Dodaj do ulubionych

ŻULE pod Martyniakiem

IP: 83.1.118.* 23.02.10, 18:25
Mam juz ich dość od rana do wieczora pod sklepem czasem przenosza sie pod
lukulus, nazbiera ich sie z 10 osob i tak stoja to sie robi denerwujace, i
jeszcze te dwie laski żłopiace wino z nimi masakra normalnie
Obserwuj wątek
    • Gość: też ich podziwiam Re: ŻULE pod Martyniakiem IP: *.anonymouse.org 23.02.10, 18:34
      Mieszkam niedaleko i często muszę się między nimi przeciskać. Nie są szkodliwi
      ale jak się idzie z rowerem to trudno przejść. Podziwiam ich za to, że już przed
      6-tą rano są na nogach i tak mogą do późnego wieczora. Ten Martyniak to powinien
      się w piekle smażyć za trucie ludzi tymi świństwami. Zdaje się, że te mamroty
      pochodzą z wytwórni sławnego posła Palikota, czyli wart Pac pałaca itd.
      • Gość: Iza Re: ŻULE pod Martyniakiem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.02.10, 07:55
        To nie tylko jest pro9blem okolic Martyniaka. Codziennie pomykam do pracy przez
        pawilony przy ulicy Wyspiańskiego tam też można spotkać takich delikwentów. Nie
        straszna im były nawet mrozy. Wracam z pracy, a oni dalej są. Ciekawe gdzie jest
        straż miejska?
        • Gość: a. Re: ŻULE pod Martyniakiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.10, 08:38
          wg mnie tym na Wyspiańskiego wolno stać,bo nic złego nie robią,
          natomiast pod Martyniukiem chyba piją pod sklepem,więc to jest
          niedozwolone.
          • Gość: znajoma Re: ŻULE pod Martyniakiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.10, 09:00
            a gdzie to jest,pytam ze względu na dzieci
            • Gość: żul Re: ŻULE pod Martyniakiem IP: 83.1.124.* 24.02.10, 10:33
              Jeśli pijemy w miejscach publicznych?podaję namiary telefonów< 997>
              <986>.Tylko pytam co nam zrobią?Ostatnie spodnie z tyłka zdejmą na licytację.hahaha!!
              • Gość: m2 Re: ŻULE pod Martyniakiem IP: 83.1.124.* 24.02.10, 11:49
                to jest elita wyborcza tego pana
                • Gość: Rysio z klanu Re: ŻULE pod Martyniakiem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.02.10, 13:03
                  Nie zdejma spodni, bo polowa z nich to kasiaści, emerytowani milicjanci.
                  Elektorat LSD :) i wlasciciela sklepu.
                  • Gość: no ruszajcie do at Re: ŻULE pod Martyniakiem IP: 83.1.124.* 24.02.10, 23:13
                    co to jest ze nic nie macie więcej na tego wstrętnego martyniaka
                    • Gość: bananowa-rzeka Re: ŻULE pod Martyniakiem IP: 80.48.35.* 14.03.10, 20:15
                      a chujjjjj was to obchodzi,nie macier innych problemów? niech sobie
                      chłopki stoją co wnikacie pederasty. taki prowadzą żywot jak
                      większosc polaków w tym kraju, a wy zamiast interesowac sie jak
                      zarobic na chleb to co robicie w nocy pod nocnym skoro ich tam
                      widzicie?????
                      • Gość: żul Re: ŻULE pod Martyniakiem IP: 83.1.124.* 14.03.10, 22:40
                        oni piją w ekskluzywnych lokalach lub w domu w zaciszu.
              • Gość: @ Re: ŻULE pod Martyniakiem IP: 109.243.222.* 25.02.10, 00:12
                No fakt jesteś żul!!
                • Gość: żul Re: ŻULE pod Martyniakiem IP: 83.1.124.* 25.02.10, 10:52
                  żulem to wiem że jestem ale nigdy świnią.
    • Gość: Wyspiański Re: ŻULE pod Martyniakiem IP: 109.243.222.* 25.02.10, 00:08
      No tak ale mnie najbardziej podnieca ta młoda żulówa spod lukullusu
      jest piękna bez zębów w tym wieku,chuda jak patyk ,ruda,obleśna i
      śmierdząca,potrafi wyłuskać ostatnie pieniądze od młodszych lub
      naiwniaków,a papierosy to już jej domena,ma wielu kolesi którzy
      balangują do późna sącząc winciacho z gwinta.Widząc to codziennie z
      okna do późnych godzin nocnych jestem pod wrażeniem jak można
      dopuścić do takiego chłamu na ulicy przecież mamy policję,straż
      miejską,moje dzieci po 17.00 boją się wychodzić do sklepu bo kiedyś
      ktoś im z tej bandy nierobów powiedział że nie przejdą tędy bez 50.-
      ciu groszy-szok!.
      Co do pana Mart...a to przecież jest chyba jakimś przewodniczącym
      osiedla i znany mu jest problem -poczekajcie niedługo wybory to
      będzie inaczej śpiewał głosząc cuda!
      • Gość: żul NIBY CO IP: 83.1.124.* 25.02.10, 06:02
        O JAKIE CUDA TU CHODZI? czyżby antykiełbasa wyborcza?
      • Gość: Olka Re: ŻULE pod Martyniakiem IP: 83.1.118.* 25.02.10, 10:11
        No tak ruda bije wszystkich na leb, teraz na fiolet sie przefarbowala chyba zeby
        sie kolegom bardziej podobac:))
        • Gość: berbeluch Re: ŻULE pod Martyniakiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.10, 13:11
          pij wino jedz sledzie a g...o ci bedzie.
          • Gość: zenek Re: ŻULE pod Martyniakiem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.02.10, 08:49
            No proceder uprawiany przez przewodniczącego osiedla zakrawa na kpine.To co
            powinien tępić i z czym powinien walczyć z racji funkcji jaką posiada-on
            wykorzystuje wręcz odwrotnie.Myśle że przy najbliższych wyborach (o ile nie da
            się zrobić wcześniej porządku z tym procederem) należy stanowczo temu Panu
            podziękować raz na zawsze a może wtedy bedzie łatwiej uporządkować tę sytuacje.
            • Gość: żul Re: ŻULE pod Martyniakiem IP: 83.1.124.* 26.02.10, 09:53
              wszystkie świnie po winne być zakute drutem a ta jedna podwójnym.
      • Gość: anonim Re: ŻULE pod Martyniakiem IP: 83.1.116.* 27.02.10, 19:57
        Ta chuda ruda to balcerkowa. Fiolet to jej ulubiony kolor, mówią o niej sucha,
        sępi wszystko i wszędzie
    • Gość: mar Re: ŻULE pod Martyniakiem IP: *.adsl.inetia.pl 26.02.10, 13:01
      to tacy tarnobrzescy sommelierzy
      • Gość: żul Re: ŻULE pod Martyniakiem IP: 83.1.124.* 26.02.10, 13:37
        bardzo cieszę się że jesteśmy degustatorami wina a ja osobiście chciałbym być
        podczaszym, nie mamy wyjścia nikt nas nie chce, wszyscy
        na nas huzia, ot nasz przeklęty los.
        • Gość: jabol punk Re: ŻULE pod Martyniakiem IP: 83.1.114.* 26.02.10, 14:08
          www.youtube.com/watch?v=UWio6K5IvWA&NR=1
          • Gość: żul Re: ŻULE pod Martyniakiem IP: 83.1.124.* 26.02.10, 23:43
            I my mamy swoją subkulturę "Jabol rano lub Jabol z młodzieżą" tylko
            co ty zrobiłeś założycielu postu i twoi mocodawcy aby coś zmienić
            w tym krajobrazie.chcielibyśmy usłyszeć od założyciela postu i
            decydentów,konkretne słowa a nie ciągle powtarzane frazesy o swojej mądrości i
            posiadanym wykształceniu.Do boju Panowie obnażcie swoje
            twarze i zakute łby po to- żeby nam pokazać właściwą drogę, jak możemy
            postępować, lub jak można nam pomóc? A może uwierzyliście
            w swoją nieomylność i swoją wyższość racji w imię opluwania uczciwych ludzi
            których popularnie zwie się "żule'. My mamy też swoje zasady i dbamy o swoje
            kanony. Tylko co stoi na przeszkodzie
            aby wasze zakłamane słowa potwierdzały się w rzeczywistości.
            Uwierzyliście w swoją zakłamaną rzeczywistość i w tego złotego cielca? Potrzeba
            wam pokory! Odstąpcie od hipokryzji!
            • Gość: mirek Re: ŻULE pod Martyniakiem IP: 83.1.118.* 27.02.10, 11:35
              Że co??przestań mi się tu wymadrzać nic nie pisze o swoim wykształceniu i o tym
              jaki jestem madry?!jestem prostym człowiekiem ktoremu przeszkadzaja pewne
              zachowania, wiesz to ze stoja to pikus ale strach o dziecko bo nawet od takiego
              malca sa w stanie wyludzic pieniadze, sa chyba w tbg ludzie ktorzy maja jakas
              wladze i moga cos zrobic z tym problemem
              • Gość: żul Re: ŻULE pod Martyniakiem IP: 83.1.124.* 27.02.10, 12:09
                to dobrze Mireczku że się odezwałeś, tylko włożyłeś kij w mrowisko i twój
                problem posłużył innym wejść w tematykę wyborczą,a nas nie interesują zbliżające
                się wybory a szczególnie głosowanie na tego pana
                ze sklepu, który bez przerwy nas wypędza z pod sklepu lub dzwoni na
                policję.Problem jest w tym że nas nikt nie chce. A więc co mamy ze sobą
                zrobić? Doradź!!!
                • Gość: mirek Re: ŻULE pod Martyniakiem IP: 83.1.118.* 27.02.10, 13:25
                  Wiesz co szkoda gadać, forum jest po to aby dzielić sie z innymi swoim zdaniem,
                  cos mi sie wydaje ze to ty prowadzisz tu jakas debate wyborcza, czyzbys
                  szczegolnie kogos popieral?a co do zblizajacego sie glosowania to bedzie pewnie
                  znowu tak jak zawsze czyli ci sami u wladzy i nic sie nie zmieni w tym miescie a
                  to niestety przykre, aha no i co do zuli to sluchaj ja nie potepiam tych ludzi
                  skoro sami sobie taka droge zyciowa wybrali ale niech nie uprzykrzaja zycia innym
    • Gość: jabol punk Re: ŻULE pod Martyniakiem IP: 83.1.114.* 27.02.10, 14:13
      Już razem pijemy...
      ten szampan dla mas
      i wszystko w nim znajdziesz
      I siarę i kwas.
      • Gość: ks Re: ŻULE pod Martyniakiem IP: 213.172.181.* 27.02.10, 21:06
        Mirek nie ma co dyskutowac z tymi ludzmi...Oni czyli żule mają swoją teorię na
        życie i myślą,że są strasznie pokrzywdzeni przez los..Owszem tak to moge
        przyznac,ale na własne życzenie...Oczekują od wszystkich wsparcia i pomocy ale z
        siebie nic nie dają!Wiem co piszę.
    • Gość: dede Re: ŻULE pod Martyniakiem IP: 194.181.134.* 28.02.10, 11:57
      Mam dość tych śmierdzących czerwonych oczu stojących pod
      Lukullusem,ludzie którzy nie potrafią poradzić sobie z własną
      psychiką powinni być leczeni,poza tym jest ich coraz więcej,żebrzą o
      parę groszy i papierosa na to aby przeciągnąć do jutra jutro
      powtórka!!
      Dziwię się włodarzom tego miasta że tolerują ten styl bycia ludzi
      zjechanych całkiem na margines.
      Jeszcze o tej rudej -to najgorszy obraz kobiety jaką w życiu
      widziałem i słyszałem,wstręt bije od niej na parę metrów ciężko
      przejść nie będąc zaczepionym-dasz masz chławę -nie dasz narazisz
      się na teksty takie jakie do końca swoich dni chyba nie usłyszysz!
      Jest to chore !!!!!!!!!!
      • Gość: postronna Re: ŻULE pod Martyniakiem IP: *.adsl.inetia.pl 05.03.10, 19:33
        przeczytałam wszystkie wypowiedzi na tym forum i dochodzę do wniosku czy wy
        wiecie na jakim świecie żyjecie ?? problem jak to ujmujecie powszechnie
        ''żuli'' pod sklepem czy w innych miejscach publicznych to problem powszechny w
        całej Polsce!!! a wy czepiliście się biednego Martyniaka , ile ten człowiek
        może tyle radzi sobie z sytuacja a tym ludziom którym tak bardzo przeszkadza
        wystawanie jak to ujmujecie ,,żuli'' niech sam zacznie coś z tym robić zobaczy
        na ile to jest skuteczne! siedzieć w domu , narzekać i szukać winnych to każdy
        umie-
        • Gość: żul 2 Re: ŻULE pod Martyniakiem IP: 83.1.124.* 05.03.10, 19:41
          Jeżeli komuś nie pasuje niech się wyprowadzi na inne osiedle lub do innego miasta
          • Gość: cyntia Re: ŻULE pod Martyniakiem IP: 194.181.134.* 05.03.10, 19:54
            Żulu może pomyśl o sobie aby zmienić stanowisko
    • Gość: cyntia Re: ŻULE pod Martyniakiem IP: 194.181.134.* 05.03.10, 19:53
      Postronna!! często stoisz z nimi??? bo ich tak bronisz nie masz
      własnego zdania na ten temat tylko odpierasz zarzuty forumowiczów??-
      bynajmniej tak to widać!
      • Gość: żul 2 Re: ŻULE pod Martyniakiem IP: 83.1.124.* 05.03.10, 20:04
        Gadać i pisać na forach tylko potraficie boi dupy ,ja nie rz z nimi stałem i wiem że nie są złymi ludźmi ,porozmawiajcie z tymi ludźmi ,a ni ich tylko oczerniacie ,mógł bym teraz was porównać do hitlera.
      • Gość: megi Re: ŻULE pod Martyniakiem IP: 83.1.118.* 05.03.10, 20:06
        cyntia tez mi sie tak wydaje ze ona stoi z nimi i jeszcze bedzie mi tu glupoty
        pisac ze pieniedzy nie wyludzaja!?ta ruda przy kazdej lepszej okazji prosi o
        0,50 gr, owszem domyslam sie ze nie jest to problem tylko ulicy wyspianskiego
        ale tutaj jest ich chyba najwiecej, ktos wczesniej pisal ze czasem ich sie tyle
        zejdzie ze nie ma jak przejsc swieta prawda a wystarczyloby sie przesunac i
        pozwolic innym na swobodne poruszanie sie:), a co do dzieci to tez sie nie
        dziwie ze sie boja ich rodzice bo np.dzieci chca isc poodbijac pilka przez
        trzepak ale nie da rady bo stoja tam i zlopia wino a wszystkim nam chodzi o to
        aby dzieci czuly sie bezpiecznie w miejscu gdzie mieszkaja
        • Gość: postronna Re: ŻULE pod Martyniakiem IP: *.adsl.inetia.pl 06.03.10, 12:45
          cyntia -gdybyś nauczyła się traktować ludzi na równi a nie wyznaczać im
          kryteria społeczne To może zrozumiała byś ze nie trzeba z kimś obcować i
          przebywać żeby stanąć po pewnej stronie ''żule'' to tez ludzie ! faktem jest to
          ze wystawaniem pod trzepakiem czy Lukullusem nie powinno mieć miejsca ale oni z
          mojego punktu widzenia są nieszkodliwi i jak sam tu ktoś napisał ze nie
          wymuszają od nikogo pieniędzy a proszą, wiec masz prawo decyzji nikt nikogo do
          niczego nie przymusza.Logiczne że pewnym momencie staje się to uporczywe i
          natrętne ale powiem ci jedno ze samym pisaniem i mądrowaniem się na forach nic
          nie zdziałasz tak jak i tu twoja następczyni megi,weź sprawy we własne ręce i
          znaczni coś z tym robić, skoro tak ci to przeszkadza! i chciała bym tu
          podkreślić ze nie jestem po niczyjej stronie zresztą sam nick powinien o tym
          świadczyć ,a i jeszcze jedno po co miasto odnawia i modernizuje dzieciom place
          zabaw żeby grały w piłkę przez trzepak pod śmietnikiem !? boicie się dzieci
          wysyłać do sklepu by nie zostały zaczepione przez kogoś a karzecie bawić się im
          w takim miejscu ?? zresztą znikną ''żule'' pojawia się dzieci i to one staną się
          kolejnym problemem tego osiedla i tez zaczną przeszkadzać ludziom np. bo kilka
          osób dostanie piłka w głowę bo badzie ich tyle ze nie będziesz mógł/a swobodnie
          przejść, a znajda się z pewnością i tacy, którzy przyczepią się i naszych dzieci
          .... niestety ale taka polska mentalność ze czepiamy się wszystkiego i
          wszystkich a potrafimy tylko narzekać , mimowolnie godząc się na to
          społeczeństwo które rzekomo nam tak nie odpowiada
          • Gość: a. Re: ŻULE pod Martyniakiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.10, 13:22
            mała uwaga,czy oni są szkodliwi czy nie,to i tak żebranie jest
            karalne.Więc piłeczke odbijamy do dzielnicowego lub ogólnie do
            policji czy straży miejskiej.W sumie też bym nie chciała,żeby cały
            dzień pod moim oknem czy balkonem stała taka banda pijusów.
    • Gość: Wyspiański Re: ŻULE pod Martyniakiem IP: 109.243.201.* 06.03.10, 14:22
      Powiem tak dałam sobie parę godzin luzu i obserwacji tych ludzi
      przez okno od 18,00 do 23,00 wiecie co? zebrało się dużo tzw ,żuli"
      na czas który poświęciłam na ich ruchy wnioskuję że macie rację, co
      parę minut ktoś wydelegowany z grupy zebranych idzie żebrać
      papierosa lub parę groszy na cele społecznie negatywne,wczoraj nawet
      doszło między klientem tego sklepu(lukullus)do zaczepek z powodu
      braku odmowy daniny lub haraczu,po prawie gdzieś godzinie
      przyjechała policja-i wiecie co?! były tzw.piątki żółwiki i tyle
      poszli randkować z młodymi pracownicami sklepu,po wyjściu parę
      uśmiechów ,gestów niezrozumiałych pojechali sobie dalej a żuliki
      dalej żebrały na odrobinę fazy.
      Oj chyba to zgłoszę do komendanta w Rzeszowie.
      Co do straży miejskiej -to dopiero peniaki podjadą zaświecą
      światłami i pojadą oto jak nasza straż miejska jest uczulona na
      zjawiska patologiczne ,nawet nie wyjdą z samochodu bo się krępuja.
      A komendant straży opowiada bajki w gazetach że są tam gdzie są
      potrzebni-no owszem są ale boją się nawet wysiąść z samochodu,za co
      ja płacę podatki za to że żul pod sklepem zbeszta mnie z błotem i
      wyzwie od kurew a jak dzwonię na tel alarmowe to albo to nie istotne
      albo nie ma ludzi albo jedni i drudzy obrzucają się że to nie ich
      sprawa.
      To wszystko co napisałam to efekt moich usilnych obserwacji przez
      parę godzin,jeśli ktoś poczuje się obrażony to jestem w stanie
      udostępnić nagrania z tego dnia -pokusiłam się o to aby być
      subiektywnie zrozumiana.
      Czekam na wybory wtedy każdy będzie widział poprawę i szansę na
      zaistnienie w tym konkretnym kierunku życia naszego miasta.-Jakie to
      banalne i głupie!!!
      • Gość: anonimek Re: ŻULE pod Martyniakiem IP: *.adsl.inetia.pl 06.03.10, 15:33
        jak człowiek chce to potrafi!!, bardzo ładnie ''Wyspiański'' i takie właśnie
        zachowanie jest właściwe , a nie żalenie się na forum jak bardzo nam to
        przeszkadza jaka to się wam krzywda nie dzieje z ich strony i szukanie winnych
        ,gdyby wszyscy myśleli podobnie jak poprzedniczka mojej wypowiedzi to DAWNO
        MIELI BYŚCIE ''PROBLEM'' Z GŁOWY !!! no ale przecież prościej siedzieć w domu na
        4 literach i robić z siebie ofiarę pod blokowej patologi
        • Gość: sasiadka gliny Re: ŻULE pod Martyniakiem IP: 69.162.71.* 06.03.10, 18:12
          mieszkam pare m od dzielicowego i wiem czym sie on zajmuje, jak nie potrafi sie
          zając tym co powinien to trzeba go zmienic, do jego obowiązkuów nalezy
          zapewnienie porzadku w dzielnicy, jak sobie nie radzi to adijos z policji, sadze
          ze powinno się zebrać podpisy pod petycja o przydzielenie dzeilnicowego który z
          tym zrobi porzadek i wysłać do komenanta do rzeszowa, może by to coś dało
          • Gość: sasiadka gliny Re: ŻULE pod Martyniakiem IP: 69.162.71.* 06.03.10, 18:21
            napisanie na swoim koncie na klasie że sie jest dzielnicowym i dorzucenie fotki
            w mundurze to chyba toszke za mało ...., wyjć ze swojego bloku panie dzielnicowy
            i sie wieczorem przejdź po swojej dzielnicy, porozmawiaj z chlopakami co siedzą
            pod blokami, może coś podpowiedzą kto czym handluje, kto co kradnie itp, pewnie
            sporo ciekawych donosów by było...
            • Gość: Karolina CHWDP-chwalmy wszystkie działania policji IP: 69.162.71.* 06.03.10, 18:34
              pokolenie JP (je... policje), na drzwiach mieszkania napisać każdemu JP (jestem
              policjantem ) niech ludzie wiedzą gnie mieszka policjant i niech tam chodzą na
              skargi, policjant podobno jest 24h na służbie, to nawet jak siedzi na sedesie
              albo uprawia sex z żoną albo inna to powinien przyjąć zgłoszenie,

PS
              jedna ręką można penisa trzymać i lać do kibelka a drugą pisać w notatniku
    • Gość: dede Re: ŻULE pod Martyniakiem IP: 194.181.134.* 08.03.10, 21:27
      No to się żule rozzłościły kasują każdego nawet o fajkę,nie
      wybierają czy młody czy stary-oczywiście ruda wiedzie prym jak
      burdelmama!
    • Gość: Ktoś tam Re: ŻULE pod Martyniakiem IP: 188.33.51.* 11.03.10, 16:45
      Smród i szczochy od żulów a oczami weszą wszędzie kiedy zrobi się
      normalnie kiedy przestaną tam wegetować-jestem z z okolicznych
      miejscowości ale fakt po 19,00 trudno przejś do sklepu bez sępienia
      to urągajace ludziom robiącym tam zakupy ----szok!!!!
    • sp1962 Re: ŻULE pod Martyniakiem 14.03.10, 22:55
      żule są i będą.Amen.
      • Gość: hehe Re: ŻULE pod Martyniakiem IP: 83.1.118.* 15.03.10, 23:47

ja widzialem jednego w smietniku jak spal nawet mialem zdj
        • Gość: żul Re: ŻULE pod Martyniakiem IP: 83.1.124.* 16.03.10, 00:03
          szkoda że nie zrobiłeś zdjęcia jak srałem.Powiedz gdzie mam to zrobić?
          na osiedlu nie ma gdzie!!! chyba mogę w twojej klatce schodowej. i co
          ty na to?
    • Gość: Wątroba Re: ŻULE pod Martyniakiem IP: 109.243.113.* 15.03.10, 23:58
      A dziśiaj się pykali pod Lukiem chyba chodziło o wpływy lub o randkę
      w krzakach z rudą.
      ani jedno ani drugie nie wyzwala we mnie litości dla alkoholowych
      żebraków,niby napakowanych maczo wydziarganych dla zabawy i z
      brakiem tego co nazywa się rozum!
      Pozdro żule wasz czas się kończy -wasza wątroba!
      • Gość: żul Re: ŻULE pod Martyniakiem IP: 83.1.124.* 16.03.10, 00:15
        i ty masz wypowiadasz rację o stanie naszej i swojej wątroby.
    • boski2008 Re: ŻULE pod Martyniakiem 18.03.10, 11:38
      www.youtube.com/watch?v=VQpk5L-yvz0
      • Gość: jacekplacek Re: ŻULE pod Martyniakiem IP: 83.1.120.* 21.03.10, 10:32
        Siema siema Robert P. za 15 min bede pod martinezem mam 5 zł przyjdz nie mialem
        ci jak dac znac bo nie mam nic na karcie
        • Gość: boski2008 Re: ŻULE pod Martyniakiem IP: 83.1.124.* 22.03.10, 19:09
          Jeb się na dynię debilu
    • Gość: wezyr Re: ŻULE pod Martyniakiem IP: 109.243.35.* 22.03.10, 20:15
      Boski to ty byłeś miesiąc temu w Tworkach pod Warszawą -szkoda że
      idiotów nie każą surowiej!było by milej czytać fora!
      • Gość: boski2008 Re: ŻULE pod Martyniakiem IP: 83.1.124.* 23.03.10, 17:48
        Dumny jesteś ze swojej wypowiedzi ??
        • Gość: TA RUDA Re: ŻULE pod Martyniakiem IP: 83.1.124.* 26.03.10, 16:48
          Fiuty czekam na was pod Lukkullusem dziś weczorem,od każdego chama po piątce.........

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka