Dodaj do ulubionych

wiechmot przechowo

IP: *.cdma.centertel.pl 15.05.09, 11:39
tragedia z tym zakładem naprawczym nie polecam.uważajcie nie będę
pisał za dużo ale brak słów
Obserwuj wątek
    • Gość: csw83 Re: wiechmot przechowo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.09, 11:43
      ja akurat nie korzystałem z jego usług ale czasami kupowałem części do auta z
      jego sklepu, kiedyś to jeszcze w miare było u niego a teraz juz troche zarobił
      kasy i juz tak nie jest jak dawniej, ceny też wydają sie wyższe a jakość części
      raczej nie za dobra
      • Gość: motor Re: wiechmot przechowo IP: *.cdma.centertel.pl 15.05.09, 12:39
        u mnie przez to że niedokręcili śruby na wale rozsypał sie cały
        silnik koszt ok3500zł i co umyli ręce.cwaniaki magiki a nie mechaniki
        • Gość: zozo Re: wiechmot przechowo IP: *.netcologne.de 15.05.09, 15:51
          ten warsztat to zgroza kiedys już na tym forum była poruszana sprawa
          fachowosci tego gościa i wątek został usunięty,ale piszcie żeby
          ostrzec innych przed tym pseudofachowcem
          • Gość: leser Re: wiechmot przechowo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.09, 11:14
            a w czym rzecz?ja korzystam z ich usług od początku i jest ok
            • Gość: do leser Re: wiechmot przechowo IP: *.cdma.centertel.pl 16.05.09, 12:17
              to uważaj
            • Gość: zozo Re: wiechmot przechowo IP: *.netcologne.de 16.05.09, 12:58
              do leser> to kolega ma szczęście albo wykonywał miej poważne
              naprawy
              • Gość: leser Re: wiechmot przechowo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.09, 13:52
                remont 2.5 v6 i fura cyka,klima?chłodzi jak lodówa...
                • Gość: leser Re: wiechmot przechowo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.09, 13:55
                  ale myślę że o każdym warsztacie można coś napisać i w każdym się
                  jakaś wtopa trafi.ja osobiście jestem zadowolony i dobre opinie o
                  nich też słyszałem.pozdrawiam
                  • Gość: zawiedziony Re: wiechmot przechowo IP: *.swiecie.vectranet.pl 16.05.09, 21:18
                    ja chciałbym potwierdzić negatywne opinie innych. Czym dłużej
                    istnieją tym gorzej wykonują swoją pracę !!!! Na początku się
                    starali i było oki, teraz mają za dużo roboty i coraz częśxciej ją
                    partaczą !!!!
                    • Gość: kolo Re: wiechmot przechowo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.09, 07:53
                      ja potwierdzam wypowiedź Lesera.warsztat jest oki a buba może się
                      trafić wszędzie
                      • Gość: Manek Re: wiechmot przechowo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.09, 08:10
                        Nie polecam, długo i drogo.
                        • Gość: OLEK Re: wiechmot przechowo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.09, 14:44
                          ja polecam z czystym sumieniem.jak jest grubsza robota to raczej w
                          5 min nie zrobi nikt.a jak ludzie chcą najlepiej za darmo i na
                          wczoraj to niestety.polecam w 100 procentach
                      • Gość: zozo Re: wiechmot przechowo IP: *.netcologne.de 18.05.09, 15:27
                        kolo masz rację buba może trafic się wszędzie i nie myli się tylko
                        ten co nic nie robi ,ale uważam ze deko za dużo tych błędów ten
                        zakład popełnia i to dość poważnych nie będę ich opisywał na forum
                        bo nie o to chodzi ,ale właściciel powinien się troszkę zastanowić
                        jak chce mieć renomę pozdro
    • Gość: wolf Re: wiechmot przechowo IP: *.swiecie.vectranet.pl 19.05.09, 00:09
      Nie wiem jak Wiechmot ale na Witosa jest bardzo dobry mechanik POLECAM !!
      • Gość: swieciak Re: wiechmot przechowo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.09, 21:42
        Powiem tak-korzystam z jego usług od lat i jakoś się kula,zawsze można zaliczyć
        wpadkę;co na szczęście mi się nie zdarzyło.W tej chwili mam tam auto-klima się
        rozsypała;duża sprawa,zajeżdżam co drugi dzień sprawdzić-jest OK-robią.JESTEM NA
        TAK!!!
        • Gość: zadowolony Re: wiechmot przechowo IP: *.swiecie.vectranet.pl 19.05.09, 23:27
          A ja polecam Pana Kaczmarka z Kozłowa.
      • Gość: tomek27 pan staniszewski jest najlepszy i najtanszy IP: *.swiecie.vectranet.pl 20.05.09, 12:44
        a mi te wiesniaki z wiechmontu nie wykryli na komputerze wadliwego
        dzialanie wtryskow. i 50 za podpiecie wzieli
        • Gość: mechanik Re: pan staniszewski jest najlepszy i najtanszy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.09, 13:08
          to sie ciesz ze Ci nie wykryli wadliwego dzialania wytrysku...
          • Gość: tomek27 Re: pan staniszewski jest najlepszy i najtanszy IP: *.swiecie.vectranet.pl 20.05.09, 13:15
            tylko ze serwis wykryl. o to mi chodzi ze z 10 letnim autem musialem
            po serwisach jezdzic
            • Gość: mechanik Re: pan staniszewski jest najlepszy i najtanszy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.09, 14:04
              uuuuuu czyli z wytryskiem tez jednak jest problem... nie zazdroszczę
        • jadokama Re: pan staniszewski jest najlepszy i najtanszy 20.05.09, 18:33
          Skoro geniuszu sam wykryłeś wadę po co udałeś się na diagnozę?
          Po języku z rynsztoka wyczuwam "młotka" z rozumem wielkości orzeszka :p Do szkoły,nie zaszkodzi a napewno pomoże:)))
          • Gość: tomek27 Re: pan staniszewski jest najlepszy i najtanszy IP: *.swiecie.vectranet.pl 21.05.09, 11:48
            napisalem ze serwis wykryl to czego oni nie potrafili! sam idz do
            szkoly bo chyba u ciebie zle z czytaniem jest.
      • Gość: Marny Re: wiechmot przechowo IP: *.adsl.inetia.pl 29.07.09, 09:25
        Który? Bo jest dwóch.
        Jeden z nich wymienił w naszym Toledo klocki hamulcowe. Nie odpowietrzył jednak
        układu. Kiedy do niego wróciliśmy by dokończył swoją pracę oburzony odburknął,
        że to są 2 różne usługi. A my zamówiliśmy tylko wymianę klocków... ZAŁAMKA! Auto
        hamowało gorzej niż przed wymianą
        • Gość: karol Re: wiechmot przechowo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.09, 16:55
          a od kiedy po wymianie klocków odpowietrza się układ?jak się
          wymienia płyn to owszem ale klocki....
    • Gość: Marny Re: wiechmot przechowo IP: *.adsl.inetia.pl 29.07.09, 09:21
      Korzystam z ich usług od kilku lat...
      Nie mam żadnych wątpliwości co do fachowości właściciela - zna się na autach i
      częściach do nich, jak mało kto! Jestem na "tak".
      Jeśli chodzi o jego mechaników - brak słów. Jak na razie nie słyszałem
      pozytywnych opinii na ich tamat. Wręcz przeciwnie: płonące auta, niepodokręcane
      śruby, itp. ...
      Sam przestałem korzystać z ich warsztatu. Nadal jdnak kupuję tam części.
      • Gość: ja Re: wiechmot przechowo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.09, 17:19
        No dobre.Przy wymianie klocków odpowietrzać układ.Grunt to się nie znać a
        zabierać zdanie.
        • Gość: bryła błota Re: wiechmot przechowo IP: *.adsl.inetia.pl 05.08.09, 20:30
          najtańsze części samochodowe są u Kocika.
          U Wiechmota tłumik 107zł i czekaj pan, a Kocik 85zł na miejscu.
          więc chyba widać różnice?
          • Gość: zenek Re: wiechmot przechowo IP: *.swiecie.vectranet.pl 05.08.09, 21:32
            jak widać różnicę to po co przepłacać ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka