tyna25 30.07.15, 04:24 witam, poszukuję sprawdzonego i świadczącego usługi za rozsądne pieniądze notariusza. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jawanda Re: notariusz 31.07.15, 20:15 Ja wszystkie swoje sprawy załatwiam od wielu lat w kancelarii pana Szota na ul.Sądowej. Solidny,rzeczowy i konkretny. Jeżeli chodzi o opłaty wszędzie ustawowo są takie same. Odpowiedz Link Zgłoś
mieszkaniec256 Re: notariusz 15.08.17, 14:03 jawanda napisała: > Ja wszystkie swoje sprawy załatwiam od wielu lat w kancelarii pana Szota na ul. > Sądowej. > Solidny,rzeczowy i konkretny. > Jeżeli chodzi o opłaty wszędzie ustawowo są takie same. Wszyscy notariusze muszą być solidni, rzeczowi i konkretni, bo na tym polega ten zawód, więc każdy z nich spisze co trzeba i raczej w tym zakresie nie ma lepszych, czy gorszych. Ja kierowałbym się wygodą dojazdu itp. Co do opłat, niezupełnie jest jak pisze koleżanka. Owszem są ustawowe, ale zawarte w widełkach, więc tu kierowałbym się mniejszym zdzierstwem za usługę spisania wymaganego ustawowo aktu. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
gieras1982 Re: notariusz 02.01.16, 12:40 Chyba sprawa sprawdzonego Notariusza wydaje się dość otwarta, wydaje mi się, że najlepiej będzie poszukać, podzwonić i tam gdzie Ci się spodoba pójść i się rozeznać. Ja osobiście korzystam z Notariusza Krzysztofa Kruszewskiego Notariusz Warszawa Centrum Mogę polecić, ale innych nie znam :) Odpowiedz Link Zgłoś
malediwy06 Re: notariusz 21.06.17, 12:10 Zdecydowanie pani Cejrowska, dzwoń i umawiaj się na spotkanie. Jest niesamowita! Nie dość, że bardzo szybko wszystkie dokumenty zalatwia, to nie musisz się bać o żadne błędy. Już kilka umów podpisywałam u niej i zawsze wszystko elegancko zrobione, bezbłędnie. Kto jak to, ale pani Jolanta zna się na swojej pracy i wyjaśni ci jeśli czegoś nie rozumiesz, także śmiało pytaj, bo trzeba wiedzieć co się podpisuje Odpowiedz Link Zgłoś