aleksandralm czarny motyl 17.12.09, 01:00 Hmmm, usilnie wmawiam sobie ze nie potrzebuje czarnej sukienki... Na sylwka mam w koncu co wlozyc... Tak samo nie potrzebuje przeciez Antoski... Nie potrzebuje, nie potrzebuje...... Odpowiedz Link
temperka status zamówienia ? 21.12.09, 13:44 W piątek przed południem złożyłam zamówienie i od razu zrobiłam przelew a status zamówienia "oczekiwanie na przelew". Czy te informacje są uaktualniane na bieżąco? Bo chyba pieniądze powinny już dotrzeć. Ps. nie czepiam się, tak tylko chce wiedzieć :) Odpowiedz Link
estreno Re: status zamówienia ? 21.12.09, 13:53 podobno p. Kinga jest w rozjazdach, tak gdzies wyzej wyczytalam, ja nie mam odpowiedzi od 15 grudnia w sprawie zwrotu/wymiany, wiec juz nie czekalam, tylko odeslalam niepasujaca sukienke, zeby z nia nie zostac :) Odpowiedz Link
genepi Re: status zamówienia ? 21.12.09, 14:09 Nie wszystkie banki księgują przelewy onlinowo. Niekiedy trzeba czekać nawet dwa dni robocze żeby twój bank przesłał środki (np. zrobił to poniedziałkową pierwszą sesją, bo mógł nie zdążyć na ostatnią w piątek), a bank odbiorca może np. dopiero dziś rozksięgować na konta przychodzące środki. Odpowiedz Link
la_parisiene Re: status zamówienia ? 21.12.09, 16:00 Temperko, dobrze rzecze Genepi, czasem przelew leci 2-3 dni, próbowałam prześledzić które banki tak długo ślą i nie ma reguły - ten sam bank w zależności od oddziału przesyłał szybko lub wolno. Najszybszy jest embank - rzadko się zdarza, żeby się spóźniał. Co do wysyłek przedświątecznych - poświęciłam im dziś cały dzień, bo wiem, jak każdemu zależy, żeby doszło wszystko na czas :) Twój przelew przyszedł dziś przed południem- sukienka jest już w drodze :) Odpowiedz Link
temperka Re: status zamówienia ? 21.12.09, 18:38 dziękuje :) Pytałam bo ostatnio bardzo dawno nic nie zamawiałam. Ależ mi miło, że mnie poznajesz :)) Odpowiedz Link