Dodaj do ulubionych

tatuś pedofil

26.03.11, 00:33
Co myślicie o wypuszczeniu na wolność za sprawą świeckiego sądu ojca, który molestował swoją córkę ? Ciekawi mnie który to sędzia taki łaskawy, ponoć mamy w naszym sądzie panią sędzię bardzo przychylną panom. Ta pani nie pozwoli alimentów wysokich płacić, inne rodzinne sprawy też rozstrzyga na korzyść panów.
Obserwuj wątek
    • kulfon131 Re: tatuś pedofil 26.03.11, 10:14
      Po pierwsze, nie "mamy panią sędzie", tylko "sędzinę".
      Po drugie... Jako przedstawicielka niewielkiej grupy logicznie myślącego procenta kobiet, zapewne ma dość dobre rozeznanie w temacie sprawności intelektualnej większości egzemplarzy tego podgatunku, ich naturalnej konfabulacji, histerii i knowań. Być może dlatego właśnie, potrafi podjąć prawidłowe decyzje, które naturalnie - są na korzyść mężczyzn. Tak dobrze znasz tę sprawę, iż masz prawo pomawiać sędzinę o stronniczość? Jesteś przekonana, że oskarżony mężczyzna w istocie jest pedofilem molestującym córkę? Masz 100% pewności, że sprawa ta nie jest jedynie wymysłem kogoś, kto po prostu chciał tego faceta "udupić"?
      • toja0ja Re: tatuś pedofil 26.03.11, 10:49
        skoro juz sie pojawiles na tym forum to moze bys mi tez odpowiedzial tam gdzie do ciebie mowie ?? z reszta nie tylko ja
      • plus161 Re: tatuś pedofil 28.03.11, 01:17
        Oczywiście, że pani sędzia nie sędzina to po pierwsze, a po drugie chodziło mi tylko o to, że ktoś taki powinien być izolowany przynajmniej do wyjaśnienia sprawy. Tymczasem facet chodzi sobie swobodnie i zaraz żona i córka zmieniają zeznania - ciekawe dlaczego.
        Kto nie ma własnych dzieci, nie kocha dzieci, temu obojętne są takie sprawy prawda?
        A to dziecku trzeba wierzyć, nie współczuć facetowi. Nie macie pojęcia ile krzywd cierpią dzieci, bardzo często od najbliższych i za firankami domowymi, żeby tylko nic nie wylazło na zewnątrz. Twoje dzieciństwo było szczęśliwe Kulfonie ? To dziękuj Bogu.
      • agawoz11 Re: tatuś pedofil 15.04.11, 19:39
        Poprawna forma to "pani sędzia", "sędzina" to forma potoczna!
    • pracownikzsp Re: tatuś 26.03.11, 14:42
      ja bym się zastanowiła nad Panami nauczycielami w szkole co uczą .bo wieczny kawaler ,co się z dziewczyną w życiu nie umówił ,a swoje lata to już dawno ma .i w sumie tak bardzo kocha dzieci i chce pracować w szkołach .a żony mieć oni nie chcą .Jeden poseł to już kiedyś nazwał .
      • drizzt21 Re: tatuś 27.03.11, 14:45
        Jak już poprawiasz, to rób to dobrze. Nie ma "sędziny", sędzia dotyczy zarówno mężczyzny, jak i kobiety.
        • kulfon131 Re: tatuś 27.03.11, 20:39
          www.sjp.pl/co/s%EAdzina
          • drizzt21 Re: tatuś 27.03.11, 22:25
            "POTOCZNIE".

Tak jak impreza odbywa się [W] hali, a nie "na" hali, choć niektórzy mówią, że "na".
            • drizzt21 Re: tatuś 27.03.11, 22:34
              W sądzie zwracasz się "Pani sędzio" albo w sekretariacie "czy zastałem Panią sędzię", a nie PANI SĘDZINO :D Jak to brzmi w ogóle.
    • jac7711 Re: tatuś pedofil 01.04.11, 22:54
      oj,ktoś tu ma coś do panów i to bardzo bolesnego... a że ktoś wypuścił pedofila to bardzo nie dobrze!!!
    • warrlady Re: tatuś pedofil 14.04.11, 14:14
      Słyszałam co nieco o sprawie. Policja gościa złapała a sąd wypuścił. Dziecko molestowane przez lata nadal się musi bać, bo "tatuś" lata po okolicy. Na 100% szuka kolejnych dzieci, które zechce zgwałcić. Ale co tam, sąd ma to głęboko w d... . Teraz, gdy czują smród przy tyłku, to szukają Zbycha, (bo chyba tak ma na imię ten pedofil, ale pewna nie jestem, gdybym miała imię i nazwisko to bym podała, by koleś chciał mnie pozwać - łatwiej by było śmiecia złapać). Nagle sąd uświadomił sobie błędną decyzję i chce przedłużyć areszt temu zwyrodnialcowi. Mam nadzieję, że policja juz go odnalazła i przywiozła do aresztu (najlepiej na sznurku za wozem).
      Swoją drogą dla tych .... powinna być kara śmierci poprzez pobranie narządów do przeszczepu dla wartościowych ludzi, którzy czekają na życie. Resztki tego czegoś można by przerobić na karmę dla psów. Zobaczcie ile korzyści. I choć trochę by zapłacili za swoje chore czyny.
      • warrlady Re: tatuś pedofil 07.05.11, 12:42
        Złapali tego zwyrodnialca? Bo strach dzieci z domu wypuszczać.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka