0kowita 06.12.04, 19:23 Elle, dawno nie miałaś swojego watku w Jaśle więc nadrabiam...... wątek wraz z piosenką ; www.zosia.piasta.pl/karaoke.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ellenai Re: Elle :-)))))) 06.12.04, 22:43 Bog zaplac czcigodna kobieto!moze mi wena do pisania wroci?cos ostatnio nawet na wlasnych podworkach ciezko zamiatanie idzie! Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: Elle :-)))))) 07.12.04, 00:08 bo nie siedzisz na Swoim ,tylko latasz ,gdzie nogi poniosa Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: Elle :-)))))) 07.12.04, 00:58 hi hi hi oczywiscie, ze to na koncu wymienione ciasne ale wlasne !!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: Elle :-)))))) 08.12.04, 13:46 aleks44 napisał: > hi hi hi oczywiscie, ze to na koncu wymienione > ciasne ale wlasne !!!!!!!!!!!! A Ty coś taki zazdrosny Aleks ? Oto kwiat dla Elle plfoto.com/zdjecie.php?picture=511911 Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai na zdjeciu 08.12.04, 22:08 rozpoznaje zoltego tulipana,a ty aleks co widzisz?cmok hehehehheheh:)))))))))) kocham tulipany,a jezeli chodzi o zamiatanie to zamiatam gdzie popadnie! cmok Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: na zdjeciu 08.12.04, 23:46 piekna roza,kocham roze ich stolica jest Holandia he he he Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: na zdjeciu 09.12.04, 00:25 jasne,mnie tez sie podobaje te roze z holandii,0kowita zawalu dostanie jak przeczyta nasze glupoty! heheh Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: na zdjeciu 09.12.04, 08:57 zauwazylem ,ze Ona dopiero okolo poludnia dochodzi do siebie ,bo w nocy nie spi,wiec jak sie kapnie o tych kwiatkach,to bedzie wieczor hihi Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: na zdjeciu 09.12.04, 09:07 hłehłehłe........ a właśnie, że jestem..... a ku ku. Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: na zdjeciu 09.12.04, 11:18 no tak,budzika nie Masz,koguta zjadlas w niedziele na obiad i teraz nie ma kto Cie budzic,a kto rano wstaje temu ......... pamietaj o tym milego dzionka Okowitko Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: na zdjeciu 09.12.04, 19:22 ellenai napisała: > a kuku okowita! hdhehehehheheh A kuku, Elle........ hihi. Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: na zdjeciu 09.12.04, 19:25 no to kuku kuku,ciekawe czy aleks zakuka do nas heheheh Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: na zdjeciu 09.12.04, 19:32 Aleks pewnie teraz dochód narodowy podwaja..... zakuka nocą. Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: na zdjeciu 09.12.04, 19:36 pewno tak,ja tez chyba pozniej bede kukac,drzemke sobie utne!rybki w akwarium mi zdechly wszystkie-ciezkie przezycia mam wiec za soba! cmok heheh Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: na zdjeciu 09.12.04, 19:41 Wspólczucia ślę....... z powodu rybek. Ale.... nie jest źle, masz kłopot z głowy nie musisz ich karmić, czyścić akwarium itd. Nie ma tego złego..... itd. Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: na zdjeciu 09.12.04, 19:55 eeeeee bez rybek to nie bedzie zylo! jutro czyszcze akwarium i kupuje nowe rybki! cmok Odpowiedz Link Zgłoś
jerry008 Re: Elle :-)))))) 09.12.04, 19:46 ..rybki ci padly..pociesze Cie...nie Tobie jedynej....pewne je ugotowalas grzalka albo jakis "grzybek "...nie martw sie ..nam tez glonojad "zszedl"...pewnie sie przezarl...chyba musze wyczyscic akwarium... Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: Elle :-)))))) 09.12.04, 19:49 A mój pies..... wciąż żyje. I wciąż mnie wkurza..... całą noc łazi po mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai e ja za psami nie przepadam! chociaz 09.12.04, 19:54 mam jeden wyjatek,ale na noc to siedzi w klatce!zreszta nie jest u mnie w domu! hehe Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: Elle :-)))))) 09.12.04, 19:52 jerry,ja NIE wiem co sie stalo rybkom! rano plywaly na wieczor byly zdechle! nikt nic nie robil,cholera wie,winie wode za to! wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr a takiego pieknego glonojada sobie kupilam ostatnio! i zdechl mi:((buuu Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: Elle :-)))))) 11.12.04, 20:55 Elle, gdzie żeś jest..... jak tu taki ruch dziś ???????....... Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: Elle :-)))))) 11.12.04, 21:00 no własnie, wypytuje, wypytuje i nic Ellenai, coz sie stało przybywaj! Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: Elle :-)))))) 11.12.04, 21:02 Bez Elle jak bez powietrza......duszno i smutno. Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: Elle :-)))))) 11.12.04, 21:06 dlaczego pies lazi po Tobie ????,a moze to nie pies??? Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: Elle :-)))))) 11.12.04, 21:08 Pies. Cztery nogi ma. Futro ma. Szczeka. Ani chybi to pies. Wkurza mnie. Koty sa lepsze. Nie łażą po mnie. Śpią sobie gdzie indziej. Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: Elle :-)))))) 11.12.04, 21:12 to mnie uspokoilas. jak mialem boksera to cala noc spal z nami w lozku i w dodatku jeszcze chrapal Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: Elle :-)))))) 11.12.04, 21:29 Mój nie tylko chrapie ale wciąż liże się i drapie. Potem cierpię na bezsenność przez tego gada. Uśpię go..... ma obiecane. Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: Elle :-)))))) 11.12.04, 21:35 a moj kot juz mi na plecy wskakuje własnie sie tuli, podlizuje, o tej porze mam byc juz na otomanie wieczornej i gapic sie w tv bo to miejsce uwielbia moj kot i koniecznie musi własnie wylegiwac sie na mnie Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: Elle :-)))))) 11.12.04, 21:39 ja mojemu nie obiecywalem,ale musialem uspic,mial nowotwor i nie bylo raytunku,operowalismy go,ale po tygodniu odnowilo sie ,przykre. ale jakiekolwiek zwierze ,jest dobre przynajmniej mozna z nim pogada,tlumaczylem Ellen ze tylko z rybkami pogadac sobie nie moze Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: Elle :-)))))) 11.12.04, 21:43 Faktycznie..... czasem pies i koty to jedyne istoty do których mozna gembę otworzyć. Ja psu obiecuję, że go uśpię ale on i tak mi nie wierzy..... i ma racje. Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: Elle :-)))))) 11.12.04, 21:46 lubisz zwierzeta,to dobrze o Tobie swiadczy,wbrew temu co o Sobie mowisz he he Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: Elle :-)))))) 11.12.04, 22:00 to co trzymajcie sie kochani chyba czas spadac a moze jutro uda sie rano kawke wypic razem chociaz nie obiecuje, bo to wiadfomo co ranek przyniesie, nie? jaby co - pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: Elle :-)))))) 13.12.04, 21:55 o kurcze,a mnie znowu taka dyskusja ciekawa ominela!weekendow zwykle nie spedzam przed kompem,jako swieza mezatka spedzam je z mezem,na moje netowanie w weekend trzeba troche poczekac! heheheh,w sobote byla imprezka,fajnie bylo ze ho ho!teraz jestem z wami i staram sie nadrobic czytanie cmok Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: Elle :-)))))) 13.12.04, 23:24 to ladnie z Twojej strony,sam sie zastanawialem,ze Ty Masz tyle wolnego czasu,ze pewnie meza zaniedbujesz,ale widze ze sie mylilem hihihi Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: Elle :-)))))) 14.12.04, 14:52 witaj ellenai, pozdrawiam i gratuluje, wbiłas u nas 22 222 - ale jestes czujna kurde, zgarniesz nagrode :) Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: Elle :-)))))) 14.12.04, 15:45 heh trafilo mi sie to jak slepej kurze ziarnko,juz mialam z forum sie urywac gdy widze taka okazje,no to skorzystalam cmok hehe Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: Elle :-)))))) 15.12.04, 22:49 juz kiedys mowilem ,ze chyba Ellen dostaje jakas premie za te setki i to chyba jest fakt hihi Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: Elle :-)))))) 16.12.04, 18:18 do swiat sie szykuje,biegam z rozwianym wlosem po sklepach za prezentami,chlopa niancze ostatnio bo cos chory,ale wroce do was,jak ta stonka ziemniaki,zaleje was postami! cmok Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: Elle :-)))))) 17.12.04, 06:41 ellenai napisała: ,ale wroce do was,jak ta stonka ziemniaki,zaleje > was postami! cmok A jednak...... prawda to, że stonka z hameryki jest. zalewaj stonko !!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: Elle :-)))))) 17.12.04, 16:44 widzisz, czyli ta teoria byla jednak prawdziwa heheh Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: Elle :-)))))) 19.12.04, 11:33 he he no tak wszystko co złe to na hameryke pozdrawiam was kobitki jest juz to szaleństwo przedświateczne, co? ja nie mam siły z tymi porządkami, a znowu słuzbie dałam wolne :) Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: Elle :-)))))) 19.12.04, 11:35 Ja służbę zwolniłam z pracy i sama się mozolę ....... ale nie jestem dokładna zbyt to i jakoś trwam.......hej. Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: Elle :-)))))) 19.12.04, 12:39 a wiesz ze u nas własnie snieżek pruszy za oknem no cos niebywałego, ale mi to podnosi nastrój ech :) Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: Elle :-)))))) 20.12.04, 18:58 no wlasnie,co zle to na hameryka a ona przeciez az taka zla chyba nie jest cmok! Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: Elle :-)))))) 02.01.05, 07:42 ellenai napisała: > do swiat sie szykuje,biegam z rozwianym wlosem po sklepach za prezentami,chlopa > > niancze ostatnio bo cos chory,ale wroce do was,jak ta stonka ziemniaki,zaleje > was postami! cmok hmmmmmm....... plfoto.com/zdjecie.php?picture=534485 Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: Ty mi watek założyłaś to ja Twój HOOOOOOP !! 22.12.04, 07:51 hop hop i jak tam w jaselku pogoda??????o jakis opis prosze dobry bo bym chociaz "loczami wyobrazni"chciala to zobaczyc! Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: Ty mi watek założyłaś to ja Twój HOOOOOOP !! 22.12.04, 07:54 Na termometrze -6, jest trochę śniegu,niebo (raczej) bezchmurne. Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: Ty mi watek założyłaś to ja Twój HOOOOOOP !! 22.12.04, 07:58 mrozi u was, dobrze,zarazki sie nie bede panoszyc hehe ,no ale balwana nie da sie ulepic przy takim mrozie,no dobra juz nie bede wiecej filozofowac o pogodzie! Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: Ty mi watek założyłaś to ja Twój HOOOOOOP !! 22.12.04, 08:01 Coś mnie gardło boleć zaczeło ale najadłam się jakiś przeterminowanych leków i przeszło..... nie dam się zarazkom, bakteriom i innym tam.... Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: Ty mi watek założyłaś to ja Twój HOOOOOOP !! 22.12.04, 08:05 przeterminowane leki?uu to masz kaskaderska nature!ale dobrze ze pomoglo!u nas tez ludzi dziesiatkuje bol gardla,ale mysle ze biora nieprzeterminowane leki! Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: Ty mi watek założyłaś to ja Twój HOOOOOOP !! 22.12.04, 17:33 no i jak tu nie miec zalu do hameryki, u nas tez wirusowa angina ludzi z nóg rzuca...czyly te wirusy z hameryki lecą do nas, a własnie od kilku dni od zachodu wieje..... :) Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: Ty mi watek założyłaś to ja Twój HOOOOOOP !! 23.12.04, 07:26 Ja się tam amerykanskich zaraz nie boję........no może tylko jednej. Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: Ty mi watek założyłaś to ja Twój HOOOOOOP !! 02.01.05, 21:14 jakiej??????????????????????????????????????????????????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: Ty mi watek założyłaś to ja Twój HOOOOOOP !! 05.01.05, 16:16 ellenai napisała: > jakiej??????????????????????????????????????????????????????????????? A...... nie powiem. To moja tajemnica !!!!!!!! Ale to nie Ty......NIE, NIE !!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: Ty mi watek założyłaś to ja Twój HOOOOOOP !! 06.01.05, 06:03 CMOK CMOK,cos chyba za duzo pytan zadaje !w leb mi dac ! Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita ...w sprawie sera.......... 12.01.05, 05:40 Elle, jak z tym serem ? Jerry dosłał Ci go ?? Bo coś tak dziwnie..... od kiedy zeszła rozmowa na ser to Jerry przepadł. Zamordowałaś go czy co ? Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: ...w sprawie sera.......... 12.01.05, 06:17 jerry sie nie odezwal!ha,ja o tym zapomnialam nawet!moze sie przestraszyl ze bede chciala z niego zrobic glownego dostawce twarogu? Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: ...w sprawie sera.......... 12.01.05, 06:22 hmmmmmmm ....może coś się z nim podziało (tfu,tfu) Był i ni ma......... Sera ni ma....... Wysłałabym Ci sera ale pewnie doszedłby już jako pleśniowy. Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: ...w sprawie sera.......... 12.01.05, 06:26 jerrego moze krowa uszkodzila podczas udoju i sie musi hopitalizowac! a ser to gdzies kupie kiedys i tak jestem na tej nieszczesnej diecie wiec o jedzeniu nie mam myslec podobno! kiedys razem najemy sie do oporu i sera i jajecznicy!cmok o i kapusniaku! Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: ...w sprawie sera.......... 12.01.05, 06:32 Kurde....... a ja dalej żrę. Miałam się odchudzać by wiosną wiotką kibicią kusić a tu nic z tego.....ojojoj!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: ...w sprawie sera.......... 12.01.05, 06:36 .......ja nie zre i sie zastanawiam po co mi to????????!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: ...w sprawie sera.......... 12.01.05, 16:12 Wam to tylko jedzenie w glowie hihihi jak by nie bylo przyjemniejszych rzeczy do robienia hihi Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: ...w sprawie sera.......... 12.01.05, 17:01 e tam, polak glodny to zly,wiec lepiej jesc! Odpowiedz Link Zgłoś
ouimet Re: ...w sprawie sera.......... 13.01.05, 02:54 aleks44 napisał: > Wam to tylko jedzenie w glowie hihih tak to jest,ze jak dziewczyna jest "zakontraktowana"/slub/to juz tylko o jedzeniu mysli,jako o czyms nowym w smaku.../degustacja potraw/ Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: ...w sprawie sera.......... 26.01.05, 20:44 ....a zebys wiedzial ouimet ze akurat strasznie mi sie jesc teraz chce~! Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: Elle :-)))))) 29.04.05, 21:02 Okowitko, a co się stało z naszą Elle? Muszę was wszystkich na wiosnę poodkurzać hi hi hi Wiosna juz chyba jest, zdjęłam berecik, nie mylic z mocherowym :) Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: Elle :-)))))) 30.04.05, 09:43 ojej jaki u nas dzis piekny ranek jak miło jak człoweik tak chciaz rankiem nic nie musi jak moze zwolnic i cieszyc się zyciem usicham sie do was i wszystkigo dobrego zycze Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: Elle :-)))))) 30.04.05, 23:13 u mnie kompletny len dzis i degrengolada ,mam nadzieje,ze tez tak przyjemnie marnotrawicie czas! Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: Elle :-)))))) 30.04.05, 23:20 pewnie ze tak, nie wyrzucaj sobie hi hi hi, czasami tak trzeba jak luz to luz musze sie strasznie pilnowac, by w tygodniu nie wchodzic na forum hi hi hi przepadłabym, a mam zawsze jakąs inna robote a tak chociaz w weekendy daje sobie na luz nie martw sie elle, pisz :) Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: Elle :-)))))) 30.04.05, 23:41 zebys wiedziala,ze trza se wrzucic na luz nowe alternatywne forum GORLICE!! Nowy Sacz [']-JPII Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: Elle :-)))))) 01.05.05, 23:15 hi hi hi i jak dało sie z tyum luzem? dzis wiesz u nas było tak jakos pochmurno, mało majówkowo, ale że luz, ze wiosna pachnie to i tak było wesoło Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: Elle :-)))))) 01.05.05, 23:35 u mnie dupa zbita a nie pogoda na majowke! Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: Elle :-)))))) 02.05.05, 00:21 hi hi hi tak bywa w tej hameryce, nie ich swieto, to nawet pogoda nie sprzyja hi hi hi Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: Elle :-)))))) 03.05.05, 11:30 a dobrze im tak.... po co murzynów biją ...hłehłe Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: Elle :-)))))) 03.05.05, 12:00 he he he słyszałam kiedys taki fajny dowcip - Jasi mówi do Stasia, ty wiesz, ze jak u nas południe to w Hameryce mają noc???? - A dobrze burzują! Hi hi hi Odpowiedz Link Zgłoś
jajecznical Re: Elle :-)))))) 03.05.05, 12:04 ma poranek koguty pieja czas isc spac Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: Elle :-)))))) 08.05.05, 05:39 Powiedziałabym "sumienie spac nie daje" ale tak się zastanawiam czy takowe posiadasz.....hmmmm. Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: Elle :-)))))) 08.05.05, 19:14 hehe okowita cos drazysz....................hehehhe Odpowiedz Link Zgłoś
ouimet Re: Elle :-)))))) 08.05.05, 23:30 he,he,he... Elle-to nie Ciebie dotyczylo...ale takiego dupka z "krainy tysiaca jezior" i bynajmniej nie/dla mnie/ przedupka cuskiego... Odpowiedz Link Zgłoś