pink.freud 25.02.07, 16:41 Jest jakieś ciekawe np. podobne do forum GW? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ampolion Re: Forum w NYC 26.02.07, 02:12 Myslisz o czyms takim? www.google.com/search?hl=en&ie=ISO-8859-1&q=NYC+forum&btnG=Google+Search Odpowiedz Link Zgłoś
pink.freud Re: Forum w NYC 26.02.07, 17:30 Jak nie masz nic do powiedzenia to nie spamuj. Odpowiedz Link Zgłoś
eres666 Re: Forum w NYC 26.02.07, 18:56 > Jest jakieś ciekawe np. podobne do forum GW? a jak definiujesz "w" w tym kontexcie? <rs> Odpowiedz Link Zgłoś
pink.freud Re: Forum w NYC 27.02.07, 12:14 ??????????? Sorry, co Cię rozbawiło? W NYC obowiązuję motto jestem burakiem i jestem z tego dumny??? Pytam z ciekawości, bo w żadnym kraju się z tym nie zetknąłem. Jeśli o coś pytałem dostawałem uprzejme odpowiedzi. Chodzi o czas, który musiałabyś mi poświecić odpowiadając jakie forum Ci się podoba? Czy to kompleks jakiejś wiochy z której przyjechałaś pierwszy raz do dużego miasta i uważasz, że tak trzeba? Odpowiedz Link Zgłoś
claudia207 Re: Forum w NYC 27.02.07, 16:53 Odpowiedz juz dostales od Ampolion, ale podobala Ci sie. Aniutek pewnie wlasnie to komentuje... Odpowiedz Link Zgłoś
pink.freud Re: Forum w NYC 27.02.07, 18:40 Następna.. O.k. Jak krowie na rowie:) Bardzo mnie cieszy, że Ampolion opanował obsługę Google. Jestem też pełen podziwu, że w NYC jest tyle for. Pytałem się czy ktoś może mi polecić jakieś ciekawe forum i ewentualnie coś bliżej o nim. Chamskie odpowiedzi proszę sobie darować. Dla tych bardziej niekumatych. Jeśli np. ktoś pyta sie mnie o jakąś fajną knajpke w moim mieście nie odsyłam go do Gugla czy do gazety, żeby sobie znalazł. Odpowiedz Link Zgłoś
eres666 Re: Forum w NYC 27.02.07, 19:13 pink.freud napisał: > Następna.. > O.k. Jak krowie na rowie:) Bardzo mnie cieszy, że Ampolion opanował obsługę Goo > gle. Jestem też pełen podziwu, że w NYC jest tyle for. gdzie w NY. na broadway'u, w soho, uptown? to forum moze byc rownie dobrze w NYC jak i w kazdym innym miejscu na ziemi, albo i nawet i nie na ziemi. to jest forum tematyczne, na gazecie sa tysice forum, podobnie jak forumow angielskojezycznych, hostowanych przez tysiace providerow. bo twoje pytanie nie ma totalnie zadnego sensu. jak masz zamiar robic porute to zanim zaczniesz, to chciaz pomysl przez chwile w jaki sposob to zrobic, bo bardzo latwo zrobic z siebie idiote, a cham i idiota to juz mieszanka wybuchowa, z ktora lepiej nei miec doczyninenia. o ile zasadniczo nie podoba mi sie, to co robi zwykle ampolion, podajac w odpowiedzi na kazde pytanie link z googla, to akurat w tym wypadku mial racje. nikt z nas nie ma szklanej kuli, zeby dowiedzic sie jaki temat cie interesuje, a z tego co widze jak na razie, twoim ulubionym "tematem" jest zwykly prostacki flame. > Pytałem się czy ktoś może mi polecić jakieś ciekawe forum i ewentualnie coś bli żej o nim. Chamskie odpowiedzi proszę sobie darować. jak na razie to w tym watku ty wypadasz na najwiekszego chama, wiec nie dziw sie, ze ludzie cie tak traktuja. zweryfikuj swoj jezyk to moze ktos sie podzieli z toba jakas sensowna informacja. > Dla tych bardziej niekumatych. Jeśli np. ktoś pyta sie mnie o jakąś fajną knajp > ke w moim mieście nie odsyłam go do Gugla czy do gazety, żeby sobie znalazł. i slusznie, ale pytanie o knajpe, to nie pytanie o forum na internecie, czego ty chyba nie jestes w stanie zalapac. <rs> Odpowiedz Link Zgłoś
aniutek Re: Forum w NYC 27.02.07, 20:46 dziekuje Claudii i Eresowi za proby wytlumaczenia :) nie bede nawet probowala znizyc sie do poziomu kogos kto tak sie podpisuje _Kobiety są jak zmarnowane okazje.. niewykorzystane mszczą się._ jestes zwyklym prostym burakiem i nie cukrowym, pastewnym! zegnam Odpowiedz Link Zgłoś
pink.freud Re: Forum w NYC 27.02.07, 22:07 Nie witałaś się nie musisz się żegnać. Daruj sobie poprostu durne komentarze i nie wchodź więcej na ten wątek. Odpowiedz Link Zgłoś
pink.freud Re: Forum w NYC 27.02.07, 22:05 Jak nie masz nic do powiedzenia to nie spamuj. Bluzgi pominę. Odpowiedz Link Zgłoś
eres666 Re: Forum w NYC 27.02.07, 22:25 pink.freud napisał: > Jak nie masz nic do powiedzenia to nie spamuj. Bluzgi pominę. no to sie chyba tutaj juz naszczekales. tym bardziej nie bedzie cie szkoda, ze zaczales sie powtarzac. <rs> Odpowiedz Link Zgłoś
nevergiveup Re: Forum w NYC 06.04.07, 14:25 Musisz zapytać o konkret..... Jakie forum cie interesuje - dla każdego inne będzie ciekawe. Napisz co cię interesuje a z pewnością internauci pomogą ci i podadzą jakieś adresy. Odpowiedz Link Zgłoś
eres666 Re: Forum w NYC 08.04.07, 19:40 nevergiveup napisał: > Napisz co cię interesuje a z pewnością internauci pomogą ci i podadzą jakieś > adresy. troche sie spozniles, bo ten pan juz tutaj nie napisze. <rs> Odpowiedz Link Zgłoś
skibunny Re: Forum w NYC 09.04.07, 15:51 pan??? LOL to napewno nie byl zaden "pan":) Odpowiedz Link Zgłoś
eres666 Re: Forum w NYC 09.04.07, 16:26 fakt, ale tak od swieta chcialem byc grzeczny. <rs> Odpowiedz Link Zgłoś