Dodaj do ulubionych

Problem z obsługą Galerii

22.01.14, 09:49
Dziewczyny, czy ktoraś z Was ma problem z Galerią? Zalogowałam się, żeby wrzucić tam zdjęcia, a tu zonk!

Normalnie było tak, że się klikało na "Pisz blog", pojawiał się ponownie panel logowania, po powtórnym logowaniu znowu "Pisz blog" i tym razem był już normalnie panel do wrzucania zdjęć i notek...

A teraz drugie logowanie jakby nie załapywało - tak czy inaczej wraca mnie do samej Galerii, nie mogę się dostać do miejsca, gdzie wrzuca się fotki.

Czy ostatnio zmieniło się coś z blogami na bloxie, albo w ustawieniach naszej Galerii?
Obserwuj wątek
    • yaga7 Re: Problem z obsługą Galerii 22.01.14, 10:14
      U mnie się nic nie zmieniło, ale ja się loguję inaczej (nie mam żadnego powtórnego logowania).

Loguję się na blox.pl., wybieram "pisz" przy blogu galerii i od razu przerzuca mnie do nowej notki.
      • clarisse Re: Problem z obsługą Galerii 22.01.14, 11:46
        Yaga - dzięki! Zrobiłam tak, jak Ty, i działa :)
    • inez69 Re: Problem z obsługą Galerii 22.01.14, 11:09
      Problemy z obsługa galerii narastają, juz dawno mozna i trzeba bylo zmienic portal, ale sprawa stoi w miejscu. Bezsensownie.
    • akj77 Re: Problem z obsługą Galerii 22.01.14, 14:41
      Nie próbowałam wrzucać zdjęć, ale miałam to samo, jak próbowałam obejrzeć jedną kategorię. Ekran logowania, strona główna, wybór kategorii, ekran logowania, strona główna... Coś się musiało zrybać.
      • bebe.lapin Re: Problem z obsługą Galerii 22.01.14, 18:08
        Tak samo, pisalam o tym problemie juz wczesniej w styczniu, nic nie nie zmienilo do dzisiaj.
      • azymut17 Re: Problem z obsługą Galerii 22.01.14, 19:09
        Pomaga zalogowanie się do Bloxa, a nie do samego bloga. Wtedy można przeglądać i nie wyrzuca, właśnie zobaczyłam i jest o.k.
        • bebe.lapin Re: Problem z obsługą Galerii 22.01.14, 22:46
          Dziala, dzieki!!! :)
        • nikusz Re: Problem z obsługą Galerii 23.01.14, 10:51
          dzięki! mnie też logowanie przez główna bloxa pomogło na problemy z ogladaniem poszczególnych kategorii

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka