raszefka 01.11.06, 18:39 Czy ktoś gdzieś widział w handlu papierowe foremki do babeczek? można w ogóle kupić coś takiego? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
e_katt Re: Papierowe foremki - pomocy 01.11.06, 18:53 Są dostępne, jak najbardziej :) W opakowaniach po kilkadziesiąt, kilkaset sztuk. Szukaj na stoiskach ze sprzętem do gotowania i pieczenia w supermarketach na przykład. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: g Re: Papierowe foremki - pomocy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.06, 18:55 jasne, w supermarketach są, wiszą tam gdzie "pierdółki" kuchenne Fackelmanna. W Leclercu i Tesco na 100%(wawa) Odpowiedz Link Zgłoś
miufka Re: Papierowe foremki - pomocy 01.11.06, 19:04 ja kupiłam raz w gospodarczym ze sprzętem kuchennym na sztuki - ok. 20 szt. za 1 zł, a poza tym kupuję w tesco Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Papierowe foremki - pomocy IP: *.autocom.pl 01.11.06, 20:19 Ja kupiłam w Internecie. Wpisz w google "papilotki" :) Odpowiedz Link Zgłoś
raszefka Re: Papierowe foremki - pomocy 02.11.06, 09:14 Wiekie dzięki, będę szukać. Mam dość szorowania blaszanych. Odpowiedz Link Zgłoś