Gość: chełminiak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.09, 21:47 Wiecie może czy kiedyś znowu będzie u was Terminal,niedługo maj -oj by się działo! Był,dwa razy pod rząd,i potem cisza DLACZEGO? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: xxjpxx Re: Terminal! IP: *.swiecie.vectranet.pl 30.03.09, 13:17 terminalu nie będzie z kilku przyczyn po pierwsze przeszkadzało to mieszkańcom zakwaterowanym na drugiej stronie rzeki po drugie nie wiem czy jeszcze ale chodziło o nietoperze mopki nie wolno im przeszkadzać choć powodów jest pewno więcej szkoda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mikołaj Re: Terminal! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.09, 14:32 Uwazam,ze terminal w Świeciu to dobra sprawa.Miasto dzieki takiej imprezie moze zarobic,ale widocznie zamkowe mopki sa wazniejsze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: above Re: Terminal! IP: *.adsl.inetia.pl 02.04.09, 23:06 Ja wiem tyle, ze impreza przynosila straty.Drugim powodem moglo byc rozniez to, ze zamek mial byc remontowany w tamtych czasach (2007). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jepo Re: Terminal! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.09, 23:23 głównym powodem było to , że właścicielowi nie opłacało się już robić imprezy. zresztą w bydgoszczy też już dawno nie było summer beat Odpowiedz Link Zgłoś