Dodaj do ulubionych

tadeusz pasierb

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.06.10, 10:32
Czy ginekolog t. pasierb jest dobrym lekarzem ktos rodził przy nim
Obserwuj wątek
    • Gość: gość Re: tadeusz pasierb IP: *.flash-net.pl 04.06.10, 10:48
      Prowadził moją trzecią ciąże. I leczyłam u niego komplikacje po drugim porodzie.
      Moje zdanie: bardzo dobry fachowiec, nie zamieniłaby na innego.
      • Gość: wdzięczna Re: tadeusz pasierb IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.10, 21:18
        Ja nie byłam nigdy u niego na wizycie ale był przy moim porodzie....i dzięki Bogu za to, że był - dzięki temu Panu żyje moje dziecko.
        • Gość: papi Re: tadeusz pasierb IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.06.10, 09:06
          dzieki
          • Gość: papi Re: tadeusz pasierb IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.06.10, 11:58
            ok
    • Gość: lal Re: tadeusz pasierb IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.06.10, 12:04
      czy ktoś jeszcze cos wie
      • Gość: ewa Re: tadeusz pasierb IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.06.10, 13:58
        a gdzie ten dr przyjmuje prywatnie?
        • Gość: warta Re: tadeusz pasierb IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.06.10, 14:36
          ul sztygarów 10
        • Gość: monik Re: tadeusz pasierb IP: *.zchsiarkopol.pl 23.06.10, 14:42
          Tarnobrzeg ul. Sztygarów 10,(tj. za rondem na zwierzynieckiej w kierunku
          carfura, pierwsza uliczka w prawo) tel: 15 822 50 47 poniedziałki i czwartki od
          17.00 - 18.00 Koszt wizyty 50 zł.
          • Gość: IXI Re: tadeusz pasierb IP: 81.219.122.* 24.06.10, 17:29
            Wystawia faktury?
    • Gość: Kasia Re: tadeusz pasierb IP: 81.219.151.* 24.06.10, 14:16
      doktor Pasierb prowadził moje trzy ciąże, jestem jego pacjentką od
      niemal 12 lat i nie poszłabym do żadnego innego ginekologa. Szczerze
      polecam!
      • Gość: pacjent Re: tadeusz pasierb IP: 80.48.35.* 24.06.10, 16:53
        A do tego sympatyczny, fajny człowiek
        • Gość: ewa Re: tadeusz pasierb IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.10, 01:24
          Ma facet podejscie do pacjentek.Traktuje mnie jak własną córkę.Przyjmuje w
          piątki w Grębowie na nfz ale tam trudno się zrejestrować.
          • Gość: gosc Re: tadeusz pasierb IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.06.10, 15:56
            jak byłam w szpitalu to nawet jak nie miał dyzuru to wpadł i pytał czy ok
            • Gość: wowi Re: tadeusz pasierb IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.10, 12:54
              tak to prawda
              • Gość: zara Re: tadeusz pasierb IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.10, 15:04
                bardzo dobry lekarz moje dziecko urodziło się zdrowe dzięki jego interwencji
                podczas porodu!!!
              • Gość: patrycja Re: tadeusz pasierb IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.10, 20:00
                szkoda ze tak rzadko jest na dyzurach
      • Gość: ewa Re: tadeusz pasierb IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.10, 18:18
        ponawiam temat
        • Gość: ja Re: tadeusz pasierb IP: 83.1.122.* 13.07.10, 20:25
          jedno jest pewne lepiej isc prywatnie,bedac w ciazy juz a jeszcze nie
          wiedzialam o tym mialam w szpitalu z poradni przyszpitalnej
          skierowanie na usg bo 2 mce nie mialam juz okresu co przy PCOS zdarza
          mi sie czesto,usg robil Ziobro i nie powiedzial ze jestem w ciazy,
          pan Rozek ktory mial duzyr w przychodni po obejrzeniu wynikow usg
          stwierdzil ze jest ok dal leki na wywolanie okresu,no coz ,dzieki
          Bogu nastepnego dnia dostalam nudnosci trwaly tylko 3 dni zrobilam
          test -ciaza-od razu pojechalam do pana Kwiatkowskiego A., u niego usg
          wykazalo 7 tydzien ciazy,wiec nie mam zaufania do szpitalnego usg,no
          chyba ze to kwestia umiejetnosci lekarza;rodzilam z panem
          A.Kwiatkowskim,zawsze przyjezdza do porodu nawet jak nie ma dyzuru,z
          nim porod byl ok,caly czas byl przy mnie wspieral wraz z
          polozna,oceniam bardzo wysoko jego opieke medyczna; zawsze jest pod
          nr tel ,i dzwonil pytal jak samopoczucie przed porodem i po,wiec
          polecam tego lekarza jak najbardziej
    • Gość: sara Re: tadeusz pasierb IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.10, 08:35
      a to ciekawe
      • Gość: wdzięczna Re: tadeusz pasierb IP: *.sistbg.net 16.07.10, 15:49
        Moja żona rodziła przy Doktorze Pasierbie. Super lekarz.
        • Gość: maria Re: tadeusz pasierb IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.10, 18:46
          możne więcej szczegółów
          • Gość: jari Re: tadeusz pasierb IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.07.10, 08:28
            jest bardzo dobrym lekarzem
            • Gość: mama Re: tadeusz pasierb IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.10, 09:48
              jest ok
            • Gość: wart Re: tadeusz pasierb IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.10, 09:11
              możne ktoś ma więcej informacji
            • Gość: Mała Re: tadeusz pasierb IP: *.bronek.net / 192.168.1.* 23.10.10, 14:19
              Dr.Pasierb prowadzi już moją drugą ciąże jest zawsze uprzemy uśmiechnięty i miły co rzadko sie u lekarzy zdarza.cudowny lekarz
              • Gość: paula Re: tadeusz pasierb IP: *.flash-net.pl 25.10.10, 10:47
                to bardzo dobry lekarz, chodzę do niego od jakiegoś czasu i nie narzekam :) przyjmuje w szpitalu tylko w czwartki od 8:00 do 12:00, szczerze polecam!!!
                • Gość: Miśka Re: tadeusz pasierb IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.12.10, 07:51
                  A czy to prawda ze dr Pasierb jest tylko raz na 2 tyg. na dyzurze na oddziale? To strasznie rzadko :-( A jak jest z porodem kiedy on ciaze prowadzi? Przyjezdza czy zostawia sama pacjentke na lasce losu?
                  Miska
    • Gość: wanda Re: tadeusz pasierb IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 25.06.13, 20:33
      byłam w zagrożonej ciąży, a ten wrzeszczał na mnie podczas badania, żadnego podstawowego szacunku do kobiety, nawet dzień dobry nie odpowie, a per Pani to tylko w to towarzystwie męża ze strachu, prywatne wycieczki w życie osobiste sobie urządzał, żadnej konkretnej odpowiedzi na konkretne pytanie, tylko kpiny, "lekarz" poniżej krytyki, zamknęłabym kanalię
      • Gość: ja Re: tadeusz pasierb IP: *.smsiarkowiec.pl 26.06.13, 08:29
        rodzilam 29 lat temu i porod wspominam dobrze, pan Pasierb odbieral porod,, byl mily ,fachowy ,profesjonalny, po ciezkim pierwszym porodzie byl to dla mnie szok ,ze mozna tak dobrze rodzic ,wielka tez zasluga poloznej p. Jonca
    • Gość: ja Re: tadeusz pasierb IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.13, 14:56
      Byłam na oddziale położniczym w 2011 roku, leżałam miesiąc czasu i uważam,że w tym czasie był jednym z najtroskliwszych i najmilszych lekarzy na oddziale, chociaż nie byłam jego pacjentką
      • xulu Re: tadeusz pasierb 26.06.13, 20:04
        Dobry "stary" Pasierb..... niewielu jest takich lekarzy.
        • Gość: ciekawa Re: tadeusz pasierb IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.14, 15:37
          teraz podobno jest na oddziale?
          jakie macie opinie na jego temat obecnie jeśli chodzi o podejście do pacjentki?
          dzięki za info :)
          • Gość: ava Re: tadeusz pasierb IP: *.205.37.128.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 09.06.14, 16:44
            Kultura, klasa, fachowość i do tego przyjazny i ciepły. Czytałam w komentarzach opinię, że nakrzyczał na kogoś? Chyba ktoś pomylił osoby. Dra Pasierba nie wyobrażam sobie nawet krzyczącego. A poza tym przyzwoitość i spokój. Super !!!!
            • Gość: ciekawa Re: tadeusz pasierb IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.14, 16:54
              a gdzie on przyjmuje i jaki jest koszt wizyty?
              może ktoś miał z nim teraz kontakt na oddziale jaki jest
              • Gość: Magda Re: tadeusz pasierb IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 09.06.14, 18:48
                Jestem kobietą ,która wcześniej leczyła się u kilku innych lekarzy i spędziła w sumie kilka tygodni w szpitalu na ginekologi za czasów starej ekipy i nowe.Trafiłam przypadkowo na doktora Pasierba i przekonał mnie do siebie troską o mnie (gdzie nie byłam jego pacjentką)od tamtej pory został moim lekarzem i nie wyobrażam sobie innego lekarza.
                • Gość: Magda Re: tadeusz pasierb IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 09.06.14, 18:48
                  I przyjmuje w szpitalu na NFZ w piątki.
                  • Gość: alaa Re: tadeusz pasierb IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 09.06.14, 22:39
                    jak się to wszystko czyta, to tylko jedno przychodzi na myśl: miodzio!
                    Aż się niedobrze robi, a fe
                    • Gość: apaulina Re: tadeusz pasierb IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.14, 15:21
                      świetny lekarz polecam szczerze rodziłam w grudniu 2011 bardzo mi pomógł gdyby nie on to nie wiem co by było ze mna Pan Pasierb i Pani położna Węgiel to super osoby. Dodam ze nie bylam jego pacjentką a zajal sie i interesował sie mna po porodzie także
    • Gość: XXXX P.Dr.P IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 27.06.14, 11:43
      Widzę że w panie macie o doktorze Pasierb Bdb zdanie ja uważam ze p.dr. pewne zabiegi wykonuje ja w średnio wieczu takie badanie Jak sie nazywa HSG wykonywał umnie bez nieznieczulenia bez leków rozkurczowo-przeciwbólowych w innych placówkach tak jak np Stalowa lub sandomierz podaje sie do miesniowo lek Dolargan i pacjenta nie czuje ból przy tym badaniu niestety dr stosuje zabiegi na Żywaca jestem nie zadowolona z jego badania i nie życze pacjetkom uczeszczania na takie zabiegi.
      • Gość: Ja Re: P.Dr.P IP: 83.175.167.* 29.06.14, 09:14
        Rodziłam przy tym Panu, uczucia mam mieszane. Poród trwał 27 godz, nikt go nie przyspieszył, a jak miałam już dość to lekarz przyszedł oparł mi się na brzuchu swoją masą i dziecko wyskoczyło obrywając mi w środku wszystko. Jakoś to załatał, ale od tamtej pory mam macicę bardzo nisko - co nie wiem jak ewentualnie przełoży się na następną ciążę. Szycie było ok. badania później również-natomiast sam poród - jak widać powyżej. Nie wiem czy polecam, nie mam odniesienia do innego lekarza podczas porodu:)
        • Gość: ja Re: P.Dr.P IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.14, 11:33
          ja mam pozytywne doswiadczenia
    • Gość: XXXX P.Dr.P IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 06.07.14, 22:15
      gdybym wiedziała ze dr pasierb robi takie zabiegi jak HSG przynajmniej bez środków rozkurczowo-przeciw bólowych to bym wybrała opcje peło płatno za 950zl w klinice w Warszawie i przynajmniej bym nic nie czuła tyle sie nie nacierpiała jak miała przytym badniu które wykonywał ten dr Pasierb niepolecam takich zabiegów HSG jego wykonaniu jaka wykonuje ten lekarz.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka