pani stwierdziła, jest Pani "typem panachowym". przykro mi, że nic Pani dla siebie nie znalazła. niedługo zaoferujemy klientkom markę Curvy Kate w rozmiarach od 28. może w stanikach tej właśnie firmy poczuje się Pani komfortowo. pozdrawiam magda Odpowiedz Link
elrosa Re: Proszę o wyjaśnienie/sprostowanie 15.11.08, 16:09 przepraszam za ciekawość, ale kiedy można się spodziewać Curvy Kate? :) Odpowiedz Link
madziaost Re: Proszę o wyjaśnienie/sprostowanie 15.11.08, 16:20 jako że nic pewnego prócz śmierci na tym świecie, wolę odpowiedzieć, że już niedługo. mam niedobre doświadczenia z terminem otwarcia sklepu. jeśli marka Curvy Kate pojawi się w Milli - zawiadomię o tym na forum. pozdrawiam magda Odpowiedz Link
dorota_atorod Re: Do pani Magdy - pytanie 21.11.08, 10:29 W związku z moimi marzeniami o kupnie body znalazłam w internecie coś takiego jak Panache Confetti. Jest szansa na coś takiedo u Pani? A czy może znajdzie się już gorset Elomi 36G? Odpowiedz Link
madziaost Re: Do pani Magdy - pytanie 21.11.08, 12:29 witam, niestety nie mamy obecnie w ofercie body Panache Confetti, natomiast gorsety Elomi oczywiście tak:) zapraszam do salonu. pozdrawiam magda Odpowiedz Link
dorota_atorod Re: Do pani Magdy - pytanie 24.11.08, 23:13 Ale jest 36G? Bo ostatnio jak byłam to nie było, a ten rozmiar chyba byłby idealny :) Odpowiedz Link
madziaost Re: Do pani Magdy - pytanie 25.11.08, 11:15 Pni Doroto, tak jak juz pisałam wcześniej, jestem w szpitalu z dzieckiem i nie mam możliwości podglądu magazynu. Proszę zadzwonić do salonu nr 071-33-44-701, dziewczyny udzielą informacji. Jeśli tego rozmiaru nie będzie, one również moga go wpisać do zamówień. Pozdrawiam magda Odpowiedz Link
chestnut_lynx Re: Proszę o wyjaśnienie/sprostowanie 15.11.08, 18:51 Bardzo dziękuję za odpowiedź :) Odpowiedz Link