Gość: Ted IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.09, 13:25 w tarnobrzegu - dobrze zaopatrzony lub mogacy sprowadzic czesci - szukam spryskiwacza i niestety nigdzie nie ma, hurtownie tez nie maja lub musza sprowadzic. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marco_tbg Re: DObry slep z częściami samochodowymi 22.12.09, 13:33 Lepiej zaopatrzonego sklepu niż u Dyla nie znajdziesz - ona ma niekiedy więcej na stanie niż niektóre mniejsze hurtownie. A jak masz nietypowe auto do niestety trzeba sprowadzać i czekać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brava Re: DObry slep z częściami samochodowymi IP: *.flash-net.pl 22.12.09, 19:09 U Dyla żeby kupić właściwą część to trzeba trafić na samego Dyla, w przeciwnym razie nawet jak mi mechanik dał starą wymontowaną część na wzór, to i tak sprzedali mi inną niepasującą ale mocno podobną. Najlepszy sklep w Tarnobrzegu to na ul. Kopernika między Druczkiem A Agro Bud-em Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m2 Re: DObry slep z częściami samochodowymi IP: 83.1.124.* 22.12.09, 19:11 sklep na Zwierzynieckiej miła i przyjemna obsługa a jak czegoś nie mają to zaraz sprowadzą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kierowca Re: DObry slep z częściami samochodowymi IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 22.12.09, 20:12 gdzie jest ten na zwierzynieckiej?oprócz tego znam jeszcze na wyspiańskiego w pawilonach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jeja Re: DObry slep z częściami samochodowymi IP: 83.1.112.* 22.12.09, 23:27 na Allegro - do wyboru, do koloru! Odpowiedz Link Zgłoś
marco_tbg Re: DObry slep z częściami samochodowymi 23.12.09, 08:48 Na Allegro jasne, że tak tylko jak nie jesteś 100% pewien to jest motka z wymianą i wszystko się wydłuża - a jak w sklepach stacjonarnych czasem się dostaje część która ma pasować a nie pasuje to jest problem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted Re: DObry slep z częściami samochodowymi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.12.09, 14:07 niestety brak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m2 Re: DObry slep z częściami samochodowymi IP: 83.1.124.* 23.12.09, 19:11 ten sklep jest w tych barakach zaraz za światłami koło schela Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paula Re: DObry slep z częściami samochodowymi IP: *.opera-mini.net 25.12.09, 18:12 west cars wysianskiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GOŚĆ Re: DObry slep z częściami samochodowymi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.12.09, 10:32 POLECAM CARTUR NA ZWIERZYNIECKIEJ PRZED PRZEDSZKOLEM SPOKO GOŚCIE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sławek sklep IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 22.05.14, 21:26 polecam fajny sklep na Ul.Sienkiewicza obok banku WBK, spoko goście i dobre jakościowo części dają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja dyl IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 22.05.14, 21:32 jeśli chodzi o dyla, to co bys nie kupił to wystko zle i do wymiany i tylko wymiany. kupilem kiedys amortyzatory do forda i dał nie takie jak trzeba,chcialem oddać i kupić gdzie indziej ale on powiedział że tak się nie da.!! Cham i prostak ! nie polecam !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klient Re: DObry slep z częściami samochodowymi IP: *.flash-net.pl 22.05.14, 21:51 Auto-Parts Wyszyńskiego. Dobre ceny, duży wybór szybkie zamównieni, aogólnie spoko sklep Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: DObry slep z częściami samochodowymi IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 22.05.14, 22:19 Dyl-nie polecam,różnica cenowa pomiędzy innymi sklepami nawet 100 procent !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Z Re: DObry slep z częściami samochodowymi IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 22.05.14, 23:36 Też polecam Auto Parts na Wyszyńskiego,tam gdzie był kiedyś Witar.Dobre ceny zwłaszcza na oleje których mają spory wybór,a nie tylko Castrol i tyle.Miła obsługa i przede wszystkim bezproblemowa.Ja tam kupuje wszystko do włoszczyzny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klient Re: DObry slep z częściami samochodowymi IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 23.05.14, 21:20 Tez polecam sklep na Wyszynskiego. Kompetentna obsluga, doradza, a i pogadac mozna na luzie z chlopakami. Kiedys kupowalem u dyla, ale tam zawsze taki scisk (moze to i dobrze o nich swiadczy, ze kolejka jest...) i klient jest zalatwiany tasmowo nie lubilem tam chodzic. Na wyspianskiego potrzebna mi byla prowadnica do szyby do leona, wszedzie chcieli mi sprowadzac na jutro, a oni jedni zalatwili na ten sam dzien. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: keczup Re: DObry slep z częściami samochodowymi IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 29.05.14, 10:16 Ja prowadze sklep z czesciami i wiele rzeczy mam od www.polwent.com.pl/, moi klienci czesto pytaja o ich uszczelki, czy inne czesci do ukladu hamulcowego. moze warto pytac w sklepach o producentow poszczegolnych czesci, bo maja rozne marki. Odpowiedz Link Zgłoś
jolaniebieska Re: DObry slep z częściami samochodowymi 29.05.14, 14:09 West CAR, mają niskie ceny, dużo części. _______________ Fajne są akcesoria KELA jak patelnie kamienne Odpowiedz Link Zgłoś
agasawi7 Re: DObry slep z częściami samochodowymi 27.12.16, 13:15 a ja polecam w Tarnobrzegu Auto Craft. Mają dobre ceny i szybko realizują zamówienia. Można też kupić na ich sklepie internetowym autocraft24.pl/. możliwy jest odbiór osobisty w sklepie na Sikorskiego 2, obok delikatesów Lukulus. Po uzgodnieniu z obsługą sklepu internetowego. Polecam! Odpowiedz Link Zgłoś