Dodaj do ulubionych

ebras.pl zapraszam do nowego sklepu :)

• marta.ebras 10% rabatu na produkty firmy Dalia ! 13.10.10, 15:33
      zapraszam dziś i jutro do godz 18. na zakupy produktów firmy Dalia z 10% rabatem. Promocja obejmuje także zamówienia złożone na rozmiary, które w tej chwili nie są dostępne od ręki, w tym także nową jesienną kolekcję - Emma i Eve (modele K25 semi soft i K15 push up z wyjmowanymi wkładkami)
      Więcej: ebras.pl/12/33,10+rabatu+na+dalie.html

Kolekcja Dalii: ebras.pl/szukaj/?action=results&prod=45
    • marta.ebras Kolekcje jesienno-zimowe w całej okazałości 17.10.10, 16:22
      Dotarła do nas większość kolekcji jesienno-zimowych. Wybór jest naprawdę ogromny w niemalże pełnej rozmiarówce ! Nowości z Panache Superbra, Cleo, Masquerade, Freya, Fauve, Dalia oraz ciepłe, doskonałe rajstopy z Veneziana.
    • marta.ebras Nowe marki Audelle i Charnos są już dostępne 19.10.10, 14:35
      wychodząc naprzeciw oczekiwaniom proponujemy dwa zupełnie modele dla naszych mniej biuściastych klientek. Podmarka Lepel - Audelle z nowej kolekcji - Emma i Isabelle
      ebras.pl/szukaj/?action=results&prod=52
      Zapraszamy na przymiarki :)
    • marta.ebras "POLEĆ NAS SWOJEJ PRZYJACIÓŁCE" 20.10.10, 12:09
      Zachęcamy klientki naszego sklepu stacjonarnego do wzięcia udziału w akcji:
      "POLEĆ NAS SWOJEJ PRZYJACIÓŁCE"

Od dziś 20.10.2010 do końca października każdy zakup na kwotę powyżej 50 zł będzie premiowany bonem upominkowym o wartości 25 zł! Dodatkowo otrzymacie drugi bon, na taką samą kwotę dla swojej przyjaciółki.
      Bony będzie można wykorzystać przy następnych zakupach, do końca listopada 2010. Bony przeznaczone są na zakup biustonosza (nieprzecenionego), nie sumują się i nie podlegają wymianie na gotówkę.
      ebras.pl/12/34,polec+nas+swojej+przyjaciolce.html
      Zapraszamy :)
    • marta.ebras 30 października - Klinika Stanika - u nas 28.10.10, 13:52
      zapraszamy w sobotę w godz. 10-15 - Stanikowe Panie Doktor będa leczyły szczecinianki ze stanikowych grzechów i pomogą im w odnalezieniu ich prawidłowego rozmiaru biustonosza. To doskonała okazja, żeby przekonać wasze siostry, mamy, ciocie, babcie :)
    • milstar Miło i szybko 09.11.10, 20:58
      Stanik zamówiony w czwartek, wysłany w piątek, dotarł dziś. Panie cierpliwie odpowiadały na wszystkie moje pytania - za to plus dodatkowy :)
    • noweti Re: ebras.pl zapraszam do nowego sklepu :) 06.05.11, 17:36
      Ja niestety sie zawiodlam na "brafiterkach" z tego sklepu.
      Obslugiwala mnie jakas mloda dziewczyna. Przymierzalam stroj kapielowy, rozmiar byl ok, ale strasznie rozstawial mi piersi na boki. Mowie o tym ekspedientce, na co ona: "przy takim biuscie trzeba sie do tego przyzwyczaic" (halo?! myslalam, ze jestem w tolerancyjnym sklepie z braffitingiem, a nie na pierwszym lepszym bazarku, a dodam, ze nie mam jakichs ekstremalnych wymiarow, bo nosze rozmiar 30G)...
      • terepak mega negatyw 02.09.11, 09:29

Moja cierpliwość się skończyła gdy po dwóch miesiącach przysłano mi strój który chcialam wymienić na inny rozmiar. A i od 4lipca czekam na rio. Coś sie popsuło bo to nie pierwsze moje zamówienie w tym sklepie. Obecnie nie polecam A wręcz przestrzegam.
        • 2bieguny Re: mega negatyw 17.09.11, 22:14
          Nie jestem ze Szczecina, a chcę przymierzyć, obejrzeć. Wiedziałam, że będę w Szczecinie. Na GG zadałam pani pytanie, jakie modele w moim rozmiarze mogę przymierzyc stacjonarnie. Dostałam linka, do modeli, które pojawiały się w wyszukiwarce.
          Chciałam kupić CK Lottie. Na miejscu kiedy się pojawiłam nie było w moim rozmiarze, a jedynymi dostępnymi do zmierzenia Była Sienne i Polyanna.
          Wyszłam zawiedzona, nic nie kupiłam :(
          Nie polecam.
          • marta.ebras Re: mega negatyw 15.10.11, 14:17
            przykro mi, ale nie mogę zagwarantować, że wszystko co Pani chciałaby przymierzyć, będzie zawsze dostępne w sklepie od ręki, przecież cały czas sprzedajemy. Proponuję następnym razem dać znać, że bardzo Pani zależy na przymierzeniu jakiegoś modelu i wtedy odłożę go na kilka dni dla Pani
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka