Dodaj do ulubionych

Ochronierze w Planet Inn

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.10.09, 10:08
Pracuję w mediach. Dostałem maila od osoby, która, jak twierdzi, została
pobita przez ochroniarzy klubu Planet Inn w ubiegły piątek, 16 października,
wieczorem. Była policja i pogotowie. Może ktoś był świadkiem tego zdarzenia?
Gwarantuję anonimowość.
A w ogóle jak spisuje się ochrona w tarnobrzeskich lokalach? Może macie jakieś
spostrzeżenia? Gdzie jest OK, a gdzie wręcz przeciwnie?
Obserwuj wątek
    • Gość: Andre Re: Ochronierze w Planet Inn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.09, 12:58
      Przecież tam jest monitoring. Po co świadkowie ?? Szukasz taniej
      sensacji ??
      • Gość: dsa Re: Ochronierze w Planet Inn IP: *.ds2.agh.edu.pl 21.10.09, 14:13
        Ja kiedyś byłem w planet inn. Ochrona...masakra. Dwoch lysoli, ten nizszy
        strasznie agresywny. Widzialem jak ten nizszy pobil i zrzucil ze schodow goscia
        ktory chcial wejsc do klubu. I nie obchodzi mnie, czy ten ktory chcial wejsc byl
        pijany. Z pewnoscia nie byl agresywny. I to jest ochrona? Ja tam juz nie chodze,
        bo bija za nic niewinnych ludzi.
        • 4vardtramp Re: Ochronierze w Planet Inn 21.10.09, 16:00
          Zastanawiam się dlaczego tzw. dziennikarz "śledczy" nie zajmie się
          odwrotną sytuacją. Ile razy ochroniarz leży "po pracy" w szpitalu.
          Oczywiście ponosi jakieś ryzyko zawodowe ale np. gdy zwykły patrol
          policyjny podejrzewa tego typu niebezpieczeństwo, to chłopcy nie
          wysiadają z radiowozu. Ochrona takiego lususu nie posiada. Do knajp
          takich jak "Planet In" aniołki nie przychodzą. Tam praktycznie
          serwuje się sam alkohol. Prowadzi to do tego, że co "imprezka" są
          problemy. Zwłaszcza kiedy jest dyskoteka. Biedni, niewinni klienci
          takich miejsc nie istnieją. Wystarczy o północy podejść pod
          jakąkolwiek imprezownię. Zaćpani, pijani, szukający awantury,
          nerwowo obsikujący najbliższą okolicę, zarzygani. Trudno więc się
          dziwić, że czasami profilaktycznie przewidująca ochrona
          roszczeniowego najczęściej obszczymurka spuści po schodach.
          • Gość: mercy Re: Ochronierze w Planet Inn IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 21.10.09, 21:10
            Co do ochroniarzy w Planet Inn nie mam jakiejś złej opinii, wydaje
            mie się że zachowują się odpowiednio i nie zauważyłam z ich strony
            agresji. Ale może powiem o ochronie w Orbicie. To co tamci
            ochroniarze wyprawiają to wypadałoby tylko zgłosić właścicielom.
            Chodzę tam dosyć często i widzę jak małolaty bez ukończonych 18 lat
            siedzą pijani albo naćpani i dobrze się bawią a jak czasami chcemy z
            paczką znajomych wejść to nas nie wpuszczają bo: "nie ma
            miejsc" , "bo ktoś z naszych chłopaków jest "pijany" " itp. Albo
            biorą podwójnie pieniądze za to żeby kogoś wpuścić. Ale pijanych
            kibiców i nieletnich wpuszczają i dla nich miejsce zawsze jest. Poza
            tym bardzo często pijani kibice spiewają na cały lokal te swoje
            pioseneczki i potrafią robić to tak cudownie że przekrzykują muzykę.
            Ochrona "nic nie widzi, nic nie słyszy". Skandal.
            • Gość: uczciwy Re: Ochronierze w Planet Inn IP: *.smsiarkowiec.pl 23.10.09, 22:02
              A może 4wardtramp jest jednym z tych durnych karków bez mózgu
          • lacido Re: Ochronierze w Planet Inn 30.10.09, 13:20
            ile razy?
          • Gość: niedzielny gość Re: Ochronierze w Planet Inn IP: *.flash-net.pl 08.11.09, 22:24
            Co za ludzie.Człowiek idzie się zrelaksować na dyskoteke, atu
            wpiernicz.Za co? Za darmo.Ochroniarz nie myśli co robi,on poprostu
            bije, czy ma racje czy nie.
      • lacido Re: Ochronierze w Planet Inn 30.10.09, 13:19
        to chyba logiczne ze właściciele lokalu nie będę udostępniać mediom
        niekorzystnego (dla swojego wizerunku) nagrania ;/
    • Gość: robson Re: Ochronierze w Planet Inn IP: 83.1.118.* 23.10.09, 17:25
      Do Andre- monitoring jest ale na Placu!
      Do 4vardtramp- być może ty będziesz nastepnym *obszczymurkiem* ktory
      prewencyjnie zostanie pobity do nieprzytomnosci, upodlony, jeszcze
      tak aby zostal niepełnosprawny, czy juz nigdy wiecej sie nie
      podniósł. A wszystko dlatego ze poszedles do klubu wypic piwo i
      potanczyć. Gratuluje wyobrazni!
      • Gość: nomos Re: Ochronierze w Planet Inn IP: *.tktelekom.pl 24.10.09, 15:47
        Wszedzie mozna dostac w łeb nawet na stacji cpn
        • Gość: radzio Re: Ochronierze w Planet Inn IP: *.zone5.bethere.co.uk 28.10.09, 12:18
          ochrona w klubie jest po to aby pilnowac porzadku. Nikt cie nie ma prawa
          uderzyc. Sprawa karna dla prokuratora i odszkodowanie dla poszkodowanego.
          • Gość: misiek Re: Ochronierze w Planet Inn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.09, 14:54
            jak mam porównać to w planet ochrona jest spoko ale w orbicie to tragedia ten
            najstarszy kultura a ten z brodą to idiota bije ludzi za darmo i cham jakich malo.
            • Gość: ja Re: Ochronierze w Planet Inn IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.10.09, 23:24
              Moim skromnym zdanie ochrona powinna byc zmieniona i w orbicie i w
              planet in jeden od drugie lepszy nie maja co robic to sie wyzywaja
              na ludziach a jesli cos naprawde sie dzieje to nigdy nie zareaguja a
              jak nawet to i tak bija tego co nie trzeba bo taka jest smutna
              prawda a co do tego ze w orbicie wpuszczaja tylko tych co znaja to
              tez inna historia ze prawie samych siarkowcow to przeciesz normalne
              nikt o zdrowych zmyslam w tbg nie postawi sie im bo Cie zgnoja i
              posla na klika dni do szpitala. a tym co nie odpowiada zabawa z
              ryzykiem niech siedza w domu przeciesz nikogo sie nie zmusza zeby
              przychodzil do planet czy orbity jesli chcesz sie napic piwa to
              mozesz isc do konca nie widac... socho czy zyg zaka tam
              bedziesz"bezpieczny" o ile wogole mozna w tym miescie czuc sie
              bezpiecznie!!!!
            • Gość: Lili Re: Ochronierze w Planet Inn IP: 83.1.122.* 30.10.09, 12:42
              Misiek ....w obecnych czasach za darmo nie ma nic. Dobrze że chociaż w łeb można
              za free dostać.Korzystaj póki możesz bo niebawem i to będzie płatne;-)
    • Gość: tbg Re: Ochronierze w Planet Inn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.09, 13:38
      Prawdziwy ochroniarz
      nie wie co to strach

Prawdziwy ochroniarz
      nie wie co to ból

Prawdziwy ochroniarz
      nie wie NIC...

Tępe typy... co to potrafią wyżyć się na słabszych, popisać przed
      kumplami-karkami,tak jest w ORBICIE
      • Gość: ktos Re: Ochronierze w Planet Inn IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.10.09, 16:03
        jezlei nie pasuja wam ochroniarze w planet czy w orbicie mozecie
        przeciesz nie musicie tam chodzic sa inne miasta inne kluby i byc
        moze inna ochrona
        • lacido Re: Ochronierze w Planet Inn 30.10.09, 20:56
          nie bądź śmieszny, właścicielom lokalu zależy na tym, żeby jak najwięcej
          klientów bywało o wtedy jest zysk a jeśli ochrona ich wypłasza to chyba logiczne
          gdzie powinny nastąpić zmiany
    • Gość: Ona TBG Re: Ochronierze w Planet Inn IP: 212.160.110.* 31.10.09, 16:05
      Byłam kilkakrotnie w Planet IN. I powiem szczerze że jeśli
      właściciel zainwestowałby w lepszą ochronę to być może więcej ludzi
      by tam przychodziło. LOKAL słynie z "zadym", gó...arzy i
      beznadziejnej ochrony!!!!
      • Gość: ona Re: Ochronierze w Planet Inn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.09, 22:13
        ja bywam w Orbicie i myślę że nie można uogulniać bo nie wszyscy są żli
        Pan leszek jest mily a ci dwaj żeczywiście do wymiany,
    • Gość: Norbert123 Re: Ochronierze w Planet Inn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.09, 14:31
      Lokal kicha! Mało ludzi, większość niepełnoletnia (zero
      legitymowania przez ochronę) - jedyne czego sie czepili to tego że
      byłem w dresach!! Cyrk :-/ ... Myśle że głównie d... daje
      ochrona..DJ ok, bar też...
      • Gość: PiT&PaT Re: Ochronierze w Planet Inn IP: *.eu.org 04.11.09, 07:02
        Ja na ochronę w Planet złego słowa powiedzieć nie mogę. Zawsze mili(jak na
        ochroniarzy). Moim zdaniem Ci co się tu negatywnie opisują ochorone po prostu
        mieli z nimi nie mile doświadczenia. Wypiło się za dużo to ochroniarz wywalił bo
        takie jest jego zadanie. A teraz trzeba go jakoś oczernić to najlepiej na forum.
        A co do tego ze oni nie maja mózgu - to tu się grubo mylisz większość z nich ma
        wyższe wykształcenia w przeciwieństwie do niektórych.
        • Gość: norbiiid Re: Ochronierze w Planet Inn IP: *.zone5.bethere.co.uk 04.11.09, 20:41
          a ja sadze, ze ochroniarze sa po to zeby pilnowac porzadku a nie wyrzywac sie na
          normalnych ludziach. Najzwyczajniej ci co dopuszczaja do takich sytuacji to
          pseudo-ochroniarze. Naogladali sie filmow przerosnieci chlopcy. Przeciez ludzie
          w tych lokalach zostawiaja swoje pieniadze! I tam tez sie pije, to normalne.
          • Gość: Lolek Re: Ochronierze w Planet Inn IP: *.tkk.pl 04.11.09, 20:58
            Bo to tacy ochroniarze jak z koziej dupy trąba.
            Ciekawe, czy którykolwiek z tych "ochroniarzy" ma licencję?
            Tacy ludzie "pilnujący spokoju" bawiących się ludzi powinni być weryfikowani, a
            to zwykłe ćwoki i półgłówki z siłowni(oczywiście nie generalizuję), ale wydaje
            mi się że taka jest właśnie większość tych "ochroniarzy" w tarnobrzeskich knajpach.
            • Gość: Lili Re: Ochronierze w Planet Inn IP: 83.1.122.* 05.11.09, 08:07
              Gdyby mieli licencję to wiedzieli by co ich czeka za przekroczenie uprawnień.
              • Gość: ziom Re: Ochronierze w Planet Inn IP: *.brnt.cable.ntl.com 08.05.10, 19:38
                a mozna pracowac bez licencji? sprawdza to ktoś?
            • Gość: TAJEMNICZA Re: Ochronierze w Planet Inn IP: *.smsiarkowiec.pl 19.11.09, 21:18
              Co do licencji to ochroniarze z Orbity maja! Wiem to i bardzo dobrze!
              Ale wlasnie taka jest prawda,chrona bez powodu nie atakuje! Jesli zasluzyles/as
              to nie stety skutki sa jakie sa! Ale ogolnie tez nie mam nic do ochrony w
              orbicie jak i w planet in!!Sa w porzadku.
        • Gość: klamka Re: Ochronierze w Planet Inn IP: 188.33.152.* 09.11.09, 10:12
          zależy co rozumiesz przez słowa - wyższe wykształcenie? ja bym nie nazwał łysej
          tłustej pałki która zapisała się do wyższej szkoły płacenia i nie myślenia w
          Koziej Wólce za człowieka wykształconego:)
          A "panów" tzw ochroniarzy stojących na bramkach szlag trafia jak przyjdzie
          człowiek który chce się pobawić (i ma za co), w przeciwieństwie do nich, bo cała
          ich pensja idzie na koksy z Ukrainy, no i co mogą zrobić? oczywiście że dowalić
          mu w celu dowartościowania się i pokazania przed kolegami jaki to ja jestem
          silny bo dowaliłem słabszemu!!! a tak naprawdę jestem ciotą której mamusia
          codziennie robi śniadanka zakłada śliniaczek i podciera dupcie.
          • Gość: xxx Re: Ochronierze w Planet Inn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.09, 13:40
            Pozdrowienia dla "klamki" ;)
            Świetnie napisane.. Nic dodac nic ująć.
      • Gość: colo Re: Ochronierze w Planet Inn IP: *.zone2.bethere.co.uk 04.01.10, 16:58
        To ja juz nie zostawie napiwku!
    • Gość: bysior Re: Ochronierze w Planet Inn IP: *.40.48.66.sub.mbb.three.co.uk 05.11.09, 23:05
      Przecie tam chore kroliki pracuja, bez ambicji. Powinni sie wziasc za uprawe
      pomidorow, badylarze, a nie na bramce stac. Przeroslo ich. Jeza sie, ze ktos sie
      dobrze bawi. Pozdro dla zwyklych zjadaczy chleba!
      • Gość: Pati PIt Re: Ochronierze w Planet Inn IP: *.tvkdiana.pl 07.11.09, 08:19
        Za uprawe pomidorow to wy powinniscie sie wziac. To nie sa polglowki
        jak wy sadzicie. Wy jestescie polglowki. A oni sa z agencjii
        ochroniarskiej wiec maja licencje. Wy o tym nie macie pojecia. To sa
        wyksztalceni mezczyzni ltorzy dorabiaja sobie tylko wieczorami
        staniem na bramce.
        • Gość: Lolek Re: Ochronierze w Planet Inn IP: *.tkk.pl 07.11.09, 08:46
          Hahaha chyba z agencji towarzyskiej...
          A tak na marginesie, to w agencjach ochroniarskich nie zawsze pracują ludzie
          posiadający licencje.
          • Gość: kolo Re: Ochronierze w Planet Inn IP: *.xdsl.centertel.pl 08.11.09, 15:49
            Większość negatywnych opinii produkują z pewnością ludzie z wielkim dorobkiem i wykształceniem, co widać po ortografii i składni. Zauważyłem, że jesli ktoś zachowuje się jak świnia, to traktowany jest jak "świnia". Może warto się nad tym zastanowić i dopiero później rościć pretensje do całego świata i chamskiej ochrony.
            • Gość: gumiś Re: Ochronierze w Planet Inn IP: 188.33.152.* 09.11.09, 10:21
              przecież sam się zachowujesz jak świnia żresz, srasz i masz różową skórę to co
              Tobie też można dowalić?
              • Gość: kolo Re: Ochronierze w Planet Inn IP: *.xdsl.centertel.pl 10.11.09, 22:55
                Uderz w stół a nożyce się odezwią (czytaj gumiś), z reguły nie dyskutuję z idiotami, gdyż sprowadzają adwersarza do swojego poziomu, a następnie próbują pokonać doświadczeniem. Czyż nie?
                • Gość: bysior Re: Ochronierze w Planet Inn IP: *.40.253.209.sub.mbb.three.co.uk 11.11.09, 21:40
                  do kolo- zamilcz bo nie wnosisz zadnego wplywu do tematu forum. Nie o
                  wyksztalcenie tu chodzi a o zwykla sprawiedliwosc.
                  • Gość: Ona Re: Ochronierze w Planet Inn IP: *.209.102.154.bredband.tre.se 11.11.09, 22:43
                    Pseudo ochroniarze w Planet Inn ktorzy ktorzy pobili goscia lokalu to jacys
                    idioci. Powinni stracic licencje jesli taka maja. Co za dziadostwo sie w
                    Tarnobrzegu porobilo. Czy ktos sprawdza tych ludzi?
                    • Gość: tede Re: Ochronierze w Planet Inn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.09, 11:37
                      To profesjonalna ochrona. Jesli sa jacys swiadkowie to niech sie wypowiedza a
                      nie glupie snucie domyslow i oskarzanie!!!zawsze jest tak ze trafi sie jakis
                      pijany koles, ktory mysli ze wszystko moze i niestety sie myli. zreszta
                      wszystko jest do wykrycia, maja przeciez monitoring. Ja jestem stalym bywalcem i
                      nic do ochrony nie mam. Jak komus nie pasi to niech idzie do orbity gdzie
                      glownym haslem jest "klient twoj wrog" na samym wejsciu
                      • Gość: obcy Re: Ochronierze w Planet Inn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.09, 00:14
                        dzięki za cynk zarabiam na tym że bije się z takimi frajerami
                      • Gość: bolo Re: Ochronierze w Planet Inn IP: 188.33.168.* 16.11.09, 16:35
                        ej dziecino jak chcesz używać słowa "profesjonalna" to najpierw zajrzyj sobie do
                        słownika i dowiedz się co ono oznacza!!! no i jeszcze dowiedz się od mamusi co
                        to jest słownik bo chyba też tego nie wiesz.
            • Gość: niunia Re: Ochronierze w Planet Inn IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.11.09, 10:35
              i tu sie z Toba zgodze.szlag mnie trafia na tych wszystkich cwaniakow bo
              to glownie oni obrywaja,ale coz...takiemu nigdy nie dogodzi.
    • Gość: niunia Re: Ochronierze w Planet Inn IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.11.09, 14:13
      prawda jest jedna.po d...ie dostaja Ci co na to zasluguja, jesli nie
      umiecioe sie zachowac po alkoholu to nie chodzcie do klubow.najlepiej by
      chyba bylo gdyby ochrona wszystkich za free wpuszczala i nie wiedomo co
      jeszcze.oni sa od tego zeby pilnowac normalnych ludzi ktorzy dobrze sie
      bawia.jak zwykle pretensje ma ten co najpierw zawinil a pozniej biedaka
      rznie.myslcie ludzie!!!!!
      • Gość: bolo Re: Ochronierze w Planet Inn IP: 188.33.168.* 16.11.09, 16:31
        od kiedy to po dupie dostają Ci co na to zasługują? chyba Ci się coś poplątało w
        tej główce! zawsze dostaje ten kto nie jest niczemu winny a cwaniaka nikt nie
        ruszy!!! jak piszesz takie bzdury to albo jesteś gó...arą/em i gó...o w życiu
        widziałaś/eś albo twoje życie skupia się na siedzeniu w bloku i wychodzeniu w
        piątki wieczorem do tej samej dyskoteki...
        • Gość: niunia Re: Ochronierze w Planet Inn IP: 83.1.117.* 19.11.09, 21:11
          gowniara nie jestem swoja kulture mam.mnie jakos nigdy nikt stamtad nie wyprowadzal...moze Ciebie Bolo bo na to ''zasluzyles'':-)klocic sie z Toba nie bede bo nie warto.i nie wychodze w piatki kochanie :-) nie znasz mnie to nie pisz takich rzeczy.pewnie kiedys dostales od ochrony i dlatego wszyscy Ci zawinili.uwazam ze nie wszyscy sa ok ale co do planet in to doczepilabym sie do kogos innego:-))))) pozdrawiam Cie Bolo:-***
          • Gość: tajemnicza Re: Ochronierze w Planet Inn IP: *.smsiarkowiec.pl 19.11.09, 21:25
            Wlasnie niunia zgadzam sie z tba! czepiaja sie ci ktorzy mieli napienku z
            ochrona! I rowniez bym sie czepila/il kogos innego w tym lokalu,za nie ktore
            BARMANKI sie wzieli!Nasmiewaja sie,pija w trakcie pracy...PORAZKA!!!
            • Gość: nikita :) Re: Ochronierze w Planet Inn IP: *.flash-net.pl 20.11.09, 10:47
              Zgadzam się z niunią i z tajemniczą!!! Jeśli chodzi o ochronę w Planet In to nie
              mam żadnych zastrzeżeń!! Nie zauważyłam w nich agresji, wręcz przeciwnie. Jeśli
              faktycznie ktoś dostaje w dupę to z pewnością sobie zasłużył. Nie rozumiem osób,
              które negatywnie oceniają ochronę?? Ludzie! Przecież gdyby w ogóle jej nie było
              to nie wiadomo czy wrócilibyście do domu! Agresja rodzi agresję. Myślicie, że wy
              bylibyście lepszą ochroną??? W ogóle wiecie jak to jest stać na bramce? Najpierw
              sami postójcie a potem oceniajcie! Popatrzcie w lustro, zanim wyrazicie opinie o
              kimś kogo w ogóle nie znacie! Albo o czymś o czym nie macie pojęcia! Aha.. I
              jeszcze jedno do osób, którym nie odpowiada wygląd czy intelekt ochroniarzy..
              NIE WSZYSTKICH SWOJĄ MIARĄ !!! hehehehe.
              • Gość: Patt&PiTT Re: Ochronierze w Planet Inn IP: *.eu.org 23.11.09, 14:10
                Nareszcie jacyś mądrzy ludzie się znaleźli ;) Popieram Was dziewczynki ;)
                • Gość: niunia Re: Ochronierze w Planet Inn IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.11.09, 12:32
                  widze ze bedziemy pic na najblizszej imprezce co???za super ochrone:-)
                  • Gość: tajemnicza Re: Ochronierze w Planet Inn IP: *.smsiarkowiec.pl 25.11.09, 10:10
                    Tak niunia bedzie pic do upadlego!! A teraz troche z innej beczki,wreszcie ktos
                    sie zajął obsuga w planet in,oilecialo sobie troszke osob hehe,sa nowe
                    dziewczyny i mam nadzieje ze sie pokaza ja trzeba bedzie!A co najwazniejsze to
                    ten nie dorobiony DJ juz nie gra! hura!Nie nadawal sie gosciu do
                    niczego,masakra! Teraz przynajmniej graja normalna,inna muzyke...oby jak
                    najdluzej tak bylo! Pozdro dziewuszki:))
                    • 4vardtramp Re: Ochronierze w Planet In 26.11.09, 22:24
                      Idzie nowe! Nowy DJ, nowe laski, tanie piwo i nie tylko - czyżby nowy właściciel
                      chciał sie podlizać? A Andrzejki tuż tuż! Oj będzie się działo.. Wbijamy się!
                      • Gość: adwokat Re: Ochronierze w Planet In IP: 89.195.17.* 27.11.09, 15:28
                        Sprawa pobicia zapewne jest w toku wiec warto jest się zastanowić czy
                        właściciel lokalu nie popełnił również tego samego przestępstwa co owi
                        "bramkarze" przez zaniechanie na podstawie Art 2. KK.
                        A lansowanie klubu przez powyzsze osoby jest poza obszarem tego watku.
                      • Gość: buli Re: Ochronierze w Planet In IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.09, 21:15
                        no i po andrzejkach!!!!juz dawno sie tak nie bawilam. jeszcze mam zakwasy w
                        nogach. Byl ktos jeszcze???? fakt nowy dj a raczej dj-eje. w piatek inny w
                        sobote tez inny gral a w andrzejki jeszcze inny niz zwykle. za barem tez jakies
                        roszady. jestem stalym bywalcem. duzy pozytyw dla nowego wlasciciela!!!
                        • Gość: niunia Re: Ochronierze w Planet In IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.12.09, 10:31
                          no baaa... duzo bylo znajomych twarzy :-) musze przyznac ze imprezka
                          udana:-) i oby tak dalej...:-P
                          • Gość: tajemnicza Re: Ochronierze w Planet In IP: *.smsiarkowiec.pl 01.12.09, 11:57
                            Masakra,impreza w kosmos! Nowy dj-wielki plus dla niego! Baaardzo duzo
                            ludzi,fakt gowniarstwa pelno ale ogolnie bylo spoko,miejmy nadzieje ze tak juz
                            bedzie.A co do wlasciciela to fakt,widac ze gosciu sie stara,i nawet nie zle mu
                            to wychodzi.Zupelnie inna atmosfera,obsluga tez moze byc. Trzymajcie sie:)
                            • Gość: szczera Re: Ochronierze w Planet In IP: 83.1.118.* 12.12.09, 19:50
                              ostatnio tez jakas zadyma byla, i w kiblu tez smierdzialo.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka