jamai0 03.10.09, 22:12 hej, czy znacie serwis z ogłoszeniami z Oświęcimia poza ogłoszenia w Oświęcimiu. Chciałam dać swoje ogłoszenia ale widzę że mało jest stron z ogłoszenia z Oświęcimia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marcelmilau Re: czy znacie serwis z ogłoszeniami z Oświęcimia 03.10.09, 23:12 jamai0 napisał: > hej, czy znacie serwis z ogłoszeniami z Oświęcimia poza > ogłoszenia w Oświęcimiu. > Chciałam dać swoje ogłoszenia ale widzę że mało jest stron z > ogłoszenia z Oświęcimia Ja nie znam takiego serwisu ale... jeśli chcesz coś sprzedać to allegro... co by nie powiedzieć dużo ludzi jak szuka czegokolwiek zagląda bardzo często na tą stronę zresztą pewnie doskonale ci znaną. Odpowiedz Link Zgłoś
jamai00 Re: czy znacie serwis z ogłoszeniami z Oświęcimia 07.10.09, 18:45 dzięki za odpowiedz, ale widze ze www.oswiecimski24.pl jest prosty i tylko musi sie rozwinac bo jest widocznie nowy, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kalunka25 Re: czy znacie serwis z ogłoszeniami z Oświęcimia 12.10.09, 14:47 http://www.oogloszenia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
marcelmilau Re: czy znacie serwis z ogłoszeniami z Oświęcimia 13.10.09, 21:11 na razie ogłoszeń niewiele ten portal chyba dopiero rusza? Odpowiedz Link Zgłoś
jankos-55 Re: czy znacie serwis z ogłoszeniami z Oświęcimia 11.12.16, 20:55 Możesz sprawdzić sobie na www.novito.pl - może coś uda Ci się znaleźć Odpowiedz Link Zgłoś