Dodaj do ulubionych

SPRZEDAM NOWY CZARNY BIUSTONOSZ, FREYA, 80 FF

28.11.08, 07:24
Ubrany raz, w przymierzalni sklepu Intimo4you , po dojściu do domu już miałam
dość :) Za ciasny! I tu przestroga, dla wszystkich, żeby jednak nie przesadzać
z tym "przyciaśnianiem" :) Kosztował prawie 160 zł, sprzedam za 130 z
przesyłką. Zdjęcie chętnie wyślę na prive.
Rozmiar 80 FF (EU), 36 FF (UK), FR 95FF. Bez oryginalnej metki, jest
oczywiście ta z rozmiarami wszyta w materiał. Chętnie odpowiem na dodatkowe
pytania.
Proszę o kontakt na monnique@o2.pl lub te. 600 559 490. Zapraszam! Monika
Obserwuj wątek
    • agafka88 Re: SPRZEDAM NOWY CZARNY BIUSTONOSZ, FREYA, 80 F 28.11.08, 07:35
      Niestety, ale tutaj nie zamieszczamy ogłoszeń sprzedażowych, jest od tego
      specjalne forum:
      forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=72041
      w jego spisie treści masz napiane, co zrobić, żeby napisać ogłoszenie. Ten wątek
      zapewne niedługo pójdzie pod nóż, więc daj znać, że przeczytałaś. Pozdrawiam.
      • mill_ka Re: SPRZEDAM NOWY CZARNY BIUSTONOSZ, FREYA, 80 F 28.11.08, 08:24
        Przepraszam, i dziękuję za uwagę. Widziałam, że jest dużo kupię, wiec
        pomyślałam, że i sprzedam. Dziękuję! M.
        • zazulla Re: SPRZEDAM NOWY CZARNY BIUSTONOSZ, FREYA, 80 F 28.11.08, 10:35
          mill_ka napisała:

> Widziałam, że jest dużo kupię, wiec pomyślałam, że i sprzedam.

Gdzie widzialas? Tutaj na Lobby?
      • agafka88 Re: SPRZEDAM NOWY CZARNY BIUSTONOSZ, FREYA, 80 F 28.11.08, 08:47
        ps. mill_ka, a może najpierw lepiej zainwestować w przedłużkę? Po pewnym czasie
        stanik się rozciągnie i będzie jak znalazł. Jakie masz wymiary?
        • mill_ka Re: SPRZEDAM NOWY CZARNY BIUSTONOSZ, FREYA, 80 F 28.11.08, 12:41
          90-91 pod biustem i mniej więcej 105 w biuście. W tym staniku nie mogę oddychać
          :) A przymierzyłam chyba ze 20 i ten był ponoć najlepszy :(
          • agafka88 Re: SPRZEDAM NOWY CZARNY BIUSTONOSZ, FREYA, 80 F 28.11.08, 12:47
            Moim zdaniem stanik zostaw, kup przedłużkę i poczekaj aż trochę się rozciągnie.
            Przy większych obwodach "pod" 10cm zaniżania to raczej standard - po prostu na
            żebrach jest więcej tłuszczyku. Ja mam 72 pod i noszę 65tki - czyli zaniżam 7
            cm, a czasami staniki mogłyby być ściślejsze.

Może po prostu nie jesteś jeszcze przyzwyczajona do ściślejszych obwodów.
            • agafka88 Re: SPRZEDAM NOWY CZARNY BIUSTONOSZ, FREYA, 80 F 28.11.08, 12:49
              No właśnie, teraz doczytałam, że miałaś go na sobie tylko w drodze do domu. Tak
              więc ja bym na Twoim miejscu go rozchodziła, musisz się przyzwyczaić. W Twoim
              wypadku 85tki raczej się nie sprawdzą.
          • tfu.tfu Re: SPRZEDAM NOWY CZARNY BIUSTONOSZ, FREYA, 80 F 28.11.08, 14:04
            ech, no ja w podbiuściu zaczynałam od 92cm (teraz 89cm) i tylko niektóre 80-tki
            są dobre, skłaniam się do 75-tek już (choć np. wiele zalezy od samego stanika, a
            tez nie lubię się ściskać :))
            spróbuj przedłużki :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka