malagracja 24.04.09, 21:19 Zlatujemy się już po raz trzeci :-) Na początku ustalmy termin - proponuje 23 maja (sobota). Czy wszystkim odpowiada? Jeżeli NIE to jaki ewentualnie by odpowiadał? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
siamese67 Re: BIAŁYSTOK i okolice - ZLOT 24.04.09, 22:07 Mała poprawka: po raz czwarty ;-) Były już: 1. 25 października - u mnie, jakieś 12 uczestniczek + kot 2. 29 listopada - u mnie, jakieś 20 osób + wystraszony kot 3. 14 marca - nie u mnie, powyżej 35 kobitek Odpowiedz Link
malagracja siamese67 :-) 24.04.09, 22:12 Przepraszam :-) Faktycznie 4. Ja zapomniałam o tym październikowym :-( Odpowiedz Link
malagracja daslicht 26.04.09, 14:14 A jaki temrmin by Ci odpowiadal ewentualnie? 30 maja? (rowniez sobota) Odpowiedz Link
alex_k Re: daslicht 26.04.09, 16:47 Ups, właśnie weszłam, żeby się dopisać, ale chyba jeszcze poczekam na ostateczny termin, bo np 30.03 to z kolei ja nie mogę. Jeśli będzie jednak 23, oczywiście przyjadę. Odpowiedz Link
malagracja Re: daslicht 26.04.09, 17:02 Raczej i tak wypadnie 23 (sobota), jednak chcialabym, zeby bylo nas jak najwiecej. Bo chyba zlotu np. 24 (niedziela) nie bedziemy robic? :-) Odpowiedz Link
alex_k Re: daslicht 26.04.09, 18:49 Jeśli o mnie chodzi, wolałabym sobotę. W niedzielę mogłabym być tylko chwilkę, żeby zdążyć wrócić do domu, do Olsztyna... Odpowiedz Link
malagracja Re: daslicht 26.04.09, 20:23 Zostalo uwzglednione :-) Chcialam sie upewnic, czy termin 23 nie jest jakis z kosmosu. Narazie ale ma tylko (aż ;)) Daslicht. Odpowiedz Link
poswiatka Re: daslicht 28.04.09, 08:40 Mi pasuje 23 po 12 (po południu) :-)) Żeby nie było :-))) Odpowiedz Link
daslicht Re: daslicht 28.04.09, 11:08 Nie mam ALE, tylko koncert, bilet czeka już od listopada :P Odpowiedz Link
poswiatka Re: BIAŁYSTOK i okolice - ZLOT 25.04.09, 10:12 A niesymetryczni też mogą przyjść z kolekcją nietarfionyh staników (staniki symetryczne) w różnej gamie rozmiarowej? ;-) Odpowiedz Link
daslicht Każda może przyjść 25.04.09, 18:13 A jeśli masz nieuświadomiona lub początkującą koleżankę, to zabierz ją ze soba :) Odpowiedz Link
malagracja Re: BIAŁYSTOK i okolice - ZLOT 26.04.09, 14:14 Przynos staniki, moze je nawet sprzedaz :-) Odpowiedz Link
malagracja MEDIA 26.04.09, 20:25 Siamense jakis czas temu wpadla na pomysl zaproszenia mediow na nasze spotkanie (gazety, radio, TV). Ja uwazam, ze to swietny pomysl. A co Wy o tym myslicie? Wtedy napewno takie spotkanie wymagaloby wiekszego przylozenia sie do organizacji, ale zostalybysmy bardziej zauwazone :-) Czekam na Wasze opinie (za/przeciw) - nie chce nic robic wbrew Wam :- ) Odpowiedz Link
daslicht Re: MEDIA 28.04.09, 11:07 Dla mnie spoko, niech się propaganda stanikowa szerzy :) Odpowiedz Link
bera68 Re: BIAŁYSTOK i okolice - ZLOT 28.04.09, 10:09 zlot terminy ok media.....jakoś nie bardzo, mało światowa jestem. ps.czy coś wiadomo ze sklepem P.Danusi? bedzie/ nie będzie/ jest???? Odpowiedz Link
malagracja Re: BIAŁYSTOK i okolice - ZLOT 28.04.09, 11:25 Tak, bedzie Pani Daniusia :-) Napewno. :-) Odpowiedz Link
alex_k Re: BIAŁYSTOK i okolice - ZLOT 28.04.09, 13:48 Potwierdzam, a sklep rusza za miesiąc. Odpowiedz Link
malagracja Wasze pomysły 28.04.09, 14:17 Czekam na Wasze sugestie co do Zlotu. Moze cos sie ostatnio Wam podobalo/nie podobalo? Moze chcecie cos zmienic? Odpowiedz Link
malagracja LOKAL 28.04.09, 21:27 Na razie go nie mamy :-) Moze ktos ma jakis pomysł? Ewentualnie ja sluże domem ale w WASILKOWIE. Powtarzam w WASILKOWIE :-) Odpowiedz Link
malakasia_pl Re: LOKAL 28.04.09, 21:46 piszę się na majowe spotkanie - 23 moge, 30 nie. Odpowiedz Link
malagracja jolina3 29.04.09, 10:46 Czy to Ty zawsze załatwiałaś identyfikatory? :-) Jezeli tak, to prosze napisz do mnie na gazetowego :-) Odpowiedz Link
milstar Re: BIAŁYSTOK i okolice - ZLOT 29.04.09, 19:18 Buuu... A ja nie mogę ani 23, ani 30 :((( Mogę za to wczesniej albo później Odpowiedz Link
malagracja Re: BIAŁYSTOK i okolice - ZLOT 29.04.09, 19:19 Wogole nie idzie? Szkoda :-( Odpowiedz Link
milstar Re: BIAŁYSTOK i okolice - ZLOT 29.04.09, 20:16 No nie... Akurat jest wieczór panieński i ślub przyjaciółki - w Warszawie niestety. Jakoś mi tak te zloty wypadają, że jak jest w Białym, to ja muszę być w Wawie - i na odwrót :( Odpowiedz Link
malagracja Re: BIAŁYSTOK i okolice - ZLOT 29.04.09, 21:25 Tak na marginesie, nie wiedzialam, ze jestes z Bialegostoku :) Odpowiedz Link
eriu Re: BIAŁYSTOK i okolice - ZLOT 29.04.09, 21:45 Prawdopodobnie zawitam do domu na weekend, więc byłabym zainteresowana zlotem 23. Problemem jest, że u mnie zmienia się wszystko jak w kalejdoskopie więc plany mogą się zmienić w ostatniej chwili ;) W każdym razie daję znać, że jestem zainteresowana :) Odpowiedz Link
paula_aulap Re: BIAŁYSTOK i okolice - ZLOT 30.04.09, 11:06 I 23 i 30 maja mi odpowiada, więc będę napewno;) Odpowiedz Link
malagracja KONKRETY :-) 07.05.09, 12:28 Spotykamy sie 23 maja (sobota) w godzinach 13-18 w szkole ILO (tam gdzie ostatnio). Dzięki (!!!) Madziuli będziemy miały do dyspozycji 2 sale (jedna mniejsza będzie przeznaczona na przymierzalnię). Podczas spotkania odbędzie się "pogadanka" o podstawach bra - fitttingu i wszystkim z tym tematem związanym. Planuje przygotować plansze, plakaty, ulotki. "Pogadanke" planuje jakoś na godzine 15-16? Więc weźcie ze sobą jak najwięcej nowych osób :-) Mam nadzieje, że tradycyjnie każda z nas przyniesie coś do jedzenia i picia? :-) Jeżeli będziecie miały biustonosze do sprzedania to prosze, napiszcie do mnie. Moge przynieść ze soba wieszak i zrobic metki - wtedy będziemy mogły je oddzielić od tych, ktore przyniesiecie "do pokazania" :-) Jeszcze za wcześnie robić liste osób i tego co ze sobą przyniesiemy. Może macie jakieś sugestie? Pytania? Odpowiedz Link
malakasia_pl Re: KONKRETY :-) 07.05.09, 16:40 no to rzeczywiście konkrety :) Pani Danusia będzie, a kto jeszcze? BiuBiu, Effuniak? Czy raczej pozostajemy przy niezawodnej pani Danusi? A TV lub prasa? Cieszę się na to spotkanie :) Odpowiedz Link
malagracja Re: KONKRETY :-) 07.05.09, 19:29 Lista ostatecznych gości będzie tydzien przez Zlotem. Ale staniki będą, i bedzie ich dużo :-) Nie bedzie TV itp., bo: a) nie pozwala nam na to miejsce b) jak chcialam gdzies indziej zorganizowac to wiazalo sie bardzo duza suma pieniedzy, a nie wiadomo czy by to sie oplacilo, poniewaz od mediow dostalam odpowiedzi, ze to zalezy od tego co jeszcze bedzie sie dzialo w naszym miescie.. :-) Odpowiedz Link
poswiatka Re: KONKRETY :-) 07.05.09, 17:10 No lul, mój ogólniak. :-D Będę na bank. :-D Odpowiedz Link
malgos_j pogadanka na wstępie 07.05.09, 17:11 Dziewczyny nie wiem czy dotrę, bo daleko, ale mama zawsze zaczyna dopasowywanie bielizny wstępną informacją na temat właściwego dobrania stanika, jeśli ma do czynienia ze świeżynkami, logiczne:) Podobnie było na zlotach na których byłam. Siamese Madziula Jolina wspomóżcie realizację zlotu, ponieważ sądzę że jeżeli ma być z rozmachem i mediami to na jedną osobę, drobną Malagrację może spaść za dużo obowiązków, dziewczyny miałyście rację w naszej ostatniej rozmowie moze jakiś "komitet zlotowy" raczej?:))) hmmm??? Odpowiedz Link
jolina3 Re: pogadanka na wstępie 07.05.09, 17:50 :))) Ja jestem otwarta. Dziewczyny, spotkamy się wcześniej tak na roboczo żeby pogadać? Malagracja? Jak można pomóc? (niestety, tym razem nie biorę identyfikatorów, targi mamy, buuu) Nie chcę tylko, żeby to było traktowane jako wychodzenie przed szereg :)))) Pozdrawiam i do zobaczenia już niedługo! Odpowiedz Link
malagracja Re: pogadanka na wstępie 07.05.09, 19:34 Mozemy sie spotkac, zeby roboczo pogadac, czemu nie? :-) Byc moze bede potrzebowala pomocy w: a) ulotkach b) plakatach c) metkach d) identyfikatorach e) jadłospisie ;) Wczoraj poprosilam Pania Danusie o to, zeby zabawila sie w wykladowce. Narazie nie otrzymalam odpowiedzi na e-mail, ale mam nadzieje, ze Pani Danusia sie zgodzi. Wiec napewno bedziemy musialy jej pomoc. Odpowiedz Link
beakarp zlot 07.05.09, 17:54 Ja osobiście w tym terminie to będę w okolicach sali porodowej przy Zamenhofa;) ale mogłabym przysłać biuściastą ciotkę i jej małobiuściastą córkę:) Odpowiedz Link
malagracja beakarp 07.05.09, 19:31 Przyslij je :-) Jezeli obawiasz sie, ze moga sie czuc nieswojo itp to powiedz, ze bedzie bardzo duzo osob nieuswiadomionych :-) Odpowiedz Link
malagracja malgos_j 07.05.09, 19:50 Tylko mnie upewniłaś w przekonaniu, że dobrze zrobiłam prosząc Panią Danusię o pomoc :-) Odpowiedz Link
alex_k Re: pogadanka na wstępie 08.05.09, 13:48 No właśnie, miał być komitet zlotowy z naszą "matką założycielką" na czele Siamese ;-). (Osobiście nie wyobrażam sobie zlotu bez niej :- ) ) Ostatnio mnie nie było, ale wiem od siostry, ze rozmiawiałyscie na temat ewaluacji organizacji zlotów. Ja ze swojej strony oczywiście też chętnie pomogę, na ile oczywiście mi 200 km odległosć pozwoli. Wszystko nie moze spaść przecież na głowę Małejgracji :-) Odpowiedz Link
malagracja Re: pogadanka na wstępie 11.05.09, 20:06 Jako sekretariat_siamese melduje, że Siamese jest na urlopie wiec ja staram sie wypelniac jej obowiazki ;) No ok, z jej pomocą ;) Odpowiedz Link
alex_k Do wszyskich zlotowieczek - PILNE 08.05.09, 14:00 Mam prośbę do wszyskich, którzy maja ochotę zmierzyć coś w swoim rozmiarze, o przesłynie swoich wymiarów, rozmiarow i ewentualnie preferencji na mój adres gazetowy. Ja to wszysko zbiorę do kupy i przekażę mamie, ponieważ tym razem nie jest fizycznie możliwe zabranie kompletnej rozmiarówki, zostaną zabrane tylko zamówione wcześniej rozmiary. Co do jadłospisu, to myślę, że tak jak do tej pory chyba było nieżle, każdy przyniósl co mógł, może tylko jakieś plastikowe naczynia zorganizować? Metki - też tak jak bylo dotąd, każdy we własnym zakresie z nickiem i ceną, jeśli stanik jest na sprzedaż. Identyfikatory - może też każdy mogły wykonać sam? No chyba ze jak na innych zlotach zrobimy zrzutkę na zakup? Odpowiedz Link
malagracja Re: Do wszyskich zlotowieczek - PILNE 08.05.09, 18:51 Kurcze, a co bedzie z nowymi osobami? Nie dadza sie obmierzyc a wiem, ze przyjda z nadzieja kupienia czegos? Naprawde nie da sie? :( Kurcze...szkoda :( Ja bym chciala zeby identyfikatory dla bra-fitterek mialy inne kolory. Odpowiedz Link
alex_k Re: Do wszyskich zlotowieczek - PILNE 08.05.09, 19:53 Spokojnie, rozmawiałam z mamą, weźmie oczywiście dodatkowe rozmiary, żeby była mniej więcej kompletna rozmiarówka, nie weźmie po prostu wszystkiego jeśli chodzi o modele, bo jest tego za dużo. Odpowiedz Link
malagracja Re: Do wszyskich zlotowieczek - PILNE 08.05.09, 22:13 Jeszcze nawiaze do tej pogadanki. Co myslisz o tym, zeby dla Twojej mamy załatwić modelki? :-) Malobiusciasta i Duzobiusciasta. Najpierw w zlych stanikach a potem w dobrych? :) Odpowiedz Link
alex_k Re: Do wszyskich zlotowieczek - PILNE 09.05.09, 12:04 Myślę, ze to bardzo dobry pomysł Odpowiedz Link
jolina3 Re: Do wszyskich zlotowieczek - PILNE 09.05.09, 14:12 Alex, wysłałam Ci wiadomość o moich potrzebach, he he :)) Odpowiedz Link
alex_k UWAGA Ponieważ jest tabela :-) 12.05.09, 10:30 Maile z rozmiarem nie są już konieczne, chyba ze ktoś jest zainteresowany konkretnymi modelami/kolorami staników, wtedy prosze o informację. Odpowiedz Link
malgos_j Re: UWAGA Ponieważ jest tabela :-) 12.05.09, 20:37 Można dopisać ewentualnie wymiary obok rozmiaru. Odpowiedz Link
malagracja Re: UWAGA Ponieważ jest tabela :-) 12.05.09, 22:32 Zrobiłam rubryke w tabeli, moze ktos skorzysta :) Odpowiedz Link
malagracja KOMITET - SPOTKANIE 08.05.09, 18:54 Kto ma ochote przyjsc i pomoc w organizacji? Prosze o termin po 13 maja :-) Odpowiedz Link
jolina3 Re: KOMITET - SPOTKANIE 09.05.09, 14:01 Oczywiście ja jestem chętna i gotowa :) Do terminu się dopasuję, niedostępna będę tylko w sobotę, 16 maja w ciągu dnia, wieczorem ok. Odpowiedz Link
bera68 Re: BIAŁYSTOK i okolice - ZLOT 10.05.09, 20:10 jeśli chodzi o pomoc , to macie mój mail na wp jak coś to się dołączę Odpowiedz Link
jolina3 Re: BIAŁYSTOK i okolice - ZLOT 10.05.09, 22:43 Malagracja zarządzaj! :) Jeżeli jest taka potrzeba to się spotykamy. Jeżeli nie, to się nie spotykamy wcześniej :))) Pozdrawiam i do zobaczenia! Odpowiedz Link
malagracja Re: BIAŁYSTOK i okolice - ZLOT 11.05.09, 10:58 Ja sie moge spotkac od 13 maja :-) Odpowiedz Link
malagracja LISTA + ROZMIARY 11.05.09, 11:01 Dziewczyny, czas zaczac robić liste. Pewnie Was dziwi, dlaczego prosze Was o wasze rozmiary, ale nie buntujcie się. :-) Prosze też o rozmiar "na oko" osob nieuświadomionych :-) Chce miec kompletna liste :-) Odpowiedz Link
malagracja Re: LISTA + ROZMIARY 11.05.09, 11:05 Malagracja 60H Anna 65E G. (na oko) 60D I. (na oko) 70/75 FF A. (na oko) 60E Odpowiedz Link
iv-o Przymierzalnia i Lista obecności 11.05.09, 14:15 Dziewczyny potwierdzam obecność na zlocie, byłam na 2 i jest potrzeba utworzenia przymierzalni. Nie może być tak jak ostatnio, że chodzimy ze stanikami, gdzie chcemy, bez urazy, po prostu nie było ustalonych zasad. Towar musi być pod uwagą, ze względu na wartość, same rozumiecie. Jest nas coraz więcej, te dziewczyny co były w szkole wiedzą o co chodzi. Ja mam bardzo ograniczoną możliwość pomocy w organizacji, bo jestem z okolic, mam małe dziecko i drugie w brzuchu. Do tego można rozważyć listę obecności, kto przyszedł, kogo przyprowadził i identyfikator do ręki. Odpowiedz Link
malagracja Re: Przymierzalnia i Lista obecności 11.05.09, 15:03 Iv-o mam takie same pomysły jak Ty i juz zajęłam się realizacją :-) Prosze podaj jeszcze swoj rozmiar, bo nie pamiętam? I ewentualnie osob, z ktorymi bedziesz. Przymierzalnia to mus, bo będzie wśród nas 6letnia dziewczynka :-) Odpowiedz Link
alex_k Re: Przymierzalnia i Lista obecności 11.05.09, 15:52 Odpowiem za Iv-o, będzie ze mną i moją mamą, 65F (?) (chyba, bo dzidziuś mogł radykalnie to zmienić :-) Odpowiedz Link
malgos_j lista tabelka 11.05.09, 18:18 Dziewczyny proponuję stworzyć tabelkę do której link dostępny będzie pocztą milową osobom chętnym na zlot, niestety nie wiem jakl to się robi, ale na pewno któraś z was to potrafi:) Taką jak na zlotach innych miast wysyłają dziewczyny osobom które mailowo zgłaszają chęć udziału. Każdy koryguje swoje dane sam, pisze co przytarga i wymiary tez wpisuje. Można tez stworzyć rubrykę w której wpisywać będziemy staniki do ewentualnej sprzedaży czy swoje do poprzymierzania. Jeśli koleżanki i znajome wpisujemy je np. Agnieszka od Malgos_j itp. Byłam na zlocie lubelskim i pozazdrościć organizacji:) I jeszcze: 1.Identyfikatory proponuję kupić w sklepie z artykułami biurowymi przygotować druki z nickami wg listy lub ewentualne imiona koleżanek. 2.Nasze staniczki oczywiście podpisać i przygotować stoliczki jak ostatnio z tym że z podziałem na obwody. 3.Zakupić tez talerzyki kubeczki coś tam jeszcze i chusteczki nawilżane (żebyśmy dyskomfortu nie miały ze sobą ewentualnie ze względu na upał) 4.przy wejściu lista identyfikatory i wpłata 5 zł na owe identyfikatory kubeczki itp itd. popieram Ivo, przymierzalnia konieczna:) lepiej też myślę jeśli wszystko będzie się odbywać na jednej sali, nie pogubimy wtedy staników, ostatnio znosiłam je z sali obok. Wszystko wskazuje na to, że też będę;) Odpowiedz Link
malagracja WPISUJEMY SIE DO TABELI - OBOWIAZKOWE 11.05.09, 18:56 Wpisujemy swoje dane, oraz osob ktore z nami przyjda (ich rozmiar na oko). Inaczej nie wpuszczamy :-) spreadsheets.google.com/ccc?key=rpCHgHRIhoaG008zSnqMKoQ&hl=en Odpowiedz Link
malgos_j Malagracjo 11.05.09, 19:26 Myślę że każda osoba powinna być wpisana oddzielnie ponieważ, lista osób będzie mało czytelna. Wszystkie szczegółowe informacje rozsyłane tez były do tej pory droga mailową, ostateczne miejsce i godzina zlotu,( to bardzo słuszne), nie chcemy przecież nieproszonych gości lub gapiów;) Świetnie że jest tabelka;) Odpowiedz Link
malagracja Re: Malagracjo 11.05.09, 19:30 Nie bedzie gapiow ani nic :-) No tak, kazda osoba jest oddzielnie - chyba, ze u mnie tabelka wyglada wyglada inaczej niz u Ciebie? Czy teraz tabelka wyglada lepiej? Odpowiedz Link
alex_k asiabudyn11 15.05.09, 10:09 Wpisz się do tabeli :-) Przyslałaś mi wymiary, więc jeśli nie zmieniłaś planów, uzupełnij tabelę. Odpowiedz Link
daslicht Ale gości pełno! 11.05.09, 20:09 Tyle firm i żadna nie zobaczy na żywo takiego niewymiarowego mutanta jak ja :( A może panów z Depeche Mode zaprosimy? Wtedy nic mnie nie ominie ;)))) Odpowiedz Link
paula_aulap Re: BIAŁYSTOK i okolice - ZLOT 12.05.09, 19:01 ulala ile gości;) ciekawe czy przyswoją jakąś wiedzę, czy potraktują to tylko jako ciekawostkę., Odpowiedz Link
malagracja Re: BIAŁYSTOK i okolice - ZLOT 12.05.09, 19:57 Zebralam opinie Malego Lobby i wydrukuje tym firmom opinie małobiuściastych klientek. Wręcze to im na zlocie. Może tak do nich dotrze? Odpowiedz Link
malakasia_pl Re: BIAŁYSTOK i okolice - ZLOT 12.05.09, 22:20 ale ty jesteś organizatorska! Dopisałam się :) Odpowiedz Link
malagracja Re: BIAŁYSTOK i okolice - ZLOT 12.05.09, 22:31 ależ my jesteśmy organizatorskie! :) Odpowiedz Link
beakarp Re: BIAŁYSTOK i okolice - ZLOT 12.05.09, 23:41 dopisałam się razem z dwoma nowicjuszkami. Przyniosę karmnik Hotmilka /no chyba że dzieć zechce przyjść na swiat wcześniej, to tylko ciocia i aga przyjdą;) Odpowiedz Link
malagracja Komitecie - spotkajmy sie :) 14.05.09, 10:11 Ja już jestem wolna :-) Kiedy mogłybyśmy się spotkać? Odpowiedz Link
malagracja IDENTYFIKATORY - WAŻNE 15.05.09, 18:35 Mam możliwość zakupu identyfikatorów (po 60-70gr sztuka). Robimy zrzutke? Ile sztuk? Odpowiedz Link
alex_k Wstęp na zlot 5 zl od osoby? 15.05.09, 19:18 To by rozwiązało sprawę identyfikatorów, plastikowych naczyń, ew. napojów. Takie identyfikatory mogłyby zostać na kolejne zloty. Co do ilości może razy ilość osób w tabeli + parę sztuk dodatkowo? Co do kasy na zakup, ja np mogę już przelać Ci pieniądze za siebie, mamę i siostrę :-) Może ktoś mogłby podjąć sie zakupu naczyń plastikowych? Ja oczywiście mogłabym, ale chyba nie ma sensu, żebym je wiozła z Olsztyna? Odpowiedz Link
malagracja Re: Wstęp na zlot 5 zl od osoby? 15.05.09, 19:59 Ja wszystko kupie :-) Dla mnie to żaden problem pojechać gdzieś samochodem, poza tym na zlot też przyjade :) Bagażnik duży mam :) Pieniążki będziecie mogły mi oddać na zlocie, postawimy puszke i kogoś mianujemy skarbnikiem Lobby ;) Odpowiedz Link
malgos_j Re: Wstęp na zlot 5 ZŁ OD OSOBY 15.05.09, 21:34 Dziewczyny pisałam, że powinnyśmy przy wejściu odznaczać się na listę i po te 5 zł tez odznaczać. Malagracjo myślę, że jeśli możesz zrobić te zakupy i założyć, to super, moze tylko jeszcze poczekaj bo nie wiemy ile ostatecznie osób będzie. Poza tym jeśli to tam gdzie ostatnio to filiżanki były do dyspozycji. Madziula będzie?, bo ona chyba organizowała miejsce, a teraz nie odzywa się więc...? A i jeszcze lustra czajnik jakiś itp. Jedno lustro jak zwykle przytargamy z mamą, ostatnio malakasia też przyniosła zdaje się takie duuuże. No i przymierzalnia, może jakieś stojaki z mapami, czy może jakiś parawan ktoś ma? Odpowiedz Link
malagracja Nasze potrzeby 15.05.09, 22:50 Kubki/filiżanki/talezyki itp Lustra Czajniki Przymierzalnia - parawan Identyfikatory Stojaki/wieszaki Metki na staniki Mokre chusteczki Ulotki - piersiówka, tabele Jakies push-upy "75B"? Odpowiedz Link
wredulka Re: Nasze potrzeby 16.05.09, 13:32 my z MałąKasią przytaszczymy duże lustro - tradycyjnie, już po raz trzeci ;) Odpowiedz Link
magda.madziula Re: Nasze potrzeby 16.05.09, 16:12 Kubki tależyki będą jak poprzednim razem, Czajniki przynajmniej 2 również. Napiszę to co pisałam również na maila organizatorkom - tym razem jesteśmy w sali która ma za ścianą drugą małą salkę - idealną na przymierzalnie - z salki tej nie da się wyjść żeby nie przejść przez salę w której wszyscy jesteśmy - więc wystarczy ustalić na początku konkretne zasady mierzenia i sytuacja będzie opanowana. W związku z tym że będą nowe osoby może by się przydało zaplanować konkretną godzinę poświęconą "teorii" oraz mierzeniu? Tak zeby osoby zaproszone przez nas mogły przyjść na konkretną godzinę i nie musisały pół dnia spędzić w tłumie obcych babeczek :) M. Odpowiedz Link
malagracja magda.madziula 16.05.09, 16:30 Magda, ile osob bedzie z Twojej szkoly? Bo nie wiem ile mam tych identyfikatorów zakupić :-) Odpowiedz Link
naila Re: Nasze potrzeby 16.05.09, 16:35 Nie odzywałam się jeszcze tutaj, ale też planuję przyjść, jak zwykle. Nie wiem jeszcze, kogo przyprowadzę nowego, jeśli już, to napiszę. Skoro będą i kubki (jeśli brakuje to mogę zakupić jakąś część) i talerze, kartkę/identyfikator rozumiem każdy we własnym zakresie? Tylko nie wiem, na co mamy się składać po 5 zł? Salę mamy gratis, resztę też, ciasteczka czy herbatę zawsze ktoś przyniesie..? Chyba czegoś nie doczytałam?? Alex, zaraz napiszę do Ciebie, bo jestem zainteresowana przymiarką, a Twoja mama mówiła poprzednio, że to może mieć :) Odpowiedz Link
malgos_j Re: Nasze potrzeby 16.05.09, 17:26 Madziula super, że sala tak komfortowa:) Skoro kubki i talerzyki są w wystarczającej ilości to faktycznie nie ma potrzeby po 5 zł sie składać moze wyjdzie po 2 albo po 1 za identyfikatory, chusteczki nawilżane ,ewentualnie kawa czy herbata, śmietanka chyba że tez przyniesiemy. Malagracja myslę że będzie wiedzieć po ile, jeśli podzieli to co zakupi ewentualnie niezbędnego. Naila, składka właśnie na identyfikatory, Malagracja pisała po ile są, chusteczki i ewentualnie jednorazowe talerzyki i łyżeczki jeśli wystarczająco dużo by nie było na miejscu. Identyfikatory trzeba też pewnie zakupić dla naszych gości:) Odpowiedz Link
malgos_j Re:proponuję 16.05.09, 17:35 jeszcze żeby w wiadomościach maila podać wraz z godziną rozpoczęcia godzinę o której "zamykamy drzwi" i wtedy oczywiście zrobić oficjalne powitanie i pogadankę, myślę że np po 30 minutach od rozpoczęcia wszyscy powinni dotrzeć. Odpowiedz Link
malagracja :) 16.05.09, 18:18 Dobrze, tak też zrobie. Mam tylko jeden problem - goście sie odzywaja, wypytuja..ale tylko 2 firmy (jak widzicie w tabeli) daje nazwiska. A ja uprzedzam, ze inaczej sie NIE wejdzie.. Ale tam...napisze jeszcze raz... Odpowiedz Link
malagracja Skladka 16.05.09, 18:20 Wystarczy sie zrzucic po kilkadziesiat groszy pewnie :-) Sprobuje kupic jak najtaniej te identyfikatory - ale musze wiedziec ile, prawda? Wiec zaczekam do ostatniej chwili... :-) Chusteczki ja przyniose "od siebie" i pewnie herbata/kawa/smietanki/mleczka - jeszcze ustalimy szczegoly co kto jak :) Odpowiedz Link
malagracja Naila 16.05.09, 18:16 Dopisujemy sie do tabeli: spreadsheets.google.com/ccc?key=rpCHgHRIhoaG008zSnqMKoQ&hl=en a zrzuta na identyfikatory - tylko i wylacznie :-) Odpowiedz Link
poswiatka Re: Naila 18.05.09, 06:54 Dopisałam się. :-) Widzę, ze będzie nas duuużo. :-) Odpowiedz Link