dadaczka 08.06.09, 11:02 Nikt jeszcze nie czytał? Aż mi się wierzyć nie chce. W każdym razie gratulacje dla Kasicy!!! Ogromne! Mam nadzieję, że na stałe zostaniesz w kobiecej prasie jako ekspert od bielizny :-) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
yaga7 Re: Stanikomania w Elle :-) 08.06.09, 11:42 Ja nie czytałam, bo nie czytam prasy kobiecej ;) Jakieś skany ktoś gdzieś ma? :D Odpowiedz Link
psuj-ka Re: Stanikomania w Elle :-) 08.06.09, 11:46 Na stronie bobbyy - tego konkursu, dzięki któremu Kasica jest w Elle jest coś takiego: bobbyy.pl/publikacje/elle.png Ale nie wiem, czy to wszystko ;) Odpowiedz Link
yaga7 Re: Stanikomania w Elle :-) 08.06.09, 11:57 oo, dzięki, dzięki, już czytam :) Aha, no i gratulacje dla Kasicy, bo oczywiście poprzednio zapomniałam pogratulować!!!! Odpowiedz Link
dadaczka tak, to wszystko - to jest cała strona 08.06.09, 11:57 ale to Elle. W prasie kobiecej Kasicy zostało coś jeszcze do zdobycia? Chyba tylko "Twoj Styl" i "Pani" - czy się mylę? Odpowiedz Link
malagracja Re: Stanikomania w Elle :-) 08.06.09, 13:05 Ja chyba widziałam pierwsza i pisałam na Balkonetce :-) Gratuluje! :) Odpowiedz Link
vesper_lynd Re: Stanikomania w Elle :-) 08.06.09, 18:26 Właśnie czytałam i przyleciałam na Lobby przynieść radosne wieści :) Fajnie bardzo, wybrane są notki o M&S i zrównaniu cen wszystkich rozmiarów, o stanikach sportowych i o "nauce w służbie biustu". Trochę mało i pocięte, ale zawsze coś :) Jak dla mnie Kasica powinna mieć swoją całą stronę w Elle albo Twoim Stylu. Odpowiedz Link
selvermane Re: Stanikomania w Elle :-) 08.06.09, 20:28 Czytał, czytał, już w wątku o głosowaniu na Stanikomanię było :) Jakiś delikatny problem komunikacyjny się tam pojawił, bo na www konkursu napisali, że to numer 06/2009, a to lipcowy był. Pierwszy raz od dobrych 4 lat kupiłam Elle... Odpowiedz Link
kasica_k Re: Stanikomania w Elle :-) 09.06.09, 00:19 selvermane napisała: > napisali, że to numer 06/2009, a to lipcowy był. Zgadza się, powinien być lipcowy, 07/2009. Przy okazji dowiedziałam się, że lipcowy numer wychodzi na początku czerwca, o czym nie miałam wcześniej pojęcia. Dziwne są meandry prasy kobiecej :) > Pierwszy raz od dobrych 4 lat kupiłam Elle... A ja po raz pierwszy w życiu. Dzięki wszystkim za gratulacje. Żadna w tym moja zasługa, tylko Waszych głosów w konkursie, dzięki którym stanikonania została zauważona :) Ja tylko się zgodziłam na publikację fragmentów notek, które redakcja sama sobie wybrała. Niestety pocięli tak, że miejscami więcej jest wielokropków niż tekstu (bez sensu, mogli to przeredagować i dać mi do akceptacji). Ale i tak uważam, że nie wybrali najgorzej. Odpowiedz Link
butters77 SUPER!:) 09.06.09, 09:19 Nie wybrali najgorzej - ale też, powiedzmy sobie szczerze, mieli z czego wybierać:) Serdeczne gratulacje, Kasico!!! I oczywiście, że to Twoja zasługa, bo na byle co byśmy nie głosowały;) Odpowiedz Link
mauzonka Bosko! 09.06.09, 15:42 Wreszcie widzę skan tekstu (sama Elle nie kupuję...) Wybrali całkiem fajnie. I ładnie złożyli. I fotka Kasicy prima sort (choć liczyłam na tę z facebooka:)) Jest super! Odpowiedz Link
sylwiastka Re: Bosko! 17.06.09, 17:09 Ja też się przyłączam do gratulacji! Cieszę się niesamowicie! Odpowiedz Link
ph78 Gratuluję! 17.06.09, 17:05 I ja z radością czytałam (po raz kolejny - znane już z sieci) notki kasicy_k w lipcowej ELLE, zakupionej z deszczowej nudy nadmorskiej na wakacjach :) Nawet przyszło mi na myśl, że ja jakieś kiepskie wyobrażenie o polskiej prasie kobiecej mam, a tu proszę, takie świetne publikacje! Gratuluję! Odpowiedz Link
filipek135 Re: Stanikomania w Elle :-) 18.06.09, 13:06 Ja również gratuluję i przyłączam się i pozdrawiam i wyrażam podziw. Odpowiedz Link