zuzanna6 11.12.04, 21:55 Ten watek bedzie poświęcony pewnej młodej pannie z Jasła. Młode serce, młody umysł, młodzieńcze szaleństwo. Cieszmy sie ze w tym zwariowanym swiecie spotykamy dobrych ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zuzanna6 Re: WIECIE KOGO LUBIE, NIE? 11.12.04, 21:56 hej, hej, pozdrawiam cie. :) Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: WIECIE KOGO LUBIE, NIE? 11.12.04, 21:57 Acha, to nie o mnie. Ja młodą panną byłam daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaawno temu. Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: WIECIE KOGO LUBIE, NIE? 11.12.04, 22:13 CMOK (jak mawia Elle)..... do następnego. Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: WIECIE KOGO LUBIE, NIE? 14.12.04, 14:59 I jak ci tydzień ucieka? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: WIECIE KOGO LUBIE, NIE? 15.12.04, 07:00 Ucieka jak szalony. Gonię go jak mogę bo do Świąt coraz bliżej. Będę miała ludzi tłum, muszę zdążyć ze wszystkim. Pozdrówka Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: WIECIE KOGO LUBIE, NIE? 15.12.04, 21:16 Super sa takie świeta w rodzinnym tłumie. Ech, tylko to wszystko przygotować.... Powodzenia. :) Odpowiedz Link Zgłoś
ouimet prawdziwie zaskoczony... 15.12.04, 23:32 to jeszcze nie ma zwyczaju uzywania "jednorazowek": sztuccow,talerzy i rzykow,itp??? W Ameryca juz dawno to maja...:)))) zartobliwie:( Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: prawdziwie zaskoczony... 15.12.04, 23:35 No wiesz co !! U mnie się używa sreber rodowych..... phi !! Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: prawdziwie zaskoczony... 19.12.04, 11:36 he he no tak, na wigilie to tylko rodowe zastawy tak o zmywaniu zapomniałam wspopmnieć, ech no to powodzenia okowitko, nie dajmy sie, robocie oczywiście Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: prawdziwie zaskoczony... 19.12.04, 17:42 ech, i tak ucieka kolejna niedziela..... to jutro do pracy rodacy, co? nie cierpie poniedziałku he he nic nowego, nie? ale tak mi sie zachciało troche ponarzekać :) Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: prawdziwie zaskoczony... 22.12.04, 17:38 no i jakoś wszystko w pracy ok :) miła wigilia z ludźmi, wiecie nawet wrogowie przemawiają ludzkim głosem :) od juta już bezstresowo zajmuje sie świetami...juz wolne od roboty oj, Okowitka zarobi nam sie na smierc , długo jej nie widać.... Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: prawdziwie zaskoczony... 23.12.04, 07:32 zuzanna6 napisała: > > oj, Okowitka zarobi nam sie na smierc , długo jej nie widać.... Ależ ja tu codziennie jestem ino, że teraz .....bladym świtem. Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: prawdziwie zaskoczony... 31.12.04, 15:31 Szczęsliwego Nowego Roku wszystkim forumowiczom i Tobie Okowitko !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: prawdziwie zaskoczony... 10.01.05, 20:02 I jak tam w Nowym Roku? Ech, Sylwester miałam bardzo udany !!! A w tą sobote to juz na balu karnawałowym byłam, a co tam, jak szalec to szalec. I Wam szaleństwa zycze ! Odpowiedz Link Zgłoś
ouimet Re: WIECIE KOGO LUBIE, NIE? SETKA dla 02.06.05, 02:00 Zuzanny! :)i moj usmiech. Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: WIECIE KOGO LUBIE, NIE? 10.01.05, 21:22 Jak Okowitko minął Sylwester? Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: WIECIE KOGO LUBIE, NIE? 11.01.05, 09:58 zuzanna6 napisała: > Jak Okowitko minął Sylwester? Sylwester minął mi po japońsku czyli ....jako tako. Najważniejsze Zuzanno, że idzie wiosna. U mnie w ogrodzie trawa zielona, kwitną stokrotki czyli wiosna tuż, tuż. Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: WIECIE KOGO LUBIE, NIE? 15.01.05, 18:39 o, a myslałam, że chociaz u ciebie jest zima pogoda jak hustawka i ja ciągle choruje, kurde... a tak ogólnie jest ok ostatnoi w pracy miałam przerabane z nadmiaru obowiazków, ale juz jest ok, bede sie częciej odzywac co u ciebie? Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: WIECIE KOGO LUBIE, NIE? 23.01.05, 10:52 pozdrawiam Okowitko, co tak zamilkłas wiesz mamy u nas małą imprezkę i okowitki brakuje, wznosimy toasty z Andiego, bo nam gdzies przepadł u nas miała być od dwoch dni zima, własnie świeci słonko i pachnie wiosną alw wiatry okropnie dokuczały, ech.....coś te wichury ostatnio jakies nietypowe i za mocne, ani isc, ani oddychać..... dziś piekny, niedzielny poranek, to nic ze bez sniegu, wazne ze bez wiatru Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: WIECIE KOGO LUBIE, NIE? 19.02.05, 20:47 Pozdrowionka i całuski dla Okowitki od wesołej Zuzki :) Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: WIECIE KOGO LUBIE, NIE? 19.02.05, 20:49 Wzajemne CMOKI :))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: WIECIE KOGO LUBIE, NIE? 23.02.05, 19:54 Nooo u nas zima, a jak tam u was mozna to ochłodzenioe wytrzymac? Pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: WIECIE KOGO LUBIE, NIE? 23.02.05, 19:59 Ochłodzenie ???? U nas dziś +10.... zapachniało wiosną. Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: WIECIE KOGO LUBIE, NIE? 05.03.05, 12:15 A dziś? pachnie wiosną? U nas kurde zima trzyma, mrozi......przypomniało jej sie w marcu hi hi hi Pozdrawiam wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: WIECIE KOGO LUBIE, NIE? 11.03.05, 21:58 No witajcie kochani jak przed weekendem, kurde jak ja lubie piatek jakos tak wszędzie ciuit za cicho, co słychac Okowitko, wiesz w dniu kobiet zrobiłysmy sobie z kolezankami fajny babski wieczór, dawno sie tak nie usmiałam, nawet tańce i dzike węże były oczywoście przebój numer jeden...."facet to świnia...." hi hi hi Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: WIECIE KOGO LUBIE, NIE? 12.03.05, 04:09 Zuzanno, ja lubię facetów ale, że swinie z nich są to fakt....hłehłe. A co słychać? Ano forum Jasło nam się spieprzyło. Nie ma żartobliwych pogaduszek jeno polityka i bluzgi. Cieszę się, że kliknełaś bo inne sympatyczne osoby, ktore tu bywały.......uciekły - chlip, chlip. Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: WIECIE KOGO LUBIE, NIE? 12.03.05, 10:14 Wiatj najdroższa, ja tez lubie facetów, nwet niektorych uwielbiam, nawet czasem kochan do szaleństwa...hi hi hi, ale uwielbiam babskie wiczory i ten przeboj własnie e tam nie wchodze na wanturnicze watki, zycie jest zbyt piekne, usmiecham siwe do ciebie i mozemy pogadkowac o byle czym ja tradycyjnie w sobotni ranek spiajam kawe na moim forum i czekam na babskie gadanie hi hi hi Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: WIECIE KOGO LUBIE, NIE? 12.03.05, 10:21 A ja kurcze nie mogę sie tego wyzbyć....wchodze na awanturnicze wątki i jeszcze się tam mądruję.........brrrrrrrrrrr głupia jestem i tyle A co do facetów..........dobrze, że są. Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: WIECIE KOGO LUBIE, NIE? 12.03.05, 11:07 hi hi hi , nie jesteś głupia, od tego sa wątki by czasem niewytrzymac, wejść i swoje racje nakreslic kawka juz dopita, ech.....troche sobotnie porządki wzywają, wypadałoby troche ogarnąc, by popołudnie miec radosne Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: WIECIE KOGO LUBIE, NIE? 12.03.05, 11:11 Ja się krzątam po chałupie. Podłogi pomyłam. Kible pomyłam.Zaraz mielić mięso będę. Ale komputer w zasięgu ręki i wyjątkowo dziś nie jest okupowany przez innego domownika to co rusz zaglądam.......... Odpowiedz Link Zgłoś
monhen Re: WIECIE KOGO LUBIE, NIE? 12.03.05, 11:36 to kazdy domownik nie ma swojego???!!! Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: WIECIE KOGO LUBIE, NIE? 12.03.05, 11:48 hi hi hi ta, kazdy domownik ma swojego, tylko komputer jeden o to zorganizowana jestes laska ja tez tak musze, znalazłam chetnych na zrobienie zakupow, to mogłam troche tu poszaleć, a inni chętni zrobia na obiad watrobkę, takze własciwie mi zostaja porządki, juz sie biore Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: WIECIE KOGO LUBIE, NIE? 12.03.05, 11:52 Ja byłam na zakupach, sprzątam, robię mielone i klikam. Mój śpi bo zmęczony. Gdy wstanie będzie grał na komputrze jakie sześć godzin to ja już klikać nie będę........... i dobrze. Pójdę gdzieś. Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: WIECIE KOGO LUBIE, NIE? 12.03.05, 12:11 hi hi hi, to kazdy ma swoje zainteresowania, a ciekawe w co ten twoj tak najchętniej gra, ja nie lubie zadnych gier....własciwie szkoda mi na nie czasu zawsze mam cos tu do pisania, a limitu czasowego to przestrzegam ze względu na oczy i tak troche znajomi na GG, troche poczta, troche forum,. troche poczytam ciekawostki, troche cos do pracy i ku ku ku czas minął, podziwma tych co tak uparcie grają, maja na to czas i lubia to.....hm.... no to miłej soboty Okowitko, poptracuj dzielnie , by miec wolne popołudnie dla siebie chyba musze wyłaczyc komputer, bo jetsem za mało zdyscyplinowana i za wolno mi idzie sprzątnaie :) Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: WIECIE KOGO LUBIE, NIE? 13.03.05, 11:43 no i przepadłas Okowitko, chyba ten twoj za wczesnie zaczął grac..... a ja wyrwałam sie troche do knajpki, a potem do teatru na koncert Ewy Bem, super muzyczka, a ona bardzo fajna babeczka, ma swietny kontakt z publiką, kurcze , ale znowu jest bardzo gruba.... u nas zawsze w marcu sa konfrontacje sztuki kobiecej i przyjezdżają fajni wykonawcy, np. Krystyna Janda, Edyta Geppert, Magda Unmer....mozna sie troche odchamic hi hi hi Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: WIECIE KOGO LUBIE, NIE? 13.03.05, 11:44 wszystkim miłej niedzieli zycze trzeba troche od zycia odpocząc, moze na wycieczke rodzinną do reala pojade hi hi hi Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: WIECIE KOGO LUBIE, NIE? 14.03.05, 05:46 zuzanna6 napisała: >> u nas zawsze w marcu sa konfrontacje sztuki kobiecej i przyjezdżają fajni > wykonawcy, np. Krystyna Janda, Edyta Geppert, Magda Unmer....mozna sie troche > odchamic hi hi hi Ano tak ...co duże miasto to duże. U nas rzadko człowiekowi dadzą się odchamić... we własnym zakresie trza o to zadbać ale czy to się chce ...hmm. Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: WIECIE KOGO LUBIE, NIE? 18.03.05, 18:53 :))) ajlawiuje cie Okowitka Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: WIECIE KOGO LUBIE, NIE? 29.04.05, 20:54 Witaj Okowitko. Ojejciu, jak długo nie byłam na Jasełku. Strasznie jestem zapracowana. Pozdrawiam serdecznie. I u nas tez tak jakos posmutniało, ale co tam wiosna idzie, moze z nowa werwą troche poszalejemy na forum :) Wpadnij koniecznie na nasz wątek o wiosnie, jak tam pięknie ptaszki śpiewają, ech....wspaniale :) Pozdrawiam wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: WIECIE KOGO LUBIE, NIE? 30.04.05, 10:00 Witaj Okowitko!!! Czy u ciebie tez taki piekny ranek? Masz jakieś kwiatki w ogrodzie? Odpowiedz Link Zgłoś
kropunia Re: WIECIE KOGO LUBIE, NIE? 30.04.05, 13:08 nie jesten Okowita, ale odpowiem za nia:) w Jasle tez piekny poranek, a raczej juz poludnie, slonce swieci, zapowiada sie wspanialy weekend pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: WIECIE KOGO LUBIE, NIE? 30.04.05, 22:19 bardzo serdecznie dziekuje za odpowiedź :) to ciesze się, że i u was piękna majówka pozdrawiam Jasełko Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: WIECIE KOGO LUBIE, NIE? 30.04.05, 23:47 kurde,przenosze sie do jasla,bo mnie tu sniegiem zasypalo przedwczoraj,dupsko mi mrozi niefajnie ,tak sie tylko pozale nieco heheh Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: WIECIE KOGO LUBIE, NIE? 01.05.05, 23:12 o kurcze, to u ciebie ciągle zima? biednnnnaaaaa, a sio zimo wiosna jest taka miła a gdzie nasza Okowitka, chyba wiosnę z radościa wita i nam tu nie zagląda Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: OCZYWISCIE, ZE OKOWITKE !!!!!!!!!! 03.05.05, 11:32 I ja pozdrawiam i ajlawjuję i baaaaaaaaaaaaardzo się cieszę Zuzanno, że tu kliknełaś.... smutno było bez Ciebie boś jak promyczek jest. Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: OCZYWISCIE, ZE OKOWITKE !!!!!!!!!! 03.05.05, 11:57 hi hi hi promyczek zawsze szuka promyczka :) zobacz jak długo tu na ciebie czekałam hi hi hi klikałam i klikałam, a może sie odezwiesz hi hi hi i cierpliwosć popłaca :) Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: OCZYWISCIE, ZE OKOWITKE !!!!!!!!!! 11.05.05, 20:12 ale miałam cięzkie dni, wiesz......kurde umarła córka mojej kolezanki, trgedia i rozpacz....kilka dmi byłam nieczynna cieszmy sie wszystkim i mocno i ciągle zycie jest piekne i jedyne..... pozdrawiam cie cieplutko Okowitko Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: OCZYWISCIE, ZE OKOWITKE !!!!!!!!!! 11.05.05, 20:40 Nie ma większej tragedii niż śmierc dziecka.... ....tak, życie jest piękne choc .... czasem mija na niczym Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai fakt!niby dziecko mi nie umarlo nigdy 12.05.05, 00:27 ale widzialam jak strata dziecka boli:(i faktycznie nie ma gorszej tragedii! Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: fakt!niby dziecko mi nie umarlo nigdy 12.05.05, 20:05 witajcie kobitki kochane yhy, taki kurde smutny temat, ale cóż, czasami nie wiemy z której strony kopnie nas los..... a zycie toczy sie dalej, a więc zyjmy i cieszmy się sobą, pozdrawiam was :) Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: fakt!niby dziecko mi nie umarlo nigdy 12.05.05, 20:06 wiecie co, dziś nie padało dzis zaswieciło cudowne słoneczko i od razu cieplej sie zrobiło i na ciele i w serduszku :) jak miło, ponoc w weekend wiosna wróci Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: fakt!niby dziecko mi nie umarlo nigdy 14.05.05, 21:39 no i wróciła u nas ponoc tylko na sobotę słonecznie było ale wiało od morza jak nie wiem co a jutro ma znowu padac :( Okowitko, pozdrawiam cie serdecznie i wszystkich ludzi dobrej woli Odpowiedz Link Zgłoś
ouimet Re: fakt!niby dziecko mi nie umarlo nigdy 14.05.05, 22:13 zuzanna6 napisała: w watku: "fakt!niby dziecko mi nie umarlo nigdy..." > Okowitko, pozdrawiam cie serdecznie i wszystkich ludzi dobrej woli nie wylapalem kontekstu...chyba musze sie napic! Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita dobra wola ? 15.05.05, 08:00 zuzanna6 napisała: > Okowitko, pozdrawiam cie serdecznie i wszystkich ludzi dobrej woli Dobrą wolę to chyba każdy posiada ale...... mało komu się udaje.... Pozdrówka Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: dobra wola ? 15.05.05, 10:32 dobra wola to chcieć być miłym dla innych, jak ktos nie chce to widzisz, pisze jak idiota.......nie ma dobrej woli i szacunku nawet w tematach trudnych, smutnych i tragicznych i tu nie usprwiedliwa takich ludzi fakt, ze forum jest dla wszystkich.......niech sobie dyskutują sobie podobni, a troche dobrej woli i mozna nie zaczepiac ludzi o innej wrazliwości, tak mysle Okowitko i cieszę się, że na forum spotkałam wielu wspaniałych ludzi i Ciebie pozdrawiam cie cieplutko Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: dobra wola ? 15.05.05, 10:46 Na forum tak jak w życiu ...... spotykamy ludzi różnych. Tutaj nawet tych głupków jest mniej niż wśród zwykłego życia bo trzeba miec komputer, dostęp do netu , umiec coś tam kliknąc by tu pisac. Czasem ktos nie jest zły, nie jest głupi tylko coś tam musi odreagowac. Korzysta z animowości i ... odreagowuje. A ja też nie jestem taka dobra.... wtrącałam się w wiele awantur. Pewnie dalej wtrącac się będę. Taka moja natura. Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: dobra wola ? 15.05.05, 10:57 hi hi hi, a ja uwielbiam twoje wpisy :) co innego wtrącac sie do dyskusji i wyrażac swoje racje, a co innego drwić z wpisu tak osobistego jakim jest tragedia odejścia kogos..... pisz Okowitko i dyskutuj hi hi hi świetnie ci to wychodzi ja to strasznie lubie dowcipkowac i imprezki urządzać.....ostatnio jak z Aleksem o stringach pisaliśmy to usmiałam sie do bólu :))) Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: dobra wola ? 15.05.05, 17:26 zuzanna6 napisała: > > co innego wtrącac sie do dyskusji i wyrażac swoje racje, a co innego drwić z > wpisu tak osobistego jakim jest tragedia odejścia kogos..... > Dopiero teraz załapałam o co Ci chodzi Zuzanno (och, ten mój refleks nieudolnego szachisty).... chodzi Ci o post Ouimeta. Jestem pewna, że nie chciał zadrwic z niczyjego nieszczęścia. On tylko wyłapał brak związku miedzy tytułem a treścią poprzednich postów..... tak sądzę i chyba się nie mylę. A że czasem temat watku się zmieni a dalej się "leci" wg poprzedniego tytułu no to hmmmm ....to się często trafia. Odpowiedz Link Zgłoś
ouimet Okowito 16.05.05, 02:32 trafilas w sedno! Powtorzylem/!/tekst watku i wpis tamze "panienki",oraz moje zadziwienie.A jak Wiesz,niewiele mnie zadziwi...ale ten wpis tak! Nie bylo to zlosliwe,wytykajace,ale kwestia pytajna dla "panienki",czy tak to mialo wygladac? Od poczatku wiedzialem,ze to skutek ...roztrzepania,ale moze tez byc niechlujnosci???:(((( Zuzanno-jezeli odebralas moj tekst jako atak na Ciebie to Cie PRZEPRASZAM! Bardzo dziwnie jednak wygladala dla mnie taka "zbitka"... ps.sztama? Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: Okowito 20.05.05, 19:37 I co tam słychac Okowitko, jak minął tydzień? Mi szybko i pracowicie, jestem troche padnięta i niesmowicie czekałam na te jutrzejszą sobotę, by troszke odpocząć. Pozdrawiam Cię i wszyskich ludzi dobrej woli. Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: Okowito 20.05.05, 19:45 Tydzien minął po japońsku czyli ... jako tako. Ech Zuzanno, zowu nie przeczytałas co do ciebie wyżej napisano. Zwolnij kobieto. Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: WIECIE KOGO LUBIE, NIE? 20.05.05, 20:42 Czy chodzi ci o wypowiedź onego pana? Przeczytałam. Pozostawiłam bez odpowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: WIECIE KOGO LUBIE, NIE? 20.05.05, 20:44 Nie gniewaj się na Onego Pana !!! to dobre chłopisko. Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: WIECIE KOGO LUBIE, NIE? 20.05.05, 20:49 mozliwe, nie potrafie oceniac ludzi po wpisac, moze i dobry człowiek, ale ma problemy z komunikacją, nie nadaje na tych samych falach co ja, niby przeprasza, a i tak obraża wiesz, nie roztrzepanie u mnie, a juz niechlujstwo nie wchodzi w rachube......jestem w okropnym stresie po tych wszystkich wydarzeniach, .....e...nie chce o tym pisać wpadam tu by sie rozweselic staram sie omijac ludzi, ktorzy nie trafiają w moje poczucie humoru, bo tu musze sie wyluzowac Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: WIECIE KOGO LUBIE, NIE? 20.05.05, 20:54 Bo on jest bardzo zfalowany.... dlatego. ech.... nudze sie dzis okrutnie. Chyba wyłoże się w wannę i moze potem usnę.......... Pozdrówka miły Słupsku Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: WIECIE KOGO LUBIE, NIE? 20.05.05, 21:06 pozdrówka ale jak chcesz usypiac w wannie to najpierw zakręc wodę albo spij z otwartą buzią hi hi hi Odpowiedz Link Zgłoś
ouimet Re: ??? 21.05.05, 00:53 > Przeczytałam. Pozostawiłam bez odpowiedzi. :(...ouimet jest zasmucony ale ...wdzieczny. Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: WIECIE KOGO LUBIE, NIE? 21.05.05, 10:43 I jak kąpiel Okowitko.......przysłuzyła się lepszemu samopoczuciu? Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: WIECIE KOGO LUBIE, NIE? 21.05.05, 11:45 Kąpiel w piance i machanie palcami od nóg w ciepłej wodzie pomaga na wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: WIECIE KOGO LUBIE, NIE? 21.05.05, 21:53 hi hi hi, ze machanie pacaqmi tez, to nie słyszałam, ale mogło wyglądac ciekwie :) i cóż zrobic z tak pieknym wieczorem...... podsłuchuje festiwal....no ale bez naszych to nie to, kurde nie mamy szczęscia ostatnio....cos nie mozemy utrafic w gusta Europejczyków raz za wysokie loty, inny razem zbyt niskie, no ale jak Delfin zaspiewał polską piosenkę to ja jestem ksiądz proboszcz.....chyba przegieli, no ale cóz..... ale widze własnie,że dziś na tvn jest Forrest Gump, kurcze chyba kolejny raz obejrzę, są filmy które moge ogladać bez końca i nigdy mi sie nie znudzą i zawsze odkryje w nich cos nowego.... to do juterka, choc jutro pogoda na rodzinną majówkę, takze wszystkim zycze jak najmniej przy kompie :) miłej niedzieli Okowitko i wszystkim w Jasełku :) Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: WIECIE KOGO LUBIE, NIE? 22.05.05, 10:27 uśmiechu i słodyczy w niedzielnym dniu Zuzanka Ci zyczy :) Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: WIECIE KOGO LUBIE, NIE? 23.05.05, 18:02 Okowitko, Adaś ma dużo racji i widze ze jest twoim prawdziwym przyjacielem.... posłuchaj go i pisz z zyczliwymi ci ludźmi pozdrawiam cie serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: WIECIE KOGO LUBIE, NIE? 25.05.05, 19:22 Okowitko, a idziesz jutro na procesję? Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: WIECIE KOGO LUBIE, NIE? 25.05.05, 19:26 zuzanna6 napisała: > Okowitko, a idziesz jutro na procesję? Nie. Jesli chodzi o religię to mam takie nietypowe poglady... Jutro Dzień Matki.... będę świętowac ten dzień. Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: WIECIE KOGO LUBIE, NIE? 25.05.05, 19:32 ja tez nie ide, tak zapytałam :) Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: WIECIE KOGO LUBIE, NIE? 25.05.05, 19:43 napisałam kilka wierszy papiezowi, chciałbys poczytac? Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: WIECIE KOGO LUBIE, NIE? 25.05.05, 19:47 Piszesz wiersze ? Chcę przeczytac !!! Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: WIECIE KOGO LUBIE, NIE? 25.05.05, 19:51 pisze, ale nie bardzo lubie na forum sie publikować, dlatego chciałam zebys napisała do mnie napoczte, mając taki kontakt moge ci conieco podrzucić :) ale o papiezu to taki nasz wspólny, smutny temat......moge na forum..... zrobie to dla ciebie, za chwilę wdrukuje :) Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: WIECIE KOGO LUBIE, NIE? 25.05.05, 19:52 Okej... wrzuc a ja jutro poczytam bo teraz wychodzę. Pa.... Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: WIECIE KOGO LUBIE, NIE? 25.05.05, 20:00 ( 44 ) jeśli nam śmiertelnikom tak trudno dorównać papieżowi jeśli płaczemy przy jego słowach a czynom nie torujemy drogi jeśli kochamy go tak mocno a nauki jego nie są praktykowane to może i On - jak Bóg jest naszym Panem ( 45 ) w ostatnią drogę ruszyłeś Ojcze Święty spakowałeś bagaż naszej miłości podążasz godnie do domu Ojca Niebieskiego otulony naszą modlitwą umiłowaniem i pieśnią umarł ( 46 ) chciałam wiersz napisać papieżowi nie mogłam łza za łzą wielkiemu człowiekowi niech piszą wielcy poeci ( 47 ) zapaliłam znicz w oknie taki niewielki i skromny a czułam że ten malutki ogień dziś jest taki ogromny ( 48 ) jeśli śmierć jest nieobecnością w wielu miejscach na raz to wydawałoby się że tych miejsc nie pomieszczą ani Matka Ziemia ani nasze serca wszedłeś Ojcze Święty na swoją Golgotę i stamtąd oczekujesz poranka zmartwychwstania my wiemy że jesteś choć tak strasznie Cię nie ma po tamtej stronie ( 49 ) zapaliłam dziś świeczkę na grobie mojego ojca słońce otulało chłodne mogiły ujrzałam Jezusa w cierniowej koronie i szepnęłam: ojcze papież jest teraz z tobą Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: WIECIE KOGO LUBIE, NIE? 26.05.05, 06:10 Jestem pod wrażeniem Zuzanno!!!! Ja na forum czasem porymuję ale moje "poezyje" to takie rymy częstochowskie, takie tretete..... tak jak Ty to nie umiałabym. Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: WIECIE KOGO LUBIE, NIE? 26.05.05, 09:45 dziękuję ci :) jeśli masz jakies wierszyki to tez dawaj Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: WIECIE KOGO LUBIE, NIE? 28.05.05, 06:34 Moje wierszyki to czysta grafomania.... ot, tylko wygłupy. Nie czytam książek, powieści ... mam jakis problem z koncentracją....jakaś wada w mózgu. Czasem zmuszam się do czytania ale po paru stronach widzę, że nie wiem co przeczytałam, że myślałam o czymś innym. Ale poezje...........ech. Czytam poetów i staram się ich zrozumiec. Wiele razy na tym forum pisałam.........czytajmy wiersze, kochajmy poetów bo oni widzą ten świat lepiej.Są cudem a cudów nie można obojętnie omijac. Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: WIECIE KOGO LUBIE, NIE? 28.05.05, 16:02 jakie to piekne, co napisałas..... to powiem ci wierszami co ostatnio bardzo przezywam Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: WIECIE KOGO LUBIE, NIE? 28.05.05, 16:04 pożegnanie ( 50 ) usnęłaś usnęłaś pełna nadziei że wstaniesz powitasz nowy dzień tuląc do siebie dziecko miałaś w słonku powiesić pranie plewić bratki dać pieskowi śniadanie pójść na spacer do matki usnęłaś tak nagle cię nie ma może teraz plewisz kwiatki Panu Bogu i tulisz aniołki? pocieszenie nie przychodzi nie ma większej pustki gdy matka odchodzi dziecko ( 51 ) płaczem budziło matkę - nie wiedziało - że jej już nie ma główna rola ( 52 ) dramat w jednym akcie duch święty i ty na scenie jedyna główna rola której w życiu nie chcesz trumna krzyż pieśni które bolą kwiaty które ranią modlitwy nie koją ściśnięte masz usta ściśnięte serce i nie chcesz nie chcesz stać tu więcej ostatnia grudka ziemi wciśnięta w twoją dłoń wrzucona...dla niej... widzowie oddalą się bez oklasków a potem światła zgasną ( 53 ) boję się na papierze odcisnąć te słowa że bardziej kocham papieża niż Pana Boga grzeszę mową bo ciągle nie wiem poszukuję i czekam Panie na Ciebie ( 54 ) mogiły stoją w artystycznym rytmie jak rzędy krzeseł w teatrze błyszczą tablice pomników jak małe światełka czas goi rany najbardziej boli samotna mogiła ze świeżej gliny blasku nie ma Odpowiedz Link Zgłoś
ouimet Pozegnanie/50/... 28.05.05, 19:15 .."pocieszenie nie przychodzi nie ma wiekszej pustki gdy Matka odchodzi" tak...gasnie moje Sloneczko Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: WIECIE KOGO LUBIE, NIE? 28.05.05, 16:37 A o moim miescie piszę takie wierszyki ( 40 ) Małe miasteczka w dupie miał Bursa małe miasteczka a ja tu wciąż jeszcze mieszkam ja tam wole swoje zadupie i już się stąd nie ruszę wy uciekacie do wielkich miast praca awanse tam ciągną was cieszcie się pędem, tłokiem, ściskiem mnie najdroższy ten kawałek ziemi ojczystej trzymajcie się tam wspaniale a świeczkę na grobach ojców waszych - ja palę łatwiej wielkomiejskiej karierze hołdować trudniej tradycję praojców zachować praca najwyższym celem człowieka ale w Wigilię pusty talerzyk na was czeka i wolność jest ważnym dobrem człowieka ale odważny ten kto złe czasy tu przeczeka ( 41 ) Moje małe miasteczko we wszystkich małych miasteczkach od morza aż do Tatr jest taka uliczka która jest naszą aleją gwiazd niezmienne są w niej drzewa fontanna z małym chłopcem tak samo ptak wciąż śpiewa i wieszcz w deszczu moknie ty mały potem duży czy chcesz tego czy nie to często tu przechodzisz i zostawiasz serce swe spójrz w ślady ojców swych w alei pokoleń gwiazd i nie zgub wspomnień tych w gwarze wielkich miast Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: WIECIE KOGO LUBIE, NIE? 28.05.05, 17:43 Myślę Zuzanno, ze jesteś kimś zbyt wielkim jak na to forum....... nie wiem czy ktoś zrozumie............. Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: WIECIE KOGO LUBIE, NIE? 30.05.05, 16:01 dziekuję ci serdecznie :) jestem małym, skromnym człowieczkiem, który ciągle poszukuje, wielkie mam mysli i emocje, ktore z mozołem układam w wiersze :) a poszukuje prawdy, spokoju, piękna, prawdziwej wiary i cudownych ludzi i wiesz co, wiersze piszę jak targaja mną emocje, dlatego tak sa śmiertelnie poważne, a ja z natury jestem człowieczkiem z duzym poczuciem humoru i czasami tez cos smiesznego uda mi sie napisac.... Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: WIECIE KOGO LUBIE, NIE? 30.05.05, 16:04 Millerek Słowa napisane do melodii piosenki ludowej...”gęsi za wodą, kaczki za wodą..... Jestem se Millerek Dana moja dana Marzyłem o władzy Chyba od zarania Kaczki zawodzą, Kaczki zawodzą Uciekaj Millerku, bo cię powiodą.... Jak mnie klepał Olek, Było mi z tym dobrze Sukces poszedł w pole teraz łaski zebrzę Bo Kwaśniewski raz, no a Hausner dwa Zmienimy podatki tra la la la A co tam aferki i dziurki w budżecie to nie moje wina sami o tym wiecie bo Rywinek raz, no a Łapiński dwa idźcie do cholery tra la la la la Unio moja Unio Życie mi ratujesz Wszystko co się stało Sobie przypisuje Gwiazdki z sierpem raz, gwiazdki żółte dwa Jak nie wschód to zachód tra la la la la Śpiewa chórek – Ukochany kraj, umiłowany kraj, Ukochane i miasta, i wioski. Ukochany kraj umiłowany kraj Szkoda, że i Millerowski.... Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: WIECIE KOGO LUBIE, NIE? 31.05.05, 13:50 yhy, tez, słowo, niby śmieszne, tak sobie czasem popisze o tej naszej polityce, ale bardziej to chyba do płaczu niz smiechu.... Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: WIECIE KOGO LUBIE, NIE? 31.05.05, 13:53 Brzechwa dzieciom i dorosłym Tonął okręt z daleka od celu, A pan kapitan nie puszczał steru. Przed katastrofą była panika – O pomoc więc poprosił Janika. Znalazł się okręt w burzowym potrzasku – Od Leppera i Rokity dostawał po pysku. „Barbarzyńcy” ster bardzo by chcieli, Lecz „ Złodzieje” walką odpowiedzieli. I niech nie gorszą w cytatach słowa – Bo taka ostatnio polityków mowa. Kto wali jak chłop przy chłopie – Temu wyższe notowania w OBOPIE. Gdzie dwóch się bije, trzeci korzysta I tak walka stała się nieczysta. Oj, nieładnie panie Borowski Tworzyć partię antymillerowską. Kapitan zakotwiczył w Brukseli, A pan partię podzielił? I „po co wasze swary głupie”... Kiedy NARÓD ma was w du.... Naród wściekły, głodny, zły. Bardzo ostre już ma kły. Nienawiść do Millera Zamienił w miłość do Leppera. NARODZIE, czemu na oślep walisz Tam gdzie Ci naobiecywali? Tu pomoże facet, diabeł i kobita – Niech to będzie Jan Maria Rokita. Czemu Rokita samotny taki?! Gdzie pogubiły się nam bliźniaki? Platforma w samotności – biedna... A co dwie głowy to nie jedna. E tam, nie mam już litości Powinna wrócić Unia Wolności Może nadzieja w Sejmie się ziści I zaczną przemawiać intelektualiści? Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: WIECIE KOGO LUBIE, NIE? 01.06.05, 05:24 :)))))))))))))) Choc nie lubię i unikam tematów politycznych.........brrrrrrrr Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: WIECIE KOGO LUBIE, NIE? 01.06.05, 19:57 Polska aferalna Przyszedł Rywin do Michnika I udawał łapownika Czy udawał – nie udawał Z tego się zrobiła sprawa I afera jak cholera Czy to człowiek jest Millera Rywin wił się, milczał, kwiczał Michnik na komisje ryczał I nie dojdziesz w tym zamęcie Który komu łeb ukręci Ziobro to jest facet byczy I z Błochowiak się nie liczy Jeden raport, drugi raport Ot i wszyscy mamy kłopot..... Jaka musi być komisja By nam prawda w końcu wyszła? Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: WIECIE KOGO LUBIE, NIE? 02.06.05, 05:54 zuzanna6 napisała: > > Polska aferalna > > Dla mnie....bomba :)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś