IP: 83.238.146.* 05.02.06, 21:01
Mam pytanko...
Podobno w Osiu jest dobra wrózka?
Czy ktoś był u niej i jakie wrażenia?
dziekuje i pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: edi Re: wrózka IP: 83.238.71.* 05.02.06, 23:04
      oj niezła jest...najlepiej jej wychodzi pozycja 69...
      • Gość: Sun Re: wrózka IP: 82.146.246.* 07.02.06, 14:52
        buhahaha dales ostro do pieca,
      • mod_licha Re: wrózka 07.02.06, 15:14
        Gość portalu: edi napisał(a):

> oj niezła jest...najlepiej jej wychodzi pozycja 69...
        Co za prymityw, debil, idiota, seksiata!
        No ten post jest nieziemsko zabwany nie ma to jak oczerniać kobiete i robić z
        niej nic wiecej niż obiekt seksualny <buhaha> Myślcie głową nie penisem!
        • Gość: Sun Re: wrózka IP: 82.146.246.* 07.02.06, 21:00
          ja cie sune, czy ty nie przeginasz. Kurcze wolny kraj, nastepna nawiedzona.
          Koles poprostu wysmial wrozke i tyle a w jaki sposob to jego sprawa, idz do tej
          wrozki niech ci tarota postawi albo powrozy z fusow. XXI wiek a tu kurcze
          pieczone zabobony i inne dziadostwa, skad wy to wszystko bierzecie.
          Niech kazdy wezmie sprawy w swoje rece a nie opiera sie na pie..ch typu fusy
          itd. ale w sumie wasz kesz wasza sprawa i wasz problem.
          I wyluzuj troche z tym seksizmem bo nawiedzonych feministek na tym swiecie juz
          wystarczy!!!
        • Gość: Sun Re: wrózka IP: 82.146.246.* 07.02.06, 21:02
          i jeszcze jedno piszesz "ruszcie glowa a nie ....."
          zacytuje ciebie tylko w fragmencie RUSZ GLOWA A NIE JAJNIKAMI
          to wszystko w temacie.
          • Gość: kobietka : wrózka IP: 83.238.146.* 07.02.06, 21:33
            Co za banda...!!!
            Ja tylko o wrózke zapytałam..a coz za odpowiedzi dostałam!
            Wy jesteście jacys inni...
            Pozdrawiam
            • Gość: Sun Re: : wrózka IP: 82.146.246.* 07.02.06, 21:46
              kto ci bedzie tu o wrozce pisal, nikt jej niezna raczej z tego forum, chociaz
              kilka osob codem moze sie trafi, nie bierz sobie wszystkiego do glowy. Jak
              chcesz isc do wrozki to idz a nie pytaj sie ludzi z forum, wrozka ma takie same
              szanse trafic prognoze jak trafic 6-tke w totka.
          • mod_licha Re: wrózka 07.02.06, 21:55
            W przeciw wieństwie do Ciebie ruszam głową i nie śmieje się z byle czego.
            Niestey musisz się przyzwyczaić, że masz na tym forum wojującą feministkę i w
            nosie mam czy to wrózka czy czarownica czy szamanka czy pani doktor czy
            astronautka chodzi i to, że kobieta-człowiek a nie maszynka no seksu oralnego
            koleś nie ma pojęcia kto to ale przylepia jej łatke no brawo, a jeśli pilisz do
            wróżbiarstwa to ja w nie nie wierze i nie korzystam ale jaki widzisz ktoś ma na
            to ochotę ale nie widzę powodu by go wyśmiewać w tak niski prymitywny sposób!
            A słowa penis się wstydzisz czyżby kompleks ?
            • Gość: Sun Re: wrózka IP: 82.146.246.* 07.02.06, 22:07
              buhahahaha, ja nie moge pisz wiecej, boki zrywam zabawnie sie czyta twoje opinie
              :D, kazdej femisnistce wystarczy troche polac a mlyn bedzie sie krecil jak
              perpetum mobile ;)
            • Gość: sunday Re: wrózka IP: 82.146.246.* 07.02.06, 22:08
              kompleksow nie ma zadnych, ale nie wiem jak to jest u tych wlasnie feministek
              • mod_licha Re: wrózka 07.02.06, 22:16
                Dobrze, że się oboje dobrze bawimy ale podejrzewam, że ja lepiej <buhaha>
                • Gość: Maxioo Re: wrózka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.06, 22:20
                  Może masz rację Mod_licha. Ludzie najlepiej bawią się cudzym kosztem.
                  Poszanowanie czyichś prawd schodzi na plan dalszy. Ty masz swoje racje, inni
                  swoje... Ale najgorsze jest to ,że zawsze kończy się pyskówką!
                  • mod_licha Re: wrózka 07.02.06, 22:31
                    Gość portalu: Maxioo napisał(a):

> Może masz rację Mod_licha. Ludzie najlepiej bawią się cudzym kosztem.
                    > Poszanowanie czyichś prawd schodzi na plan dalszy. Ty masz swoje racje, inni
                    > swoje... Ale najgorsze jest to ,że zawsze kończy się pyskówką

Kwestia przyzwyczajenia, ja na drugie mam pyskówka, bronie swoich racji i
                    poglądów, wkurzają mnie pewne postawy i głośno o tym mówie, a na forum pisze
                    bez owijania w bawełnę.
                    --
                    Wchodzi facet do windy, patrzy a tam schody, myśli... po co mi ta lodówka skoro
                    papierosow nie palę. Jaki z tego morał, - nie
                    stawiaj roweru koło pralki bo się przeziębi.
                    • Gość: Kobietka Re: wrózka IP: *.adsl.inetia.pl 08.02.06, 18:49
                      dzięki Mod_licha za wsparcie!!!
                      Zgadzam sie z Tobą i Twoimi poglądami!!!
                      pozdrawiam i trzymaj tak dalej,
                      Myslę, ze rowna z Ciebie BABKA!;)
                      • Gość: Uwaga Re: wrózka IP: *.petrus.com.pl 15.02.06, 23:18
                        Zalecam ostrznosc w takich kwestiach jak chodzenie do wrozki,
                        bioenergoterapeuty, itp. Osoby takie sa pod wplywem Zlego Ducha. "Magia" ktora
                        dysponuja pochodzi bezposrednio od Zlego Ducha.
                        • Gość: Świątuś Re: wrózka IP: *.system / *.internetdsl.tpnet.pl 16.02.06, 18:22
                          Czytam to i tylko się śmieje, ale najbardziej mnie wypowiedź "uwaga"
                          rozśmieszyła".. to przytoczenie słów z Radia Maryja czy jak? Ludzie chodźcie do
                          tej wróżki ile chcecie, za wizytę bierze 30zł.. dla mnie jest normalną kobieta,
                          ma rodzine itp.. ale czy sprawdza się to co mówi? Ponoć tak, ale słyszałem też,
                          że ludzie po wizycie u wróżki podporządkowywują się temu co im powiedziała i
                          tak sobie ustawiają życie.. Ja tam nigdy nie pójdę i za pewne wiele nie
                          straca.. Bo jak dla mnie to co sie ma stac jest nieprzewidywalne..
                          • Gość: wróżka Re: wrózka IP: 83.238.147.* 16.02.06, 18:53
                            Światuś w poniedziałek nie dojedziesz autobusem z rana .Lepiej kunia zaprządz i
                            wio.
                            • Gość: Świątuś Re: wrózka IP: *.system / *.internetdsl.tpnet.pl 17.02.06, 18:09
                              no to mi wywróżyłaś.. wiesz nigdzie rano się nie wybieram autobusem.. a rusze
                              konie owszem mechaniczne osobówki.. brawo!! Polecam to wróżkę ;]

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka