Gość: mieszkanka wielows IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.05.10, 12:48 czekałam wczoraj na męża w wielowsi po południu. Pan radny Uziel jezdził z pomocą swoim samochodem jako jedyny z naszych oficjeli. Dziękujemy panu za zaangazowanie!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: eli Re: pan radny Uziel IP: 83.1.122.* 24.05.10, 12:52 oby wiecej takich przykladow do nasladowania bylo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mieszkaniec Widziałam byłego radnego IP: 83.1.125.* 24.05.10, 17:46 Ja z kolei widziałem byłego radnego Mastalerza. Pływał z ludzmi pontonem po rozlewiskach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sld Re: Widziałam byłego radnego IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 24.05.10, 20:20 A po co on tam był potrzeny?.Ratował ludzi czy żywność rozdawał.Żeruje na ludzkim nieszczęściu przed wyborami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PiS z wami!!!!!!!! Re: Widziałam byłego radnego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.10, 21:11 >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>.Gość portalu: sld napisał(a): > A po co on tam był potrzeny?.Ratował ludzi czy żywność > rozdawał.Żeruje na ludzkim nieszczęściu przed wyborami.<<<<<<<<<<<<<< Może chciał pokazać wszystkim bogobojnym PiSiorkom, nawet tym, używającym nicków w rodzaju "sld" gdzie powinien być radny w takiej sytuacji. Ciężko wam było d..y ruszyć wcześniej, to teraz trzeba znosić pokornie pochwały jakie zebrał za to od zwykłych ludzi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mieszkaniec2 Re: Widziałam byłego radnego IP: *.merinet.pl 24.05.10, 20:59 Liczył, że może facjatę da się wepchnąć w jakąś kamerę. Jeśli nie w TVN to chociaż w jakieś TVP Rzeszów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pytanko Re: Widziałam byłego radnego IP: 83.1.125.* 24.05.10, 21:19 Merinet, widzę, że nie lubisz Pana Mastalerza? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: strazak Re: Widziałam byłego radnego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.05.10, 10:58 Lubie, tylko pytam po co poplynal, bo npewno nie z pomoca. Materialy bedzie wykorzystywal do krzykow. A Uziel, on do takiej roboty sie nadaje, lubi robic szum wokol siebie, ale to nie powod by byl; radnym. Jeszcze nic nie zrobil, zmienia partie by tylko dostac sie do rady. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: autor Re: Widziałam byłego radnego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.05.10, 15:17 Jest po prostu praktyczny,jak wielu polityków lokalnych,np.Dziubiński/PSL,TPP,PiS/,Mastalerz/SLD,SDPL,PO/,Stępięń /SLD,PSL/ czy też centralnych jak Komorowski ,Kaczyński,Dorn,Jurek,Ujazdowski,Sikorski,Hibner,Borowski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gośc Re: Widziałam byłego radnego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.05.10, 19:59 A ja popieram , coś robi, innych radnych nie widać, siedzą i czekają z założonymi rękoma, a a Uziel ma dobre serce, daje przykład, ale jak widać nie każdy potrafi się uczyć od innych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pewno się nadajesz Re: Widziałam byłego radnego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.10, 16:43 >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>.Gość portalu: strazak napisał(a): > Lubie, tylko pytam po co poplynal, bo npewno nie z pomoca. Materialy bedzie > wykorzystywal do krzykow. A Uziel, on do takiej roboty sie nadaje, lubi robic > szum wokol siebie, ale to nie powod by byl; radnym. Jeszcze nic nie zrobil, > zmienia partie by tylko dostac sie do rady. Ty jesteś ten "strazak" jeżdżący pomagać powodzianom takim granatowym autkiem, co to można oglądać na Your Tube, ze skrzynkami wyładowanymi towarem ze znakami akcyzy na siedzeniach i żółtą kartką STRAŻ pod przednią szybą? Ty dopiero nadajesz się do takiej roboty! Bez 2 zdań! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ktos Re: pan radny Uziel IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.05.10, 14:30 Taaa Mastalerz pomagal ale co najwyzej sobie. Ktos dobrze napisal ze to wszystko po to by sie pokazac. Ja spotkalem wspanielego radnego Mastalerza nad wisla jak z rodzinka na tle wylanej wisly robil sobie zdjecie. To jest patologia ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MarekB Re: pan radny Uziel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.10, 14:39 czemu? też zabrałem rodzinę nad Wisłę. też zrobiliśmy sobie zdjęcia na tle Wisły rozlanej od wału do wału. potem rozłożyłem koc, usiedliśmy wszyscy a żona z koszyka piknikowego wyjęła różne smakołyki. miło i przyjemnie spędziliśmy niedzielne popołudnie. co w tym złego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Darko Re: pan radny Uziel IP: *.pppoe.sistbg.net 26.05.10, 15:48 Panie Marku, Pan jako Marek może nawet zdjąć spodnie do kolan o olać sprawę - Pana sprawa, Z kolei Pan Norbert M. będący RADNYM RADY MIASTA TARNOBRZEG - o co tak bardzo zabiega - ma OBOWIĄZEK troski o mieszkańców miasta. I jemu fotografowanie na tle wezbranej Wisły nie uchodzi. Ale do tego trzeba mieć POCZUCIE OBYWATELSKOŚCI. Po członkach SLD trudno się spodziewać poczucia obywatelskości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazik Re: pan radny Uziel IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.05.10, 16:09 Darko ,zanim coś palniesz głupiego użyj szarych komórek i miej poczucie przyzwoitości,lepiej na tym wyjdziesz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Darko Re: pan radny Uziel IP: *.pppoe.sistbg.net 26.05.10, 16:34 Jeżeli nie mam racji to wskaż gdzie. A jeżeli mam to czemu mnie lżysz? Pan Norbert wiele razy udowodnił, że najważniejsza jest publicity oraz że kieszenie ma chłonniejsze niż nadwiślańskie wały. Odpowiedz Link Zgłoś
straznik_prawdy Re: pan radny Uziel 26.05.10, 16:40 Mastalerzowi nikt nie zapomni puczu w TSM. Doświadczenie zerowe, ale kasa niezła. Po kilku miesiącach wyrzucono go, ale swoje zarobił. Dla takich ludzi ważna jest kasa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PiS z tobą!!!!!!!! Re: pan radny Uziel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.10, 16:46 >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>Gość portalu: Ktos napisał(a): > Taaa Mastalerz pomagal ale co najwyzej sobie. Ktos dobrze napisal ze to wszystk > o > po to by sie pokazac. Ja spotkalem wspanielego radnego Mastalerza nad wisla jak > z rodzinka na tle wylanej wisly robil sobie zdjecie. To jest patologia ...<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<< Kochany PiSiorku, sprawny inaczej! Post jest o byłym radnym Uzielu! Naucz się czytać ze zrozumieniem. I PiS do sensu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ktos Re: pan radny Uziel IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.05.10, 09:09 "PiS z tobą" a jakbys czytal uwaznie ten watek to zauwazylbys ze o wielkim radnym M*** wspomniane bylo wczesniej - nie ja zaczalem ten watek - ja sie tylko odnioslem do czyjejs wczesniejszej wypowiedzi. I w ramach wyjanienia nie jetem zadnym Pisorkiem (akurat ta partia szczególnie mnie mierzi) i nie jestem zwiazany z zadnym "stadem" poliycznym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gośc Re: pan radny Uziel IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.05.10, 10:09 Proszę podać nazwisko chociaż jedno radnego który udziela się tak jak radny Uziel i cokolwiek robi dla naszego miasta, a nie tylko dla siebie?Ja nie znam.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zofia Re: pan radny Uziel IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.05.10, 11:33 Ja tez nie znam wiekszego czubka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wielbicielka Re: pan radny Uziel IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.05.10, 15:21 Nie wiem czy to zrozumiesz, ale nie zawsze sprzataczka jest dobra sprzataczka, tak jak dyrektor dobrym dyrektorem. Uziel lubi mieszac i nawet to mu wychodzi, lubi szpanowac i dlatego to go nakreca do przeroznych efekciarskich dzialan, czesto lokciami od jednego wydrze a innym da i tak funkcjonuje. Do redakcji przyniesie grzyba i go sfotografuja, zreszta zawsze przy jego dziwactwach jakims cudem jest dziennikarz. Opowiadal kiedys sklepikarz z Ilony ze on zlodzieja nakryl w sklepie, ale dz\iennikarze sfotografowali Uziela. Uziel wszedzie jest, taka natura a przy tym ma duzo czasu. No ale wybaczcie, ale to nie powod aby dac mu wladze, bo mapewno wykorzysta tylko dla swoich celow. Wazne aby zamieszac, wtym jest dobry. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cedwahapięćoha! Re: pan radny Uziel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.10, 16:56 >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>.Gość portalu: wielbicielka napisał(a): > Nie wiem czy to zrozumiesz, ale nie zawsze sprzataczka jest dobra sprzataczka, > tak jak dyrektor dobrym dyrektorem. Uziel lubi mieszac i nawet to mu wychodzi, > lubi szpanowac i dlatego to go nakreca do przeroznych efekciarskich dzialan, > czesto lokciami od jednego wydrze a innym da i tak funkcjonuje. Do redakcji > przyniesie grzyba i go sfotografuja, zreszta zawsze przy jego dziwactwach jakim > s > cudem jest dziennikarz. ..............<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<< Wychodzi na to, że autorka jest wielbicielką science fiction czyli raczej fiction niż science, albo po prostu jest zdeklarowaną wielbicielką cedwahapięćoha! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wielbicielka Re: pan radny Uziel IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.05.10, 10:58 Nie, wiem tylko ze to czub. Odpowiedz Link Zgłoś