Gość: KUB IP: 82.139.154.* 25.02.05, 23:56 Kto jest najlepszym perkusistą w okolicy??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
markusvx Re: NAJLEPSZY PERKUSISTA 26.02.05, 00:13 perkusistów wielu ale jedna perkusistka co sądzicie o Ewce B. Ps. chyba tu o okolicy to jedyna dziewczyna która ma taki zapał do perkusji, ale nie wiem jak jest teraz!!:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: NAJLEPSZY PERKUSISTA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.02.05, 22:32 Ewa B!! znam ja!!! Ewa daje rade! w porzadku dziewuszka!!! :P pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baton Re: NAJLEPSZY PERKUSISTA IP: *.adsl.inetia.pl 18.06.05, 15:21 surmacz gra coraz lepiej czy ktos go ostatnio slyszal w CHDK gra zajebiscie!!!! podziwiam chlopaka ale ma sie od kogo uczyc!! pozdro dla tomka i andrzeja surmacza rodzinka dobrych perkusistow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał [...] IP: 82.139.154.* 27.02.05, 18:36 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 3J Re: NAJLEPSZY PERKUSISTA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.05, 20:25 PEDRO wymiata / ma chłop talent w łapach! pozdro dla niego i H8!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k Re: NAJLEPSZY PERKUSISTA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.05, 21:01 siux Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Smooth Re: NAJLEPSZY PERKUSISTA IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 27.02.05, 22:50 Wiem o kogo Ci chodzi, ale musze Cię poprawić, gdyż napewno nie nazywa się Przemek, a Remek (Remigiusz)! Poza tym wszystko się zgadza odnośnie umiejętności i wykształcenia! Pozdro dla Remka! - znajomy z muzycznej :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzinks Re: NAJLEPSZY PERKUSISTA IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 27.02.05, 22:31 Siwy gra dobrze na perze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: atm Re: NAJLEPSZY PERKUSISTA IP: 81.210.32.* 27.02.05, 22:38 bizon ...?!?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bojan Re: NAJLEPSZY PERKUSISTA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.05, 14:02 Bizon jest cienki jak BATON.Nigdy nie wyjdzie z pod klosza brata. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fafik Re: NAJLEPSZY PERKUSISTA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.05, 10:55 bojan ty sie schowaj :P hehehhe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: NAJLEPSZY PERKUSISTA IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 30.05.05, 12:48 bojan no coments...:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Smooth Re: NAJLEPSZY PERKUSISTA IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 27.02.05, 22:52 Moim zdaniem dobry w grze na perce jest Sadol z BlackBandu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: NAJLEPSZY PERKUSISTA IP: 81.210.32.* 04.05.05, 13:20 najlepszy byl jest i bedzie sadol! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kumpel Re: NAJLEPSZY PERKUSISTA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.05, 10:20 Poprawka Sadol nie gra już w BlackBend!Ale i tak jest najlepszy!!!Pozdro dla Sadola!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koles Re: NAJLEPSZY PERKUSISTA IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 28.02.05, 18:50 HAZY z DEATHOX ZAJEFAJNIE CYKA MA POCZUCIE RYTMU I WOGOLE JEST GICIOR A KACZY Z NNZR GRA JAK CIOTA Z CHEMOROIDEMI NA DUPIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: natasz Re: NAJLEPSZY PERKUSISTA IP: 81.210.32.* 28.02.05, 19:09 wsumei to oboje graja słabiutko - i zostalo mi jeszcze sporo do nauki .. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koleżanka Re: NAJLEPSZY PERKUSISTA IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 28.02.05, 21:41 NAJLEPSZY JEST SADOL i tyle .. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zielony Re: najlepszy perkusista IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.06, 16:41 Najlepszy jest chyba Kaczy (oczywiście jak nie pije). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: najlepszy perkusista IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.06, 15:34 oczywiscie ze Kaczy (ciesiel) i sadol a propo zielony z unisławia gra na perkusji POzdro dla nich i majrana Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Acha Re: NAJLEPSZY PERKUSISTA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.05, 22:02 Pedro Pedro Pedro..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MONTER Re: NAJLEPSZY PERKUSISTA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.05, 20:10 HAZY PYKA NAJLEPIEJ NA GARACH W CCH Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: !DiV! Re: NAJLEPSZY PERKUSISTA IP: 81.210.32.* 10.03.05, 09:44 Hazy najlepszy reszta może sie schować pod ziemie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lewando Re: NAJLEPSZY PERKUSISTA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.05, 10:02 HAZY!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lucek Re: NAJLEPSZY PERKUSISTA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.05, 12:15 dla mnie w okolicy najlepiej graja moj serdeczny przyjaciel Michal z Torna oraz Maly z H8,wyraznie dystansuje reszte rockowych palkerow w Swieciu i Chelmnie.Pozdro dla nich!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chłopaki z Robakow Re: NAJLEPSZY PERKUSISTA IP: *.tvgawex.pl 10.03.05, 12:56 Najlepszy jest bez wątpienia SIUX.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lucek Re: NAJLEPSZY PERKUSISTA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.05, 12:58 a ktoz to taki ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lucek Re: NAJLEPSZY PERKUSISTA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.05, 13:56 aaaaa :-) dzieki :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: R@wkus Re: NAJLEPSZY PERKUSISTA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.05, 20:29 HAZY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znawca tematu [...] IP: 81.210.32.* 10.03.05, 22:54 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lucek Re: NAJLEPSZY PERKUSISTA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.05, 22:57 a on nie jest przypadkiem z Grudadziadza? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jan Paweł II Re: NAJLEPSZY PERKUSISTA IP: 81.210.32.* 11.03.05, 21:14 chełmińska ziemia jest urodzajna jeśli chodzi o perkusistów. Do najlepszych zaliczam Lukasza N. oraz Piotra Gburego Gburczyka, muzyka niezrzeszonego. doskonale radzi sobie w grze na kotłach symfonicznych, marimbie, wibrafonie itp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Morhogg Re: NAJLEPSZY PERKUSISTA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.05, 11:18 Nie wiem czy najlepszym ale napewno dobrze napie..Delikates z Unisławia Pozdro Morhogg reaktywacja 666 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no ni :) Re: NAJLEPSZY PERKUSISTA IP: *.hq.culm.net / *.culm.net 11.03.05, 12:44 Emhyr czy Paweł to pisał ? :) Delikates jest cienki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yashin Re: NAJLEPSZY PERKUSISTA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.05, 13:00 Nie wiem jak się nazywa ale z zespołu DREN Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;) Re: NAJLEPSZY PERKUSISTA IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 28.04.05, 21:00 Pedro!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paran0szn Re: NAJLEPSZY PERKUSISTA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.05, 22:42 bez watpienia Siux Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gapa Re: NAJLEPSZY PERKUSISTA IP: 81.210.32.* 28.04.05, 22:23 no ej... Hazy i dobra gra na perce, no ciekawe. Nic do niego nie ma ale on dobrze nie gra, ja bym powiedział... hmm... jak na tyle co gra to gra. Najlepeij gra Sadol. Hazy musi sie jeszcze WILELE nauczyc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PędziCola Re: NAJLEPSZY PERKUSISTA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.05, 22:37 Taaa... O kim wy tu piszecie? Matko Boska, ręce opadają. Te chełmińskie gwiazdy, wymienione powyżej miałem okazję słyszeć, a przynajmniej większośc z nich i jakoś nie zrobiły na mnie wrażenia. Źle powiedziane... przeważnie robiły fatalne wrażenie. Jedyny pałker jaki mi przychodzi na myśl to Remek Filarski, który niestety w CCH już nie myka, siedzi gdzieś na drugim końcu kraju:-( A parę lat temu jeszcze Kalkoś świetniście zasuwał, ale to były dawne czasy i chyba "to se ne vrati". A szkoda. Droga pałkarska młodzieży - uczcie się od starych mistrzów! Howgh! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mały Ben Re: NAJLEPSZY PERKUSISTA IP: 82.139.154.* 06.06.05, 17:49 Masz racje w 100%! Moim zdaniem do tej dwójki należy dodać Mitasa i bedzie wielka trójka!!! Z tego co wiem Remek [kiedyś Młody z A-taku :)] ćwiczy na tych swoich kresach i pogrywa z żubrami. Mam tylko nadzieje ze w wakacje go zobaczymy w CCH na jakims koncercie. A ci pozostali panowie moze przyjdą na jego koncert i popatrzą jak powinna wyglądać nowoczesna gra na zestawie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktos Re: NAJLEPSZY PERKUSISTA IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 28.05.05, 23:09 tu nie ma poprostu nad czym sie zastanawiac wiadomo kto jest najlpeszym perkusista w chelmnie...SADOL...i jak narazie nie ma od niego lepszego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ??ha!!unknown Re: NAJLEPSZY PERKUSISTA IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 30.05.05, 12:54 najlepszym perkusistom w chelmnie jest kierownik z CHDK.KIEROWNIK RULESSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: endriu Re: NAJLEPSZY PERKUSISTA IP: *.adsl.inetia.pl 30.05.05, 20:34 najlepszy perkusista to remek i tomek surmacz a reszta to sama amatorka!!! Hazy,Sadol to sa fleje ktorzy chcą grac ale im to nie wychodzi!! takze kiedys bylo mniej perkusistow ale duzo lepszych niz teraz Odpowiedz Link Zgłoś
leeloooo Re: NAJLEPSZY PERKUSISTA 24.07.05, 15:06 Sadol fleja?Sadol amatorka?Ty chyba masz jakis problem z uszami koles.kim Ty w ogole jestes żeby go oceniać?gra ponad 10 lat na perkusji i nikt w Chełmnie nie może mu sie równać.pozdro sadol! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: endriu Re: NAJLEPSZY PERKUSISTA IP: *.adsl.inetia.pl 30.05.05, 20:35 PS. pozdro dla wszystkich chlopakow ktorzy sie ucza w muzyku!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lucek Re: NAJLEPSZY PERKUSISTA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.05, 21:03 z rockowo-metalowych garowych to w okolicy prym wioda Michal z Torna i Maly z H8,potencjal ma garowy Nebires,pomimo mlodego wieku na prawde fajnie gra, reszta raczej sie nie liczy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: NAJLEPSZY PERKUSISTA IP: 81.210.32.* 07.06.05, 00:42 Mojego kumpla brat kiedys grał na perkusji.Ł.K Nie wiem czy pamietacie.To dosyc dawno.Słyszałem ze niezle wymiatał na tej perce z reszta kapeli.Jak pamietacie to sie wpisujcie.Podrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HARY Re: NAJLEPSZY PERKUSISTA IP: 217.97.134.* 07.06.05, 13:53 SIUKS!!!!!!! pozdrowionka od HAREGO:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sdz Re: NAJLEPSZY PERKUSISTA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.05, 20:04 Piotr (pejTA) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: treg Re: NAJLEPSZY PERKUSISTA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.05, 14:23 Najlepszym perkusistą jest oczywiście Sebastian Sadowski. Bez dwóch zdań. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Johny_Rotten Re: NAJLEPSZY PERKUSISTA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.05, 02:13 Hmm no to po kolei: 1. Michal z Torna 2. Seba z Sennej 3. Jaras z Bakielitu (Świecie) To 3 jak dla mnie naprawde świetnych garowych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: NAJLEPSZY PERKUSISTA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.05, 10:12 Jaras z Nebires wymiata !! Jest najlepszy !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piter Re: NAJLEPSZY PERKUSISTA IP: 82.139.154.* 18.06.05, 15:16 Remek Filarski................i dlugo, dlugo nic..........no ewentualnie Mitas.................. i to tak naprawde dwaj przyzwoici perkusiści, cala reszta niech sie uczy!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: perkusist Re: NAJLEPSZY PERKUSISTA IP: 81.210.32.* 19.06.05, 12:43 Czytając niektóre wypowiedzi można cholery dostać. Sami znawcy. Kim wy jesteście żeby kogokolwiek oceniać?! Gra na perce to nie jest usiądź i nawalaj jak kibol bejsbolem. Zacznijcie uczyć się sami i potem się wypowiadajcie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Meloman Re: NAJLEPSZY PERKUSISTA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.06.05, 00:12 Moja droga, pragne Ci powiedziec ze moze nie jestem perkusistą to lubie posłuchac muzyki.Jezeli perkusista daje ciała to odbija sie to w calm utworze i rzutuje na cały zespole. Prawda jest taka, ze jeśli zespół angażuje kiepskiego perkusiste, tzn. ze pozostali członkowie tez sa kiepscy, tak wiec Ci Sadole i Nagaluny czy cos tam jeszcze; wszyscy są siebie warci. SZKODA bo na razie to chelminska scena jest bardzo kiepska i nie wiem czy szypko to sie zmieni, a odtwarzac jakies Korny, Limb Bizkidy i podobny szajs to kazdy potrafi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hoi Re: NAJLEPSZY PERKUSISTA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.05, 01:02 Moj kolega z Tucholi. 3 miejsce na ogolno europejskim konkursie perkusyjnym w anglii teraz studiuje perkusje na akademi muzycznej w gdansku.Slyszalem tych perkusistow z chelmna ale oni do niego...... dluga im droga........ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ff Re: NAJLEPSZY PERKUSISTA IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 21.06.05, 13:35 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: habibi Re: NAJLEPSZY PERKUSISTA IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 21.06.05, 14:51 sadol!sadol!sadol!sadol!sadol!sadol!sadol! Odpowiedz Link Zgłoś