Dodaj do ulubionych

Komunia u Gielarka

IP: *.tktelekom.pl 18.05.10, 20:14
Miałem niedawno komunie corki w zajeździe u Gielarka, powiem
szczerze, że jestem lekko rozczarowany, poza ciastem nie było tam
nic dobrego do zjedzenia, większość była zimna, było tego troszkę
mało, wędliny straszne i najtańsze i nie mówiąc o ilości. Panie
właścicielu lekka przesada nie uważa pan? przeciez zapłaciłem za 26
osób, a nie mieliśmy praktycznie o zjeść, nic nie było donoszone,
poza chlebem i to tylko raz.
Obserwuj wątek
    • Gość: trityty Re: Komunia u Gielarka IP: *.adsl.inetia.pl 18.05.10, 20:51
      stachu przerzucił się z trenerki na garmażerkę?
    • Gość: inverse Re: Komunia u Gielarka IP: 83.1.120.* 19.05.10, 20:02
      gdzie ten zajazd. daj info co omijać z daleka.
    • Gość: @ Re: Komunia u Gielarka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.10, 20:44
      Gdzie jest ta knajpa Gielarka ?
      Pytam , gdyż w przyszłym roku będę wynajmował lokal na rocznicę ślubu i nie
      chciał bym trafić na tego oszusta.
      Dziękuję za odpowiedź.
      • Gość: antyGIELAREK Re: Komunia u Gielarka IP: *.smsiarkowiec.pl 19.05.10, 20:56
        Chłopie ja bym tam stypy nie zrobił a co dopiero komunię czy wesele!! W BarSmaku
        miałbyś lepsze jedzenie i lepszą obsługę!! Omijajcie ten "LOKAL" z daleka!!
        • Gość: niezadowolony Re: Komunia u Gielarka IP: *.tktelekom.pl 20.05.10, 15:41
          Lokal znajduje sie w Grębowie w kierunku na Nowy Grębów, naprawde
          nie polecam, ale czlowiek głupi jest tylko raz, nikt nie mówił o tym
          lokalu bo to nowy lokal i nie miałem skąd wziąć info na ten temat
        • Gość: gość Re: Komunia u Gielarka IP: 80.48.174.* 03.06.10, 20:38
          oj tu chyba zazdrosć się odezwała.... pewnie konkurencja
          skoro wolisz jeść w Bar Smak to prosze bardzo... rozumiem że cię
          nie stać na jedzenie u gielarka....i masz problem
          • Gość: Niezadowolony Re: Komunia u Gielarka IP: *.tktelekom.pl 08.06.10, 20:24
            To ciekawe przy którym stole siedxziałeś człowieku skoro miałeś
            sopocką, mogę podac adresy wszystkich gości i sam ich zapytaj,
            jedzenie okropne, szczególnie to coś przypominające rybę w czymś
            tam, ale ponoć człowiek raz jest tylko głupi
        • Gość: matka Pani Młodej Re: Komunia u Gielarka IP: 80.48.174.* 09.06.10, 19:04
          moja córka miała wesele u Gielarka i było suuuper jedzenie
          pyszniutkie aż za dużo tego wszystkiego :)jest gdzie wyjść na
          papieroska, sala do tańczenia wielka i przestronna...Goscie równiez
          byli zadowoleni każdy chwalił jedzenie i obługe:) Także polecam ten
          zajazd z przyjemnością :):):)
      • Gość: AAAAAA Re:Komunia u Gielarka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.06.10, 18:54
        NIE WSZYSTKO ZŁOTO CO SIĘ ŚWIĘCI,i nie wszystka prawda co piszą, czy to w
        prasie czy internecie tym bardziej gdy,się ktoś pod tym, nie podpisuje!!!!ale
        zazdrość jest wielka. Byłem w tym roku na dwóch komuniach 9 i 16-go było
        dobrze a wędlina to sopocka, wiejska i kabanosy i jakaś szynka,czyli spoko.A
        jedzenie smaczne i dużo jak dla mnie, moja siostra zabrał resztę do domu ale
        wszyscy tak wynosili.
        W internecie jak super opinia to pisze właściciel a jak bardzo zła to zazdrość
        !!!!! i tak to jest.
        • Gość: a.b. Re:Komunia u Gielarka IP: 83.1.117.* 03.06.10, 13:04
          Badziewny lokal bez klimatu, strasznie kiczowaty. A jedzenie? Ujdzie w tłoku.
    • Gość: Andrzej Re: Komunia u Gielarka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.10, 17:29
      A wódka wszędzie jednakowo smakuje////
      • Gość: człowiek Re: Komunia u Gielarka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.10, 21:00
        Chyba ,że jej nie ma wcale na uroczystości I Komunii Świętej-są
        jeszcze takie domy...
    • Gość: ona Re: Komunia u Gielarka IP: 80.48.174.* 03.06.10, 20:24
      MOJA CÓRKA MIAŁA W TYM ROKU KOMUNIE U GIELARKA I BYŁO SUPER
      JEDZENIE PYSZNE I AŻ ZA DUŻO TEGO WSZYSTKIEGO, PO KOMUNI MUSIALAM
      ROZDAĆ CZĘŚĆ JEDZENIA GOSCIOM BO TO BYŁO NIEDOPRZEJEDZENIA UFFF :)
      JEŚLI BEDE MIAŁA JAKAS IMPREZE TO ZNOWU TAM ZROBIMY Z MEZEM :)
      WSZYSTKIM POLECAM TEN LOKAL :)
      • Gość: EWA Re: Komunia u Gielarka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.13, 12:56
        Uwaga MATKA PANI MŁODEJ I ONA- to ta sama osoba, pisze sobie widocznie pochlebne komentarze z tego samego adresu IP, widzę, że pewnie ma coś wspólnego z tym dobytkiem, ja znam przypadek, gdzie para miała wesele, było tak nędznie i mało jedzenia, że rodzice panny młodej kupowali rzeczy na bigos, żeby szybko ugotować i podać goscią, bo po 18 już nie było co jeść...
    • Gość: ona Re: Komunia u Gielarka IP: 80.48.174.* 03.06.10, 20:32
      hehehe a Pan Niezadowoliny to jestem ciekawa który to taki ??? My
      też mielismy komunie U gielarka i nie mogliśmy teo wsztstkiego
      przejesc... Zanim zamówilismy komunie to wypytałam się ludzi co i
      jak i nie spotkałam się z taką opinią jak u Pana .... Wszyscy nam
      mówili że u Gielarka jest miła atmosfera i dużo smacznego jedzenia i
      MIELI RACJE :D:D:D

polecam :)
      • Gość: veto Re: Komunia u Gielarka IP: *.pppoe.sistbg.net 08.06.10, 20:31
        Czy wy piszecie o NASZYM Gielarku Stasiu!
        Jeżeli tak to dobrze bo skupienie duchowe WASZEGO dziecka jest
        najważniejsze , a nie żoładkowo - prez...................
        • Gość: Patrzę Re: Komunia u Gielarka IP: 83.1.113.* 09.06.10, 23:53
          witaj Panie włascicielu. tzn matka pani młodej, ona i gość tyle pozytywów w całym poscie . raz córka ma komunie raz córka ma wesele....... hmmmm wszystko oki tylko z jednego adresu IP wysłane ....ha ha ha ha . czyli tam musi być lipa skoro własciciel sie tak broni .
          • Gość: wkręty Re: Komunia u Gielarka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.08.10, 17:28
            ale wy ludzie pie*** naprawdę jak tak mówisz to podaj te nazwiska tych osób co
            były na komunii to zapytam czy tak a jak Ci zazdrość że ktoś się dorobił
            czegoś to wypie*** chyba że chciałeś komunie o chlebie i secie wódki żeby było
            tanio jak piszesz wiesniaku nic nie było byłem na trzech weselach i jedzenia
            było w pizd*** dużo a znajomi mieli dwa wesela i nikt nie narzeka tylko jakiś
            zazdrosny kołek ;) więc trzymaj sie kołku ;) Joł jakbym nie był po własnym
            weselu to napewno było by u Gielarka
            • Gość: stalowa Re: WESELE u Gielarka IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 28.09.10, 21:58
              Byłem na weselichu było zaaaczepiście żarcie dobre i dużo, była zarąbista obsługa biegały nonstop teleżyki byłe wymienianie . Jest gdzie poszaleś bo sala duża,jak będe się chajtał to tylko tam.
    • Gość: kw. Re: Komunia u Gielarka IP: *.sistbg.net 29.09.10, 20:28
      Komunia jest w kościele,a nie u Gielarka ,buraku pastewny.
    • Gość: Ma-Ada Re: Komunia u Gielarka IP: *.174.212.2.novaia.pl 11.08.13, 01:20
      W pełni się zgadzam, nie polecam, jedzenia mało, okropne, najtańsze, a właściciel niestety kulturą nie grzeszy, rozliczenie na naszą niekorzyść, straszenie sądem... jeśli nie chcecie mieć przykrości tylko fajna zabawę omijajcie lokal szerokim łukiem.
      ps. Panie Mirosławie - tutaj widać IP- same pozytywy tylko z jednego :)
      • Gość: Ja Re: Komunia u Gielarka IP: 109.232.241.* 11.08.13, 09:27
        Również miałam komunię w tym lokalu 3 lata temu i niestety muszę przyznać, że również nie byłam zadowolona. Cena zbyt wysoka do jakości i ilości jedzenia, trafiłam tam bo nie bardzo miałam już wybór w innych lokalach, ale z czystym sumieniem polecam zajazd Karolina, byłam teraz na chrzcinach. jedzenie rewelacja, nie do przejedzenia. Szkoda, ze wtedy tego nie wiedziałam
    • Gość: ja Re: Komunia u Gielarka IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 11.08.13, 13:27
      Wsiowy, tandetny lokal z jednym tylko kiblem. Ale na okoliczne potrzeby może być. Taki "eksluziw" dla grębowskiej "elyty"
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka