Gość: Pizdoliz IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 02.05.03, 10:21 Na Małym Blankuszu młode siksy liżą lody Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mira Re: Tylko gla hetero IP: *.swiecie.sdi.tpnet.pl 13.05.03, 13:58 o doprawdy? a może to Ty lizałeś a teraz Ci głupio się przyznać haha ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirek Re: Tylko gla hetero IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 17.05.03, 20:24 nie pyskuj suko bo wiem gdzie mieszkasz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mira Re: Tylko gla hetero IP: *.swiecie.sdi.tpnet.pl 19.05.03, 13:17 co za tekst buuuuhahahaah ok polecimy Twoim poziomem : może wiesz gdzie mieszkam ale co mi pedzio może zrobić, wal się kutasie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mirek Re: Tylko gla hetero IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 21.05.03, 15:10 Ostatnio mówiłaŚ daj do papy a teraz co? Znowu ktoŚ cie w dupe źle wyjebał suko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mira Re: Tylko gla hetero IP: *.swiecie.sdi.tpnet.pl 23.05.03, 11:08 buuuuuuuhaahahahahaha a pocałuj ty mnie w dupsko śmierdzielu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M. Re: Tylko gla hetero IP: *.netup.pl / 192.168.2.* 25.05.03, 14:18 Ludzie, nauczcie sie kultury, a później podejmujcie polemikę i wymyślajcie wątki na forum... Ten tu jest po prostu żenujący, a wymiana zdań / poglądów na najniższym poziomie!!! Odpowiedz Link Zgłoś