Dodaj do ulubionych

jadłodajnia

21.06.12, 18:38
Błem z Koleżanką w Sowie na obiadku PYSZNIE I ELEGANCKO polecam
Obserwuj wątek
    • jocker24s Re: jadłodajnia 21.06.12, 20:06
      Zgadzam się w Sowie mają dobrą pizzę :) I super obsługę...
      • ciastkoztwixa Re: jadłodajnia 22.06.12, 00:45
        A nieprawda. Kiedyś była lepsza, teraz wyraźnie się skąpi sera. Swego czasu było go naprawdę dużo, baaardzo się ciągnął. A teraz to trzebaby go lupą szukać.
        • polaris15 Re: jadłodajnia 22.06.12, 07:11
          Po otrzymaniu zamówionego hamburgera w tym lokalu, z rozmoczoną surówką, nie wiem czy ściągniętą z jakiegoś obiadowego talerza, za słodką - głównie marchew, w domu miałam niemałą rewolucję, wymiotowałam. Dodam, że nie zjadłam nawet połowy bo był ohydny. Pizza rzeczywiście dobra, ale "za starego kucharza". Znam opinie pracowników, niestety wynagrodzenie za pracę na umowę zlecenie, nie jest dla nich zbyt satysfakcjonujące. Jeżeli nie chce się zatrzymać dobrego kucharza i chce się ponad wszystko "oszczędzać" bo nie ma $$$$ (biedni przedsiębiorcy) to traci się na jakości.
          Już nie skorzystam z menu tego miejsca- nie ryzykuję.
          • fila57 Re: jadłodajnia 22.06.12, 18:56
            żarcie jest dobre oj konkurencja i te głupie wpisy
            • polaris15 Re: jadłodajnia 22.06.12, 21:20
              zapewniam, ze nie jestem z zadnej konkurencji.nie mam zadnego powiazania z ta branza.pisze mija subiektywna ocene.tak jak Ty swoja.jak ktos nie chce niech nie wierzy,szczerze to mam to gdzies.wodka w tym lokalu jakas podejrzana,nigdzie po niczym jak po 50ml.ze cola tak nie chorowalam. tez moge powiedziec ze jestes zwiazany z tym miejscem albo znasz wlasciciela i dlatego tak piszesz.porozmawiaj z bylymi pracownicami,moga Cie niezle zaskoczyc.bye
              • polaris15 Re: jadłodajnia 03.07.12, 13:23
                dodam jeszcze, że dotarła do mnie nowa ulotka RESTAURACJI ;))haha. Wydana chyba tylko po to, żeby podwyższyć ceny. Zraz wołowy + ziemniaki + surówki = 22zł. Kpina.
                • model1234 Re: jadłodajnia 03.07.12, 16:12
                  Rzadko tam bywam jesli chodzi o obsługę to przemiła ja mialem pecha zamówiłem pizze z kurczakem a kurczaka ani sladu:D Zwróciłem się do kelnerki i dostaliśmy drugą taką o jaką poprosiliśmy. Przypadek czy celowe działanie hmmm nie wiem.Pizza smaczna ale kiedyś jadłem u nich lepszą.
                  • ciastkoztwixa Re: jadłodajnia 03.07.12, 23:52
                    No właśnie, po prostu kiedyś była lepsza. Ty szukałeś kurczaka a ja sera. Skąpią no.
          • wuja-szeek Re: jadłodajnia 04.07.12, 15:45
            Bo jak przedsiębiorca to już zawsze bogaty.
            Kaprysem przedsiębiorców jest więc zamykanie co chwila lokalów, sklepów...itp w Świeciu.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka