Gość: załamany IP: *.cdma.centertel.pl 15.05.09, 11:39 tragedia z tym zakładem naprawczym nie polecam.uważajcie nie będę pisał za dużo ale brak słów Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: csw83 Re: wiechmot przechowo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.09, 11:43 ja akurat nie korzystałem z jego usług ale czasami kupowałem części do auta z jego sklepu, kiedyś to jeszcze w miare było u niego a teraz juz troche zarobił kasy i juz tak nie jest jak dawniej, ceny też wydają sie wyższe a jakość części raczej nie za dobra Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: motor Re: wiechmot przechowo IP: *.cdma.centertel.pl 15.05.09, 12:39 u mnie przez to że niedokręcili śruby na wale rozsypał sie cały silnik koszt ok3500zł i co umyli ręce.cwaniaki magiki a nie mechaniki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zozo Re: wiechmot przechowo IP: *.netcologne.de 15.05.09, 15:51 ten warsztat to zgroza kiedys już na tym forum była poruszana sprawa fachowosci tego gościa i wątek został usunięty,ale piszcie żeby ostrzec innych przed tym pseudofachowcem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leser Re: wiechmot przechowo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.09, 11:14 a w czym rzecz?ja korzystam z ich usług od początku i jest ok Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do leser Re: wiechmot przechowo IP: *.cdma.centertel.pl 16.05.09, 12:17 to uważaj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zozo Re: wiechmot przechowo IP: *.netcologne.de 16.05.09, 12:58 do leser> to kolega ma szczęście albo wykonywał miej poważne naprawy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leser Re: wiechmot przechowo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.09, 13:52 remont 2.5 v6 i fura cyka,klima?chłodzi jak lodówa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leser Re: wiechmot przechowo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.09, 13:55 ale myślę że o każdym warsztacie można coś napisać i w każdym się jakaś wtopa trafi.ja osobiście jestem zadowolony i dobre opinie o nich też słyszałem.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zawiedziony Re: wiechmot przechowo IP: *.swiecie.vectranet.pl 16.05.09, 21:18 ja chciałbym potwierdzić negatywne opinie innych. Czym dłużej istnieją tym gorzej wykonują swoją pracę !!!! Na początku się starali i było oki, teraz mają za dużo roboty i coraz częśxciej ją partaczą !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolo Re: wiechmot przechowo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.09, 07:53 ja potwierdzam wypowiedź Lesera.warsztat jest oki a buba może się trafić wszędzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Manek Re: wiechmot przechowo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.09, 08:10 Nie polecam, długo i drogo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OLEK Re: wiechmot przechowo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.09, 14:44 ja polecam z czystym sumieniem.jak jest grubsza robota to raczej w 5 min nie zrobi nikt.a jak ludzie chcą najlepiej za darmo i na wczoraj to niestety.polecam w 100 procentach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zozo Re: wiechmot przechowo IP: *.netcologne.de 18.05.09, 15:27 kolo masz rację buba może trafic się wszędzie i nie myli się tylko ten co nic nie robi ,ale uważam ze deko za dużo tych błędów ten zakład popełnia i to dość poważnych nie będę ich opisywał na forum bo nie o to chodzi ,ale właściciel powinien się troszkę zastanowić jak chce mieć renomę pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wolf Re: wiechmot przechowo IP: *.swiecie.vectranet.pl 19.05.09, 00:09 Nie wiem jak Wiechmot ale na Witosa jest bardzo dobry mechanik POLECAM !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: swieciak Re: wiechmot przechowo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.09, 21:42 Powiem tak-korzystam z jego usług od lat i jakoś się kula,zawsze można zaliczyć wpadkę;co na szczęście mi się nie zdarzyło.W tej chwili mam tam auto-klima się rozsypała;duża sprawa,zajeżdżam co drugi dzień sprawdzić-jest OK-robią.JESTEM NA TAK!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zadowolony Re: wiechmot przechowo IP: *.swiecie.vectranet.pl 19.05.09, 23:27 A ja polecam Pana Kaczmarka z Kozłowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek27 pan staniszewski jest najlepszy i najtanszy IP: *.swiecie.vectranet.pl 20.05.09, 12:44 a mi te wiesniaki z wiechmontu nie wykryli na komputerze wadliwego dzialanie wtryskow. i 50 za podpiecie wzieli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mechanik Re: pan staniszewski jest najlepszy i najtanszy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.09, 13:08 to sie ciesz ze Ci nie wykryli wadliwego dzialania wytrysku... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek27 Re: pan staniszewski jest najlepszy i najtanszy IP: *.swiecie.vectranet.pl 20.05.09, 13:15 tylko ze serwis wykryl. o to mi chodzi ze z 10 letnim autem musialem po serwisach jezdzic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mechanik Re: pan staniszewski jest najlepszy i najtanszy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.09, 14:04 uuuuuu czyli z wytryskiem tez jednak jest problem... nie zazdroszczę Odpowiedz Link Zgłoś
jadokama Re: pan staniszewski jest najlepszy i najtanszy 20.05.09, 18:33 Skoro geniuszu sam wykryłeś wadę po co udałeś się na diagnozę? Po języku z rynsztoka wyczuwam "młotka" z rozumem wielkości orzeszka :p Do szkoły,nie zaszkodzi a napewno pomoże:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek27 Re: pan staniszewski jest najlepszy i najtanszy IP: *.swiecie.vectranet.pl 21.05.09, 11:48 napisalem ze serwis wykryl to czego oni nie potrafili! sam idz do szkoly bo chyba u ciebie zle z czytaniem jest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marny Re: wiechmot przechowo IP: *.adsl.inetia.pl 29.07.09, 09:25 Który? Bo jest dwóch. Jeden z nich wymienił w naszym Toledo klocki hamulcowe. Nie odpowietrzył jednak układu. Kiedy do niego wróciliśmy by dokończył swoją pracę oburzony odburknął, że to są 2 różne usługi. A my zamówiliśmy tylko wymianę klocków... ZAŁAMKA! Auto hamowało gorzej niż przed wymianą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karol Re: wiechmot przechowo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.09, 16:55 a od kiedy po wymianie klocków odpowietrza się układ?jak się wymienia płyn to owszem ale klocki.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marny Re: wiechmot przechowo IP: *.adsl.inetia.pl 29.07.09, 09:21 Korzystam z ich usług od kilku lat... Nie mam żadnych wątpliwości co do fachowości właściciela - zna się na autach i częściach do nich, jak mało kto! Jestem na "tak". Jeśli chodzi o jego mechaników - brak słów. Jak na razie nie słyszałem pozytywnych opinii na ich tamat. Wręcz przeciwnie: płonące auta, niepodokręcane śruby, itp. ... Sam przestałem korzystać z ich warsztatu. Nadal jdnak kupuję tam części. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: wiechmot przechowo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.09, 17:19 No dobre.Przy wymianie klocków odpowietrzać układ.Grunt to się nie znać a zabierać zdanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bryła błota Re: wiechmot przechowo IP: *.adsl.inetia.pl 05.08.09, 20:30 najtańsze części samochodowe są u Kocika. U Wiechmota tłumik 107zł i czekaj pan, a Kocik 85zł na miejscu. więc chyba widać różnice? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenek Re: wiechmot przechowo IP: *.swiecie.vectranet.pl 05.08.09, 21:32 jak widać różnicę to po co przepłacać ? Odpowiedz Link Zgłoś