Dodaj do ulubionych

Człowiek Roku

16.03.12, 14:36
Jak zobaczyłem kandydatów na Człowieka Roku 2012 to doznałem szoku. Chciałbym dowiedzieć się w czym dani kandydaci byli lepsi w rekrutacji. Dla mnie człowiek roku to taka osoba, która naprawdę w 100% oddaje siebie w tym co robi. Wiem że sporo osób podziwia Pogotowie Rodzinne w Świeciu, które jest jedyne na cały powiat świecki. Ci Państwo powinni być nominowani.
Obserwuj wątek
    • beno123 Re: Człowiek Roku 17.03.12, 07:04
      Proponuje na człowieka roku Leszka Ciesielskiego,śpiewa nam jeżdżąc po ulicach na swoim rowerze,a co najważniejsze robi to bezinteresownie.
    • marych1986 Re: Człowiek Roku 18.03.12, 22:57
      Pan Andrys powinien wygrać ten plebiscyt. to złoty człowiek gdyby nie on społeczność romska w Świeciu byłaby w dalszym ciągu źle traktowana. To on rozwiązał wiele naszych problemów i nareszcie zapewnił naszym dzieciom godne warunki do nauki !
    • jawanda Re: Człowiek Roku 21.03.12, 07:38
      Nie rozumiem za co niby mieliby być nominowani,przecież to jest ich praca za którą są opłacani.Nie widzę niczego nadzwyczajnego w tym co robią.
      • swiecianin88 Re: Człowiek Roku 21.03.12, 09:14
        jawanda napisała:

> Nie rozumiem za co niby mieliby być nominowani,przecież to jest ich praca za kt
        > órą są opłacani.Nie widzę niczego nadzwyczajnego w tym co robią.
        A kto z nominowanych nie jest opłacany haha każdy z nich wykonuję swoją pracę i dostaje za to wynagrodzenie. Zgodzę się z osobami, którzy są za Panem Andrysem. Jak zwykle społeczność polska patrzy tylko na kase a nie na to co dani ludzie robią.
        • beno123 Re: Człowiek Roku 26.03.12, 09:22
          Święte słowa!
          • jawanda Re: Człowiek Roku 26.03.12, 20:46
            Jaką kasę macie na myśli?Dla mnie człowiek roku to ktoś taki ,który robi coś dla innych,kto rozsławia swoje miasto.Dla mnie kimś takim jest np.pan Leszek Piotrowski,zrobił wiele dobrego dla Świecia dla wielu młodych ludzi i nikt nie może powiedzieć,że robił to dla kasy.To widać,ze to jest jego pasja.Tego nie można powiedzieć o jakichś ludziach,którzy prowadzą Pogotowie Opiekuńcze,ja nawet nie wiedziałam,że coś takiego jest w Świeciu.Człowiekiem roku mógłby zostać pan Burmistrz,to wielka sztuka rządzić tyle lat,a ostatnie wygrane wybory,to majstersztyk.Zawsze głosuję na pana Pogodę i zawsze będę głosowała ilekroć będzie kandydował.Tacy właśnie ludzie zasługują na miano Człowieka Roku.
            • abcde56 Re: Człowiek Roku 27.03.12, 19:48
              Do jawandy_ To, co napisałaś jest żenujące. Masz prawo wyrazić swe poglądy, inni także. W naszym mieście jest zbyt duże ,,kolesiostwo''. Czas na zmiany radnych - bezradnych i guru w postaci p. Pogody.
              • jawanda Re: Człowiek Roku 27.03.12, 21:43
                Tak się składa,że to nie kolesie decydują o tym kto jest i będzie radnym.Popatrz na wyniki ostatnich wyborów,obecny Burmistrz wygrał bezapelacyjnie. Do tej pory jakoś nie miał odpowiedniego kontrkandydata.O jakim więc kolesiostwie piszesz?To wyborcy zadecydowali,że takich właśnie mamy Radnych,oni sami się przecież nie wybrali.
                • beno123 Re: Człowiek Roku 28.03.12, 05:26
                  Pan Burmistrz nie pretenduje na człowieka roku,więc czego się go czepiacie.
                  • jawanda Re: Człowiek Roku 28.03.12, 20:49
                    Ja się nie czepiam.
                    • dlaczego.dlaczego Kulfon13L Na Człowiek Roku 29.03.12, 08:55
                      Moja propozycja na Człowiek Roku to nasz wspaniały erudyta, wszystko wiedzący, nieomylny, nieskazitelny Kulfon13L :) Kto je za jego kandydaturą?
                      • beno123 Re: Kulfon13L Na Człowiek Roku 29.03.12, 09:38
                        Cyba BUFON roku!
                      • wuja-szeek Re: Kulfon13L Na Człowiek Roku 29.03.12, 09:54
                        Jestem za! Poza tym uważam, że "gazeta.pl" powinna połowę dochodów od reklamodawców przekazywać Kulfonowi, ponieważ nikt jak on nie poprawia statystyk forum. Do tej pory robił to za darmo, dla społeczeństwa, więc na człowieka roku jak najbardziej się nada.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka