Dodaj do ulubionych

Staniki w reklamach, filmach i teledyskach

28.06.09, 17:05
Ogladałam dzisiaj jakiś program muzyczny, w co drugim teledysku paradowały dziewczyny w bieliźnie i zaczęłam się zastanawiać, co mają na sobie. Jestem początkującą stanikomaniaczką i jeszcze nie potrafię na pierwszy rzut oka poznać stanik ale może Wy zauważyłyście freyowe, panachowe czy innomarkowe (:D) staniki na piosenkarkach, aktorkach?
Obserwuj wątek
    • czerwona_pomadka Re: Staniki w reklamach, filmach i teledyskach 28.06.09, 17:15
      Niestety nigdy nie zauważyłam.
      Poza tym telewizja lansuje raczej sexy-buły, i wzornictwo zupełnie inne od
      frejowego na przykład.
      No i we wszelkich teledyskach jeśli pojawia się laska z dużym biustem, to na
      pewno styliści nie odzieją jej w pancerną Pollyannę, tylko raczej w groteskowo
      za małe bikini.
      • asiabudyn11 miętowa Mimi Holiday w Sexie w wielkim mieście 31.05.10, 16:12
        W odcinku 11 6 sezonu. W scenie z akupukturą (ok 9 minuty).
        Nie jestem pewna czy to Mimi Holiday, ale wygląda podobnie.
    • mefistofelia Re: Staniki w reklamach, filmach i teledyskach 28.06.09, 17:25

Bridget Jones ma w filmie Freyę Retro plunge. Średnio dobraną, ale jednak ;)
      • ptasia Re: Staniki w reklamach, filmach i teledyskach 29.06.09, 12:31
        w książce miała Gossarda i Agent Provocateur
    • chattetoutenoire Re: Staniki w reklamach, filmach i teledyskach 28.06.09, 19:31
      Na balkonetce było o Rihannie w staniku Mimi Holiday swego czasu. balkonetka.pl/2008/3/31/rihanna-przedstawia-stanikowe-grzechy-gwiazd
    • ziireael Re: Staniki w reklamach, filmach i teledyskach 29.06.09, 00:56
      A może być w książkach? :>
      Bo właśnie znalazłam coś takiego:

"...spowodowałam rewolucję na stoisku ze stanikami, buntując klientki
      informacją, że tych rzeczy nie kupuje się na oko, bo nie na oku się je nosi, i w
      ogóle mierzy się na figurę, a nie na swetry i palta."

Brzmi jakoś znajomo... nawet jeśli nie do końca.

J.Chmielewska, "Romans wszechczasów", rok pierwszego wydania: 1975
      • agus2412 Re: Staniki w reklamach, filmach i teledyskach 29.06.09, 10:04
        świetny cytat.. swoją drogą są całe rzesze dziewczyn, które kupują bieliznę na
        oko :)
        • agacia2025 Re: Staniki w reklamach, filmach i teledyskach 29.06.09, 10:42
          ba, tez kiedys zdarzalo mi sie kupowac na oko
      • velika Re: Staniki w reklamach, filmach i teledyskach 29.06.09, 13:47
        Ja w książce "ogród letni' Paulliny Simons przeczytałam, że głównej bohaterce
        podskakiwały piersi, bo miała za luźny obwód stanika;)
        • maith Ooo, literatura dostrzega rzeczywistość :) 21.01.10, 17:05
          velika napisała:

> Ja w książce "ogród letni' Paulliny Simons przeczytałam, że głównej
          > bohaterce podskakiwały piersi, bo miała za luźny obwód stanika;)

Jestem pod wrażeniem, wygląda że literatura zaczęła dostrzegać
          rzeczywistość :)
    • ptasia Re: Staniki w reklamach, filmach i teledyskach 29.06.09, 12:33
      ja w filmach skupiam się na wytykaniu zapięć na karku. o, ostatnio w bolly
      "Dumie i uprzedzeniu", na Aishwaryi Rai, i na przykładzie Laury Linney w
      "Rodzinie Savage".
      • nati_88 Re: Staniki w reklamach, filmach i teledyskach 29.06.09, 14:08
        "Duma i uprzedzenie" z Ash nie jest bolly :) B&P to koprodukcja indyjsko-zachodnia :))
        • ptasia Re: Staniki w reklamach, filmach i teledyskach 29.06.09, 14:31
          wiem, ale okazała się na mój gust bardziej bolly niż nie-bolly :) (no, bolly z
          przymrużeniem oka). Spodziewałam się czegoś trochę innego po reżyser Podkręć jak
          Beckham).
          • nati_88 Re: Staniki w reklamach, filmach i teledyskach 29.06.09, 14:55
            A to fakt. Podkręć jak Beckham to świetny film, czego nie mogę powiedzieć o B&P :)
            >> okazała się na mój gust bardziej bolly niż nie-bolly :)no, bolly z
            > przymrużeniem oka)
            Czy widziałaś coś bolly? :) Bo tam kręcili i kręcą masę filmów z wielkim przymrużeniem oka i w porównaniu z nimi B&P wypada baaardzo blado. Widać, że to koprodukcja. Niedopracowana.

Sori, to takie zboczenie fanowskie :D ( może nie bolly, choć klasyka kina hindi to cudne filmy. Wolę filmy z południa Indii) ale to nie miejsce na moje rozpływanie się nad kinematografią indyjską :))
            • ptasia kończąc (?) offtop. 29.06.09, 15:39
              > Czy widziałaś coś bolly? :) Bo tam kręcili i kręcą masę filmów z wielkim przymr
              > użeniem oka i w porównaniu z nimi B&P wypada baaardzo blado. Widać, że to kopro
              > dukcja. Niedopracowana.

Widziałam tylko Om Shanti Om - bardzo dobrze się bawiłam :) i z pewnością serio
              to nie było. Próbowałam obejrzeć Czasem słońce, czasem..., ale to było przed
              pobytem w Indiach, kiedy miałam znacznie mniejszą tolerancję :)
              >
              > Sori, to takie zboczenie fanowskie :D ( może nie bolly, choć klasyka kina hindi
              > to cudne filmy. Wolę filmy z południa Indii)

czyli z wąsaczami :)?
              • nati_88 Re: kończąc (?) offtop. 29.06.09, 16:02
                OSO to gratka dla fanów :)) Ile tam nawiązań, ile mrugnięć do widza a Upiór w Operze na końcu plus "Madhumati" ( motyw z duchem) wynagrodził mi "Dard E Disco":) Choć oczywiście, nie jest to bardzo "hermetyczny" film. A skoro OSO Ci sie podobało, to obejrzyj "Jestem przy Tobie". Równie świetna masala :)
                Teraz na K3G reaguję alergicznie :)

>> to było przed
                > pobytem w Indiach, kiedy miałam znacznie mniejszą tolerancję :)
                Zazdroszczę pobytu tam :)

>>> czyli z wąsaczami :)?
                Oj, taak :D *przewraca oczami* Ale i nie tylko :) Ravi Teja, Venkatesh czy absolutnie genialny Ajith Kumar
                Młodszych też lubię :)) Sumanth, Uday Kiran ( w sygnaturce mam z nim klip) i wielu innych :)

Już kończę offtopować :)) choć nie ukrywam, na punkcie kina południowego mam lekkiego bzika i trzyma mnie tak od ponad 2 lat. I łatwo mnie sprowokować do rozpływania się nad tym kinem :)
                • ptasia Re: kończąc (?) offtop. 29.06.09, 16:36
                  > OSO to gratka dla fanów :)) Ile tam nawiązań, ile mrugnięć do widza a Upiór w O
                  > perze na końcu plus "Madhumati" ( motyw z duchem) wynagrodził mi "Dard E Disco"

tak!!! I Shah Rukh cytujący Rhetta Butlera :) Ale przy Dard E Disco i tak
                  tarzałam się ze śmiechu.
                  A skoro OSO Ci sie p
                  > odobało, to obejrzyj "Jestem przy Tobie".

OK, zapamiętam :)
                  Co do wąsaczy: mój kontakt ograniczał się do obserwacji plakatów na ulicach w
                  Kerali, fragmentów (często starych) filmów lecących w knajpach (fascynujące
                  czasem były, zwłaszcza przy rozumieniu tylko tych zdań po angielsku) i także
                  panów na keralskich ulicach - tam 99% ma wąsy ;)
                  • izas55 Re: kończąc (?) offtop. 29.06.09, 16:53
                    O!, biusciaste bolly fanki ;-). jak milo
                  • nati_88 Re: kończąc (?) offtop. 29.06.09, 17:18
                    To silniejsze ode mnie :D

>>tak!!! I Shah Rukh cytujący Rhetta Butlera :) Ale przy Dard E Disco i tak tarzałam się ze śmiechu.
                    Ja też, choć bardziej byłam zniesmaczona. Co do nawiżań- a no też. Chociaż głównie miałam na myśli odwołania do bolly klasyki :) Piosenka "Deewangi Deewangi" to nawiązanie do tego utworu , o Upiorze już pisałam, Madhumati też ( tak na marginesie, coś swojsko brzmiącego:), wstawki muzyczne ze starych filmów, a zresztą polecam ten artykuł :))

Ach, Kerala! Mollywood uwielbiam (ichniejszy przemysł filmowy). Mohanlal, Suresh Gopi i Mammootty to takie ikony tego kina, od lat 80 XX wieku w górę. A młodsze pokolenie też niczego sobie :)

>> fascynujące czasem były, zwłaszcza przy rozumieniu tylko tych zdań po angielsku)
                    Ha, w mollywoodach to akurat mało po angielsku mówią, tak więc podziwiam :) Ja bez napisów nie obejrze filmu indyjskiego, no chyba, że jestem przyparta do muru:)
                    • ptasia Re: kończąc (?) offtop. 29.06.09, 18:33
                      > Ha, w mollywoodach to akurat mało po angielsku mówią, tak więc podziwiam :) Ja
                      > bez napisów nie obejrze filmu indyjskiego, no chyba, że jestem przyparta do mur
                      > u:)

nieee, całego nie obejrzałam. tylko fragmenty, między żuciem dosy a popijaniem
                      masala chai np. ;)
                      znajomi, z którymi byliśmy, poszli do kina w Bombaju, ale nic nie rozumieli, bo
                      było mało po ang., i najpierw szybko zasnęli, a potem w przerwie wyszli z kina
                      :) Myśleliśmy, czy nie pójść w Kalpetcie (PN Kerala) do kina, ale nie byliśmy w
                      stanie przeczytać nazw filmów pod kinem (nie ten alfabet ;)
                      • panistrusia Re: kończąc (?) offtop. 29.06.09, 19:33
                        Dziewczyny, zachęcam do założenia wątku o filmach indyjskich na
                        Offtopach.
                    • slotna Re: kończąc (?) offtop. 31.05.10, 16:36
                      > Ha, w mollywoodach to akurat mało po angielsku mówią, tak więc podziwiam :) Ja
                      > bez napisów nie obejrze filmu indyjskiego, no chyba, że jestem przyparta do mur
                      > u:)

Moja przyjaciolka dostala kiedys bolly, ktory bardzo chciala obejrzec, z - o ile dobrze pamietam - francuskim dubbingiem. A ze francuskiego nie zna, postanowila sciagnac angielskie napisy. Jedyne, ktore znalazla w sieci sie nie otwieraly. Wiec obejrzala caly film zatrzymujac kawalek po kawalku i czytajac napisy otwarte w osobnym oknie...
    • ptasia Re: Staniki w reklamach, filmach i teledyskach 29.06.09, 14:33
      a. w "Happy-go-lucky" bohaterka miała coś, co bardzo wyglądało jak różowy
      Lullaby Lace La Senzy.
    • ptasia Re: Staniki w reklamach, filmach i teledyskach 29.06.09, 15:43
      w "Lost in Austen", w scenie, gdzie Amanda spotyka Lizzie Bennet w łazience,
      Lizzie tytułuje ją "Miss Spencer". Amanda: zdziwiona, bo na nazwisko ma Price.
      Lizzie: zdziwiona, bo "takie nazwisko jest na bieliźnie [wiszącej w łazience]".
      Domyślacie się, jaki to product placement?
      • agus2412 Re: Staniki w reklamach, filmach i teledyskach 29.06.09, 16:42
        Ciężko się nie domyślić :)))
    • catsumi rozmiary staników gwiazd 29.06.09, 17:10
      Zobaczcie jaką niechcący znalazłam tabelkę ... ;) Można się z niej
      dowiedzieć jaki rozmiar stanika noszą gwiazdy. Wynika z tego
      oczywiście , że w większości noszą 75, 80 i 85 (!!!) B, czasem trafi
      się C a już bardzo rzadko D. Np. Elizabeth Hurley nosi 36C! Wiec
      trochę powątpiewam żebyśmy znalazły zdjecia znanych osób w
      prawidłowo dobranych stanikach... ;))
      link: tnij.org/bra-size
      • agus2412 Re: rozmiary staników gwiazd 29.06.09, 17:57
        Aż mi sie nie chce wierzyc w ta tabelke.. tzn kilka miesiecy temu pewnie wcale
        bym sie nia nie zdziwila :D
      • skrzydlasta Re: rozmiary staników gwiazd 29.06.09, 18:43
        A ktoś wie jaka rozmiarówka ma obwód 33? Dość popularny w tym wykazie. Tak z
        ciekawości pytam, bo się nigdy nie spotkałam.
      • ptasia Re: rozmiary staników gwiazd 29.06.09, 18:48
        taaak. bo Salma na pewno nosi 36C, a Audrey Hepburn nosiła 34(75!!! To chucherko!)A.
    • klymenystra Re: Staniki w reklamach, filmach i teledyskach 29.06.09, 17:47
      Jedna z modelek gorsetowych na Dare to Provoke ma na sobie fatalnie dobrana
      Freye Retro :)
    • malagracja Happy Go Lucky 29.06.09, 22:40
      Główna bohaterka nosi La Senzę w kolorze różowym. Jak się nie mylę, ten model:
      www.lasenza.co.uk/bras/level3.aspx?d=1&type=&style=6770&product=021111y&img=a308_151&colour=60
      • marudna_maruda Re: Happy Go Lucky 21.01.10, 12:54
        A w tej La Senzie filety z piersi kurczaka jako wkładki push-up, o ile
        mnie pamięć nie myli ;)
        • ptasia Re: Happy Go Lucky 21.01.10, 13:23
          tak! tak! choć przez dłuższą chwilę podczas tej sceny myślałam, że to żart
          bohaterki. I jej wytłumaczenie, czemu je nosi: "lubię to uczucie..." :)
    • kwiatek04 Tato w rez. Macieja Slecickiego 30.06.09, 00:11
      Przypomniala mi sie pewna scena z tego filmu. Michal (Boguslaw Linda) romansuje
      pewnego wieczoru z nauczycielka (Renata Dancewicz), ktora stwierdza, ze zakupila
      sobie biustonosz (Triumpha). Wprawdzie jest troche za maly, ale na wiekszy nie
      bylo mnie stac! - stwierdza nauczycielka. No tak, rzeczywiscie za maly -
      odpowiada Michal spogladajac na biust kochanki :D
    • roza_am Clarissa na TVP Kultura 28.12.09, 23:27
      Agnieszka Glińska w filmie "Co mówią lekarze" (nb. świetna rola) prezentuje
      freyową Clarissę (biało-fioletową, Amethyst).

Co ciekawe, film był kręcony na przełomie 08/09 2008, czyli jeszcze przed
      tegorocznym boomem sklepowo-stanikowym.
      • ptasia Re: Clarissa na TVP Kultura 29.12.09, 09:35
        Agnieszka Glińska miała na sobie coś ciekawego w sztuce Lekkomyślna siostra.
        Siedziałam dość blisko sceny, i w 1szym akcie, jak siostra marnotrawna wraca i
        jest tą wyuzdaną i wyrodną kobietą, ma dość niedbale zapięte wdzianko. Bardzo
        intensywnie się wpatrywałam, ale nie dopatrzyłam się co to. Full-cup, w kolorze
        kawowym, całkiem ładny. Trochę w stylu francuzów, Rigby & Peller lub ewentualnie
        Pour Moi i wyglądał na dobrze dobrany.
    • ptasia Re: Staniki w reklamach, filmach i teledyskach 19.01.10, 10:47
      Ech. Z cyklu staniki w książkach: czytam skądinąd sympatyczne czytadło pani
      Christiny Jones pt. Tickled Pink. Pani - lat 50, b. ładna i zadbana - flirtuje z
      kolesiem. Mówi mi, że idzie teraz na zakupy i że on chyba nie chce iść z nią. W
      ramach żartu on jej się przygląda i zgaduje rozmiary:
      "- Hm... Rozmiar 12, biodra 34-36'' (85-90 cm), stanik 34(75)B. Zgadłem?"
      Pani w szoku. I potem razem poszli sobie na zakupy bieliźniane do M&S.
      Mi ręce opadły. Rzeczywiście, jak też zgadł? Swoją drogą niekonsekwencja w rozm.
      konfekcyjnym, z takimi biodrami to raczej rozmiar 10.
      • eloquor Re: Staniki w reklamach, filmach i teledyskach 24.09.10, 11:12
        Dziewczyny, widziałyście nową reklamę pewnego serwisu aukcyjnego - dwie panie w bieliźnie w przymierzalni, a jedna ma na sobie chyba Tango II.
        • zazulla Tango II w reklamie Allegro 24.09.10, 18:35
          www.youtube.com/watch?v=LTWFoEED76o
          • justinehh wersja na kompa 07.10.10, 23:46
            fotoforum.gazeta.pl/zdjecie/2457739,2,1,tango.html
            • zazulla So Chic! zauważyło, że Lobby zauważyło Tango ;) 15.11.10, 12:19
              Na Facebooku
              fotoforum.gazeta.pl/photo/9/td/gg/wqpu/uhzCPaayTMcb0llPdX.jpg
      • ekstaza_w_masle Re: Staniki w reklamach, filmach i teledyskach 24.09.10, 12:43

W M&S to przynajmniej 8 jak i nie 6...
        • ptasia Re: Staniki w reklamach, filmach i teledyskach 24.09.10, 14:21
          No pewnie tak, choć nie wiem, czy 6 robią. Ja noszę ich gatki 10 przy 95 cm w biodrach. Spódnice czasem pasują na mnie też 10-tki.
    • mssselfdestruct Skins 31.05.10, 18:53
      Na samym początku 4 odcinku 4 sezonu jest scena, jak Katie się ubiera i ma na sobie Onyx Mimi Holliday :)
      • mssselfdestruct Re: Skins 31.05.10, 18:54
        *odcinka, geniusz.
    • inez69 Re: Staniki w reklamach, filmach i teledyskach 08.10.10, 00:28
      Widzialyście Panache Tango w aktualnych reklamach allegro.pl w tv? Taka pani wprzymierzalni...
      Czy omamy mam?
      • justinehh Re: Staniki w reklamach, filmach i teledyskach 08.10.10, 00:55
        Parę postów wyżej, pod postem zazulli na ten temat powiesiłam screena ze strony...
        • inez69 Re: Staniki w reklamach, filmach i teledyskach 08.10.10, 14:06
          Ano, nie zauważyłam, spojrzłam na drzewko, tam był post ze stycznia, to nawet nie czytałam reszty. Cieszę się, że jednak nie mam omamów;)
    • ania.kar "Szpilki na Giewonce" - bielizna KEIA (PINK) 11.11.10, 22:37
      Odc. 11. Scena w sklepie z bielizną, jedna z bohaterek kupuje koszulkę nocną, a na wieszaczkach z tyłu cała ściana biustonoszy firmy KEIA :) Nazwy nie było, ale wypatrzyłam kilka modeli (Ella, Melodie, Emilia).
      Serial kręcą w Zakopanem, a tam chyba nie ma żadnego "uświadomionego" sklepu. Może dystrybutor je dostarczył albo któryś z krakowskich sklepów.
    • aksanti A. Hitchcock - Psychoza 11.11.10, 23:07
      W trzeciej minucie filmu jest scena, w której aktorka ma na sobie stanik, który ma taki sam charakterystyczny tył jak Freya Retro plunge :)
      • ashaa Śniadanie do łóżka 12.11.10, 10:10
        Tam podobno Kuna paraduje w Panache - ja jeszcze filmu nie widziałam.
        • ania.biulandia Re: Śniadanie do łóżka 12.11.10, 10:19
          Też nie widziałam jeszcze filmu, ale w reklamówce mignął mi gorset bądź strapless Hestii w kolorze ecru :)
          • sochic Bielizna marek Panache 12.11.10, 12:38
            Być może nie ładnie się przechwalać, jednak nie mogliśmy się oprzeć by nie wtrącić paru słów do owej dyskusji :)
            Oto kilka gwiazd z polskiej (aczkolwiek nie tylko) sceny, które stały się fankami bielizny marek Panache:
            1. Kasia Figura wraz ze swoim ulubionym tankini Monroe marki Panache Swimwear (dodamy, iż ulubioną marką p.Kasi jest Cleo)
            www.koktajl24.pl/Magda-Femme-Jak-diament-teledysk-zdjecia-Magda-Femme-Jak-diament
            2. Kasia Cichopek wielokrotnie widziana była w biustonoszach tudzież gorsetach swej ulubionej marki Masquerade
            film.interia.pl/galerie/najnowsze/gorace-tango-cichopek/zdjecie/duze,1258169,4
            gwiazdy.wp.tv/i,Jaka-bielizne-lubi-Katarzyna-Cichopek,mid,518052,index.html?ticaid=6b3ab#m518052
            3. Iza Kuna w najnowszym filmie "Śniadanie do łóżka" kusi Karolaka mega sexy Maskaradkami (w teledysku widoczny gorset Antoinette oraz Hestia)
            www.youtube.com/watch?v=gVUN-D09jls
            4. Scarlett Johanson w ostatniej części "Iron man"
            www.youtube.com/watch?v=hA5Nu2B2uvM
            Lista gwiazd sympatyzująca z dobrze dopasowaną bielizną marek Panache jest duuużo dłuższa. Na naszej stronie znajdują się opinie, sugestie czy też podziękowania tylko niektórych z nich
            www.sochic.pl/Gwiazdy-o-Nas-123.html
            Pozdrawiamy
            Zespół So Chic!

P.S. Dzięki za info dotyczące wykorzystania modelu Tango w reklamie Allegro. Nie wiedzieliśmy :)
            • ania.kar Katarzyna Figura w filmie Yuma w Panache Sienna 13.01.11, 22:39
              sochic napisała:
              > Oto kilka gwiazd z polskiej (aczkolwiek nie tylko) sceny, które stały się fanka
              > mi bielizny marek Panache:
              > 1. Kasia Figura wraz ze swoim ulubionym tankini Monroe marki Panache Swimwear (
              > dodamy, iż ulubioną marką p.Kasi jest Cleo)
              >
              rel="nofollow">www.koktajl24.pl/Magda-Femme-Jak-diament-teledysk-zdjecia-Magda-Femme-Jak-diament

Czyżby na tym kadrze z filmu "Yuma" prześwitywała Panache Sienna? :)
              news.o.pl/2010/12/23/katarzyna-figura-piotr-mularuk-yuma/
              • ania.kar Re: Katarzyna Figura i w Masquerade Antoinette 13.01.11, 22:45
                A na podlinkowanych już w Śmietniku przez Paulę zdjęciach widać turkusową Masquerade Antoinette :)
                www.pudelek.pl/artykul/29710/figura_jako_burdelmama_wygladam_jak_alexis/
                Ciekawe czy więcej znajomych koronek będzie można w filmie zobaczyć ;)
          • beata-1978 Re: Śniadanie do łóżka 14.11.10, 18:50
            Właśnie wróciłam z filmu i faktycznie 3-krotnie zauważyłam Kunę w maskaradkach - gorset antoinette turkusowy, biała hestia i gorset madison (nawiasem mówiąc fatalnie dobrany - miski za duże).
    • ania.kar sklep Aishabra w "M jak miłość" 12.11.10, 17:07
      Po przeczytaniu wątku o nowym sklepie w W-wie, znalazłam na ich blogu krótką relację z kręconego u nich odcinka "M jak miłość". Notka z 8 października:
      www.aishabra.pl/blog.html
      Ciekawe czy udało się przemycić jakieś uświadamiające porady :)
    • mankencja Re: Staniki w reklamach, filmach i teledyskach 14.01.11, 09:24
      www.pudelek.pl/artykul/29710/figura_jako_burdelmama_wygladam_jak_alexis/
      Figura w Antośce
      • mankencja Re: Staniki w reklamach, filmach i teledyskach 14.01.11, 09:25
        kurcze, nie zauwazylam, ze ktos juz to wrzucil
    • azymut17 Listy do M. - Agnieszka Wagner i wystający stanik 12.11.11, 00:15
      Wygrzebuję wątek :-)
      Film: Listy do M. Jestem pewna na 100%, że każda stanikomaniaczka zwróciła na to uwagę oglądając. Jaki stanik ma na sobie Agnieszka Wagner w scenach domowych? To większość jej czasu w filmie i cały czas widać, jak spod pięknej sukienki wystaje intrygująca koronka - brzeg misek i obramowanie ramiączek. Stawiam na jakiejś Chantelle czy innych francuzów. Jednak zazwyczaj w takich stanikach ramiączka są wąskie, a tu były bardzo szerokie.

Biustonosz był trochę za mały w miskach, ale niewiele, widać to było tylko na ujęciach z profilu (moje brafitterskie zboczenie). Niesamowite było to, że z wystającym biustonoszem można wyglądać elegancko! A takie coś kojarzy się zwykle źle. Może to dlatego, że kolor stanika był dobrany do sukienki, a to, że był widoczny było celowym elementem całego stroju.
      • anna-pia Re: Listy do M. - Agnieszka Wagner i wystający st 12.11.11, 12:54
        azymut17 napisała:

> Wygrzebuję wątek :-)
        > Film: Listy do M. Jestem pewna na 100%, że każda stanikomaniaczka zwróciła na t
        > o uwagę oglądając. Jaki stanik ma na sobie Agnieszka Wagner w scenach domowych?
        > To większość jej czasu w filmie i cały czas widać, jak spod pięknej sukienki w
        > ystaje intrygująca koronka - brzeg misek i obramowanie ramiączek. Stawiam na ja
        > kiejś Chantelle czy innych francuzów. Jednak zazwyczaj w takich stanikach ramią
        > czka są wąskie, a tu były bardzo szerokie.

Avocado?
        • azymut17 Re: Listy do M. - Agnieszka Wagner i wystający st 13.11.11, 17:57
          Avocado mają wąskie ramiączka i zazwyczaj gładkie. Obejrzałam sobie modele na ich stronie i to nie to. Najbardziej podobna była Thalia:
          www.avocado.com.pl/sklep/pl/shop/menu/empreinte_thalia_caramel.html
          ale te ramiączka z tego, co pamiętam, były szersze i dodatkowa koronka naszyta na nich była bardziej regularna, nie falująca.
    • edhelwen Shameless (serial, wersja UK) - Panache Marguerite 13.11.11, 18:31
      W scenie "łóżkowej" w drugim odcinku jedna z bohaterek ma na sobie dokładnie taką wersję kolorystyczną jaką posiadam ;)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka