ppp64 23.01.05, 17:36 POZDRAWIAM WSZYSTKIE BLONDYNKI NIEBIESKOOKIE!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!! DLA NICH ŚLE MOJE ŻYCZENIA WALENTYNKOWE!!!!!! TAKIE DZIEWCZYNY SĄ OK!!!!!!!! A W ŚWIECIU SĄ NAJŁADNIEJSZE!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: olusia [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.05, 13:22 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szelest [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.01.05, 07:05 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
bloody5 Re: ŻYCZENIA WALENTYNKOWE!!! PISZCIE!!!!!! 26.01.05, 21:06 Hola hola hola po co się od razu tak unosić !!! Każda dziewczyna jest ładna na swój sposób, a jakieś dzielenie na blondynki, szatynki , rude itp. jest bezsensu. Ja wszystkim dziewczynom z okazji WALENTYNEK ślę gorące pozdrowienia i buziaki :* :* :* :* :* POZDRO !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: COBRA Re: ŻYCZENIA WALENTYNKOWE!!! PISZCIE!!!!!! IP: *.stk.pl / 193.19.104.* 26.01.05, 23:58 heh mi tez:)? Odpowiedz Link Zgłoś
bloody5 Re: ŻYCZENIA WALENTYNKOWE!!! PISZCIE!!!!!! 27.01.05, 15:20 Cobra a co ty jesteś MIRIAM heheheheheehheheeh .... żartuję oczywiście, jak chcesz to masz :* :* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: COBRA Re: ŻYCZENIA WALENTYNKOWE!!! PISZCIE!!!!!! IP: *.stk.pl / 193.19.104.* 27.01.05, 22:33 NO mi tez mozesz złożyć:)Czi........:)heheh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waleń Re: ŻYCZENIA WALENTYNKOWE!!! PISZCIE!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.05, 01:53 Chej barany! składam sobie najleprze i naj piekniejsze rzyczenia! A co! Wam rzycze, bysta ciagle mieli nadzieje! NO! wdziencznosc tu widze!!! Dobra, dobra, nie pchac mi sie tu z calwaniem po lapach! To tylko dzien dobroci dla zwieżond! NO! Odpowiedz Link Zgłoś
tygodniki_czasy Re: ŻYCZENIA WALENTYNKOWE!!! PISZCIE!!!!!! 28.01.05, 11:50 Juz w najblizszym numerze Czasu Swiecia (04.02) bedzie mozna skaldac zyczenia kochenym osoba za pomoca SMS. Do wygrania DWIE kolacje, na ktore bedzie mozna zabrac swoje sympatie. Polecamy! Odpowiedz Link Zgłoś
muminek_zalogowany Re: ŻYCZENIA WALENTYNKOWE!!! PISZCIE!!!!!! 28.01.05, 21:11 Wszystkim które kocham I tym które kochałem, Wszystkim które znam I tym co nie poznałem, Walentynkę posyłam pisaną rymem Może trochę ucieszy którąś dziewczynę. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zieluch33 Re: ŻYCZENIA WALENTYNKOWE!!! PISZCIE!!!!!! IP: *.stk.pl / 193.19.104.* 28.01.05, 23:14 Ludzie!!!!!!Darujcie sobie to "swieto"!Jest do d...!Pelno serc, kartek, wszystko na pokaz. Malo gdzie prawdziwie zakochana para.Kiczowate swieto przyszlo z ameryki i niestety zagoscilo u nas chyba na dobre.Szkoda czasu!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś