Dodaj do ulubionych

DARETOPROVOKE.COM - DZIAŁA :-)

25.05.09, 12:36
Witamy po krótkiej przerwie!

W końcu po długich pracach katalog Dare to Provoke jest dostępny online! Zapraszamy do oglądania i zapoznania się z nowymi wzorami gorsetów i spódniczek. Czekamy na wszelkie uwagi i pytania, na które postaramy się odpowiedzieć tak szybko jak to tylko możliwe.

Zapraszamy do oglądania - daretoprovoke.com
(IE6/IE7 na razie nie działa prosimy używać normalnych przeglądarek :) )

Dodatkowo! Między 1 a 5 czerwca będziemy wysyłać nowe zamówienie więc jest okazja żeby sprowadzić nowe wzory/rozmiary na życzenie! Wszystkie dostępne wzory można zobaczyć pod adresem burleska.co.uk - tylko nie sugerować się cenami - staramy się je dostosować do polskich realiów na tyle na ile możemy :)

Pozdrawiamy
Agata i Tomek
Dare to Provoke!

Obserwuj wątek
    • psuj-ka sugestia odnośnie strony :) 25.05.09, 13:02
      Strasznie wkurzające jest to powiększanie zdjęcia, jak się na nie najedzie myszką ;) Znacznie lepsza była poprzednia wersja, że tylko się pokazywała cena, a powiększenie było po kliknięciu. Czy dałoby się to przywrócić? :)
      • daretoprovoke Re: sugestia odnośnie strony :) 25.05.09, 14:02
        Hej dzięki za sugestie, a co jak byśmy poszli na kompromis - najechanie
        przybliża obszar zdjęcia na którym jest produkt, klikniecie wyświetla
        powiększenie zdjęcia?

Obawiam się tylko ze zdjęcia które są w tej chwili na stronie są najlepszej
        jakości jakie mamy dostępne a póki co wolimy inwestować w poszerzanie
        asortymentu niż sesje zdjęciowe :(

Jeszcze będzie trzeba to przemyśleć :)

Czekamy na więcej opinii i sugestii, ten sklep ma być dla was, ma was
        inspirować. Liczymy tez ze wy będziecie inspirować nas bo to od was zależy jak
        sklep będzie się rozwijał.

W imieniu Agaty napisze może (chociaż i we własnym, a co!), ze popieramy idee
        stojącą za Lobby Biuściastych i z mila chęcią umieścimy gdzieś logo do strony
        tego zbawiennego ruchu, skąd można by pobrać logo w jakiejś dobrej jakości?
        Pomyślałbym gdzie można by je wkomponować na stronie sklepu.

pozdrawiam
        Tomek od czarnej roboty
        • roza_am W sprawie logo 25.05.09, 14:16
          skontaktuj się z założycielką lobby: butters77@gazeta.pl
        • psuj-ka Re: sugestia odnośnie strony :) 25.05.09, 17:07
          No właśnie mi przeszkadza to, że najechanie przybliża obszar zdjęcia, bo co chwilę mi to miga przed oczami ;)
          • lafere Re: sugestia odnośnie strony :) 25.05.09, 23:55
            Póki co całośc sprawia wrażenie raczej niedopracowanej, ale mam nadzieję, że sie rozkręci :)Podobają mi się falbianiaste majtki:P Jak duże jest to l/xl? Rozciągliwe to to?
            A i jeszcze uwaga, do wysyłki - szkoda, że nie ma opcji wysyłki listem poleconym - zawsze to taniej wychodzi niż paczka, a przy lekkich i raczej drobnych przedmiotach jest zupełnie wystarczające.
            • martulka_s Re: sugestia odnośnie strony :) 26.05.09, 09:50
              W dziale "waspies" w opisie wkradł się błąd ortograficzny - spojRZenia powinno
              być ; )
              • daretoprovoke Re: sugestia odnośnie strony :) 26.05.09, 10:07
                *blush* cóż uhm... bez bicia się przyznam że jeszcze dwa inne znalazłem przy
                okazji... :) dzięki za czujność i korektę! :)
                tomek
            • daretoprovoke Re: sugestia odnośnie strony :) 26.05.09, 10:27
              lafere napisała:

> Póki co całośc sprawia wrażenie raczej niedopracowanej, ale mam nadzieję, że si
              > e rozkręci :)Podobają mi się falbianiaste majtki:P Jak duże jest to l/xl? Rozci
              > ągliwe to to?
              > A i jeszcze uwaga, do wysyłki - szkoda, że nie ma opcji wysyłki listem polecony
              > m - zawsze to taniej wychodzi niż paczka, a przy lekkich i raczej drobnych prze
              > dmiotach jest zupełnie wystarczające.

Witamy:)Majtki są rozciągliwe i dopasowują się do figury.
              Rozmiar S/M - to 36/38, roziar L/XL to 40 i większe.
              Jeśli chodzi o wysyłkę - oczywiście,że możemy wysłać poleconym. ale tylko w
              przypadku majtek - one są lekkie.
              Niestety Poczta jak dziala tak dziala, ale paczki sa ubezieczone i w razie
              czego oddaja pieniazki, niestety za list polecony juz nie :(

pozdrowienia serdeczne,

Agata
              • szarsz Re: sugestia odnośnie strony :) 26.05.09, 19:08
                daretoprovoke napisała:
                > roziar L/XL to 40 i większe.

czyli 42, 44, 46, 48, 50, 52, 54, 56....?

Nie mogłam się powstrzymać ;)
                • daretoprovoke Re: sugestia odnośnie strony :) 26.05.09, 21:24
                  szarsz napisała:

> daretoprovoke napisała:
                  > > roziar L/XL to 40 i większe.
                  >
                  > czyli 42, 44, 46, 48, 50, 52, 54, 56....?
                  >
                  >
                  > Nie mogłam się powstrzymać ;)
                  >
                  >
                  Racja.
                  Rozmiar L/XL to odpowiednik 40-42
                  pozdrowienia
                  Agata
              • marisella Re: sugestia odnośnie strony :) 26.05.09, 20:22
                daretoprovoke napisała:
                > Niestety Poczta jak dziala tak dziala, ale paczki sa ubezieczone i w razie
                > czego oddaja pieniazki, niestety za list polecony juz nie :(
                >
                > pozdrowienia serdeczne,
                >
                > Agata

Za zagubione listy polecone odszkodowanie jest takie samo mniej więcej, jak za
                paczki - ok. 115 zł, niech ci nie dadzą wmówić, że jest inaczej. Za paczk8i wiem
                że kiedyś oddawali 10xkoszt nadania, czyli wychodzi mniej więcej tak samo
                (kiedyś, kiedy paczka kosztowała od 6 zł, za zagubiony list dostawało się więc
                nawet prawie 2 razy więcej).

Aha, i list może ważyć do 2 kg, może być wysłany w pudełku i nic nikomu do tego,
                zatem jestem przekonana, że i gorset listem można nadać (choć tu - niezależnie
                czy list, czy paczka, dobrze przesyłkę dodatkowo ubezpieczyć; tak czy siak -
                listem taniej).

Buziaki,
                mari.
                • daretoprovoke Re: sugestia odnośnie strony :) 26.05.09, 21:27
                  marisella napisała:

> daretoprovoke napisała:
                  > > Niestety Poczta jak dziala tak dziala, ale paczki sa ubezieczone i w razi
                  > e
                  > > czego oddaja pieniazki, niestety za list polecony juz nie :(
                  > >
                  > > pozdrowienia serdeczne,
                  > >
                  > > Agata
                  >
                  > Za zagubione listy polecone odszkodowanie jest takie samo mniej więcej, jak za
                  > paczki - ok. 115 zł, niech ci nie dadzą wmówić, że jest inaczej. Za paczk8i wie
                  > m
                  > że kiedyś oddawali 10xkoszt nadania, czyli wychodzi mniej więcej tak samo
                  > (kiedyś, kiedy paczka kosztowała od 6 zł, za zagubiony list dostawało się więc
                  > nawet prawie 2 razy więcej).
                  >
                  > Aha, i list może ważyć do 2 kg, może być wysłany w pudełku i nic nikomu do tego
                  > ,
                  > zatem jestem przekonana, że i gorset listem można nadać (choć tu - niezależnie
                  > czy list, czy paczka, dobrze przesyłkę dodatkowo ubezpieczyć; tak czy siak -
                  > listem taniej).
                  >
                  > Buziaki,
                  > mari.

Mari,
                  tyle, ze gorsety waza ponad kilogram więc wychodzi na jedno - jeśli będą
                  życzenia, aby wysyłać listem - nie ma problemu:)

Swoją drogą odnośnie poczty - wysyłałam kosmetyki, przez miesiąc były zaginione.
                  Po miesiacu okazalo sie, ze leza w Koluszkach rozlane- napisalam reklamacje,
                  otrzymalam zwrot 8 zl 50 groszy za nadanie paczki- i tylko tyle - poczta
                  stwierdzila, ze rozlane kosmetyki to nie jest powod, aby wyplacac odszkodowanie:)

pozdrowienia

Agata
    • magdalaena1977 Re: DARETOPROVOKE.COM - DZIAŁA :-) 26.05.09, 13:44
      A jak jest z wielkością stanika (miejsca na biust) w gorsetach overbust ?
      na ile w biuście jest szyty gorset w stosunku do talii ? czy wszystkie są takie
      same ?
      • yaga7 Re: DARETOPROVOKE.COM - DZIAŁA :-) 26.05.09, 20:47
        Jak znam życie, to wszystkie są takie same i tego miejsca jest mało.
        Bardzo rzadko widziałam gorsety z dopiskiem - dla misek D-G, a nigdy - poza
        oczywiście robionymi na zamówienie - nie widziałam gorsetów standardowych dla
        większych misek.
        • magdalaena1977 Re: DARETOPROVOKE.COM - DZIAŁA :-) 26.05.09, 22:47
          yaga7 napisała:

> Jak znam życie, to wszystkie są takie same i tego miejsca jest mało.
          > Bardzo rzadko widziałam gorsety z dopiskiem - dla misek D-G, a nigdy - poza
          > oczywiście robionymi na zamówienie - nie widziałam gorsetów standardowych dla
          > większych misek.
          Też się tego spodziewam, ale dopóki mnie nie stać vollersa szytego na miarę, to
          co mi szkodzi zapytać ?

A poważnie - może nie szyją na większe biusty, ale mogliby chociaż podać obwód w
          biuście i w biodrach
          • daretoprovoke Re: DARETOPROVOKE.COM - DZIAŁA :-) 27.05.09, 14:11
            Witam,
            obwody będą widoczne na stronie - w zależności od rozmiaru obwód w biuście i
            biodrach zmienia się.
            np rozmiar Elegant 22 w biuscie ma 34, a rozmiar 24- ma 37 cm i wyprofilowane
            miseczki na biust.

pozdrowienia:)
            Agata
            • magdalaena1977 Re: DARETOPROVOKE.COM - DZIAŁA :-) 28.05.09, 00:21
              daretoprovoke napisała:

> np rozmiar Elegant 22 w biuscie ma 34, a rozmiar 24- ma 37 cm
              cm ? czy cali ?

czyli, że dla gorsetu 24 - obwód w talii jest jakieś 71 cm (24+4) * 2,54,
              w obwód w biuście 94 cm 37 * 2,54 ?

> i wyprofilowane miseczki na biust.
    • roza_am Dare to Provoke ma już swój wątek na LB 28.05.09, 01:56
      o tutaj: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=32203&w=95056441&a=95056441

Czy kolejny jest potrzebny? Tym bardziej, że przecież nie jest to firma
      stanikowa. Może by przenieść cała dyskusję w jedno miejsce.
      • kasica_k Popieram 28.05.09, 02:48
        Jeśli sklep ma już "swój" wątek, to ten jest niepotrzebny. Prosimy nie mnożyć
        wątków :) Zwłaszcza, że nie jest to sklep stanikowy i w gruncie rzeczy temat
        bardziej nadaje się na Stanikowe Offtopy niż na LB (czy te gorsety mają duże
        miseczki? ;) Przenieście się proszę do pierwszego wątku, zalinkowanego przez
        roza_am, a ten się wykasuje.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka