tbgowiec 03.01.10, 10:48 Witam wszystkich, potrzebuję się skonsultować z dermatologiem. Czy macie jakieś opinie na temat tarnobrzeskich dermatologów?? Który jest dobry, a którego unikać. Za pomoc dziękuję :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zawsze.minia77 Re: Dermatolog w Tarnobrzegu 03.01.10, 13:28 z własnego doświadczenia unikam wszystkich dwóch tarnobrzeskich dermatologów ale słyszałam ,że w poradni dermatologicznej na starym pogotowiu przyjmuje Pani dermatolog z Sandomierza i jest podobno rewelacyjna w porównaniu z naszymi miejscowymi lekarzami. Z tego co pamiętam przyjmuje tylko w poniedziałki w godzinach popołudniowych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: Dermatolog w Tarnobrzegu IP: *.tktelekom.pl 04.01.10, 15:14 Polecam dermatologa w przychodni w Stalowej Woli(kogokolwiek).Mnie pomógł starszy lekarz na A... . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziuta Re: Dermatolog w Tarnobrzegu IP: 83.1.119.* 05.01.10, 17:20 ja polecam panią dermatolog która przyjmoje w machowie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: Dermatolog w Tarnobrzegu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.01.10, 13:11 Bardzo dobrym dermatologiem jest dr Pieprzna ze Stalowej Woli. Polecam również ordynator oddziału dermatologicznego w Stalowej dr Kałdan. Z Tbga mogłabym polecić lekarka, która przyjmuje razem z dr Augustynowiczem na starym pogotowiu, niestety nie pamiętam nazwiska. Ostatecznie do dr Augustynowicza tez można się wybrać. Odpowiedz Link Zgłoś