Dodaj do ulubionych

~~ malutkie pytanko...

IP: *.dolsat.pl 01.09.03, 12:16
mam pytanie ..do mieszkanców Torunia i nie tylko..GDZIE MOŻNA W TORUNIU
TANIO SIE PRZEKIMAC ???CO??chciałabym odwiedzic Wasze miasto..bo podobno
ładne, a tam jeszcze mnie nie było..i interesuja mnie tanie noclegi...z
góry dziekuje !!i pozdrawiam!:))))
Obserwuj wątek
    • Gość: Wiech Re: ~~ malutkie pytanko... IP: 217.97.134.* 01.09.03, 12:24

doprecyzuj proszę swoją wykładnię słowa 'tanio'..
      • Gość: ewciaaa... Re: ~~ malutkie pytanko... IP: *.dolsat.pl 01.09.03, 12:32
        tanio..czyli tak na studencką kieszeń!jadę stopem i nie chce wydac za wiele...
        p.s.jeszce mało precyzyjna odpowiedz co???:)))
        • o92 Re: ~~ malutkie pytanko... 01.09.03, 12:53
          Gość portalu: ewciaaa... napisał(a):
          > tanio..czyli tak na studencką kieszeń!jadę stopem i nie chce wydac za wiele...
          > p.s.jeszce mało precyzyjna odpowiedz co???:)))

Nie znam cen - ale z pewnością taniej będzie ciężko znaleźć:
          - akademiki (ul.Mickiewicza, koło hoteli Helios, b. przzwoite warunki) -
          dostępne dla turystów do końca września,
          - schroniska i tanie hotele (np. nad basenem Elanowskim przu ul.
          Grudziądzkiej).

Najprościej wejdź na stronkę toruńskiej Informacji Turystycznej http://www.it.torun.pl - tam znajdziesz i
          telefony i adresy. Telefon w łapkę i dzwonić :)

Pozdrawiam,
          o92.

• Gość: ewciaaa... Re: ~~ malutkie pytanko... IP: *.dolsat.pl 01.09.03, 12:59
            dziekujuuu bardzo!!!:))
        • Gość: Wiech Re: ~~ malutkie pytanko... IP: 217.97.134.* 01.09.03, 12:58

no to schronisko młodzieżowe zatem..
          ;)

najsensowniejsze wydaje sie schronisko na Józefa (dobry dojazd do centrum):
          ul. Św. Józefa 26
          (Internat Zespołu Szkół Mechanicznych,
          Elektrycznych i Elektronicznych)
          Telefon: 0-pref-56-6544580, 6544107 w.36 lub 19
          Tel./Faks: 0-pref-56-6544791
          Mail: schronisko@zsmeie.torun.pl

dojazd z dworca głównego pkp autobusem linii '11'

masz jeszcze schroniska w Forcie IV (oryginalna lokalizacja, ale straszne
          zadupie) oraz na ul. Legionów (albo równoległej PCK, nie pamiętam dokładnie i
          nie jestem do końca pewien, czy to ostatnie jest czynne)

miłego pobytu
          :)
          • Gość: ewciaaa... Re: ~~ malutkie pytanko... IP: *.dolsat.pl 01.09.03, 13:00
            dzieki bardzo!!!
            • Gość: Wiech Re: ~~ malutkie pytanko... IP: 217.97.134.* 01.09.03, 13:01

pszebardzo

pińć złotych (z VAT)
              • Gość: ewciaaa... Re: ~~ malutkie pytanko... IP: *.dolsat.pl 01.09.03, 14:39
                Wiech-u!!!
                pińć EURO!!!nie zapominaj ,ze wchodzimy tam gdzie wchodzimy i teraz sie
                stosuje taki przelicznik walut!!
                • Gość: Wiech Re: ~~ malutkie pytanko... IP: 217.97.134.* 01.09.03, 15:01

coś mi mówi, że w biznesie kariery nie trzasniesz..
                  ;))

jak dają to bierz i sie nie targuj, a na pewno nie w TĄ stronę.

pińć złoty i ani eurocenta więcej!
                  howgh! powiedziałem!
                  • Gość: ewciaaa... Re: ~~ malutkie pytanko... IP: *.dolsat.pl 01.09.03, 22:46
                    Wiech-u????!!
                    mam Ci to w załączniku przesłać co???:))
                    • Gość: nieśmiały Re: ~~ malutkie pytanko... IP: w3cache.u.INTELINK.pl:* 01.09.03, 23:16
                      Gość portalu: ewciaaa... napisał(a):

> Wiech-u????!!
                      > mam Ci to w załączniku przesłać co???:))

Zastanawia się,czy podać namiary ...
                      • Gość: Wiech Re: ~~ malutkie pytanko... IP: *.tvk.torun.pl / 172.19.15.* 02.09.03, 00:17
                        Gość portalu: nieśmiały napisał(a):

> Gość portalu: ewciaaa... napisał(a):
                        >
                        > > Wiech-u????!!
                        > > mam Ci to w załączniku przesłać co???:))
                        >
                        >
                        > Zastanawia się,czy podać namiary ...

tia, sie od razu zastanawia..
                        na pifku był zwyczajnie i tyle. dżast wrócił.

nr konta podam rano, bo teraz mi sie juz nie kce..
                        ;)

dobrej nocy i udanego zwiedzania Piernikowa życzę!
                        :))
                        • Gość: ewciaaa... Re: ~~ malutkie pytanko... IP: *.dolsat.pl 02.09.03, 11:16
                          a ja myśłałam..ze Ty przez cały czas na kompusiu siedzisz Wiech-u!:)))miłego
                          dnia!!
                      • Gość: ewciaaa... Re: ~~ malutkie pytanko... IP: *.dolsat.pl 02.09.03, 11:18
                        niesmiałay??? jednak troszke sie pomyliłes co do Wiech-a!!!ja z nim to starzy
                        znajomi :))))trzymaj sie cieplusio! pa
                        • Gość: Wiech Re: ~~ malutkie pytanko... IP: 217.97.134.* 02.09.03, 12:18

czy jest coś, o czym nie wiem?..

;)
                          • Gość: ewciaaa.... Re: ~~ malutkie pytanko... IP: *.dolsat.pl 02.09.03, 16:46
                            nie...nie...Wiech-u tak sobie tylko powiedziałam..:))
                            powiedz ..czy Ty jesteś mieszkancem Torunia??
                            • Gość: cygne Re: ~~ malutkie pytanko... IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 02.09.03, 17:05
                              Gość portalu: ewciaaa.... napisał(a):

> nie...nie...Wiech-u tak sobie tylko powiedziałam..:))
                              > powiedz ..czy Ty jesteś mieszkancem Torunia??

no i ma Wiechu twardy orzech do zgryzienia...:)
                              • Gość: ewciaaa.... Re: ~~ malutkie pytanko... IP: *.dolsat.pl 02.09.03, 17:41
                                a czemu??? co??/;))
                                • Gość: cygne Re: ~~ malutkie pytanko... IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 02.09.03, 17:45

> a czemu??? co??/;))

no wiesz, nie każdy tak od razu chce sie demaskowac
                                  a trzeba Ci wiedzieć, że Wiech to nie byle kto na tym
                                  (i nie tylko) forum...
                                  • Gość: Wiech Re: ~~ malutkie pytanko... IP: *.tvk.torun.pl / 172.19.15.* 02.09.03, 18:05

o, tak, TAK!
                                    ;-P

• Gość: ewciaaa.... Re: ~~ malutkie pytanko... IP: *.dolsat.pl 02.09.03, 18:33
                                      ooo cholera!!! nie wiedziałam ,ze mnie taki zaszczyt kopnął!! hehe...i sam
                                      Wiech!! do mnie przemówił! cieszy mnie to ogromnie! papuski!!
                                      p.s. bRRR.....czy u Was też jest tak zimno???
                                    • Gość: Ted® Re: ~~ malutkie pytanko... IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 02.09.03, 19:51
                                      Gość portalu: Wiech napisał(a):

>
                                      > o, tak, TAK!
                                      > ;-P
                                      >

o tak, tak
                                      i jak tu nie zazdroscic
                                      pinc zloty z okladem, i za co? bos ladny?
                                      to niesprawiedliwe
                                      • Gość: cygne Re: ~~ malutkie pytanko 2.... IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 02.09.03, 20:33
                                        Gość portalu: Ted® napisał(a):

> Gość portalu: Wiech napisał(a):
                                        >
                                        > >
                                        > > o, tak, TAK!
                                        > > ;-P
                                        > >
                                        >
                                        > o tak, tak
                                        > i jak tu nie zazdroscic
                                        > pinc zloty z okladem, i za co? bos ladny?
                                        > to niesprawiedliwe

jejku, zeby Ci już nie było tak smutno, to może mi udzelisz informacji, ale
                                        zaznaczam, że bede się targowac :)
                                        No to gdzie w Bydgoszczy można sie tanio przekimać, gdyby ktos chciał odwiedzić
                                        Wasze...(hmm) piekne miasto?
                                        ( ale euro odpada, płacę w złotyCH:))
                                        pozdrawiam
                                        • Gość: Janek Re: ~~ malutkie pytanko 2.... IP: *.dip.t-dialin.net 02.09.03, 22:38
                                          Takie gadanie.Na studencka kieszen wszystko jesz za drogie.Przyjedz do mnie
                                          zapraszam mam w luzku miejsce dla ciebie!
                                          • Gość: ewciaaa.... Re: ~~ malutkie pytanko 2.... IP: *.dolsat.pl 02.09.03, 23:46
                                            ooo dziękujuu bardzo..kurcze ,jak nic nie znajde..tto Ci sie do łózka wpakuję
                                            ok????
                                            • Gość: Wiech Re: ~~ malutkie pytanko 2.... IP: *.tvk.torun.pl / 172.19.15.* 02.09.03, 23:58

Najpierw o fotoofertę poproś, żeby potem nie było szoka.

no i aktualne badania koniecznie, najlepiej takie do kontaktu z żywnościa, albo
                                              krwiopijstwa, bo kompleksowe..
                                              ;-P
                                              • Gość: ewciaaa.... Re: ~~ malutkie pytanko 2.... IP: *.dolsat.pl 03.09.03, 00:13
                                                Wiech-U?? to do mnie było co??? no nie poznaje kolegi!!! :)))a czemu jeszcze
                                                nie spisz???juz dawno po dobranocce!!!
                                                • Gość: adammmm Re: ~~ malutkie pytanko 2.... IP: *.eu.verio.net 29.09.03, 10:56
                                                  cze wcia :)
                                        • Gość: ewciaaa.... Re: ~~ malutkie pytanko 2.... IP: *.dolsat.pl 02.09.03, 23:49
                                          no więc sprawa wyglada tak..ze ja nie jestem z Bydgoszczy i nie za bardzo moge
                                          cCi pomóc ..szkoda...no nie?? no..ale moze w łodzi chcesz cos znależć to
                                          prosze bardzo!!..miłego szukania odpowiedniej osoby!!!bo są tutaj jeszcze
                                          dobrzy ludzie! :))))
                                        • Gość: Ted® Re: ~~ malutkie pytanko 2.... IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 03.09.03, 08:12
                                          Gość portalu: cygne napisał(a):
                                          >
                                          > jejku, zeby Ci już nie było tak smutno, to może mi udzelisz informacji, ale
                                          > zaznaczam, że bede się targowac :)

no tak, teraz to mnie dopiero zdolowalas
                                          czuje sie jakbym z puszka zebracza wyruszyl

> No to gdzie w Bydgoszczy można sie tanio przekimać, gdyby ktos chciał
                                          odwiedzić
                                          > Wasze...(hmm) piekne miasto?

hmm, jest w naszym miescie piekna wystawa jednego od was, wsrod torunskich
                                          rysunkow bedziesz sie czula jak u siebie, mysle ze peron 3 jest niezly

> ( ale euro odpada, płacę w złotyCH:))
                                          >

masz gratis
                                          nie zebym taki hojny byl ale wobec pinciu wiecha kazda kwota jest zla
                                          marketingowo (w euro jeszcze gorzej)
                                          ale potargowac sie mozemy
                                          • Gość: ewciaaa.... Re: ~~ malutkie pytanko 2.... IP: *.dolsat.pl 03.09.03, 10:47
                                            TeDDY??!! ale mnie wcale smutno nie jest!! ze mnie jest taka zadowolona zawsze
                                            dziewczyna:)))))powiedz mi tylko..co to jest ten peron 3???pa!
                                            • Gość: Ted® Re: ~~ malutkie pytanko 2.... IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 03.09.03, 11:19
                                              www1.gazeta.pl/bydgoszcz/1,35590,1642582.html
                                              • Gość: ewciaaa.... Re: ~~ malutkie pytanko 2.... IP: *.dolsat.pl 03.09.03, 11:28
                                                dzieki TeddY za wyjaśnienia!!..milusi jestes!:)....a Ty sam widziałes te
                                                prace?? co??/
                                                • Gość: Wiech Re: ~~ malutkie pytanko 2.... IP: 217.97.134.* 03.09.03, 11:33

spójrzmy prawdzie w oczy - Mleczki z gościa nie bedzie..
                                                  (widziałem jego tfurczość na naszym dworcu).
                                                • Gość: Ted® Re: ~~ malutkie pytanko 2.... IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 03.09.03, 11:42

> dzieki TeddY za wyjaśnienia!!..milusi jestes!:)....a Ty sam widziałes te
                                                  > prace?? co??/

dla jasnosci:
                                                  Tobie nocleg zapewnia wiech, nawet ci swoj nr telefonu dal

a cygne wybaczy mi peronie 3, w koncu oddaje jej wlasna lawke (czym chata
                                                  bogata...), to cos znaczy
                                                  • Gość: Wiech Re: ~~ malutkie pytanko 2.... IP: 217.97.134.* 03.09.03, 11:51

> Gość portalu: ewciaaa.... napisał(a):
                                                    >
                                                    > > dzieki TeddY za wyjaśnienia!!..milusi jestes!:)....a Ty sam widziałes te
                                                    > > prace?? co??/
                                                    >
                                                    > dla jasnosci:
                                                    > Tobie nocleg zapewnia wiech, nawet ci swoj nr telefonu dal

dla jasności II:
                                                    mieszkam w schronisku, ale u Alberta,
                                                    numer jest, ale nie ten zatem..

>
                                                    > a cygne wybaczy mi peronie 3, w koncu oddaje jej wlasna lawke (czym chata
                                                    > bogata...), to cos znaczy

szTy to masz serce!
                                                    takie malućkie, a daje jednak rade krew przepompowac, aż dziw bierze!
                                                    pacz, ta miniaturyzacja i te japońskie technologie..
                                                  • Gość: ewciaaa.... Re: ~~ malutkie pytanko 2.... IP: *.dolsat.pl 03.09.03, 11:57
                                                    nooooo.....:))
                                                  • Gość: ewciaaa.... Re: ~~ malutkie pytanko 2.... IP: *.dolsat.pl 03.09.03, 12:00
                                                    zawsze tacy mili dla nieznajomych kobiet jestescie co??
                                                  • Gość: Wiech Re: ~~ malutkie pytanko 2.... IP: 217.97.134.* 03.09.03, 12:15

zawsze

chyba, ze szukają różowej torebki, albo czegoś równie niefajnego. wtedy
                                                    niezawsze
                                                  • Gość: ewciaaa.... Re: ~~ malutkie pytanko 2.... IP: *.dolsat.pl 03.09.03, 13:02
                                                    Wiech-u??ja mam jeszcze jedno malutkie pytanko..powiedz!!? czy ...0-56 to jest
                                                    kierunkowy na Toruń??
                                                    p.s.wyjasnienie!!!..ja nie z takich BARBINEK ,które szukaja rózowej
                                                    torebki...szczerze powiedziawszy gustuje w innych kolorach!:))
                                                  • Gość: Wiech Re: ~~ malutkie pytanko 2.... IP: 217.97.134.* 03.09.03, 13:18

> Wiech-u??ja mam jeszcze jedno malutkie pytanko..powiedz!!? czy ...0-56 to
                                                    jest
                                                    > kierunkowy na Toruń??

nie
                                                    poprawny kierunkowy to 0prefiks56
                                                    na pohybel tepsie!

• ivica Re: ~~ malutkie pytanko 2.... 03.09.03, 13:23
                                                    uwazaj na tego Wiecha to znany łamacz serc kobiecych.
                                                    wiesz ile panienek w toruniu i bydgoszczy za nim wzdycha?
                                                    ? wiela nich :))
                                                  • Gość: Wiech Re: ~~ malutkie pytanko 2.... IP: 217.97.134.* 03.09.03, 13:28

tak, tak..
                                                    watahami zaczepiają, zasadzaja się na biednego Wiecha co krok, koszulina
                                                    porwana od aktów uwielbienia, włos zmierzwiony na klacie..
                                                    nie ma lekko

;-P
                                                  • ivica Re: ~~ malutkie pytanko 2.... 03.09.03, 13:32
                                                    nie bylo prowokowac :P
                                                    ty dobrze wiesz ze dziołchy to lubia takich poetow - romatykow
                                                  • ivica Re: ~~ malutkie pytanko 2.... 03.09.03, 13:35
                                                    druga sprawa to przestrzegam przed osobnikiem zwanym w okolicy jako ted. on to znany gawedziarz, lekarz-samouk, znany jest z wysylania pieknych, ponetnych mlodych kobialek na kozetke w celu zooperowania.

:)))))))
                                                  • Gość: Ted® Re: ~~ malutkie pytanko 2.... IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 03.09.03, 13:51
                                                    musimy z wiechem jaki zespol karetkowy stworzyc
                                                    co mu sie ktora do rekawa przyczepi to ciupazką i na kozetke

gawedziarz - chyba uzywa wiecej niz 3 zdan w jednej wypowiedzi, to nie o mnie
                                                  • Gość: beat Re: ~~ malutkie pytanko 2.... IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 03.09.03, 14:04
                                                    ja sie przylacze
                                                    bo tu sie same szkromne i piękne oszoby wypowia_dają
                                                  • ivica Re: ~~ malutkie pytanko 2.... 03.09.03, 14:06
                                                    i inteligentne nie zapomnij
                                                  • Gość: beat Re: ~~ malutkie pytanko 2.... IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 03.09.03, 14:19
                                                    ivica napisał:

> i inteligentne nie zapomnij
                                                    >
                                                    nie chciałam wspominać
                                                    przez skromność oczywista;)
                                                  • Gość: Ted® Re: ~~ malutkie pytanko 2.... IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 03.09.03, 14:18
                                                    Gość portalu: beat napisał(a):

> ja sie przylacze
                                                    > bo tu sie same szkromne i piękne oszoby wypowia_dają

az nie wiadomo co bardziej
                                                  • ivica Re: ~~ malutkie pytanko 2.... 03.09.03, 14:34
                                                    no z taba jest sprawa jasna.... jasne............. ze skromny??
                                                  • Gość: cygne Re: malutkie pytanko do (...?) ivicy. IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 03.09.03, 15:28
                                                    ivica napisał:

> no z taba jest sprawa jasna.... jasne............. ze skromny??

a z Tobą nie bardzo :)
                                                    nic nie chwalisz
                                                    to przez skromność, czy jeszcze nie ma czym?
                                                  • ivica Re: malutkie pytanko do (...?) ivicy. 03.09.03, 15:38
                                                    ja jestem skromny co moga potwierdzic osoby :))))
                                                  • Gość: Wiech Re: malutkie pytanko do (...?) ivicy. IP: 217.97.134.* 03.09.03, 15:48

niby skromny, a wyraźnie się domaga..
                                                    ;-P
                                                  • Gość: cygne Re: malutkie pytanko do (...) Ivicy. IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 03.09.03, 15:57

>
                                                    > niby skromny, a wyraźnie się domaga..
                                                    > ;-P

zainaugurowałabym gratulacje, ale nie mam pewności czy pytanie było jasne
                                                    (na razie zniknął znak zapyt.)
                                                  • Gość: ewciaaa.... Re: malutkie pytanko do (...) Ivicy. IP: *.dolsat.pl 03.09.03, 16:40
                                                    hej!! hej!!... czy ja jestem jedyną kobitką tutaj...??tylko proszę!! ChŁOPCY
                                                    BEZ ŻADNYCH BÓJEK MI TUTAJ!!!Umowa stoi??
                                                    p.s. zobzaczcie ile to się mozna ciekawego o ludzikach dowiedziec! :))
                                                  • ivica Re: malutkie pytanko do (...) Ivicy. 03.09.03, 23:46
                                                    hmmm Ojro i cygne to zdecydowanie dziołchy...
                                                  • Gość: €uropejka Re: malutkie pytanko do (...?) ivicy. IP: *.dip.t-dialin.net 03.09.03, 18:29

>
                                                    > niby skromny, a wyraźnie się domaga..
                                                    > ;-P

tez tak mysle;
                                                    wiesz Wiechu, pewnie gdzies podpatrzyl,
                                                    jak daleko mozna zajsc bedac skromnym ;)
                                                    tez by chlopak chcial, a co!
                                                  • ivica Re: malutkie pytanko do (...?) ivicy. 03.09.03, 23:47
                                                    i ty Brutusie........:)
                                                  • Gość: €uropejka Re: W sukurs Ivicy! IP: *.dip.t-dialin.net 03.09.03, 18:34
                                                    ivica napisał:

> ja jestem skromny co moga potwierdzic osoby :))))
                                                    >

jestem osobą i potwierdzam, że to chlopak nad wyraz skromny,
                                                    prawie taki skromny, jak Wiechu i Ted, prawda Cygne?
                                                  • Gość: Janek Re: W sukurs Ivicy! IP: *.dip.t-dialin.net 03.09.03, 18:57
                                                    Co wy nie wiecie? Wiech i Ted to pedaly!
                                                  • Gość: Ted® Re: W sukurs Ivicy! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 03.09.03, 20:30
                                                    Gość portalu: Janek napisał(a):

> Co wy nie wiecie? Wiech i Ted to pedaly!

o wypraszam sobie
                                                    na mnie mowia rower, caly rower! prosze mnie tu nie rozbierac przy ludziach
                                                  • Gość: €uropejka Re: W sukurs Ivicy! IP: *.dip.t-dialin.net 03.09.03, 22:02

> Gość portalu: Janek napisał(a):
                                                    >
                                                    > > Co wy nie wiecie? Wiech i Ted to pedaly!
                                                    >
                                                    > o wypraszam sobie
                                                    > na mnie mowia rower, caly rower! prosze mnie tu nie rozbierac przy ludziach

Ted, ale damski czy meski - odpowiedz!
                                                  • Gość: Ted® Re: W sukurs Ivicy! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 03.09.03, 22:55
                                                    Gość portalu: €uropejka napisał(a):

>
                                                    >
                                                    > Ted, ale damski czy meski - odpowiedz!

lesbijski
                                                    za pytanie, no jak moglas?, nastepny kwiat to bedzie lebioda albo pokrzywa
                                                  • Gość: ,europejka Re: W sukurs Ivicy! IP: *.dip.t-dialin.net 03.09.03, 22:59

> Gość portalu: €uropejka napisał(a):
                                                    >
                                                    > >
                                                    > >
                                                    > > Ted, ale damski czy meski - odpowiedz!
                                                    >
                                                    > lesbijski
                                                    > za pytanie, no jak moglas?, nastepny kwiat to bedzie lebioda albo pokrzywa

Tyciarek mnie nie lubi, jeszcze tobie sie narazilam, a myslalam, ze mnie
                                                    znosisz jakos....ide sobie w diably
                                                  • Gość: €uropejka Re: W sukurs Ivicy! IP: *.dip.t-dialin.net 03.09.03, 23:00
                                                    Gość portalu: ,europejka napisał(a):

> Gość portalu: Ted® napisał(a):
                                                    >
                                                    > > Gość portalu: €uropejka napisał(a):
                                                    > >
                                                    > > >
                                                    > > >
                                                    > > > Ted, ale damski czy meski - odpowiedz!
                                                    > >
                                                    > > lesbijski
                                                    > > za pytanie, no jak moglas?, nastepny kwiat to bedzie lebioda albo pokrzywa
                                                    >
                                                    >
                                                    > Tyciarek mnie nie lubi, jeszcze tobie sie narazilam, a myslalam, ze mnie
                                                    > znosisz jakos....ide sobie w diably

sorry, tak mi sie rece trzesly, ze znowu pomylilam nick, :(
                                                  • Gość: Wiech Re: W sukurs Ivicy! IP: *.tvk.torun.pl / 172.19.15.* 03.09.03, 23:44
                                                    Gość portalu: ,europejka napisał(a):

>
                                                    > Tyciarek mnie nie lubi, jeszcze tobie sie narazilam, a myslalam, ze mnie
                                                    > znosisz jakos....ide sobie w diably

teraz Ci każe oddać calusa, zobaczysz..
                                                    stary scenariusz.

;)
                                                  • ivica Re: W sukurs Ivicy! 03.09.03, 23:48
                                                    nawet stary łysy rower :P
                                                  • Gość: €uropejka Re: W sukurs Ivicy! IP: *.dip.t-dialin.net 03.09.03, 22:01
                                                    Gość portalu: Janek napisał(a):

> Co wy nie wiecie? Wiech i Ted to pedaly!

Jak to,...to po co ja sie tak staralam?
                                                  • Gość: cygne Re: W sukurs Ivicy! IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 03.09.03, 19:07

> ivica napisał:
                                                    >
                                                    > > ja jestem skromny co moga potwierdzic osoby :))))
                                                    > >
                                                    >
                                                    > jestem osobą i potwierdzam, że to chlopak nad wyraz skromny,
                                                    > prawie taki skromny, jak Wiechu i Ted, prawda Cygne?

Wiechu jest skromny, ale Ted - nie. On tylko udaje i niektórzy dają się na to
                                                    nabrać.
                                                    Przecież widzisz co się dzieje, wiersze, kwiaty i to działalność ...
                                                    "na dwóch wątkach"..;))
                                                    Wiechowi ja już od prawie roku różne "och i ach" wypisuję, a on nic - jakby
                                                    nie do niego. Taki skromny! :)

• Gość: Ted® Re: W sukurs Ivicy! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 03.09.03, 20:38

>
                                                    > > ivica napisał:
                                                    > >
                                                    > > > ja jestem skromny co moga potwierdzic osoby :))))
                                                    > > >
                                                    > >
                                                    > > jestem osobą i potwierdzam, że to chlopak nad wyraz skromny,
                                                    > > prawie taki skromny, jak Wiechu i Ted, prawda Cygne?
                                                    >
                                                    > Wiechu jest skromny, ale Ted - nie. On tylko udaje i niektórzy dają się na to
                                                    > nabrać.
                                                    > Przecież widzisz co się dzieje, wiersze, kwiaty i to działalność ...
                                                    > "na dwóch wątkach"..;))
                                                    > Wiechowi ja już od prawie roku różne "och i ach" wypisuję, a on nic - jakby
                                                    > nie do niego. Taki skromny! :)
                                                    >

oj naiwna, naiwna, naiwna
                                                    jak dziecko we mgle
                                                    1. trzeba sie bylo nie rowodzic, kwiaty sie nie moga zmarnowac przeca (caly
                                                    ogrod dla Ciebie nasadzilem, nie to nie)
                                                    2. wiechu tylko udaje ze nic, rybka zanęcona lepiej bierze
                                                  • Gość: Wiech Re: W sukurs Ivicy! IP: *.tvk.torun.pl / 172.19.15.* 03.09.03, 21:48

skromny skromny, tylko głowę na boki przechyla, żeby miejsce na drapanie za
                                                    uszkiem robić..
                                                    ;-P

a swoją drogą mielo to, ze gości ze swiata coraz więcej zagląda - jeszcze
                                                    trochę i rzeczywiście foruma z letargu podźwigniem, jak za starych dobrych..

Pazdrawlajem sąsiadów zza Wisły i Odry. :)
                                                    A jutro kiele wieczora se zwiebelsuppe jaką pyszną pyknę. I weissbiera.
                                                    Mniam. :) Choć coś sie ubermensienom udało.. :)

• Gość: €uropejka Re: W sukurs Ivicy! IP: *.dip.t-dialin.net 03.09.03, 22:00

>
                                                    >
                                                    > skromny skromny, tylko głowę na boki przechyla, żeby miejsce na drapanie za
                                                    > uszkiem robić..
                                                    > ;-P
                                                    >
                                                    > a swoją drogą mielo to, ze gości ze swiata coraz więcej zagląda - jeszcze
                                                    > trochę i rzeczywiście foruma z letargu podźwigniem, jak za starych dobrych..
                                                    > :))
                                                    Pomoge dzwigac, jeslim mile tu widziana, mam przeciez 190 w talii,
                                                    to reszte mozna sobie dospiewac, nie?
                                                    >
                                                    > Pazdrawlajem sąsiadów zza Wisły i Odry. :)
                                                    > A jutro kiele wieczora se zwiebelsuppe jaką pyszną pyknę. I weissbiera.
                                                    > Mniam. :) Choć coś sie ubermensienom udało.. :)
                                                    >
                                                    >
                                                    Przejdziem Odre, przejdziem Warte, bedziem w domku...ach jejku!
                                                    Wiechu, jakie Weißbier walniesz sobie? mam nadzieje, ze to z
                                                    Erding (podobno najlepsze, a chocby dlatego, ze niedaleko mojej
                                                    chatynki) - Erdinger Weißbier.
                                                  • Gość: €uropejka Re: W sukurs Ivicy! IP: *.dip.t-dialin.net 03.09.03, 21:52

>
                                                    > > ivica napisał:
                                                    > >
                                                    > > > ja jestem skromny co moga potwierdzic osoby :))))
                                                    > > >
                                                    > >
                                                    > > jestem osobą i potwierdzam, że to chlopak nad wyraz skromny,
                                                    > > prawie taki skromny, jak Wiechu i Ted, prawda Cygne?
                                                    >
                                                    > Wiechu jest skromny, ale Ted - nie. On tylko udaje i niektórzy dają się na to
                                                    > nabrać.
                                                    > Przecież widzisz co się dzieje, wiersze, kwiaty i to działalność ...
                                                    > "na dwóch wątkach"..;))
                                                    > Wiechowi ja już od prawie roku różne "och i ach" wypisuję, a on nic - jakby
                                                    > nie do niego. Taki skromny! :)
                                                    >
                                                    To ja nawet nie zaczynam z "och", marne nadzieje, prozny trud.
                                                    Jak on taki skromny, znaczy wstydzi sie moze chlopak ;)
                                                    A Ted zwodzil, zwodzil nadzieje robil, ...az lodygi podeslal, eh!
                                                    (Schowalam sie tu u was, bo mi ktos u mnie palcem pogrozil;),
                                                    a ze jestem torunianka z urodzenia, to moze mnie nie wyrzucicie,
                                                    inaczej tylko sznur sie ostanie...
                                                    Ivica jednak skromny, zaczerwienil sie i zamilkl.

• ivica Re: W sukurs Ivicy! 03.09.03, 23:50
                                                    nie zamilkl tylko go nie bylo. a skromny jak najbardziej
                                                  • ivica Re: W sukurs Ivicy! 03.09.03, 23:49
                                                    aż to cwaniaki.........:)
                                                  • Gość: r_dzyk Re: ~~ malutkie pytanko 2.... IP: 195.222.54.* 19.10.03, 09:17
                                                    najlepiej przekimasz sie u ojca dyrektora
    • Gość: beat Re: ~~ malutkie pytanko... IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 04.09.03, 08:52
      jak być dziołchą?
      i to zdecydowanie?
      (właściwie znowu do ivicy skierowane)
      • ivica Re: ~~ malutkie pytanko... 04.09.03, 09:37

> jak być dziołchą?
        > i to zdecydowanie?
        > (właściwie znowu do ivicy skierowane)

na wstepie chcialbym wyjasnic iz jestem tylko zwyklym, wrecz przecietnym chlopem z Mazur który majac 5 lat zostal wrzucony do wielkiego zycia :)) stad tez moze proste rozumowanie, taki Mazurskie :))

jak byc dziołchą?? hmmm postaram sie dowiedziec. Oczywiscie nie z wlasnych obserwcji, gdyz pomimo mylacego nicka I'm man. :)) Tak wiec zdecydowanie byc dziołcha to tak na fest :))))

A tak wogole to tak wielkie zainteresowanie moja skromna osoba strasznie mnie deprymuje :))

pzdr.
        • Gość: beat Re: ~~ malutkie pytanko... IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 04.09.03, 09:47

skromnosc plynie z ust twoich jako ta wstęga Wisły...
          pytalam sie wiedziona ciekawością ale i też zazdrością
          bo widzisz chiba fajnie być na 100% facetem/ dziołchą
          tymczasem jak w tym wątku się okazało że ino Ojro i Cygne mają 100%pewności co
          do swojej płci
          reszta może co najwyżej domniemywać co do swojej skromności, piękności
          no i inteligencji co najwyżej...
          ech
          • Gość: Wiech Re: ~~ malutkie pytanko... IP: 217.97.134.* 04.09.03, 10:00

> tymczasem jak w tym wątku się okazało że ino Ojro i Cygne mają 100%pewności
            co
            > do swojej płci

a Wiech to pies?!..
            pewien jestem całkowicie.

i bez takich mi tu.
            • Gość: €uropejka Re: ~~ malutkie pytanko... IP: *.dip.t-dialin.net 04.09.03, 10:09

> Gość portalu: beat napisał(a):
              >
              > > tymczasem jak w tym wątku się okazało że ino Ojro i Cygne mają 100%pewnośc
              > i
              > co
              > > do swojej płci
              >
              >
              > a Wiech to pies?!..
              > pewien jestem całkowicie.
              >
              > i bez takich mi tu.

tzn. przyznajesz sie jak Ted, ze jestes starym, lysym rowerem? ;)
              (meskim - jak juz zostalo wyjasnione)
              • Gość: Wiech Re: ~~ malutkie pytanko... IP: 217.97.134.* 04.09.03, 10:37
                >
                > tzn. przyznajesz sie jak Ted, ze jestes starym, lysym rowerem? ;)
                > (meskim - jak juz zostalo wyjasnione)

jeżeli 'stary, łysy rower' to synonim samca, to tak.
                szczególów anatomiczno-cyklicznych nie bierzmy jednak tutaj zbyt dosłownie..
            • ivica Re: ~~ malutkie pytanko... 04.09.03, 10:09
              ty chyba w 100% lesbijka (jak ted i g44) co?? :))
              • Gość: Wiech Re: ~~ malutkie pytanko... IP: 217.97.134.* 04.09.03, 10:41
                ivica napisał:

> ty chyba w 100% lesbijka (jak ted i g44) co?? :))
                >

o tak!
                nic na to nie poradze, ze wole dziewczynki..
                :)
          • ivica Re: ~~ malutkie pytanko... 04.09.03, 10:07

>
            >
            > skromnosc plynie z ust twoich jako ta wstęga Wisły...
            > pytalam sie wiedziona ciekawością ale i też zazdrością
            > bo widzisz chiba fajnie być na 100% facetem/ dziołchą
            > tymczasem jak w tym wątku się okazało że ino Ojro i Cygne mają 100%pewności co
            > do swojej płci
            > reszta może co najwyżej domniemywać co do swojej skromności, piękności
            > no i inteligencji co najwyżej...
            > ech

wnioskuje iz jestes tez zdecydowanie dziolcha na fest. w takim razie poszezam grono o twoja osobe. wiesz ja na piernikowskim forum jedynie w gosci zagladam a ty z kolei na naszym nie jestes widywana prawie wogole. a np. taka cygne tak wiec zdazylem szybciej wnioskowac iz jest dziolcha

pzdr.
            • Gość: beat Re: ~~ malutkie pytanko... IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 04.09.03, 11:04
              ivica napisał:

>
              > >
              > >
              > > skromnosc plynie z ust twoich jako ta wstęga Wisły...
              > > pytalam sie wiedziona ciekawością ale i też zazdrością
              > > bo widzisz chiba fajnie być na 100% facetem/ dziołchą
              > > tymczasem jak w tym wątku się okazało że ino Ojro i Cygne mają 100%pewnośc
              > i co
              > > do swojej płci
              > > reszta może co najwyżej domniemywać co do swojej skromności, piękności
              > > no i inteligencji co najwyżej...
              > > ech
              >
              > wnioskuje iz jestes tez zdecydowanie dziolcha na fest. w takim razie poszezam
              g
              > rono o twoja osobe. wiesz ja na piernikowskim forum jedynie w gosci zagladam
              a
              > ty z kolei na naszym nie jestes widywana prawie wogole. a np. taka cygne tak
              wi
              > ec zdazylem szybciej wnioskowac iz jest dziolcha
              >
              > pzdr.
              >
              Ha! więć wyznacznikiem 100% dziołchy jest okupowanie forum (Bydzi żeby nie było
              wątpliwości)???
              no cóż Twoja nominacja mnie w pełni zadowala więc z przesiadywania na necie
              mnie chyba zwolnisz?;)
              • ivica Re: ~~ malutkie pytanko... 04.09.03, 14:23
                a lenistwo tak?? czy moze zawisc do somsiadow ze mamy lepszejsze forum?? :))
                • Gość: beat Re: ~~ malutkie pytanko... IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 04.09.03, 14:47
                  wstyd sie przyznać
                  jestem leniem
                  ale za to pięknym i szkromnym
                  bywa że i inteligientnym
                  ani troche nie zawistnym;)
                  no
                  tylko nie pytaj mnie o świadków gotowych poświadczyć me słowa
                  wszyscy świadkowie powodowani zawiścią jedynie nieprzychylne opinie przytaczać
                  będą
                  boszzzzz
        • Gość: €uropejka Re: ~~ malutkie pytanko... IP: *.dip.t-dialin.net 04.09.03, 09:48
          ivica napisał:

> >
          > A tak wogole to tak wielkie zainteresowanie moja skromna osoba strasznie mnie
          d
          > eprymuje :))
          >
          >
          > pzdr.
          >
          o, o, o, o, o, o,.....jaki skromny, widzicie?
          • ivica Re: ~~ malutkie pytanko... 04.09.03, 10:08
            no wlasnie
      • Gość: Ted® Re: ~~ malutkie pytanko... IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 04.09.03, 10:13
        sie dobrali: beat i ivica

takie nicki o naszej pci wiechu prawia, ironia losu
        • ivica Re: ~~ malutkie pytanko... 04.09.03, 10:19
          wypraszam to sobie ivica to meskie imie
        • Gość: €uropejka Re: Pytanie do Teda IP: *.dip.t-dialin.net 04.09.03, 10:25

>
          masz gratis [...] wobec pinciu wiecha kazda kwota jest zla [...]
          (euro jeszcze gorzej)<

prosze o wyjasnienie...

• Gość: ewciaaa.... Re: Pytanie do Teda IP: *.dolsat.pl 04.09.03, 10:36
            bo..Ted ..nie wiem czy Europejko wiesz??!..to taki dobry człowiek..poza ta
            skromnoscia ma jeszcze sporo zalet!!:))) i..rozdaje wszystko za friko!!!
            papuski!
            • ivica Re: Pytanie do Teda 04.09.03, 10:40
              zapraszam na sasiednmie forum bydgoskie. tam jest wiecej teda wiecej wiecha i mnie tez wiecej. wogole wiecej jest wszystkiego :)))
              • Gość: Wiech Re: Pytanie do Teda IP: 217.97.134.* 04.09.03, 10:46
                ivica napisał:

> zapraszam na sasiednmie forum bydgoskie. tam jest wiecej teda wiecej wiecha i
                m
                > nie tez wiecej. wogole wiecej jest wszystkiego :)))
                >

zdecydowanie.
                a dzis nawet nie jest pompatycznie. Nic a nic. Dartych szat nie uwidzisz i łez
                turystycznych ('nie płacz kiedy odjade').
                A i fighter antyBushmeński coś opadł też z sił.. Ameryka znowu sie umacnia prze
                brak jego aktywności, szkoda gadać..

same rozczarowania..
                ;-P

• Gość: ewciaaa.... Re: Pytanie do Teda IP: *.dolsat.pl 04.09.03, 10:59
                  Wiech_u?? nie pada jeszcze tamu Ciebie dzesz do tego wszytkiego co??
                • Gość: beat wątpliw_ości IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 04.09.03, 11:07
                  właśnie przed chwileczką sie ich pozbyłam
                  co do pci Wiechowej
                  on takich so_czystych słów na gg używa...
                • ivica Re: Pytanie do Teda 04.09.03, 14:24
                  to moze zaproponuj jakiegos temata. tylko takiego ostrego, pobudzajacego :))
            • Gość: €uropejka Re: Pytanie do Teda IP: *.dip.t-dialin.net 04.09.03, 10:40

> bo..Ted ..nie wiem czy Europejko wiesz??!..to taki dobry człowiek..poza ta
              > skromnoscia ma jeszcze sporo zalet!!:))) i..rozdaje wszystko za friko!!!
              > papuski!

oj tak, tak, dobry z niego czlowiek, niemal idealny mezczyzna
              w srednim wieku,......i rozdaje...lodygi, pokrzywy..., wiesz, nie? ;)
              papa
              • Gość: cygne Re: w sprawie Teda :) IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 04.09.03, 13:12

>
                > > bo..Ted ..nie wiem czy Europejko wiesz??!..to taki dobry człowiek..poza ta
                >
                > > skromnoscia ma jeszcze sporo zalet!!:))) i..rozdaje wszystko za friko!!!
                > > papuski!
                >
                > oj tak, tak, dobry z niego czlowiek, niemal idealny mezczyzna
                > w srednim wieku,......i rozdaje...lodygi, pokrzywy..., wiesz, nie? ;)
                > papa

A orchidea wczorajsza? W watku z doktorem? Pieszo nie chodzi. Jak ja Wam
                zazdroszczę..!
                No niestety, uwodziciele tak mają...:) Sama go euro tak nazwałaś.
                Ja jakoś nie miałam szczęścia niczego za friko dostać, jeno tę ławkę na nocleg
                i to gdzie- żeby choć w parku, ale na dworcu!
                A co do euro to ja pierwsza użyłam tego określenia powyżej, ale szczególów nie
                zdradzę - tajemnica handlowa. Ted lubi czasami wpuścić bliźnich w przysłowiowe
                maliny, dlatego trza się mieć na baczności.
                • Gość: Ted® Re: w sprawie Teda :) IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 04.09.03, 13:47

> Ja jakoś nie miałam szczęścia niczego za friko dostać, jeno tę ławkę na
                  nocleg
                  > i to gdzie- żeby choć w parku, ale na dworcu!

alez marudna,

najpierw wiechcie, tzn kwiatki
                  potem kino, kawiarnia i spacer
                  a dopiero na samym koncu lawka, po wielu, wielu, wielu, wielu spacerach
                  a Ty dostajesz z pominieciem tego nudnego etapu i jeszcze zle
                  wiem, wiem, uwielbiacie wiech'cie
                  ech

• Gość: cygne Re: w sprawie Teda :) IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 04.09.03, 13:56

> Gość portalu: cygne napisał(a):
                    >
                    > > Ja jakoś nie miałam szczęścia niczego za friko dostać, jeno tę ławkę na
                    > nocleg
                    > > i to gdzie- żeby choć w parku, ale na dworcu!
                    >
                    > alez marudna,
                    >
                    > najpierw wiechcie, tzn kwiatki
                    > potem kino, kawiarnia i spacer
                    > a dopiero na samym koncu lawka, po wielu, wielu, wielu, wielu spacerach
                    > a Ty dostajesz z pominieciem tego nudnego etapu i jeszcze zle
                    > wiem, wiem, uwielbiacie wiech'cie
                    > ech
                    >

Dobra, dobra :)
                    Twoje deklaracje przypominaja ustawy sejmowe, po fakcie człowiek sie dowiaduje,
                    ze albo coś było, albo jest to co nie powinno, cos wykreslone, coś dopisane.
                    wczoraj tez sie dowiedziałam, że nie ma kwiatka, bo był ogród..:)
          • Gość: Ted® Re: Pyta nie do Teda IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 04.09.03, 12:06

>
            > >
            > masz gratis [...] wobec pinciu wiecha kazda kwota jest zla [...]
            > (euro jeszcze gorzej)<
            >
            > prosze o wyjasnienie...
            >
            >
            wbrew pozorom to dosc proste - przelicznik walutowy jest nieakuratny w
            stosunku, o yezu, do pinc zloty
            • Gość: €uropejka Re: Pyta nie do Teda IP: *.dip.t-dialin.net 04.09.03, 13:07

>
              > > Gość portalu: Ted® napisał(a):
              > >
              > > >
              > > masz gratis [...] wobec pinciu wiecha kazda kwota jest zla [...]
              > > (euro jeszcze gorzej)<
              > >
              > > prosze o wyjasnienie...
              > >
              > >
              > wbrew pozorom to dosc proste - przelicznik walutowy jest nieakuratny w
              > stosunku, o yezu, do pinc zloty

Dziekuje za wyjasnienie.
              Wiesz, ja myslalam, ze "pincio Wiecha" to jakas czesc ciala ;)
              • Gość: Ted® Re: Pyta nie do Teda IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 04.09.03, 13:24

> > >
                > > wbrew pozorom to dosc proste - przelicznik walutowy jest nieakuratny w
                > > stosunku, o yezu, do pinc zloty
                >
                > Dziekuje za wyjasnienie.
                > Wiesz, ja myslalam, ze "pincio Wiecha" to jakas czesc ciala ;)

no tak, to nawet logiczne, ze boski wiech moze miec cos ze zlota
                • Gość: cygne Re: Pyta nie do Teda IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 04.09.03, 13:29

>
                  > > > >
                  > > > wbrew pozorom to dosc proste - przelicznik walutowy jest nieakuratny
                  > w
                  > > > stosunku, o yezu, do pinc zloty
                  > >
                  > > Dziekuje za wyjasnienie.
                  > > Wiesz, ja myslalam, ze "pincio Wiecha" to jakas czesc ciala ;)
                  >
                  > no tak, to nawet logiczne, ze boski wiech moze miec cos ze zlota

haha, miejcie litośc
                • Gość: €uropejka Re: Pyta nie do Teda IP: *.dip.t-dialin.net 04.09.03, 13:58

>
                  > > > >
                  > > > wbrew pozorom to dosc proste - przelicznik walutowy jest nieakuratny
                  > w
                  > > > stosunku, o yezu, do pinc zloty
                  > >
                  > > Dziekuje za wyjasnienie.
                  > > Wiesz, ja myslalam, ze "pincio Wiecha" to jakas czesc ciala ;)
                  >
                  > no tak, to nawet logiczne, ze boski wiech moze miec cos ze zlota

Ty tu logiki nie odwracaj pinciem; mowa byla o starych
                  rowerach z rama, wiec chyba raczej o rdzy mowimy,
                  a nie o zlocie!
                  • Gość: cygne Re: Pyta nie do Teda IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 04.09.03, 14:02

>
                    > > Gość portalu: €uropejka napisał(a):
                    > >
                    > > > > >
                    > > > > wbrew pozorom to dosc proste - przelicznik walutowy jest nieakur
                    > atny
                    > > w
                    > > > > stosunku, o yezu, do pinc zloty
                    > > >
                    > > > Dziekuje za wyjasnienie.
                    > > > Wiesz, ja myslalam, ze "pincio Wiecha" to jakas czesc ciala ;)
                    > >
                    > > no tak, to nawet logiczne, ze boski wiech moze miec cos ze zlota
                    >
                    > Ty tu logiki nie odwracaj pinciem; mowa byla o starych
                    > rowerach z rama, wiec chyba raczej o rdzy mowimy,
                    > a nie o zlocie!

na samym początku wątku wiech użyl okreslenia; pińć złotych, co oczywiście
                    zgodnie z moda można zamienic na pińć złoty.. :)
                    • Gość: €uropejka Re: Pyta nie do Teda IP: *.dip.t-dialin.net 04.09.03, 14:14

>
                      > > Gość portalu: Ted® napisał(a):
                      > >
                      > > > Gość portalu: €uropejka napisał(a):
                      > > >
                      > > > > > >
                      > > > > > wbrew pozorom to dosc proste - przelicznik walutowy jest ni
                      > eakur
                      > > atny
                      > > > w
                      > > > > > stosunku, o yezu, do pinc zloty
                      > > > >
                      > > > > Dziekuje za wyjasnienie.
                      > > > > Wiesz, ja myslalam, ze "pincio Wiecha" to jakas czesc ciala ;)
                      > > >
                      > > > no tak, to nawet logiczne, ze boski wiech moze miec cos ze zlota
                      > >
                      > > Ty tu logiki nie odwracaj pinciem; mowa byla o starych
                      > > rowerach z rama, wiec chyba raczej o rdzy mowimy,
                      > > a nie o zlocie!
                      >
                      > na samym początku wątku wiech użyl okreslenia; pińć złotych, co oczywiście
                      > zgodnie z moda można zamienic na pińć złoty.. :)

ja jestem jezykowa tradycjonalistka i dla mody nie porzuce "ch"
                      w zlotym deklinowanym ;)
                      ....a wszystkiemu winny Ivica (pytalam i pozwolil mi wine zwalac
                      na siebie, wiec korzystam - to taka asekuracja, gdyby Ted sie
                      zdenerwowal; mam obstawe ;))
                      ide tam, gdzie moje miejsce - do garow, leee, buuu
                      • ivica Re: Pyta nie do Teda 04.09.03, 14:20
                        hmmmmmmmmmmmmmm
              • Gość: Wiech Re: Pyta nie do Teda IP: 62.102.26.* 06.09.03, 16:30
                Gos´c´ portalu: ?uropejka napisa?(a):

>
                > Dziekuje za wyjasnienie.
                > Wiesz, ja myslalam, ze "pincio Wiecha" to jakas czesc ciala ;)

ej, ej, ej!

to, ze mnie nie ma w poblizu, wcale nie oznacza, ze nie patrze Wam na
                rece!

prosze sobie tutaj jaj nie robic z mej boskosci bezdyskusyjnej... ;-P

ladny mi fanklub - wystarczy zniknac z horyzontu, a od razu czlowiekowi
                zmieniaja cos w anatomii bez pytania, albo wrecz kulaja sie ze smiechu..

tia..

mimo nadszarpnietego zaufania - pozdrawiam zarowno tubylcow, jak i
                tambylcow

;)
                • ivica no wlasnie znikniecie ............... 08.09.03, 01:23
        • Gość: beat Re: ~~ malutkie pytanko... IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 04.09.03, 10:34

> sie dobrali: beat i ivica
          >
          > takie nicki o naszej pci wiechu prawia, ironia losu
          a me imię skrywa tajemnicy woal...
          mężczyźni zazwyczaj nie noszą woali?
          (bosz co ja wygadywam......)
          • Gość: ewciaaa.... Re: ~~ malutkie pytanko... IP: *.dolsat.pl 04.09.03, 10:38
            oj..LUDZIE!! az miło się to czyta!!hiihiii....
            • Gość: €uropejka Re: ~~ malutkie pytanko... IP: *.dip.t-dialin.net 04.09.03, 15:07

> oj..LUDZIE!! az miło się to czyta!!hiihiii....

O ile pamietam, chcialas tylko zapytac o mozliwosci
              noclegowe; a zrobil sie watek seksualno-uwodzicielsko-
              -turystyczno-jubilerski ("pincio Wiecha" - Beat+Ivica -
              -stare, zardzewiale rowery - zloto

.....widzisz, na forum zawsze mozna otrzymac kompetentna
              odpowiedz! ;)
              • Gość: €uropejka Re: ~~ malutkie pytanko... IP: *.dip.t-dialin.net 04.09.03, 15:10

>
                > > oj..LUDZIE!! az miło się to czyta!!hiihiii....
                >
                > O ile pamietam, chcialas tylko zapytac o mozliwosci
                > noclegowe; a zrobil sie watek seksualno-uwodzicielsko-
                > -turystyczno-jubilerski ("pincio Wiecha" - Beat+Ivica -
                > -stare, zardzewiale rowery - zloto
                >
                > .....widzisz, na forum zawsze mozna otrzymac kompetentna
                > odpowiedz! ;)

chcialam jeszcze dodac: na szczescie nie przywleczono tu
                z forum bydgoskiego roznych nieapetycznych dolegliwosci,
                jak np. wyliniale grzywki, czy wrzody
                • Gość: beat Re: ~~ malutkie pytanko... IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 05.09.03, 12:19
                  hmmm Europejko Moja Droga
                  kto by tam chcial uwodzic chamke z Torunia (za ktora na dobitke cala Polska sie
                  wstydzi)?;)
                  • Gość: €uropejka Re: ~~ malutkie pytanko... IP: *.dip.t-dialin.net 05.09.03, 13:19

> hmmm Europejko Moja Droga
                    > kto by tam chcial uwodzic chamke z Torunia (za ktora na dobitke cala Polska
                    sie
                    >
                    > wstydzi)?;)

Az z krzesla spadlam: co sie tak negatywnie obnazasz? Kto sie
                    wstydzi? A moze caly swiat (UNESCO)? ...i ja cie dopiero
                    niedawno poznalam??????
                    A na Ivice uwazaj...:)))))

Do Ivicy: a co ty nic do roboty nie masz?
                    od Brutusow delikatne kobiety wyzywasz?!
                    (tym razem to nie bylo do mnie, nie? No!)

• Gość: beat Re: ~~ malutkie pytanko... IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 05.09.03, 13:40

to wszystko przez tą wrodzoną skromność
                      wszyś-ciut-ko
                      a na Ivice uważam
                      od teraz
                      no bo jak można kobiety od Brutusow wyzywać???
                      no!
                      żeby mi to beło ostatni raz!
                      ;)
                      • ivica Re: ~~ malutkie pytanko... 07.09.03, 23:53
                        ale wisz to byl taki niespodziewany atak.,..... az do dzisiaj nie zdazylem ochlonac
              • ivica Re: ~~ malutkie pytanko... 05.09.03, 11:20
                powturze : i ty Brutusie przeciwko mnie
                • ivica Re: ~~ malutkie pytanko... 06.09.03, 13:00
                  patrze i nie dowierzam : powturze, ale glab ze mnie :)) co do chamow z torunia
                  to bez przesady. a ze jestem skromny to powiem iz jako pierwszy napisalem iz
                  nie jest mi wstyd za torun i ze cale miasto nie musi sie wstydzic za kilku
                  gowniarzy. Co do Brutusow to Ojro jeszcze to hmmmmmmmmmmmmm :)))))

pzdr.
    • ivica Re: ~~ malutkie pytanko... 06.09.03, 12:34
      uff ale ruch na tym forum. niem mie, w ciagu kilku dni tyle postow co kiedys w
      ciagu miesiaca, ciekawe czemu wszystkie na jeden temat :)) Tak wiec dla
      urozmaicenia podnosze cos innego :))

pzdr.
      • Gość: €uropejka Re: ~~ malutkie pytanko... IP: *.dip.t-dialin.net 06.09.03, 14:57
        ivica napisał:

> Tak wiec dla
        > urozmaicenia podnosze cos innego :))
        >
        >
        > pzdr.

spodniczke?... tzn. chcialam powiedziec: kilt ;)
        • ivica Re: ~~ malutkie pytanko... 07.09.03, 23:56
          moja wrodzona skromnosc nie pozwala na skomentowanie tych oszczerstw ;p
          • Gość: beat Re: ~~ malutkie pytanko... IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 08.09.03, 10:51
            ponoć dobrej baletnicy nie zawadzi rąbek
            ale z kiltem to czort* wie co sie tam może zahaczyć (ew. wyhaczyć;)

*jeśli czort to tylko z Loch Ness
            • ivica Re: ~~ malutkie pytanko... 08.09.03, 11:08
              .......w kwestii formalnej. Czy to przypadkiem nie boli??

uff przemoglem sie i zadalem tak smiale pytanie :)
              • Gość: Ted® Re: ~~ malutkie pytanko... IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 08.09.03, 11:59
                ivica napisał:

> .......w kwestii formalnej. Czy to przypadkiem nie boli??
                >
                zdaje sie, ze w tej kwestii beat raczej nie ma wiedzy doswiadczalnej wiec jesli
                pozwolisz: boli
                • ivica Re: ~~ malutkie pytanko... 08.09.03, 12:15
                  .....uff straszne.... a my tu topor wojenny przyszlismy zakopac. Zaczyan sie obawiac czy nic sie Wiechowi nie stalo...
                • Gość: beat Re: ~~ malutkie pytanko... IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 08.09.03, 12:42

pozwalam

a Twoja wiedza na autopsji oby oparta?

ps. czy może pińcio to część ciała kiltem wy/zahaczona?
                  • Gość: Ted® Re: ~~ malutkie pytanko... IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 08.09.03, 15:16

>
                    > pozwalam
                    >
                    > a Twoja wiedza na autopsji oby oparta?
                    >
                    na autopsji? (autopsja - sekcja zwłok)
                    eeee, nie

> ps. czy może pińcio to część ciała kiltem wy/zahaczona?

coz nam smiertelnikom wiedziec o pinciach
                    to boska domena
                    • Gość: €uropejka Re: ~~ malutkie pytanko... IP: *.dip.t-dialin.net 08.09.03, 19:11

>
                      > >
                      > > pozwalam
                      > >
                      > > a Twoja wiedza na autopsji oby oparta?
                      > >
                      > na autopsji? (autopsja - sekcja zwłok)
                      > eeee, nie
                      >
                      > > ps. czy może pińcio to część ciała kiltem wy/zahaczona?

hm, tak sobie mysle i zastanawiam sie, dlaczego taki kilt
                      nie jest z przodu zszyty, tylko spiety agrafa i tak sobie furkocza
                      te dwie poly na wietrze?

>
                      > coz nam smiertelnikom wiedziec o pinciach
                      > to boska domena

a jak to maja zrozumiec ateisci?
                      nie ma tego, czego nie mozna zobaczyc!?
                      • ivica Re: ~~ malutkie pytanko... 09.09.03, 08:36
                        Gość portalu: ?uropejka napisał(a):

> hm, tak sobie mysle i zastanawiam sie, dlaczego taki kilt
                        > nie jest z przodu zszyty, tylko spiety agrafa i tak sobie furkocza
                        > te dwie poly na wietrze?

EUROPEJKO NO CO TY !!!!!!!!!!!!!!!
                      • Gość: cygne Re: ~~ malutkie pytanko... IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 09.09.03, 20:07

> >
                        > > coz nam smiertelnikom wiedziec o pinciach
                        > > to boska domena
                        >
                        > a jak to maja zrozumiec ateisci?
                        > nie ma tego, czego nie mozna zobaczyc!?

myśle, ze rozróżniamy dwa rodzaje pińciów:
                        --boskie
                        --cesarskie (wersja dla ateistów)
                    • Gość: beat Re: ~~ malutkie pytanko... IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 09.09.03, 08:37

>
                      > >
                      > > pozwalam
                      > >
                      > > a Twoja wiedza na autopsji oby oparta?
                      > >
                      > na autopsji? (autopsja - sekcja zwłok)
                      > eeee, nie
                      >
                      oj Teddy jak tylko do slownika kryminalistycznego bedziesz zagladal to nie
                      zajedziesz daleko...
                      chodzi mi li wylacznie o wiedze oparta na podstawie wlasnych obserwacji a ty
                      bys zaraz rozpruwanko chcial uskuteczniac
                      > > ps. czy może pińcio to część ciała kiltem wy/zahaczona?
                      >
                      > coz nam smiertelnikom wiedziec o pinciach
                      > to boska domena
                      ja tak latwo nie popuszcze
                      moja ciekawosc musi zostac zaspokojona- dzis wyruszam do Wallen-dziewczyny
                      obyte w świeci będą chiba wiedziały co to ten pińcio;)

do zobaczonka
                      • ivica Re: ~~ malutkie pytanko... 09.09.03, 11:25
                        nie ma wiecha, teraz wcielo teda. hmmm

beat bój sie Boga. Jeszcze ci mało ty poszukiwaczk pińć
                        :)))
                        • ivica Re: ~~ malutkie pytanko... 09.09.03, 12:07
                          ok wiech i ted sie ujawnili. zwracam honor
                        • Gość: Wiech Re: ~~ malutkie pytanko... IP: 217.97.134.* 09.09.03, 12:08
                          ivica napisał:

> nie ma wiecha,

jest, jest..

pozdr.
                          W.
                          • ivica Re: ~~ malutkie pytanko... 09.09.03, 12:22
                            potwierdzam. bez odbioru :))
                          • Gość: Ted® Re: ~~ malutkie pytanko... IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 09.09.03, 13:25

> ivica napisał:
                            >
                            > > nie ma wiecha,
                            >
                            > jest, jest..
                            > :))
                            >
                            > pozdr.
                            > W.

te bialoglowy bez ciebie to jakby sie szaleju najadly, namieszales im w glowach
                            i pewnie teraz nawet we snach sobie ono pincio wyobrazaja
                            ech, coz to musza byc za sny