Gość: tundżi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.04, 12:24 co sądzicie o Chełiińskim klubie koszykówki o trenerach,zawodnikach itp.??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: LALA Re: Chkk Chełmno IP: 81.210.32.* 06.06.04, 23:29 moim zdaniem chkk jest zajebistym klubem,jest to zgrana druzyna ,maja wspanialego trenera itp.szkoda ze narazie jest koniec sezonu.Pozdro dla RATOSIA,BAREGO,BAMBA,WINSA,JAQBOSIA,"LISKA",JEZOLA,KRZYSIA z CHKK.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mcbt Re: Chkk Chełmno IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.04, 18:34 DNO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: Chkk Chełmno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.05, 12:31 Stary jest cool.To mużyński zespoół!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kto jak nie ja! :D Re: Chkk Chełmno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.04, 14:38 I tak, nic KOBUSA nie pobije... jak biega za pilka to mu sie suty trzesa! ha ha ha, latajace suty!!! buhahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Chkk Chełmno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.04, 19:03 Nie śledzę gry ale PTYSIU to mistrz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kibicka Re: Chkk Chełmno IP: 81.210.32.* 20.08.04, 01:55 Pozdrowionka dla najlepszych kolesi z CHkk czyli:Bambusa,Liska,Jaqbosia,Ratosia,Jezola,Krzysia itp... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ***M.P.*** Re: Chkk Chełmno IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 20.08.04, 13:51 ogolnie chkk-fajna druzyna!zajeb*** chlopacy!Kobus to wyjatek-jaki flegmatyczna pizda z niego!kachel za bardzo sie wozi,szpaner!ominmy temat jakubosia bo ten to juz w ogole patyn!ewporzo sa:dziki,bambo cisiel,krzysiu,konopas! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ............ Re: Chkk Chełmno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.04, 22:12 zgadzam sie co do kobusa i jakubosa, ale o kachelu mam troche inne zdanie on wcale nie jest taki zly, a teraz sie w koncu chlopak ustatkowal:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: O`neil Re: Chkk Chełmno IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 28.08.04, 23:31 Ale naprawde sie wozi i pewnie niedlugo od kogos dostanie po ryju za takie cos!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ząbek >CARITAS< [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.04, 18:57 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda G Re: Chkk Chełmno IP: 81.210.32.* 09.09.04, 15:10 zce wam!!! Jeżol to pała nie potrafi kozłować piłki a co do piero grać!!! a te jego lakierki mnie rozbrajają ale nie jest sam jaqboś też poj***ny 09.09.2004r dostał po ryju i uciekł jaka ciota.ale to nie koniec i tak jeszcze dostanie od II F :D:D:D:D:D. Magda G Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kibic ChKK Re: Chkk Chełmno IP: 81.210.32.* 09.09.04, 15:25 Dawid Jeszke to łajza!Moimi idolami jest Bambo i Krzys i inni!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wielbicielka CHKK Re: Chkk Chełmno IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 04.01.05, 17:11 Czy ty wogole znasz Jezola??A co do gry to gra fajowo!!!Wez lepiej na siebie popatrz jak ty grasz!!!Pewnie nie umiesz nawet kozłowac piłki!!!Pozdro dla was chłopaki z CHKK!!!Jestescie wspaniali!!!A szczegolnie:Krzysiu,Jezol,Dziki,Bambo,Berny!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roan Re: Chkk Chełmno IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.09.04, 13:22 nie wiem nie lubię niektórych ze składu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ball Re: Chkk Chełmno IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 17.09.04, 09:29 ROAN KONKRETY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxxxxxxxx Re: Chkk Chełmno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.04, 23:02 Wjtek Bernasiak-Mistrz z Chkk.Inni sie chowaja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Barry Re: Chkk Chełmno IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 18.09.04, 00:05 Bez takich komentarzy bo sa zbedne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ball Re: Chkk Chełmno IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 18.09.04, 20:56 pozdro dla chkk jesteście za****ści kied pirwsze mecze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Barry Re: Chkk Chełmno IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 18.09.04, 22:11 Jak narazie to nie wiadomo czy wogoel takie beda ale jezeli tak to gdzies w polowie pazdzziernika!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KIBOL Re: Chkk Chełmno IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 20.09.04, 16:35 będą będą!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KIBOL Re: Chkk Chełmno IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 20.09.04, 16:36 oczywiście chodzi o mecze pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryniata Re: Chkk Chełmno IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.04, 09:59 pozdrowienia dla wszystkich z chkk :bambo jezol cisiel dziki wojtek krzysiu....... jesteście THE BEST Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziki Re: Chkk Chełmno IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.04, 20:35 dzieki po prostu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :-) Re: Chkk Chełmno IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.04, 21:57 nie śledze meczów ale wierze w naszych chłopaków pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaqboś Re: Chkk Chełmno IP: 81.210.32.* 21.09.04, 21:52 po 1 jestem na tej stronie 1 raz i ja nic tu ni pisalem o zadnych burakach ani o nikim!!przeciez wiadomo ze ten co pisze te wszystki recenzje o kims jest mistrzew we wszystkim i umie tylko podsumowac to co komu nie wychodzi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziom Re: Chkk Chełmno IP: 80.51.54.* 22.09.04, 16:41 wiesz zamał a Jakuboś sie szyztkiego boi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryniata Re: Chkk Chełmno IP: 80.51.54.* 23.09.04, 13:59 nie wyzywajcie się!!! chkk jest zaj....te i oto chodzi wyrażajcie opinie o klubie zawodnikach trenerach taka propozycja jest na początku heja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xCxHxKxKx Re: Chkk Chełmno IP: 80.51.54.* 24.09.04, 09:31 co za opinie jest tylko jedna opinia na temat CHKK ZAJ**IŚCI GOŚCIE pozdrawiam barego jeżola krzysia więdłoszke itd itd................ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xCxHxKxKx Re: Chkk Chełmno IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 24.09.04, 13:55 zapomniałem - no i pozdro dla trenerów i wszystkich związanych z klubem narka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ball Re: Chkk Chełmno IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 25.09.04, 17:15 KIEDY RUSZACIE Z ROZGRYWKAMI?????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziki Re: Chkk Chełmno IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 25.09.04, 19:34 gdzies tak w połowie pażdziernika Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AIR Re: Chkk Chełmno IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.09.04, 19:51 Liga CHKK już nigdy nie ruszy nie ma na to kasy i tyle w Chełmnie od zawsze inwestowano w siatkówke i koszykarskie kluby zawsze były na dalszym planie.Teraz pawlak przestawał dawac kasę to juz definitywny koniec klubu.To jest pewne czy sami koszykaże zgodzą sie z tym i bedą mi wierzyć czy też nie.Pozdrowienia dla wszystkich którzy grali bądź grają jeszcze w tym klubie.LA! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Barry Re: Chkk Chełmno IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 25.09.04, 21:55 Czy nie ruczy to nie wiadomo. Na stornie www.sks.kasprowicz.polskikosz.pl jest podany terminarz rozgrywek i my w nim jestemy wiec chyba gramy co nie :D!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AIR Re: Chkk Chełmno IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.09.04, 12:39 Bary!Wzięto was pod uwagę tylko dlatego że graliście w poprzednich latach i nikt nie wie że teraz juz nie zagracie.W tym czasie jak ktoś układał terminarz to jeszcze oficjalnie byliście klubem teraz już nie.A Ty nie patrz na to czy bedziesz grał w CHKK czy nie tylko trenuj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KIBOL Re: Chkk Chełmno IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 26.09.04, 14:47 air umiesz podnieś na duchu strona kpzkosz zapraszamy 10 pażdziernika 1-szy mecz " przeznaczony wyłącznie dla ciebie" pa. P.S A od Barego to się odpiurkuj <delikatnie mówiąc> pozdrawiam KIBOLI CHKK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ?????????????????? Re: Chkk Chełmno IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 26.09.04, 19:56 Co racja to racja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xCxHxKxKx Re: Chkk Chełmno IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 27.09.04, 20:33 jazda trwa nadal hura!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryniata Re: Chkk Chełmno IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 28.09.04, 15:11 pozdrawiam wszystkich słyszałam że ruszacie 10 pażdz. BęDę pa pa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Barry Re: Chkk Chełmno IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 29.09.04, 15:08 Air nie wiesz to nie gadaj. Trener juz na mowil ze gramy w gim.2 tam gdzie basen. Normalnie mecz powinien sie odbyc w gim.1 ale jest tureniej siatkowki (chyba) wiec gramy tam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AIR Re: Chkk Chełmno IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.09.04, 15:44 Przekonamy się leszczu.Wierz trenerowi zobaczymy czy to prawda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AIR Re: Chkk Chełmno IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.09.04, 15:45 Przekonamy się leszczu.Wierz trenerowi zobaczymy jak bedzie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KIBOL Re: Chkk Chełmno IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 29.09.04, 16:48 air a komu ma wierzyć tobi z ciebie to taki kubuś fatalista ( wiedziałem że się nie uda ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Barry Re: Chkk Chełmno IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 29.09.04, 20:53 Air czy my sie nie znamy?? A trener raczej wie co mowi bo powiedzial nam nawet gdzie mecz!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AIR Re: Chkk Chełmno IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.09.04, 22:44 Jak wierzysz trenerowi to Twoja sprawa.To do 10 paźnierdina.Przyjdę CI kibiciwać BARY!!!:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KIBOL Re: Chkk Chełmno IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 30.09.04, 21:27 air zapraszam cie na mecz myślę że się ujawnisz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryniata Re: Chkk Chełmno IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 01.10.04, 16:57 co to za stworzenie ten AIR ??? czytając jego wypociny to tylko siadać i płakać APEL:istoto więcej optymizmu no i uśmiechu bo chyba jesteś ponurak i smutas. (_(_(_(_(_(_(_(_(_(_(_(_(_(_(_(_(_(_(_(_(_(_(_(_(_(_(_(_(_(_(_(_(_(_(_(_(_(_(_(_ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AIR Re: Chkk Chełmno IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.10.04, 10:44 KIBOL(Bary) bede na meczu ale raczej się nie ujawnie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tak se Re: Chkk Chełmno IP: 81.210.32.* 02.10.04, 21:27 szkoda ze nikt z was nie pamieta tego co sie dzialo cztery lata temu i w dol! wtedy tez bylo paru niezlych zawodnikow i trybuny wypelniane praktycznie po brzegi na kazdym meczu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AIR Re: Chkk Chełmno IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.10.04, 22:36 Tak zagadzam się to były wspaniałe czasy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KIBOL Re: Chkk Chełmno IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 03.10.04, 13:58 ufam wam myślę że te czasy wrócą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AIR Re: Chkk Chełmno IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.10.04, 10:01 Wrócą te czasy jak w Chełmni stworzą III ligę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KIBOL Re: Chkk Chełmno IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 04.10.04, 11:00 wiedziałem że air coś wymyśli człowieku 3-lige ? klub młodzieżowy ma problemy z utrzymaniem a ty marzysz o 3-lidze czy ty się orientujesz jakie to są koszty pomyśl realnie a z drugiej strony życzę tobie i nam wszystkim żeby ta liga powstała tylko z twoim "optymizmem" ?? GRATULUJE i zrób coś żeby tak było powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziki Re: Chkk Chełmno IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 04.10.04, 15:16 jest juz hajs i nie nazywamy sie chkk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KIBOL Re: Chkk Chełmno IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 04.10.04, 20:03 no to jak się nazywacie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Barry Re: Chkk Chełmno IP: 80.51.54.* 05.10.04, 13:11 Wax ChKK Chelmno!! www.kpzkosz.e- basket.pl/druki/2004_2005/terminarz_2004_2005.doc w terminarzu nawet jest napisane waxchkk :P. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziki Re: Chkk Chełmno IP: 80.51.54.* 05.10.04, 14:53 nazywamy sie wa x mchkk chełmno Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do dzikiego ułoma dziki to fajfus IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.10.04, 18:05 Toć ty chłopaku sie tu wogóle nie udzielaj bo i tak niec nie znaczysz dla klubu a co najwyżej go osłabiacz swoją grą, grasz jak ostatnia łajza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KIBOL Re: Chkk Chełmno IP: 80.51.54.* 06.10.04, 16:48 braeo byłem na stronach widziałem terminarz kiedy i gdzie gracie? >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Koleżanka:* Re: Chkk Chełmno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.05, 17:49 BUZIACZKI DLA RUDNIKA I BAMBUSA:* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ??????????????? Re: Chkk Chełmno IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 26.09.04, 19:54 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KIBOL Re: dziki to ostatni fajfus IP: 80.51.54.* 07.10.04, 16:29 air o kogo ci teraz chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: UŁAN Re: Chkk Chełmno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.04, 14:58 Ja tam nie wiem jak grają!!! Oby jak najlepiej bo są z Chełmna !!! Ale co niektórym z tego klubu to radze grać ... ale w bierki !!! I to najlepiej elektryczne pod .... wodą !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie wazne Re: Chkk Chełmno IP: 80.51.54.* 10.10.04, 14:59 chkk wygrało z wtk 131 do 28 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jeżol Re: Chkk Chełmno IP: 80.51.54.* 10.10.04, 17:29 Wygralismy z WTK Włocławek 131 : 28 mam nadzieje że z Astorią tez wygramy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KIBOL Re: Chkk Chełmno IP: 80.51.54.* 11.10.04, 09:28 znowu air twoje przepowiednie się nie sprawdziły nie będą trafiać, nowa hala ble ble ble; i co powiesz na wynik z wtk (a może lepiej sie nie wypowiadaj)bo na koszu to ty się znasz jak ja na hodowli jedwabnika pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AIR Re: Chkk Chełmno IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.10.04, 09:36 Jeżol(KIOBOL) niestety nie mogłem być na meczy ale sam wynik mówi za siebie.Graliście pewnie z jakimiś dzieciakami które były od was o 5 lat młodsze i nie umiały grać w kosza.Mimowszystko życze powodzenia w nmastepnych meczach w sezonie,oby do końca szło tak łatwo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziom Re: Chkk Chełmno IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 15.10.04, 18:51 w niedziele tez gracie?? jak tak to gdzie i o kturej?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Barry Re: Chkk Chełmno IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 15.10.04, 23:27 Gramy w Bydgoszczy w południe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziom Re: Chkk Chełmno IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 17.10.04, 18:59 chełmno wygrało w starciu z aitorią 100-78 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KIBOL Re: Chkk Chełmno IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 18.10.04, 17:43 gratulacje jesteście ok wynik z astorią mówi mi że powalczycie w tym sezonie o "pudło" pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryniata Re: Chkk Chełmno IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 20.10.04, 13:39 pozdrowionka i całuski dla wszystkich graczy CHKK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziom Re: Chkk Chełmno IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 20.10.04, 14:13 w niedziela grają o 11.00 na sali gim 1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Barry Re: Chkk Chełmno IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 20.10.04, 17:05 A dokladniej to znowu z Asta tyle ze mlodą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AIR Re: Chkk Chełmno IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.10.04, 19:17 Czyli znowu beznadziejny mecz,nie bedzie na co patrzeć! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Barry Re: Chkk Chełmno IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 20.10.04, 21:28 Nie mow HOP... A Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KIBOL Re: Chkk Chełmno IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 21.10.04, 14:11 air to znowu ty "wiedziałem że nie będzie na co patrzeć" air ty to chyba czekasz żeby przegrali jak najszybciej bo zwycięstwa TEJ WSPANIAŁEJ DRUŻYNY ciebie nie cieszą pozdrowionka; dla kubusia fatalisty również Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AIR Re: Chkk Chełmno IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.10.04, 14:29 Słuchaj ja czekam na ciekawy meczy,który bedzie miał wyrównany przebieg a nie na mecze których wyniki kończa się 150:30 co to jest za mecz-jednostronne widowisko,lepsze są mecze które są zacięte a nie takie że wychodzisz na parkiet z mysla że i tak wygrasz 100.I taki mecz nie odzwierciedla umiejętności zawodników,każdu nawet najsłabszy moze tu rzucić 20 pkt. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KIBOL Re: Chkk Chełmno IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 21.10.04, 18:11 czy dla ciebie mecz z Astorią wygrany na wyjeżdzie to jest nic gdzie mają z czego wybierać w 100-kach szkół a Oni jadą i wygrywają wysoko teraz przyjeżdża też Astoria-2 dla prawdziwego gracza każdy mecz jest ważny i gra się na 100% nie można żadnej drużyny lekceważyć i zawsze są emocje miejsze lub większe.Wygrana z Włocławkiem taką różnicą też o czymś świadczy nie można tym chłopakom zabierać radości z wygranej przyjdzie może czas na krytykę(mam nadzieje że nie) ale na razie jest OK jeżeli szukasz wrażeń i zaciętości to wybierz się na któryś z meczy -M C H K K- Chełmno bo to jest drużyna nasza i powinniśmy być z niej D U M N I.pozdrowionka dla KIBOLI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda;-) Re: Chkk Chełmno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.05, 14:07 Najlepiej z nich wszystkich gra Bary,I Kachel.Co wy pie..cie Ze Cisiel jest najlepszy ten huj nie umie grac (po huj oni go tam jeszcze trzymają)???:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KSCH Re: Chkk Chełmno IP: 81.210.32.* 21.10.04, 18:24 Pozdrowienia dla wszystkich koszykarzy CHKK od KS Chelminianka!!!!! Tak trzymac!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KIBOL Re: Chkk Chełmno IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 22.10.04, 13:27 DZIĘKI WIELKIE ZA POZDROWIONKA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Barry Re: Chkk Chełmno IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 22.10.04, 14:38 Wlasnie nie mozna lekcewazyc przeciwnika!! ( Air zapamietaj te slowa ) !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AIR Re: Chkk Chełmno IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.10.04, 16:34 Wiem że nie należy lekceważyć przeciwnika ale przy tym poziomie jaki prezentuje przeciwnik nie ma czego sie obawiac, mozna grac n apełnym luzie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jeżol Re: Chkk Chełmno IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 22.10.04, 22:05 Własnie AIR zapamietaj te słowa niewolno lekceważyc przeciwnika Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AIR Re: Chkk Chełmno IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.10.04, 03:35 Słuchaj Jeżol wiem trochę więcej od Ciebie o koszykówce więc nie musisz pisać mi takich rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Chkk Chełmno IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 23.10.04, 20:51 niedziela 11.00 sala gim 1 graja z ....?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Barry Re: Chkk Chełmno IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 23.10.04, 21:41 Z Astoria ale młodszą!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ????? Re: Chkk Chełmno IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 24.10.04, 13:05 wygreli juz trzeci mecz w sezonie tym razem zmłócili astorie II 114-43 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KIBOL Re: Chkk Chełmno IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 24.10.04, 15:46 gratulacje byłem na meczu to już 3-cia wygrana nie widziałem nikogo z wax-u czyżby kontuzje mam nadzieje że nie ;co z Barym ,widziałem walnięcie w łokieć,oby nic poważnego pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Barry Re: Chkk Chełmno IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 24.10.04, 17:11 Niby nic powaznego nie mam ale reka w gipsie a jutro jade sie dowiedziec co dalej. Mam nadzieje ze bedzie ok :D. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibice Re: Chkk Chełmno IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 26.10.04, 15:42 życzymy powrotu do zdrowia czekamy na wieści Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KIBOL Re: Chkk Chełmno IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 27.10.04, 09:20 życzymy powrotu na parkiet(szybkiego) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Barry Re: Chkk Chełmno IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 27.10.04, 14:52 Z reka za kilka dni bedzie ok. Zostala mi opuchlizna, ktora naszczescie znika. W niedziele nie bede gral ( Rzepa tez nie kontuzja kolana ). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xCxHxKxKx Re: Chkk Chełmno IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 30.10.04, 16:36 BRAWO ! BRAWO ! BRAWO ! ZA WSZYSTKIE MECZE ++WYGRANE++ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Chkk Chełmno IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 31.10.04, 20:53 wygrali z toruniem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J-Rich Re: Chkk Chełmno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.06, 21:46 klub taki sobie sypie sie ale Jezol jest swietny!!!!!!!pozdro dla chkk od Podwieska:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kibic Re: Chkk Chełmno IP: 81.210.32.* 02.11.04, 12:25 Jak tam wyniki z weekendu?????KSCH!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KIBOL Re: Chkk Chełmno IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.04, 10:26 w niedziele wygrali w Toruniu a młodsi u siebie z astorią byłem na meczu młodszych mamy niezły narybek gratulacje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KIBOL Re: Chkk Chełmno IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 05.11.04, 15:08 sobota niedziela mecze które zapowiadają się ciekawie będe (myślę że warto) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: *** Re: Chkk Chełmno IP: 81.210.32.* 06.11.04, 12:26 Mam pytanko kiedy sa najblizsze mecze prosze o date, godzine i miejsce :)Z góry zycze powodzenia i pozdrowionka dla sqadu :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CHKK Re: Chkk Chełmno IP: 81.210.32.* 19.01.05, 16:55 BAMBUS POWOLI WRACA NA PARKIET POZDRO DLA NIEGO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WIELBICIELKI Re: Chkk Chełmno IP: *.stk.pl / 193.19.104.* 06.02.05, 17:46 wY MI TU NIE GADAJCIE NAJLEPSZY JEST DZIKI I GADAC ZE NIE JAK KTOS GADA ZE TO NIE PRAWDA TO JEST ZAZDROSNY BO PEWNIE TEZ BY TAK CHCIAL GRAC JAK ON ON JEST NAPRAWDE DOBRY I WOGOLE ;ADNY I SPOKO GOSC!!!!POZDROWKI DLA NIEGO PAPAPAP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jac Re: Chkk Chełmno IP: *.unislaw.sdi.tpnet.pl 06.11.04, 18:12 Jestem 101 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Chkk Chełmno IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 07.11.04, 20:00 wygrali z junakiem95 82 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KIBOL Re: Chkk Chełmno IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 11.11.04, 00:20 gracie czy pauza? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jkefsbh Re: Chkk Chełmno IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 11.11.04, 17:02 zobaczcie na temat co dalej z chkk tam jeszt terminasz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KIBOL Re: Chkk Chełmno IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 27.11.04, 09:23 będe na meczach powodzonka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziom Re: Chkk Chełmno IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 27.11.04, 20:07 w niedziele mecz o 13.00 prawdziwych kibiców zapraszam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Chkk Chełmno IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 28.11.04, 20:35 oni znów wygrali, pieniadze im sie koncze podobno a sponsorów jak niema tak niema ludzie ci koszykaze są neprawde dobzi inwestujcie w nich naprawde warto!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KIBOL Re: Chkk Chełmno IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 29.11.04, 14:03 gratuluje zwycięstwa jeżeli chodzi o kase mam nadzieje że się ktoś przebudzi przecież grają jak z nut 7-meczy 7-zwycięstw Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KIBOL Re: Chkk Chełmno IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 03.12.04, 16:24 ludzie prasa lokalna donosi że kończy się kasa do dzieła sponsorzy!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Chkk Chełmno IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 04.12.04, 13:01 siódmy czy tam ósmy mecz wygrany nie wiem strzciłem rachube nowum Vs.chkk 36-104 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KIBOL Re: Chkk Chełmno IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 04.12.04, 20:06 GGRATULACJERATULACJEGRATULACJEGRATULACJEGRATULACJEGRATULACJEGRATULACJEGRATULACJE GRATULACJEGRATULACJEGRATULACJEGRATULACJEGRATUGRATULACJELACJEGRATULACJEGRATULACJE jak młodsza grupa ???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jeżol Re: Chkk Chełmno IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 04.12.04, 22:54 Młodsza grupa też wygrała około 20 punktami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: Chkk Chełmno IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 13.12.04, 17:15 piękny mecz gratulacje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KIBOL Re: Chkk Chełmno IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 14.12.04, 09:03 extra mecz już dawno nie było na tej hali takich emocji gratuluje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KIBOL Re: Chkk Chełmno IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 19.12.04, 19:17 wygrana ze Sportino 10 meczy 10 zwycięstw 20 pkt. B R A W O Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KIBOL Re: Chkk Chełmno IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 23.12.04, 14:41 z okazji ŚWIAT BOŻEGO NARODZENIA oraz NOWEGO ROKU życzę wszystkim zawodnikom trenrrom oraz wszystkim związanym z klubem zdrowia (żadnych kontuzji ) samych wygranych dużo "kasiory" jak najmniej problemów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: Chkk Chełmno IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 03.01.05, 08:56 pisać coś kiedy mecze? Odpowiedz Link Zgłoś
rudolfik23 Re: Chkk Chełmno 06.01.05, 15:34 ej ludzie piszecie i pytacie sie kiedy mecze ale i tak prawie nikogo niemam jest tylu kibicow na forum a namecze przawie niukogo niema....??przyjcie na mecze po kibicowac. Odpowiedz Link Zgłoś
rudolfik23 Re: Chkk Chełmno 06.01.05, 15:36 w sobote jedziemy ze starszymi do włocławka...??zgadnijcie jaki wynik obu meczy.....?? Odpowiedz Link Zgłoś
rudolfik23 Re: Chkk Chełmno 06.01.05, 15:41 to jak ludzie bedziecie chodzic na mecze do gim nr 1 zobaczyc jak mchkk wygrywa.tylko przyjcie ja wam napisze kiedy oki.bo na trybunach pusttttoo!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kraina1 Re: Chkk Chełmno 04.01.05, 14:21 A Czaaemu nie gadaćie o młodszych przeciez oni tez grają w lidze np Dawid.r I depkuś.Oni nie grają takj jak starsi.aAle Aruśśśśśśśśś Ludwikowskiiii To mój Fan Jak Zuca osobiste to zamykja oczy No poprostu gwwiazda NBA Odpowiedz Link Zgłoś
rudolfik23 Re: Chkk Chełmno 04.01.05, 14:51 kto o tym jeszcze niewie LISEK juz niechodzi na kosza........!! Odpowiedz Link Zgłoś
rudolfik23 Re: Chkk Chełmno 04.01.05, 14:55 ej ludzie mlodsi jeszcze tez istnieja niegraja tak jak starsi ale graja w lidze niewygrywaja wszystkich mecz jak starsi ale wiekszosci wygrywaja w sobote jada na mecz do wlocławka arek,patryk...maja zrobic tam zyciowkee a jak nie zrobia to w pierdy zobacvzycie arek jest de best..?/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jeżol Re: Chkk Chełmno IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 08.01.05, 22:52 11 wygrana z rzędu tym razem z WTK Włocławek 85 - 34 mam nadzieje że z Astorią też bedzie taki wynik wszystkich kibiców serdecznie zpraszamy mecz bedzie w niedziele w hali gimnazjum numer 1 o godzinie 13 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KIBOL Re: Chkk Chełmno IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 10.01.05, 13:21 Gratulacje w niedziele wyjeżdżam 3mam kciuki gratulacje dla młodzików słyszałem że taanio skóry nie oddali powodzonka na meczach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jeżol Re: Chkk Chełmno IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 16.01.05, 17:48 12 wygrana z rzędu tym razem z Astorią Bydgoszcz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KIBOL Re: Chkk Chełmno IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 16.01.05, 18:10 GRATULACJE byłem na meczu extra słyszałem że młodzi grają we wtorek proszę podać godzinę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: Chkk Chełmno IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 18.01.05, 14:30 grają dzisiaj o 16.30 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KIBOL Re: Chkk Chełmno IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 19.01.05, 13:20 proszę o wiadomość czy młodzicy wygrali dziękuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Informator Re: Chkk Chełmno IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 19.01.05, 16:58 Wczoraj mlodzicty wygrali z Polpakiem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KIBOL Re: Chkk Chełmno IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 19.01.05, 23:08 dzięki za informacje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pytanko Re: Chkk Chełmno IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 29.01.05, 18:47 co tam w klubie kiedy mecze czekam niecirpliwie pozdro dla wszystkich fanów basketu i MCHKK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibol Re: Chkk Chełmno IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 30.01.05, 09:21 do pytanka poprzedniego mam jeszcze jedno (chyba najważniejsze)jak z KASĄ?????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojy87 Re: Chkk Chełmno IP: 81.210.32.* 30.01.05, 13:02 Bambus to wielki talent i nawet trenerzy z innych klubow pytaja o niego i mowia ze moze z niego byc dobry zawodnik. Szkoda tylko ze kontuzja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibol Re: Chkk Chełmno IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 30.01.05, 23:16 extra wiemy że bambus jest ok tylko jak nie bedzie kasy to gdzie ma grać ?" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Chkk Chełmno IP: 80.51.54.* 31.01.05, 10:31 odnosnie kasy niezadobze ale jest lepiej niz było :) sklep koputerowy nas wspomaga tem na rynku awiec kupujciew woks-e:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: voodoo Re: Chkk Chełmno IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 06.02.05, 22:08 mam pytanie - czy gra Karol Ć.? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibol Re: Chkk Chełmno IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 15.02.05, 00:22 kiedy mecze nie mogę się doczekać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibol Re: Chkk Chełmno IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 17.02.05, 21:58 słyszałem że 1-sza porażka proszę o szczegóły Odpowiedz Link Zgłoś