siostraheli 10.08.06, 15:06 Czy ktoś może się orientuje, jakie są ceny garaży na Koszutce? Najchętniej w tym ciągu za blokami na Iłłakowiczówny. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jimmyjazz Re: pytanie o cene garażu 11.08.06, 13:15 W okolicach grabowej ponoć ok 10-15tys. A w ogłoszeniach z gratki: Koszutka - 12 - 22tys. tinyurl.com/q8sdo Katowice tinyurl.com/ny5t9 Odpowiedz Link Zgłoś
bronkiewa Re: pytanie o cene garażu 11.08.06, 14:21 Ceny sprzedaży jak wyżej ale nie każdy garaż jest sprzedawalny - ustal koniecznie czy ma księgę wieczystą, jak z gruntem itp. Od kupowania nakładów, nieoficjalnych umów z dala od notariusza trzymaj się z daleka... Sprawdź na stronie urzędu miasta,niedawno byłu przetargi na najem garaży z tyłu sklepu na Słonecznej, tam koło elektród, wulaknizacji itp - po co garaż kupowac... Pozdrawiam i zapraszam do Jasia na poniedziałek, 19.15, szczegóły w moim poście Odpowiedz Link Zgłoś
jimmyjazz Re: pytanie o cene garażu 13.08.06, 21:51 siostraheli napisała: > dzięki Jak zobaczyłem ceny to też mi sie odechciało garażu. Droższe niż moje auto :))) Odpowiedz Link Zgłoś
bronkiewa Re: pytanie o cene garażu 19.09.06, 10:45 własnie na stronach magistratu ogłosili przetargi na czynsz najmu garaży - w tym kilku koło nas !! Sprawdźta ludzie Odpowiedz Link Zgłoś
bronkiewa Re: pytanie o cene garażu 23.03.07, 13:39 Zapraszamy na www.koszutka.info Odpowiedz Link Zgłoś
support.agent Re: pytanie o cene garażu 23.03.07, 14:06 ten na iłłakowiczówny wydaje się atrakcyjny...trzeba zrobic wizje lokalna ;) pzdr, sa Odpowiedz Link Zgłoś