Gość: remi IP: *.swiecie.vectranet.pl 01.08.09, 23:42 Jutro odpust w "Klasztorku". Czy ktoś się orientuje, czy będą stragany ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ja Re: Odpust w" Klasztorku" IP: *.cust.tele2.pl 02.08.09, 11:59 są stragany:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anus Re: Odpust w" Klasztorku" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.09, 16:24 juz korkow i pistletu nie kupisz bo o 15;45 sie zwijali. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tandeta Re: Odpust w" Klasztorku" IP: *.swiecie.vectranet.pl 03.08.09, 20:08 były stragany, ale same badziewia i wszyscy rzucili się na chińską tandetę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Odpust w" Klasztorku" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.09, 20:18 Widziałeś kiedyś na straganie produkty dobrej jakości?Jak pamiętam to na odpustach zawsze była tandeta,jak nie chińska to polska.To właśnie jest urok straganów odpustowych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmmpycha Re: Odpust w" Klasztorku" IP: *.adsl.inetia.pl 10.08.09, 21:19 a jakie dobre cukieraski z "budy" jadłam pyszne;stare dobre czasy kiedy nic nie było i na Odpust w Klasztorku czekało się przez cały rok-wspomnienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aneta Re: Odpust w" Klasztorku" IP: *.swiecie.vectranet.pl 10.08.09, 21:58 A ja kupiłam dla dziecka karuzelkę z drewna i bawi się nią do dzisiaj, więc chyba nie tylko sama tandeta tam była ! Odpowiedz Link Zgłoś