Dodaj do ulubionych

Willa Słotwinka - nie polecam!

06.02.12, 17:46
Witam,
nigdy nie wystawiłam negatywnej opinii żadnej kwaterze - być może miałam do tej pory niesamowite szczęście, dopóki nie trafiłam do Willi Słotwinka w Krynicy Zdrój. Zachęcona optymistycznym hasłem i skromnym opisem miejsca stwierdziłam, że właściciele nie muszą nic dodawać, bo miejsce jest samo w sobie atrakcyjne. Niestety ubogi opis miejsca całkowicie opisywał rzeczywistość: styl retro - zgadzam się w 100%, pokój w boazerii mnie nie przeraził, ale szpary między deskami i wydobywający się z kąta mróz nie umilały naszego pobytu. Cena zdecydowanie nie adekwatna do warunków: za 45 zł/osobę otrzymasz zimny pokój, czajnik na piętrze, pościel, co do której "świeżości" miałam duże wątpliwości (przynajmniej w pokoju, w którym byłam), ograniczony dostęp do kuchni. Willa z zewnątrz zapowiada się super, w środku - już nie. Krótko mówiąc - nie polecam.
Obserwuj wątek
    • barbarek40 Re: Willa Słotwinka - nie polecam! 24.01.13, 17:10
      Pokój faktycznie był w boazerii, ale tylko w tej kwestii się zgadzam. Właścicielka jest bardzo miłą i konkretną osobą. Pokoje są czyste i jest w nich bardzo ciepło, a miałam okazję sprawdzić temperaturę aż w 3 pokojach ponieważ byliśmy tam większą grupą. Przy temperaturze na zewnątrz –7st.C w pokojach było naprawdę miło, ciepło i kombinezony narciarskie schły bez problemu. Łazienki są niewielkie ale czyste, dodatkowo są ręczniki. Czajnik jest na korytarzu do dyspozycji wszystkich, czasem znika w którymś z pokoi, ale to już wina samych gości ;-). Śniadanie w formie stołu szwedzkiego zadowoli nawet największego niejadka (czyt. dziecko) jest tak duży wybór, że każdy znajdzie coś dla siebie. Obiadokolacja serwowana jest przy stolikach. Jakość posiłków rewelacja, ilość zadowoli największego łakomczucha, dodatkowo deser naprawdę nie ma się do czego przyczepić. Sama jadalnia urządzona ze smakiem i gustem miło i komfortowo. Panie z obsługi sympatyczne i uczynne. Do stoku narciarskiego jest niedaleko co jest dodatkowym atutem. Wszystko to może za sprawą nowej właścicielki obiektu. Jeśli nam się uda na kolejne ferie znów tam zawitamy.
    • polqwerty1 Re: Willa Słotwinka - nie polecam! 29.09.13, 18:44
      Polecam w 100% byliśmy na forum ekonomicznym większą grupą i oceniam budynek jako bardzo przyjemny i schludny. Właścicielka Bardzo konkretna i sympatyczna!! jEDZENIE DOBRE!! polecam!!!
    • emi.zaj Re: Willa Słotwinka - nie polecam! 07.01.14, 11:32
      Powyższa opinia jest dość stara i już zupełnie nieaktualna. Miejsce ma nowego zarządcę, który wraz z żoną stara się zapracować na dobre imię tego miejsca. Szkoda, żeby jeden stary wpis psuł mu interes.

Byliśmy w Słotwince przez kilka nocy w 8 osób, w tym dwa maluchy. Nie pamiętam kiedy ostatnio byłam w miejscu, w którym tak dba się o gości. Atmosfera bardzo przyjazna i domowa, jedzenie przepyszne (pani Maria pracowała w gastronomi, co widać), porcje duże. Temperatura aż za wysoka, wszelkie udogodnienia dla dzieci itd. Fajna jadalnia z kącikiem telewizyjnym i wygodną kanapą. Nie mogę temu miejscu zarzucić absolutnie niczego, czuliśmy się jak w domu. Z czystym sumieniem polecam :) W razie wątpliwości proszę o kontakt.
    • kgorkiewicz6 Re: Willa Słotwinka - nikomu nie polecam 04.08.14, 09:31
      NIE POLECAM TEGO OBIEKTU!!!!
      Właściciel pretensjonalny, oszukuje ludzi! w okolicy ludzie wyrażają się o nim jako naciągacz i oszust!
      Pokoje nie adekwatne do ceny, jedzenie nie smaczne! w internecie prezentowane są tylko 2 pokoje po obróbce w photoshopie, na żywo realnia są inne. w ŁAZIENCE GRZYB NA SCIANIE.
      W ofercie jest napisane 1,2 km do centrum! !!!!! kolejne kłamstwo do centrum jest około 3,5 km!
      zaden autobus nie jeździ, własciciel zapewniał nas ze tak jest!
      atmosfera makabryczna! personel po szkole podstawowej!

• marmar49i42 Re: Willa Słotwinka - nikomu nie polecam 11.01.15, 16:42
        Witam,,,czytam wpisy i jestem w szoku!!!. Niedawno spędziliśmy kilka dni w Krynicy Zdrój a nocleg mieliśmy w Wilii Słowinka. Mieszkaliśmy 9 dni i nie zauważyłam "grzyba w łazience" ,a jeśli chodzi o posiłki to pyszne domowe jedzenie. Śniadanie w formie stołu szwedzkiego , duży wybór ,każdy znajdzie coś dla siebie a do śniadania coś na ciepło Obiadokolacja serwowana w jadalni z gustownie nakrytymi stołami .Miła obsługa a obiady bardzo smaczne. Owszem czajnik jest na korytarzu i stolik z kubkami i łyżeczkami ,,,uważam ,ze to dobry pomysł, można sobie samemu zrobić coś do picia póżnym wieczorem :) Willa w super lokalizacji ,niedaleko stoków,sklepu i przystanku autobusowego.Busy jeżdżą bardzo często w obie strony.Właściciele mili i uprzejmi .Gdy znalezliśmy się w Krynicy Zdrój właściciel przyjechał po nas a w dniu wyjazdu odwiózł na dworzec.Osoby, które negatywnie oceniły pobyt w willi powinny zamówić sobie pięciogwiazdkowy hotel .!!! OBECNIE JEST NOWY WŁAŚCICIEL a opinie poprzedniego psują renomę obecnego.Jeśli kiedyś będziemy planowali urlop w Krynicy Zdrój ,,,zatrzymamy się w Willi Słotwinka:) POLECAMY !!!! ( w razie wątpliwości proszę o kontakt)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka