Dodaj do ulubionych

Poznań- grupa wsparcia 2

• yo_anka 15 x SPOTKANIE 19.00 - GŁOSOWANIE do 15!!!!!!! 15.10.10, 10:46
      Jako jedna w współsprawczyń zamieszenia lokalowego (sorry excelso)
      Proszę wypowiedzmy się do którego Łacznka idziemy ale tak do 15:00, abyśmy mogły wiedzieć co i jak!

Wersje "oba miejsca mi spasują" trudno będzie zakwalifikować rozstrzygająco :)
      Więc dalej piszmy!
      • yo_anka Słowackiego 15.10.10, 10:55
        ponieważ już narobiłam zamieszania to już będę zatem za Słowackiego, coby się określić
        postuluję PUNKTUALNOŚĆ!
        Ponieważ jestem wozem mogę jedna osobę zabrać na Rataje/Szczepankowo
        • nancy_callahan Re: Słowackiego 15.10.10, 11:22
          Co do puntualności się nie dostosuję, będę niestety musiała się spóźnić, ale postaram niewiele:) Obwowiązki zawodowe mnie zaskoczyły:(
          Skoro musze wybierać to wybieram Słowackiego, bo tam pewnie będzie łatwiej zaparkować:)
          Innych argumentów nie mam.
          Tart nie jadam, bom na diecie:)
          Yo-anko a na Słowackiego jest więcej miejsca niż 10-osobowy stolik, który zarezerwowała excelsa? Bo to byłby argument, w pewnym momencie chyba nam się grupka nieco rozrosła...
          • siarkaa Re: Słowackiego 15.10.10, 12:14
            nancy_callahan napisała:

> Bo to byłby argument, w pewnym momencie chyba nam się grupka
            > nieco rozrosła...

czyzbys miala na mysli mnie i Kinge?:PP
            • nancy_callahan Re: Słowackiego 15.10.10, 12:30

"czyzbys miala na mysli mnie i Kinge?:PP"
              też:) A nie byłam pewna czy chodzi i Kingę:)

Tylko coś głosowanie się niemrawo posuwa... dziewczyny zdecydujmy coś, bo w końcu odejdę od netu i nie będę wiedziała gdzie mam jechać:(
              • siarkaa Re: Słowackiego 15.10.10, 12:43
                nancy_callahan napisała:

> A nie byłam pewna czy chodzi i Kingę:)

od kiedy zostala uswiadomiona, wkrecila sie w temat :D

co do miejsca - dziewczyny, ja dobrze znam lokal na Slowackiego i tam miejsca za duzo nie ma. znaczy, glownie chodzi mi o jakies stoliki i krzesla.
                • ja_kate Słowackiego 15.10.10, 13:12

Ale jeśli to kwestia wielkości miejsca, to się dostosuję. Tylko określcie się do tej 15 :)
          • yo_anka Re: Słowackiego 15.10.10, 13:07
            tez zarezerwowałam 10 ale z 15 powinno wejść
            • excelsa Re: Słowackiego 15.10.10, 13:49
              Spokojnie, yo_anka. :-) Nie ma problemu z zamieszaniem. Mnie i Cioci bardziej pasuje Dominikańska. Bynbadjęła naszą rezerwację na Dominikańskiej, jeśli zdecydujemy się na Słowackiego. Mogę na Ciebie liczyć, yo_anka?
              • nancy_callahan Krótka piłka 15.10.10, 13:54
                Dziewczyny proszę krótko i na temat, bez dalszych dyskusji opowiedzieć się za jedną z lokalizacji.
                Nie przymujemy głosów "wszystko mi jedno".
                Jak tak dalej pójdzie to zaraz będzie 19, a my nadal niezdecydowane.

Ja - Słowackiego
                yo_anka - Słowackiego
                excelsa - Dominikańska
                • alexis-z Re: Krótka piłka 15.10.10, 14:06
                  Jeśli trzeba się wypowiedzieć jestem za Słowackiego. Acz kolwiek mówię, w żadnym nie byłam lokalu.
                  Ps. Frida Freya doszła zostaje z mną przyjedzie na spotkanie.
                • ja_kate Re: Krótka piłka 15.10.10, 14:20

Słowackiego
                  • kk345 Re: Krótka piłka 15.10.10, 15:43
                    ja za Slowackiego, urkye też, bo ma blisko:)
      • yo_anka ZATEM DZIS 15.X.10 SPOTKANIE o 19.00 - SLOWACKIEGO 15.10.10, 16:04
        Zamykam zatem i podumowuje!
        A wygląda na to większość jest z Francuskim Łącznikiem na Słowackiego!

PS. NA przyszłość szybciej trzeba robić plebiscyty :)
        Do zobaczenia!
        • psuj-ka Re: ZATEM DZIS 15.X.10 SPOTKANIE o 19.00 - SLOWAC 15.10.10, 16:42
          Super :)

Excelsa przekazuje, że w takim razie odwołuje rezerwację Dominikańskiej. Do zobaczenia ;)
          • nancy_callahan Re: ZATEM DZIS 15.X.10 SPOTKANIE o 19.00 - SLOWAC 15.10.10, 17:10
            Ja za jakieś pół godzinki wyjeżdżam (mam jeszcze coś po drodze do załatwienia), więc już nie zmieniajcie lokalizacji...
            Do zobaczenia:)
            • nancy_callahan Re: ZATEM DZIS 15.X.10 SPOTKANIE o 19.00 - SLOWAC 16.10.10, 08:41
              Dziewczyny dzięki za spotkanie, jakoś tak szybko nam ten czas uleciał:)
              Do zobaczenia w grudniu..
              • alexis-z Re: ZATEM DZIS 15.X.10 SPOTKANIE o 19.00 - SLOWAC 16.10.10, 11:58
                Dziękuje za miłe spotkanie, rozmowę, atmosferę oraz za małe coś słodkiego (tartą czekoladową)
                Frida została przedstawiona na balkonetce.
    • urkye excelso do Ciebie;) 24.10.10, 15:17
      napisz proszę do mnie na gazetowego, bo nie mam pojęcia na jaki adres wysłać Tobie zdjęcia tych sukienek, o których rozmawiałyśmy na ostatnim spotkaniu;)
    • kozunia91 Wspólne zakupy BRASTOP. 12.11.10, 01:25
      Któraś chętna z Poznania,żeby coś zamówić i dorzucić się do przesyłki?? Będe zamawiać jutro wieczorem :)
    • myszonor Nowy sklep w POZ ? 18.11.10, 00:12
      forum.gazeta.pl/forum/w,100733,118820856,118820856,spotkania_brafittingu_Poznan.html
      widziałyście, znacie?
      • psuj-ka Re: Nowy sklep w POZ ? 18.11.10, 00:27
        Widziałam, przejeżdżam codziennie obok ;) zamierzam się wybrać i jakoś nie wychodzi. napisałam maila do sklepu o zakres rozmiarów i np. w 70-tkach mają miseczki do J, więc chyba warto sprawdzić.

Tu post na LMB - forum.gazeta.pl/forum/w,50580,75087491,116360906,ASANKA.html

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka