Dodaj do ulubionych

Podanie o akademik...

26.08.05, 14:04
Pytanie do ludzi, którzy właśnie będą rozpoczynać studia na UG i chcą mieszkać
w akademiku - czy podanie składacie osobiście w dziekanacie czy może wysyłacie
pocztą (a jeżeli tak to na jaki adres i czy dołączacie jakieś dokumenty np. o
zarobkach)?
Obserwuj wątek
    • smieciuszek Re: Podanie o akademik... 29.08.05, 12:02
      ja złożyłam osobiście i nie trzeba było żadnych dodatkowych zaświadczen.
      zapomniałam się tylko zapytać kiedy decyzja :P może ktoś wie?
      • krapb Re: Podanie o akademik... 29.08.05, 13:15
        Kurde, zapomniałem hasła i musiałem założyć nowe konto... :-)

No, ale do rzeczy. W moim przypadku osobiste składanie podania raczej nie
        wchodzi w gre bo mieszkam na drugim końcu Polski więc musiałbym jechać kilkaset
        kilometrów tylko po to, żeby złożyć dwuminutową wizyte w dziekanacie... Jest
        może ktoś w podobnej sytuacji jak ja i wie jak ten problem rozwiązać?

Aha, w tym podaniu trzeba podać numer akademika w którym chciałoby się
        mieszkać - wie ktoś czy trzeba tam wpisać tylko jeden numer czy można więcej
        (bo np. w Oliwie są 4 akademiki i mi jest w sumie obojętne do którego mnie
        przydzielą, byle tylko mieszkać w tej dzielnicy).
        • greenmagda Re: Podanie o akademik... 29.08.05, 14:33
          mozesz wyslas wniosek pocztą (najlepiej poleconym) - tak mi pani z uniwerku
          powiedziala gdy tam dzownilam; na adres dziekanatu Twojego wydziału (szukaj
          adresów w internecie na stronie www.univ.gda.pl); we wniosku mozesz podac
          numery wszystkich czterech domow studenckich;
    • krapb Re: Podanie o akademik... 30.08.05, 16:06
      Jeszcze jedno pytanie - w tym wniosku trzeba wpisać od jakiego dnia chce to
      miejsce w akademiku (czyli kiedy mam się zamiar tam wprowadzić). No właśnie -
      wie ktoś którego dnia rozpoczyna się kwaterowanie w akademikach?
      • smieciuszek Re: Podanie o akademik... 30.08.05, 20:31
        mi ta pani powiedziała, że nie muszę nic wpisywać, bo wiadomo, że kwaterują od
        początku roku. nie wpisywałam też nr akademika, bo pani mi powiedziała, że
        pewnie i tak dostanę na polanki (będę studiować na fil.-his.) i nie muszę tego
        wypełniać.

wie ktoś kiedy będzie decyzja i jak się o niej dowiedzieć?
        • krapb Re: Podanie o akademik... 30.08.05, 20:57
          > mi ta pani powiedziała, że nie muszę nic wpisywać, bo wiadomo, że kwaterują
          >od początku roku

Chyba raczej muszą to zrobić troche wcześniej bo oficjalne rozpoczęcie roku
          jest 4 pażdziernika a przecież już 29 września trzeba być na szkoleniu
          bibliotecznym i na jakimś spotkaniu organizacyjnym a że wtedy już będzie jesień
          to spanie na dworcu czy pod mostem raczej odpada. :-)
          • smieciuszek Re: Podanie o akademik... 30.08.05, 21:38
            jakie znowu szkolenie? :P ja nic nie wiem :P pewnie chodziło jej ogólnie, że w
            tym okresie jest przydzielane, bo raczej z dnia na dzień nikt się nie
            wprowadzi ;) trzeba będzie zadzwonić i się spytać. a jak dzwonicie na wydział
            to ktoś się w ogóle odzywa? ja jak dotąd nie miałam tej przyjemności :P
            • smieciuszek Re: Podanie o akademik... 07.09.05, 21:17
              czy naprawdę nikt nie wie kiedy decyzja? :( i jak się o niej dowiedzieć?
              bo nie wiem czy już dzwonić na wydział czy jeszcze zaczekać :/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka