Dodaj do ulubionych

DObry slep z częściami samochodowymi

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.09, 13:25
w tarnobrzegu - dobrze zaopatrzony lub mogacy sprowadzic czesci - szukam
spryskiwacza i niestety nigdzie nie ma, hurtownie tez nie maja lub musza
sprowadzic.
Obserwuj wątek
    • marco_tbg Re: DObry slep z częściami samochodowymi 22.12.09, 13:33
      Lepiej zaopatrzonego sklepu niż u Dyla nie znajdziesz - ona ma niekiedy więcej
      na stanie niż niektóre mniejsze hurtownie. A jak masz nietypowe auto do niestety
      trzeba sprowadzać i czekać.
      • Gość: brava Re: DObry slep z częściami samochodowymi IP: *.flash-net.pl 22.12.09, 19:09
        U Dyla żeby kupić właściwą część to trzeba trafić na samego Dyla, w
        przeciwnym razie nawet jak mi mechanik dał starą wymontowaną część
        na wzór, to i tak sprzedali mi inną niepasującą ale mocno podobną.
        Najlepszy sklep w Tarnobrzegu to na ul. Kopernika między Druczkiem A
        Agro Bud-em
      • Gość: m2 Re: DObry slep z częściami samochodowymi IP: 83.1.124.* 22.12.09, 19:11
        sklep na Zwierzynieckiej miła i przyjemna obsługa a jak czegoś nie mają to zaraz
        sprowadzą
        • Gość: kierowca Re: DObry slep z częściami samochodowymi IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 22.12.09, 20:12
          gdzie jest ten na zwierzynieckiej?oprócz tego znam jeszcze na
          wyspiańskiego w pawilonach
          • Gość: jeja Re: DObry slep z częściami samochodowymi IP: 83.1.112.* 22.12.09, 23:27
            na Allegro - do wyboru, do koloru!
            • marco_tbg Re: DObry slep z częściami samochodowymi 23.12.09, 08:48
              Na Allegro jasne, że tak tylko jak nie jesteś 100% pewien to jest motka z
              wymianą i wszystko się wydłuża - a jak w sklepach stacjonarnych czasem się
              dostaje część która ma pasować a nie pasuje to jest problem.
            • Gość: Ted Re: DObry slep z częściami samochodowymi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.12.09, 14:07
              niestety brak
          • Gość: m2 Re: DObry slep z częściami samochodowymi IP: 83.1.124.* 23.12.09, 19:11
            ten sklep jest w tych barakach zaraz za światłami koło schela
    • Gość: Paula Re: DObry slep z częściami samochodowymi IP: *.opera-mini.net 25.12.09, 18:12
      west cars wysianskiego
      • Gość: GOŚĆ Re: DObry slep z częściami samochodowymi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.12.09, 10:32
        POLECAM CARTUR NA ZWIERZYNIECKIEJ PRZED PRZEDSZKOLEM SPOKO GOŚCIE
    • Gość: sławek sklep IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 22.05.14, 21:26
      polecam fajny sklep na Ul.Sienkiewicza obok banku WBK, spoko goście i dobre jakościowo części dają.
    • Gość: ja dyl IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 22.05.14, 21:32
      jeśli chodzi o dyla, to co bys nie kupił to wystko zle i do wymiany i tylko wymiany. kupilem kiedys amortyzatory do forda i dał nie takie jak trzeba,chcialem oddać i kupić gdzie indziej ale on powiedział że tak się nie da.!! Cham i prostak ! nie polecam !!!!
    • Gość: klient Re: DObry slep z częściami samochodowymi IP: *.flash-net.pl 22.05.14, 21:51
      Auto-Parts Wyszyńskiego. Dobre ceny, duży wybór szybkie zamównieni, aogólnie spoko sklep
      • Gość: ola Re: DObry slep z częściami samochodowymi IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 22.05.14, 22:19
        Dyl-nie polecam,różnica cenowa pomiędzy innymi sklepami nawet 100 procent !!!!!
      • Gość: Z Re: DObry slep z częściami samochodowymi IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 22.05.14, 23:36
        Też polecam Auto Parts na Wyszyńskiego,tam gdzie był kiedyś Witar.Dobre ceny zwłaszcza na oleje których mają spory wybór,a nie tylko Castrol i tyle.Miła obsługa i przede wszystkim bezproblemowa.Ja tam kupuje wszystko do włoszczyzny
        • Gość: klient Re: DObry slep z częściami samochodowymi IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 23.05.14, 21:20
          Tez polecam sklep na Wyszynskiego. Kompetentna obsluga, doradza, a i pogadac mozna na luzie z chlopakami. Kiedys kupowalem u dyla, ale tam zawsze taki scisk (moze to i dobrze o nich swiadczy, ze kolejka jest...) i klient jest zalatwiany tasmowo nie lubilem tam chodzic. Na wyspianskiego potrzebna mi byla prowadnica do szyby do leona, wszedzie chcieli mi sprowadzac na jutro, a oni jedni zalatwili na ten sam dzien.
          • Gość: keczup Re: DObry slep z częściami samochodowymi IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 29.05.14, 10:16
            Ja prowadze sklep z czesciami i wiele rzeczy mam od www.polwent.com.pl/, moi klienci czesto pytaja o ich uszczelki, czy inne czesci do ukladu hamulcowego. moze warto pytac w sklepach o producentow poszczegolnych czesci, bo maja rozne marki.
            • jolaniebieska Re: DObry slep z częściami samochodowymi 29.05.14, 14:09
              West CAR, mają niskie ceny, dużo części.

• agasawi7 Re: DObry slep z częściami samochodowymi 27.12.16, 13:15
                a ja polecam w Tarnobrzegu Auto Craft. Mają dobre ceny i szybko realizują zamówienia. Można też kupić na ich sklepie internetowym autocraft24.pl/. możliwy jest odbiór osobisty w sklepie na Sikorskiego 2, obok delikatesów Lukulus. Po uzgodnieniu z obsługą sklepu internetowego. Polecam!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka