sybla1 Re: Kto zaczął kupować w internecie po odkryciu L 22.02.09, 14:25 Przed - książki, doniczki i akcesoria do bonsai i trochę drzewek,czasami biżuteria. W życiu bym nie przypuszczała (podobnie jak sporo z Was, jak czytam :) ), że będę kupowała bieliznę i ciuchy. A jednak - jeśli alternatywą jest wyjazd na prawie cały dzień i wydanie tylko na podróż równowartości jednego sklepowego stanika (haha ale przelicznik), to bardziej mi się opłaca zwrot w razie czego. Odpowiedz Link
catrinceoir Re: Kto zaczął kupować w internecie po odkryciu L 22.02.09, 19:50 dawniej ksiazki i filmy. od poczatku roku, nawrocona przez kolezanke po dluuuugich bojach ;) [ale czlowiek glupi byl :P], korzystam z pobytu w UK i kupuje z Figleaves. wlasnie 3-cie zamowienie leci, bo jeszcze rozmiary wyprobowuje... Odpowiedz Link
szarsz częściowo i ja :) 22.02.09, 22:25 bo polskie sklepy int i allegro nie stanowiły dla mnie wyzwania, kupowałam tam często (w tym i w avocado, którego stacjonarnie nie było w ogóle). Ale 1. pierwszy raz kupiłam za granicą (ebay i sklepy brytyjskie) 2. pierwszy raz coś sprzedałam :) Odpowiedz Link
klaviel Re: Kto zaczął kupować w internecie po odkryciu L 23.02.09, 00:32 Nigdy niczego nie kupowałam przez internet, dopóki nie przeczytałam o Was w "obcasach".To jeszcze nic w porównaniu z tym , że prawie nie korzystałam z internetu, i nie umiałam pisać na komputerze:) Odpowiedz Link
alija_2 Ja n/t 23.02.09, 07:32 Mieszkam daleko od dobrych sklepów, więc innej opcji nie mam:) Odpowiedz Link
ula27121 Re: Kto zaczął kupować w internecie po odkryciu L 23.02.09, 08:13 Nie wiem czy się przekonałam bo czekam na przesyłkę:) Ale dostępu do sklepów nie mam, wiem, że lepiej byłoby po przymierzać....zobaczymy. Odpowiedz Link
anetek_b Re: Kto zaczął kupować w internecie po odkryciu L 23.02.09, 09:38 Ja, ale tylko bieliznę i ubrania :) Książki, części komputerowe czy gry kupowałam 'od zawsze' w e-sklepach. A dla kogo ten wywiad? ;-) Odpowiedz Link
kasica_k Re: Kto zaczął kupować w internecie po odkryciu L 01.03.09, 17:43 anetek_b napisała: > Ja, ale tylko bieliznę i ubrania :) Książki, części komputerowe czy gry kupowa > łam 'od zawsze' w e-sklepach. > A dla kogo ten wywiad? ;-) Dla mnie :) Ciekawa jestem, ile tutejszych bywalczyń oswoiło się z e-handlem dopiero tutaj. Wydawało mi się wcześniej, że większość, ale widzę, że jednak bardzo duża część lobbystek już wcześniej korzystała z dobrodziejstw kupowania w necie (podobnie jak ja), tyle, że rzadko kto kupował w ten sposób ciuchy i bieliznę. Dziękuję za wszystkie odpowiedzi (co nie znaczy, że nie proszę o jeszcze :)) Odpowiedz Link
anetaw2 Re: Kto zaczął kupować w internecie po odkryciu L 23.02.09, 10:27 po "oswiecieniu" to teraz mój nałóg1 a zwłaszcza jak mam wolne w domu i nieograniczony dostęp do neta, heheheh Odpowiedz Link
your_ajemhepi Re: Kto zaczął kupować w internecie po odkryciu L 23.02.09, 11:29 ja również kupuję w internecie odkąd zajrzałam na LB:-) chętniej kupowałabym w sklepie stacjonarnym, ale tych za dużo nie ma:-( pozdr, Odpowiedz Link
mamami Re: Kto zaczął kupować w internecie po odkryciu L 23.02.09, 13:56 Ja w necie kupuję od lat, pierwsze zagraiczne zakupy to wózki sprowadzane z różnch kranców Europy :) dzieci podrosły trzeba było sobie znaleźć nowe hobby i tak moje zakupy rozprzestrzeniły sie na USA i Azję (tam kupuje rzeczy do scrapbookingu ), teraz za sprawą lobby z wytrwałością maniaka codziennie spędzam zdecydowanie za dużo czasu na angielskim ebayu :). Niby jeszcze nic nie kupiłam, ale czekam tylko na dopływ gotówki, innych oporów nie mam :) Odpowiedz Link
aleksandralm Re: Kto zaczął kupować w internecie po odkryciu L 25.02.09, 19:51 Ja juz kupowalam ciuchy przez neta przed Lobby. Ale bylo to wtdy jak wyjechalam do Stanow - tam ten handel interentowy juest duzo bardziej rozwiniety niz nas, zwlaszcza jesli chodzi o obsluge klienta... Przed wyjazdem zdarzalo mi sie tez zamawiac staniki z Avocado, mimo ze byl to niewlasciwy rozmiar i mocno zdegustowana bylam czasem oczekiwania na przesylke bez zadnego kontaktu ze stony sklepu. Teraz jesli chodzi o ciuchy kupuje prawie wylacznie w necie - moje ukochane Boston Proper, staniki w sumie tez.... Moja galeria z wlasnorecznie wykonanymi blyskotkami: tinyurl.com/c6qbx5 nie uzywam gazetowego maila, prosze pisac na: aleksandra.fitlit@wp.pl Odpowiedz Link
queenofspades Re: Kto zaczął kupować w internecie po odkryciu L 01.03.09, 11:28 Odkąd uwierzyłam w Lobby (poczytywałam LB już wcześniej, ale przez pewien czas nie bardzo wierzyłam w te cuda-niewidy ;) nie kupuję staników inaczej jak przez Internet. Po prostu uznałam, że: a) jest taniej, b) mniej się stresuję ("obwód 65?!", "miseczka Eeeeeee?!"), c) listonosz doniesie pod drzwi a w najgorszym razie muszę przejść się 500 metrów na pocztę. Wizyt w bieliźniaku ani trochę nie jest mi szkoda - i tak nigdy nie lubiłam chodzić na zakupy :P. Odpowiedz Link