Dodaj do ulubionych

NAJLEPSZY PERKUSISTA

IP: 82.139.154.* 25.02.05, 23:56
Kto jest najlepszym perkusistą w okolicy???
Obserwuj wątek
    • markusvx Re: NAJLEPSZY PERKUSISTA 26.02.05, 00:13
      perkusistów wielu ale jedna perkusistka co sądzicie o Ewce B. Ps. chyba tu o
      okolicy to jedyna dziewczyna która ma taki zapał do perkusji, ale nie wiem jak
      jest teraz!!:)

• Gość: Tomek Re: NAJLEPSZY PERKUSISTA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.02.05, 22:32
        Ewa B!! znam ja!!! Ewa daje rade! w porzadku dziewuszka!!! :P pozdrawiam
      • Gość: baton Re: NAJLEPSZY PERKUSISTA IP: *.adsl.inetia.pl 18.06.05, 15:21
        surmacz gra coraz lepiej czy ktos go ostatnio slyszal w CHDK gra zajebiscie!!!!
        podziwiam chlopaka ale ma sie od kogo uczyc!! pozdro dla tomka i andrzeja
        surmacza rodzinka dobrych perkusistow
    • Gość: Michał [...] IP: 82.139.154.* 27.02.05, 18:36
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • Gość: 3J Re: NAJLEPSZY PERKUSISTA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.05, 20:25
        PEDRO wymiata / ma chłop talent w łapach! pozdro dla niego i H8!!!
        • Gość: k Re: NAJLEPSZY PERKUSISTA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.05, 21:01
          siux
      • Gość: Smooth Re: NAJLEPSZY PERKUSISTA IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 27.02.05, 22:50
        Wiem o kogo Ci chodzi, ale musze Cię poprawić, gdyż napewno nie nazywa się
        Przemek, a Remek (Remigiusz)! Poza tym wszystko się zgadza odnośnie
        umiejętności i wykształcenia! Pozdro dla Remka!
        - znajomy z muzycznej :-)
    • Gość: dzinks Re: NAJLEPSZY PERKUSISTA IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 27.02.05, 22:31
      Siwy gra dobrze na perze
      • Gość: atm Re: NAJLEPSZY PERKUSISTA IP: 81.210.32.* 27.02.05, 22:38
        bizon ...?!?!
        • Gość: Bojan Re: NAJLEPSZY PERKUSISTA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.05, 14:02
          Bizon jest cienki jak BATON.Nigdy nie wyjdzie z pod klosza brata.
          • Gość: fafik Re: NAJLEPSZY PERKUSISTA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.05, 10:55
            bojan ty sie schowaj :P hehehhe
          • Gość: ? Re: NAJLEPSZY PERKUSISTA IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 30.05.05, 12:48
            bojan no coments...:)
    • Gość: Smooth Re: NAJLEPSZY PERKUSISTA IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 27.02.05, 22:52
      Moim zdaniem dobry w grze na perce jest Sadol z BlackBandu!
      • Gość: a Re: NAJLEPSZY PERKUSISTA IP: 81.210.32.* 04.05.05, 13:20
        najlepszy byl jest i bedzie sadol!
      • Gość: kumpel Re: NAJLEPSZY PERKUSISTA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.05, 10:20
        Poprawka Sadol nie gra już w BlackBend!Ale i tak jest najlepszy!!!Pozdro dla
        Sadola!!!
    • Gość: koles Re: NAJLEPSZY PERKUSISTA IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 28.02.05, 18:50
      HAZY z DEATHOX ZAJEFAJNIE CYKA MA POCZUCIE RYTMU I WOGOLE JEST GICIOR A KACZY Z
      NNZR GRA JAK CIOTA Z CHEMOROIDEMI NA DUPIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: natasz Re: NAJLEPSZY PERKUSISTA IP: 81.210.32.* 28.02.05, 19:09
        wsumei to oboje graja słabiutko - i zostalo mi jeszcze sporo do nauki ..
        • Gość: koleżanka Re: NAJLEPSZY PERKUSISTA IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 28.02.05, 21:41
          NAJLEPSZY JEST SADOL i tyle ..
      • Gość: Zielony Re: najlepszy perkusista IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.06, 16:41
        Najlepszy jest chyba Kaczy (oczywiście jak nie pije).
        • Gość: Aga Re: najlepszy perkusista IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.06, 15:34
          oczywiscie ze Kaczy (ciesiel) i sadol a propo zielony z unisławia gra na
          perkusji POzdro dla nich i majrana
    • Gość: Acha Re: NAJLEPSZY PERKUSISTA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.05, 22:02
      Pedro Pedro Pedro.....
      • Gość: MONTER Re: NAJLEPSZY PERKUSISTA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.05, 20:10
        HAZY PYKA NAJLEPIEJ NA GARACH W CCH
    • Gość: !DiV! Re: NAJLEPSZY PERKUSISTA IP: 81.210.32.* 10.03.05, 09:44
      Hazy najlepszy reszta może sie schować pod ziemie.
      • Gość: Lewando Re: NAJLEPSZY PERKUSISTA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.05, 10:02
        HAZY!!!!!!!!!!!!!!
        • Gość: Lucek Re: NAJLEPSZY PERKUSISTA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.05, 12:15
          dla mnie w okolicy najlepiej graja moj serdeczny przyjaciel Michal z Torna oraz
          Maly z H8,wyraznie dystansuje reszte rockowych palkerow w Swieciu i
          Chelmnie.Pozdro dla nich!!!
    • Gość: Chłopaki z Robakow Re: NAJLEPSZY PERKUSISTA IP: *.tvgawex.pl 10.03.05, 12:56
      Najlepszy jest bez wątpienia SIUX....
      • Gość: Lucek Re: NAJLEPSZY PERKUSISTA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.05, 12:58
        a ktoz to taki ??
    • m2uy Re: NAJLEPSZY PERKUSISTA 10.03.05, 13:33
      Pedro
      • Gość: Lucek Re: NAJLEPSZY PERKUSISTA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.05, 13:56
        aaaaa :-) dzieki :)
    • Gość: R@wkus Re: NAJLEPSZY PERKUSISTA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.05, 20:29
      HAZY
      • Gość: znawca tematu [...] IP: 81.210.32.* 10.03.05, 22:54
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
        • Gość: Lucek Re: NAJLEPSZY PERKUSISTA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.05, 22:57
          a on nie jest przypadkiem z Grudadziadza?
        • Gość: Jan Paweł II Re: NAJLEPSZY PERKUSISTA IP: 81.210.32.* 11.03.05, 21:14
          chełmińska ziemia jest urodzajna jeśli chodzi o perkusistów. Do najlepszych
          zaliczam Lukasza N. oraz Piotra Gburego Gburczyka, muzyka niezrzeszonego.
          doskonale radzi sobie w grze na kotłach symfonicznych, marimbie, wibrafonie
          itp.
    • Gość: Morhogg Re: NAJLEPSZY PERKUSISTA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.05, 11:18
      Nie wiem czy najlepszym
      ale napewno dobrze napie..Delikates z Unisławia
      Pozdro
      Morhogg reaktywacja 666
      • Gość: no ni :) Re: NAJLEPSZY PERKUSISTA IP: *.hq.culm.net / *.culm.net 11.03.05, 12:44
        Emhyr czy Paweł to pisał ? :) Delikates jest cienki
    • Gość: Yashin Re: NAJLEPSZY PERKUSISTA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.05, 13:00
      Nie wiem jak się nazywa ale z zespołu DREN
      • Gość: ;) Re: NAJLEPSZY PERKUSISTA IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 28.04.05, 21:00
        Pedro!!!
        • Gość: paran0szn Re: NAJLEPSZY PERKUSISTA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.05, 22:42
          bez watpienia Siux
    • Gość: gapa Re: NAJLEPSZY PERKUSISTA IP: 81.210.32.* 28.04.05, 22:23
      no ej... Hazy i dobra gra na perce, no ciekawe. Nic do niego nie ma ale on
      dobrze nie gra, ja bym powiedział... hmm... jak na tyle co gra to gra. Najlepeij
      gra Sadol. Hazy musi sie jeszcze WILELE nauczyc.
    • Gość: PędziCola Re: NAJLEPSZY PERKUSISTA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.05, 22:37
      Taaa... O kim wy tu piszecie? Matko Boska, ręce opadają. Te chełmińskie
      gwiazdy, wymienione powyżej miałem okazję słyszeć, a przynajmniej większośc z
      nich i jakoś nie zrobiły na mnie wrażenia. Źle powiedziane... przeważnie robiły
      fatalne wrażenie. Jedyny pałker jaki mi przychodzi na myśl to Remek Filarski,
      który niestety w CCH już nie myka, siedzi gdzieś na drugim końcu kraju:-( A
      parę lat temu jeszcze Kalkoś świetniście zasuwał, ale to były dawne czasy i
      chyba "to se ne vrati". A szkoda. Droga pałkarska młodzieży - uczcie się od
      starych mistrzów! Howgh!
      • Gość: Mały Ben Re: NAJLEPSZY PERKUSISTA IP: 82.139.154.* 06.06.05, 17:49
        Masz racje w 100%! Moim zdaniem do tej dwójki należy dodać Mitasa i bedzie
        wielka trójka!!! Z tego co wiem Remek [kiedyś Młody z A-taku :)] ćwiczy na tych
        swoich kresach i pogrywa z żubrami. Mam tylko nadzieje ze w wakacje go
        zobaczymy w CCH na jakims koncercie. A ci pozostali panowie moze przyjdą na
        jego koncert i popatrzą jak powinna wyglądać nowoczesna gra na zestawie...
    • Gość: ktos Re: NAJLEPSZY PERKUSISTA IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 28.05.05, 23:09
      tu nie ma poprostu nad czym sie zastanawiac wiadomo kto jest najlpeszym
      perkusista w chelmnie...SADOL...i jak narazie nie ma od niego lepszego
      • Gość: ??ha!!unknown Re: NAJLEPSZY PERKUSISTA IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 30.05.05, 12:54
        najlepszym perkusistom w chelmnie jest kierownik z CHDK.KIEROWNIK
        RULESSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: endriu Re: NAJLEPSZY PERKUSISTA IP: *.adsl.inetia.pl 30.05.05, 20:34
      najlepszy perkusista to remek i tomek surmacz a reszta to sama amatorka!!!
      Hazy,Sadol to sa fleje ktorzy chcą grac ale im to nie wychodzi!! takze kiedys
      bylo mniej perkusistow ale duzo lepszych niz teraz
      • leeloooo Re: NAJLEPSZY PERKUSISTA 24.07.05, 15:06
        Sadol fleja?Sadol amatorka?Ty chyba masz jakis problem z uszami koles.kim Ty w
        ogole jestes żeby go oceniać?gra ponad 10 lat na perkusji i nikt w Chełmnie nie
        może mu sie równać.pozdro sadol!
    • Gość: endriu Re: NAJLEPSZY PERKUSISTA IP: *.adsl.inetia.pl 30.05.05, 20:35
      PS. pozdro dla wszystkich chlopakow ktorzy sie ucza w muzyku!!!
      • Gość: Lucek Re: NAJLEPSZY PERKUSISTA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.05, 21:03
        z rockowo-metalowych garowych to w okolicy prym wioda Michal z Torna i Maly z
        H8,potencjal ma garowy Nebires,pomimo mlodego wieku na prawde fajnie gra,
        reszta raczej sie nie liczy
        • Gość: gosc Re: NAJLEPSZY PERKUSISTA IP: 81.210.32.* 07.06.05, 00:42
          Mojego kumpla brat kiedys grał na perkusji.Ł.K Nie wiem czy pamietacie.To dosyc
          dawno.Słyszałem ze niezle wymiatał na tej perce z reszta kapeli.Jak pamietacie
          to sie wpisujcie.Podrowienia
          • Gość: HARY Re: NAJLEPSZY PERKUSISTA IP: 217.97.134.* 07.06.05, 13:53
            SIUKS!!!!!!! pozdrowionka od HAREGO:)
    • Gość: sdz Re: NAJLEPSZY PERKUSISTA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.05, 20:04
      Piotr (pejTA)
    • Gość: treg Re: NAJLEPSZY PERKUSISTA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.05, 14:23
      Najlepszym perkusistą jest oczywiście Sebastian Sadowski.
      Bez dwóch zdań.
    • Gość: Johny_Rotten Re: NAJLEPSZY PERKUSISTA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.05, 02:13
      Hmm no to po kolei:
      1. Michal z Torna
      2. Seba z Sennej
      3. Jaras z Bakielitu (Świecie)

To 3 jak dla mnie naprawde świetnych garowych
    • Gość: Kasia Re: NAJLEPSZY PERKUSISTA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.05, 10:12
      Jaras z Nebires wymiata !! Jest najlepszy !!
    • Gość: Piter Re: NAJLEPSZY PERKUSISTA IP: 82.139.154.* 18.06.05, 15:16
      Remek Filarski................i dlugo, dlugo nic..........no ewentualnie
      Mitas.................. i to tak naprawde dwaj przyzwoici perkusiści, cala
      reszta niech sie uczy!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: perkusist Re: NAJLEPSZY PERKUSISTA IP: 81.210.32.* 19.06.05, 12:43
        Czytając niektóre wypowiedzi można cholery dostać. Sami znawcy. Kim wy
        jesteście żeby kogokolwiek oceniać?! Gra na perce to nie jest usiądź i nawalaj
        jak kibol bejsbolem. Zacznijcie uczyć się sami i potem się wypowiadajcie.
        • Gość: Meloman Re: NAJLEPSZY PERKUSISTA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.06.05, 00:12
          Moja droga, pragne Ci powiedziec ze moze nie jestem perkusistą to lubie
          posłuchac muzyki.Jezeli perkusista daje ciała to odbija sie to w calm utworze i
          rzutuje na cały zespole. Prawda jest taka, ze jeśli zespół angażuje kiepskiego
          perkusiste, tzn. ze pozostali członkowie tez sa kiepscy, tak wiec Ci Sadole i
          Nagaluny czy cos tam jeszcze; wszyscy są siebie warci. SZKODA bo na razie to
          chelminska scena jest bardzo kiepska i nie wiem czy szypko to sie zmieni, a
          odtwarzac jakies Korny, Limb Bizkidy i podobny szajs to kazdy potrafi...
    • Gość: hoi Re: NAJLEPSZY PERKUSISTA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.05, 01:02
      Moj kolega z Tucholi. 3 miejsce na ogolno europejskim konkursie perkusyjnym w
      anglii teraz studiuje perkusje na akademi muzycznej w gdansku.Slyszalem tych
      perkusistow z chelmna ale oni do niego...... dluga im droga........
    • Gość: ff Re: NAJLEPSZY PERKUSISTA IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 21.06.05, 13:35
      • Gość: habibi Re: NAJLEPSZY PERKUSISTA IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 21.06.05, 14:51
        sadol!sadol!sadol!sadol!sadol!sadol!sadol!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka